Gość: wiesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:52 Zauważyłam że niektóre głupiutkie Polki ostro się grzeją na typ Latino. A prawda jest taka, że macho traktują kobiety jak ścierwa i najgorsze szmaty, często je bijąc. Dziwne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: LATINO - KRETINO? 05.04.03, 18:15 Gość portalu: wiesiek napisał(a): > Zauważyłam że niektóre głupiutkie Polki ostro się grzeją na typ Latino. A > prawda jest taka, że macho traktują kobiety jak ścierwa i najgorsze szmaty, > często je bijąc. Dziwne to jest. -------------- Nigdy nie patrzylam na wyglad zewnetrzny mezczyzny , jedynie na to co ma w srodku swojego serca , duszy , mozgu itp. Wyglad to nie wszystko ale niektore kobiety rzeczywiscie na to leca ... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: LATINO - KRETINO? 05.04.03, 19:56 Ja miałem na studiach 2 lata łacine i wiele bystrych ludzi miało z nią problemy Koaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAMBINO Re: LATINO - KRETINO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 20:11 koaa, a twoja stara ddawała dupy nekrofilom na cmentarzu i wyrósł idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: LATINO - KRETINO? 05.04.03, 20:36 A twoja stara to nie dawała - przejżyj na oczy!! Ps lubisz bambino:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: LATINO - KRETINO? 05.04.03, 21:16 Gość portalu: wiesiek napisał(a): > Zauważyłam że niektóre głupiutkie Polki ostro się grzeją na typ Latino. A > prawda jest taka, że macho traktują kobiety jak ścierwa i najgorsze szmaty, > często je bijąc. Dziwne to jest. Masz kompleksy, ze nie wygladasz tak jak oni i na Ciebie laski nie leca?? Odpowiedz Link Zgłoś