pajdeczka 14.04.03, 13:33 Czy łykacie coś na wiosnę? (tylko bez świństw proszę:))) Ja aktualnie łykam chrom z błonnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BozennaCool Re: Wiosenne dopalacze IP: *.toya.net.pl 14.04.03, 14:00 Ja biore panaxan- srodek roslinny o wlasciowsciach aktywizujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 14:02 Gość portalu: BozennaCool napisał(a): > Ja biore panaxan- srodek roslinny o wlasciowsciach aktywizujacych. Ło moj boże! Taka młoda i musi się śtućnie aktywować! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 14:04 A ja sobie z okazji wiosny wczoraj z ma Luba poszedlem na spacerek po Gorach Bukowych (okolice Szczecina), tak na oko 15 km, i nad Jeziorkiem Binowskim strzelilismy sobie przy ognisku po browarku marki "Bozman". To jest dopiero dopalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 14:06 grogreg napisał: > A ja sobie z okazji wiosny wczoraj z ma Luba poszedlem na spacerek po Gorach > Bukowych (okolice Szczecina), tak na oko 15 km, i nad Jeziorkiem Binowskim > strzelilismy sobie przy ognisku po browarku marki "Bozman". To jest dopiero > dopalacz. > Po takim dopalaczu ogień aż buchał! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 14:04 ja nie lykam, bo troche sie boje. przeczytalam kiedys (chyba w "national geographic"?), ze latwo przedawkowac witaminy i mikroelementy (zwlaszcza od niepewnego producenta), a takie przedawkowanie moze powaznie zaszkodzic (np witaminy b na zdrowie psychiczne...) tak wiec jem jak najwiecej swiezego zielska, choc niezbyt lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 14:07 sagan2 napisała: > ja nie lykam, bo troche sie boje. > przeczytalam kiedys (chyba w "national geographic"?), ze > latwo przedawkowac witaminy i mikroelementy (zwlaszcza od > niepewnego producenta), a takie przedawkowanie moze > powaznie zaszkodzic (np witaminy b na zdrowie > psychiczne...) > tak wiec jem jak najwiecej swiezego zielska, choc niezbyt > lubie... Łoj, a ja miałam zawsze niedobór B. Co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 15:24 Ze trzeba troszku mieska zjesc. Takiej watrobki na ten przyklad. I troszku na sloneczku polazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALEC Re: Wiosenne dopalacze IP: *.acn.pl 14.04.03, 14:07 pajdeczka napisała: > Czy łykacie coś na wiosnę? (tylko bez świństw proszę:))) > Ja aktualnie łykam chrom z błonnikiem. Ja codziennie jem 1 tabl. multitabs oraz 1 szt aspargin /magnez+potas/ a także / niestety,....niestety..!/deprexetin *)20mg - 1 kaps/dziennie ------------ *) a to jest to samo-co prozac ------------ if ju noł łot aj min Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Padalcowej 14.04.03, 14:27 Gość portalu: PADALEC napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Czy łykacie coś na wiosnę? (tylko bez świństw proszę:))) > > Ja aktualnie łykam chrom z błonnikiem. > > Ja codziennie jem 1 tabl. multitabs oraz 1 szt aspargin /magnez+potas/ > a także / niestety,....niestety..!/deprexetin *)20mg - 1 kaps/dziennie > ------------ > *) a to jest to samo-co prozac > ------------ To już nie odpisuj mi w Twoim wątku, co to za lek. Zapisałam sobie, ale jak będziesz tutaj dłużej to napweno odstawisz to świństwo. My Ci pomożemy! > if ju noł łot aj min Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 15:13 Lyknelam w ostatni piatek kilka mietowych drinkow w milym towarzystwie. Lepsze niz najlepszy lek swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg czytam i nie wierze. 14.04.03, 15:40 Nasze spoleczenstwo zaczyna coraz bardziej przypominac Hamerykanow. Jez bez porcji piguleczek do porannej kazy dnia sobie nie wyobrazacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: czytam i nie wierze.WIĘCEJ WIARY ! IP: *.acn.pl 14.04.03, 17:18 grogreg napisał: > Nasze spoleczenstwo zaczyna coraz bardziej przypominac Hamerykanow. > Jez bez porcji piguleczek do porannej kazy dnia sobie nie wyobrazacie. A co to jest te trzy tabletki do porannej kaszy ??? W Hameryce jest to garść i to od oseska, nieomal-że,poczynając. Nie demonizuj. Z tym także do usa nam daleko. ------------ "myślę,że jestem kobietą" (-) Krecia Pataczkówna Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 15:44 wrazliwi niech zamkna oczy, troche niecenzuralne: lykam swieze powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wiosenne dopalacze 14.04.03, 15:46 no tak- skoro stary cala zime w nosek pierdzial :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: KWIKU ! IP: *.acn.pl 14.04.03, 17:20 kwik napisała: > wrazliwi niech zamkna oczy, troche niecenzuralne: lykam swieze powietrze. ........JAK WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś