07.02.07, 16:50
Co byście zrobiły dziewczyny gdyby wasz partner nagle zaczął ujawniać
zainteresowanie sadomaso? Nie tylko we własnej sypialni, co jest do
zaakceptownia, bo ludzie różne rzeczy lubia, ale na zewnątrz! Czy umówienie
się z dominą to tak samo jak seks z prostytutką? Czy to jest zdrada?
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: S&M 07.02.07, 16:51
      domino dobra rzecz;)
      dawno nie grałem
    • alpepe Re: S&M 07.02.07, 16:52
      z dominą?
      Czytałam ciekawy artykuł o tym, że jak dzieci w okresie dojrzewania są bite, to
      bicie zaczyna im się kojarzyć seksualnie i mogą mieć skłonności masochistyczne.
      Twój partner był bity?
      • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 16:57
        Na to wygląda, że matka była dość surowa i wymagająca, dzieci były bite i
        zmuszane do posłuszeństwa. Jestem w stanie zrozumieć źródło tej skłonności,
        gorzej ze zrozumieniem udziału osób trzecich. Nie wiem co mam myśleć, nie
        podoba mi się to, ale trudno od razu skreślać kogoś, kto w życiu jestem dobry i
        opiekuńczy itd.
        • alpepe Re: S&M 07.02.07, 17:00
          z tego co wiem, to to można leczyć, tzn przekierunkować, ale wtedy trzeba by się
          wybrać do seksuologa. Trudno, byś ty się z tym męczyła, jeśli nie masz
          skłonności sadystycznych, a on inaczej nie ma satysfakcji.
          • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 17:03
            Ja sie moge pieknie bawic jako domina, nie przeszkadza mi takie urozmaicenie,
            tylko nie mam ochoty tolerowac sekretnych wyskoków do jakiejś Madame czy Lady!?
            Czy gdybyście wiedziały o tym tobyście przeszły z tym do porządku dziennego?
            • alpepe Re: S&M 07.02.07, 17:18
              ja nie.
    • alexxa6 Re: S&M 07.02.07, 16:55
      a jak to zainteresowanie się przejawia?
      gawędziarstwo czy konkrety?
      i ile ten partner ma lat?

vanilla-cafe.net/
      • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 16:58
        konkrety i ma po 40
    • anulex Re: S&M 07.02.07, 16:55
      Zdrada zaczyna się tam, gdzie ustalą to między sobą partnerzy.

---
      Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427
    • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 18:47
      halo? czy wszyscy tutaj śpią z rączkami na kołderce?
    • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 18:48
      mało jest tu tego typu tematów ...
      • alpepe Re: S&M 07.02.07, 18:50
        zwróć uwagę, ze są fora, na których rozmawia się o seksie, to do nich nie należy.
    • agava.juice Re: S&M 07.02.07, 18:55
      ja nie znam takiego forum a ty?
      • alpepe Re: S&M 07.02.07, 18:58
        szukaj na tych odpowiedzi, do wyboru, do koloru
        forum.gazeta.pl/forum/71,46581,1540807.html?x=1755562
        Mnie tamte fora nie podniecają, jestem mężatką ze stabilnym ostatnio życiem
        erotycznym, więc niczego nie szukam tam i nie doradzę, gdzie się masz skierować.
    • wiarusik Re: S&M 07.02.07, 18:58
      No raczej tak,gdyż LADY siada czasami swojemu pokrakowi na twarzy gołą pupą;)
      • wiarusik Re: S&M 07.02.07, 18:59
        I nie tylko...
        Ona nie tylko bije...;)
    • sentisenti Re: S&M 07.02.07, 20:01
      No cóż, zabawy SM nie są niewiadomo jaką dewiacją.Praktukuje je sporo ludzi. jeżeli para zgadza się na granie ról to ich sprawa. Natomiast szukanie takich doznań poza własnym stadłem to jak dla mnie ewidentna zdrada. MOżna to porównać do sytuacji gdy na przykład kobieta nie akceptuje seksu analnego, mężczyzna zaś wtedy czuje sie usprawiedliwiony zaspokajaniem sie w ten sposób z inną partnerką. Nie traktowałabyś tego jak zdradę ?
      SM jest po prostu jakąś tam kolejną formą seksu i tyle.
      Natomiast niewykluczone ,iz para może się dogadać, jeżeli naprawdę kobieta będzie się czuć ok mając świadomość że jej facet akurat teraz z jakąś Lady Dominą wyczynia harce :):)
      nie lekceważyłabym więc własnych odczuć w imię wolności i tolerancji czy innych usprawiedliwień ,które mężczyzna podaje żeby wypracować sobie przyzwolenie na zdradzanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka