Gość: Aisza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 21:46 W jaki sposób radzicie sobie z niespodziewanym atakiem chamstwa pod Waszym adresem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: mój sposób na chamstwo.... IP: *.acn.pl 15.04.03, 21:48 Zapraszam na sparing na pobliskie boisko... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: mój sposób na chamstwo.... 15.04.03, 21:53 Aiszko, ty to masz siły niespożyte! A propos chamstwa- zatruwa życie i ciężko sobie z nim poradzić. Nie wiem co jeszcze mogę napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mój sposób na chamstwo.... 15.04.03, 21:57 Po prostu- jak nie chce, to Ci nie odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: mój sposób na chamstwo.... 15.04.03, 21:58 Mowie, ze nie bede rozmawiac z panem/nia w takim stanie. Niech sie pan/i uspokoi. Gdy to nie pomaga, oddalam sie, bo nie warto kontynuowac rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Aisza :)) 15.04.03, 22:05 Dziś na poczcie zrobiła się straszna kolejka - bo jedna Pani wysyłała ponad 50 listów poleconych. Z nudów podejrzałam - gdzie pracuje. Okazało się że w "Pracowni Badań Publicznych" Czyżbyś to była Ty??? Moja droga nie powinnaś wysyłać tyle listów na raz - bo robi się straszna kolejka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Lyche :-))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:07 to tylko trzy pytania na 15-20 min robi się ruch na FK potem kolejka się rozchodzi i zamieszanie cichnie może jeden watek trwa parę godzin ludzie lubia miec wybór ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re: Aisza , moge Cie zlapac za schaba???? 15.04.03, 22:10 Gość portalu: Aisza napisał(a): > to tylko trzy pytania > na 15-20 min robi się ruch na FK potem kolejka się rozchodzi i zamieszanie > cichnie > może jeden watek trwa parę godzin > ludzie lubia miec wybór ;- prawde rzeklas, ludzie lubia miec wybor, moge wybierac miedzy twoim schabem a cipka anahelli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku..... Re: Aisza , moge Cie zlapac za schaba???? IP: *.acn.pl 15.04.03, 22:12 szczurek_x napisał: > Gość portalu: Aisza napisał(a): > > > to tylko trzy pytania > > na 15-20 min robi się ruch na FK potem kolejka się rozchodzi i zamieszanie > > > cichnie > > może jeden watek trwa parę godzin > > > ludzie lubia miec wybór ;- > > prawde rzeklas, ludzie lubia miec wybor, moge wybierac miedzy twoim schabem a > cipka anahelli Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ale zważ 15.04.03, 22:11 że ja mogę wtymczasie spóźnić się na randkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Ale zważ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:13 spóźnianie sie kobiety na randke nalezy do rytuału ...tanca godowego - pobudza wyobraxnię, apetyt.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ja się nigdy nigdzie nie spóźniam:) 15.04.03, 22:19 Możesz założyć nowy wątek o takowej treści - chętnie się wypowiem na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Ja się nigdy nigdzie nie spóźniam:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:26 ok ale ten temat zostawie sobie na jutro wieczór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajdeczka Re: mój sposób na chamstwo.... IP: *.acn.pl 15.04.03, 22:08 Wsadzam sobie kulki analne tam gdzie trzeba i już nic mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mój sposób na chamstwo.... 16.04.03, 12:24 Gość portalu: pajdeczka napisał(a): > Wsadzam sobie kulki analne tam gdzie trzeba i już nic mnie nie obchodzi. Cześć, a co to są te "kulki analne"? Gratuluję wyobraźni w doborze nicka. Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą, że piszę od 8 do 16tej. I życzę weosłych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mój sposób na chamstwo.... 16.04.03, 12:26 ..."siłom i godnościom osobistom" - się posługuję w tej nierownej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: mój sposób na chamstwo.... 16.04.03, 02:21 Udaje glucha, slepa i kompletnie niekumata. Najwiekszy cham odpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: mój sposób na chamstwo.... IP: *.desy.de 16.04.03, 12:46 Gość portalu: Aisza napisał(a): > W jaki sposób radzicie sobie z niespodziewanym atakiem > chamstwa pod Waszym adresem? nie radze sobie :( zupelnie mnie zatyka... a potem, oczywiscie, zaluje, choc sama nie bardzo wiem czego... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: mój sposób na chamstwo.... 16.04.03, 14:02 Najlepsza jest metoda na ścianę- czyli na wyzwiska reagujemy uprzedzającą uprzejmością - efekt zaskoczenia murowany :) Dobra jest też metoda na idiotę : "Przepraszam, nie rozumiem ? " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: mój sposób na chamstwo.... IP: *.chello.pl 16.04.03, 14:11 specjalnie nie reaguje, bo chama nie bede wychowywac.. mam ich gdzies. raczej od ludzi nie wymagam, zeby byli dla mnie mili - wystarczy, zeby byli neutralni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: mój sposób na chamstwo.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 16:53 a roznie, na sieci olewam, a tak w realu to bardzo sie odgryzam tak ze jest to strrrasznie zlosliwe ale ani troche agresywne czy wulgarne najbardziej lubie widziec te opadnieta szczeke jak kogos po takiej riposcie zatyka :> Odpowiedz Link Zgłoś