poranaherbate 22.01.07, 12:45 byl ktos juz moze w kiinie na filmie Dlaczego nie! ? jestem ciekawa opinii na jego temat, czy warto sic, bo ztgeo coo gdzies tam czytlama to nudy straszne, a szkoda mi czasu na bzdurne filmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Dlaczego nie! 22.01.07, 12:47 wczoraj obejrzalam "francuski numer" zaśmiałam się 3 razy (słownie: trzy) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Dlaczego nie! 22.01.07, 12:47 Nasze rodzime komedie romantyczne to zazwyczaj nuda. Filmu nie widziałam, ale również słyszałam dość przykre opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: Dlaczego nie! 22.01.07, 18:33 moja przyjaciółka była na tym filmie i mi go odradziła. Zresztą i tak się nie wybierałam na niego. Na nerwy działa mi promocja tego filmu. Reklamują go tak jakby to był jakiś kandydat do Oskara. A to pewnie jeden z tych słabiutkich filmów w stylu "tylko mnie kochaj". Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Dlaczego nie! 22.01.07, 22:21 Poszłabym, ale Małgorzata Kożuchowska mnie wkurza, więc nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Dlaczego nie! 22.01.07, 22:23 Sama sobie się dziwię czemu, ale lubię czasem takie lekkie niezobowiązujące filmy. Jak nie będe miała co zrobić z kasa to może się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś