Dodaj do ulubionych

Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 2007]

09.02.07, 09:00
TERMIN
- proponuję nów, 17 lutego (sobota, za osiem dni) o 17.00.
Nów to odpowiednia pora na nowości. :)

MIEJSCE
- do ustalenia, trzeba będzie coś zarezerwować w fajnej knajpce.

KTO BĘDZIE?
- wpisujcie się!
Obserwuj wątek
    • kocia_noga Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 09.02.07, 09:51
      Nie wiem,na ferie planujemy głodówkę,ale może dam radę, chciałabym przyjechać.
      • iokepine Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 09.02.07, 13:30
        Trudno mi w tej chwili odpowiedzieć, gdyby spotkanie było od godz. 18.00, to OK.
        Prowadzę warsztaty 17 lutego.
    • iokepine A moze spotkamy się na pełni? 09.02.07, 14:29
      Bardziej by mi to pasowało:)
    • anahella Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 09.02.07, 22:12
      Proponuje herbaciarnie Herba Thea na ul. Bruna 20 w Warszawie.

Do wyboru herbaty: mnostwo smakow, kawy niewiele. Uwaga dla palaczy: pali sie na
      zewnatrz.
      • beata2802 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 09.02.07, 22:18
        A więc Herba Thea, sobota 17 II, godzina 18.00.
        Czy któraś z Was tam bywa, przechodzi tamtędy, zeby zarezerwować jakiś spory,
        okrągły stół? lub jajowaty ;)

Kto jeszcze przyjdzie? Paaalec pod buuuudkę:)
        • skrzydlate Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 10.02.07, 17:54

z przyjemnością, a gdzie ta ulica Bruna się znajduje?
          • n0007 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 10.02.07, 20:00
            skrzydlate napisała:
            > z przyjemnością, a gdzie ta ulica Bruna się znajduje?

Naprzeciwko SGH, stacja metra Pole Mokotowskie.

Ja również chętnie przyjdę. W okolicy bywam ostatnio często - sesja :-)
            • kocia_noga Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 10.02.07, 20:39
              Może i ja przyjadę.
        • anahella Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 10.02.07, 21:16
          Ja bardzo chetnie sie pojawie. Jak sie warszawianki i okolicznoscianki zdecyduja
          zadeklarowac, to wtedy sie zarezerwuje. Proponouje zarezerwowac stolik pod
          haslem "Biegnaca z wilkami" - zebysmy sie wszystkie odnalazly.

Ulica Bruna jest prostopadla do Al. NIepodleglosci, zaczyna sie miedzy SGGW i
          Zielona Gesia. Od metra trzeba podejsc kawaleczek w glab uliczki. Jak juz
          bedziecie szly, to traficie na maly, wstretny socjalistyczny pawilonik miedzy
          gierkowskimi blokami. Jest po prawej stronie, po lewej szkola. To tam. Nie
          myslcie, ze w srodku jest paskudnie jak na zewnatrz:) W srodku jest bardzo milo,
          ladnie pachnie olejkami, sa fajne kanapy i pyszna herbata.

A wiec do zobaczenia!
          • skrzydlate Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 11.02.07, 01:13
            do zobaczenia!!!! :D
            • kocia_noga Niestety 13.02.07, 20:49
              nie będzie mnie wtedy w Warszawie,wyjeżdżam jutro w pzreciwnym kierunku i
              pobędę tydzień.Szkoda, bo chciałam Was zobaczyć i obwąchać.
              • dori7 Re: Niestety 13.02.07, 20:55
                Nie sadze, zeby to bylo ostatnie spotkanie :))

Ja tez nie wiem, czy bede mogla sie pojawic - pewnie okaze sie to w ostatniej
                chwili. Byc moze, tak jak proponowala Iokepine, spotkanie na pelni to dobry
                pomysl. Pelnia wypada 3 marca w sobote :))
                • skrzydlate Re: Niestety 15.02.07, 16:39
                  a ja studiuje i 3 marca z kolei was nie zobacze, bede po feriach, ze mną w
                  ogole jest klopot, bo stale mnie nie ma w Warszawie
              • beata2802 Re: Niestety 13.02.07, 20:58
                kocia_noga napisała:
                > nie będzie mnie wtedy w Warszawie,wyjeżdżam jutro w pzreciwnym kierunku i
                > pobędę tydzień.Szkoda, bo chciałam Was zobaczyć i obwąchać

Następna pelnia 4 marca, a nów 19 marca.
                Wszystko przed nami.
    • beata2802 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 13.02.07, 21:02
      Narazie doliczyłam się nas czterech:

Iokepine, Skrzydlate, Anahella i ja.

Ale się cieszę! :-)
      • skrzydlate Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 15.02.07, 16:37
        przyprowadze moją kumpelę na ten sabat, ona ma to forum w ulubionych, tyle, ze
        nie pisze, a jedynie podczytuje... "Biegnącej..." jeszcze nie przeczytala w
        całości, bo ma hiszpanską wersje językową i cos jej źle idzie czytanie ;)
        • ta.znajoma Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 15.02.07, 20:34
          Witam, Skrzydlate o mnie pisze :) Moge tez przyjsc? Moze jak was poslucham i
          poznam to sie zachece i zrobie kolejne podejscie do ksiazki....

:)
          • anahella Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 16.02.07, 01:50
            Co za pytanie: przyjdz.

Ja pewnie sie spoznie, bo mam do 18.00 zajecia z astrologii. Ale dobije do Was.

Powiedzcie obsludze, ze jestescie z tego forum, zebym wiedziala jak Was szukac.
    • beata2802 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 16.02.07, 08:18
      Dziewczyny, to już jutro! :-)
      Doliczyłam się nas pięciu.

To strona knajpki w której się umówiłyśmy:
      www.herbathea.waw.pl/
      Dzwonię tam dziś i zamawiam stolik na 6 osób, hasło "Biegnąca z wilkami" albo
      samo "Biegnąca", na sobotę, 18.00.

Do zobaczenia! :-)
      • n0007 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 16.02.07, 20:07
        Nie wiem, czy zauważyłaś mój poprzedni wpis, ja również wg wszelkiego prawdopodobieństwa się pojawię :-)
        • beata2802 Re: Spotkajmy się w nowiu________[Warszawa 17 II 16.02.07, 22:12
          n0007 napisała:

> Nie wiem, czy zauważyłaś mój poprzedni wpis, ja również wg wszelkiego
          prawdopod
          > obieństwa się pojawię :-)

Ups, przepraszam.
          Ale kiedy zamawiałam stolik moje usta me (ku mojemu zdziwieniu) wypowiedziały
          słowo "sześć", choć mój umysł myślał "pięć". I tak oto wszystko jest OK. :-)
          • lubna Ale Wam fajnie :-) 17.02.07, 13:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka