Dodaj do ulubionych

Gdzie do Zakopanego?

04.01.07, 13:03
chcemy z chłopakiem wybrac sie do zakopanego na kilka dni, tylko ze nigdy tam nie bylismy i dlatego prosze Was o podanie jakis fajnych i sprawdzonych pokoi czy pensjonatów. Najlepiej, tam gdzie jest tanio, wygodnie i blisko wszedzie :P
Obserwuj wątek
    • lewania Topor-Orawiec 04.01.07, 17:02
      My z mezem rok rocznie (jeszcze przed slubem a potem w podroz poslubna)
      jezdzilismy do pensjonatu rodziny Topor-Orawiec na osiedlu Huty na Olczy. Bedac
      tamwe wrzesniu 2002 moj maz mi sie oswiadczyl nad Morskim Okiem. hmmmm...

Rozmazylam sie chiwlke, ale juz wracam do tematu. Kwestia czy daleko czy blisko
      jest tutaj dosc indywidualna. Jak dla nas bylo ok. Do glownej drogi 3 minutki,
      a potem jakis busik do centrum sie zlapalo.

Niewatpliwa jednak zaleta pobutu u Pani Genowefy, Pana Jozka i ich syna Janka z
      zona i dziewczynkami, jest to, ze gospodyni rewelacyjnie gotuje. Radze wykupic
      sobie u nic sniadanie i obiadokolacje. Cenowo rewelacyjnie, w smaku rewelacja!!!

Nr telefonu to 018-2011802 lub kom (nie wiem czy dziala jeszcze) 0604 347 181

znalazlam linka gdzie duzo pisze o nich www.tatry.turist.pl/huty5/
    • frutinka Re: Gdzie do Zakopanego? 04.01.07, 17:25
      A ja raczej nie polecam Olczy, Chłabówki itp., bo jeśli jedziecie tylko we
      dwójkę, to póxnym wieczorem może być problem z powrotem. Bo busiki działają i
      owszem, ale w dzień - gdy jeździ więcejosób. Natomiast nikt dwóch tylko osób do
      Olczy w nocy z Krupówek nie zabierze, bo im się nie opłaca. A przeciez możecie
      mieć ochotę na romantyczną kolację w knajpce i posiedzicie d późna. Dlatego ja
      polecam okolice Krupowek (niekoniecanie samo centrum, bo hałas, ale kilka minut
      pieszo - ulica Kościeliska, Strążyska, Tetmajera itp). Poszukaj przez Google
      pensjonatów w Zakopcu. Z reguły na stronach są mapki i wyszukaj czegoś
      niedaleko Krupówek. Chyba, że chcecie głuszę i ie lubicie wychodZić do miasta
      wieczorami - wówczas obrzeża Zakopanego albo nawet wioseczki pod Zakopanem są
      fajne. Miłego wypadu życzę!
    • psychcio Tu się zapytaj 04.01.07, 18:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=192&w=7514997
    • karin33 Re: Gdzie do Zakopanego? 05.01.07, 10:18
      Ja bym polecała willę Leluja przy ulicy Ubocz 3d tel 48182001962.Bardzo miła
      właścicielka.Nie daleko Krupówek, około 5 min.z okien widok na Giewont. Cena
      równiez w miare przystepna.NApewno nie ma problemów z póznymi powrotami. mozna
      smiało zasiedziec się w centrum. bylismy z mężem w ostatnie lato w podróży
      poślubnej i bardzo miło wspominamy, chetnie tez tam wrócimy w najblizsze lato.
    • mala_milusmak Re: Gdzie do Zakopanego? 05.01.07, 23:24
      dzieki za wszystkie wspisy, i nie zaprzeczam ze oczekuje na wiecej... piszcze o
      wszystkich cudownych miejscach w Zakopanym :) Dzieki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka