Dodaj do ulubionych

Xsięciunie

12.02.07, 21:44
:)
mysla, ze jak maja penisa w bokserkach to caly swiat lezy u ich stop:)
tymczasem jedyna rzecza, ktora im lezy jest ow penis:D
Obserwuj wątek
    • jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:45
      widzę że gryzie Cię tęsknota za penisem xsięciunia :-)
      • maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:46
        nie ksieciunia a meza. pojechal na dwa tygodnie daaaaaleko:/
        :)
        • jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:47
          a mąż to jakiś inny gatunek xsięciuniów? :)
          • maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:48
            jacek80a napisał:

> a mąż to jakiś inny gatunek xsięciuniów? :)

moj maz to jest chodzaca rewelacja:)...inny gatunek znaczy sie:)
            • jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:49
              > moj maz to jest chodzaca rewelacja:)...inny gatunek znaczy sie:)

dalej nie wnikam, będę się tylko domyślał ;)
              • maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:51
                mysleniem ujawnisz preferencje polityczne, uwazaj, pis czuwa i nie lubi
                wyksztalciuchow. w cenie a beneficjenci becikowego, najlepiej podwojnego:)
    • scandia Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:46
      Hahah, rozbawilas mnie tym postem :P cos w tym jest.. :) haha
    • izabellaz1 hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:47

• jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:48
        wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI... :-)
        • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:49
          jacek80a napisał:

> wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI... :-
          )

taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D
          • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:51
            > taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D

nie bolą, ale za to jak ego połechtają ;)

żartowałem oczywiście, nadal będę się upierał przy wersji ze staniem :)
            • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:52
              laskocz laskocz, moze ten co lezy grzecznie powstanie? buhhahaha:D
              • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:53
                nie trzeba łaskotać, on jest tak wyćwiczony, że na komendę staje na baczność :)
                nie każdy ma tak dobrze ;D
                • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:56
                  jacek80a napisał:

> nie trzeba łaskotać, on jest tak wyćwiczony, że na komendę staje na
                  baczność :)
                  > nie każdy ma tak dobrze ;D
                  facet... Ty o zwierzeciu a ja o pewnym organie charakteryzujacym mezczyzn ...
                  ach! dla ulatwienia dodam, ze o mozg nie chodzi:)
                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:58
                    ale Ty zboczona jesteś :) myślisz tylko o jednym
                    przecież ja cały czas o mózgu mówię. To taka przenośnia była z tym staniem na
                    baczność ;D
                    • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:00
                      masz 48 godzin na przeprosiny( inaczej pojde do sadu, za zboczona rzecz
                      jasna!:D)!
                      :D
                      po prostu trzymam sie tematu...hmmm dziwnie to zabrzmialo. naduzycie
                      semantyczne popelnilam:)
                      • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:02
                        dlaczego uważasz, że użyłem słowa 'zboczona' w złym znaczeniu? niektóre zboczone
                        kobiety są całkiem fajne, może Ty tez taka jesteś, szkoda tylko, że męza masz :)))
                        • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:04
                          podaj przyklady pozytywnego zboczeni, bo w moim rozumku tkwi przekonnie, ze
                          zboczenie to nic dobrego....;-)
                          • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:05
                            zboczenie pozytywne: kobieta która ciągle mysli tylko o jednym :)
                            to jest jak najbardziej pozytywne ;D
                            • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:06
                              taaaaaaaaak? a kto gary pozmywa jak kobieta tylko o jednym?:D kto odcedzi
                              kartofelki?:D upss, znowu wyszlo nie tak jak trzeba:D
                              • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:09
                                no widzisz, jednak jesteś zboczona pozytywnie :)

gary można zacząć zmywać razem... miziu miziu... a skonczy się później... ;D
                                • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:10
                                  no dobra. to ide zmywac te gary. na kartofelki za pozno. ... a poza tym szklo
                                  kontaktowe sie zaczelo:)
                                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:11
                                    przecież mąż wyjechał, więc co to za zmywanie :)
                                    • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:11
                                      jacek80a napisał:

> przecież mąż wyjechał, więc co to za zmywanie :)
                                      sadzisz, ze ja moge siedziec w syfie?:)
                                      stac mnie na wiecej i to nie jest moje ostatnie slowo!;-))))
                                      • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:13
                                        > sadzisz, ze ja moge siedziec w syfie?:)
                                        > stac mnie na wiecej i to nie jest moje ostatnie slowo!;-))))

w nawiązaniu do poprzednich Twoich wypowiedzi, w połączeniu z tą, wyszły mi
                                        sprośne myśli :)
                                        • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:15
                                          naprawde nadazasz za moim tokiem mysleni? wow! to jestes lepszy ode mnie. ja
                                          zgubilam sie jakies 7.5 minuty temu:D
                                          • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17
                                            nie nadążam, ale ja często kieruję się zasadą, że jak nie wiadomo o co chodzi,
                                            to chodzi o seks :)))
                                            • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:18
                                              jacek80a napisał:

> nie nadążam, ale ja często kieruję się zasadą, że jak nie wiadomo o co chodzi,
                                              > to chodzi o seks :)))

widzisz, posel zawisza mowi, ze o pieniadze, pis wszystko zwala na
                                              platforme:)
                                              • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:19
                                                > widzisz, posel zawisza mowi, ze o pieniadze, pis wszystko zwala na
                                                > platforme:)

jak to dobrze, ze nie jestem politykiem :)
                                                ale widzę, ze Ciebie prócz seksu dość mocno interesują politycy :D
                                                • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:21
                                                  jakbys to ujal? hmmmm moze:"zboczenie zawodowe"?:-)
                                                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:23
                                                    > jakbys to ujal? hmmmm moze:"zboczenie zawodowe"?:-)

gdybym wiedział kim jesteś z zawodu to może i tak bym to ujął :)
                                                  • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:25
                                                    mozesz sprarazowac sobie:blogoslawieni Ci, ktorzy nie widzieli a uwierzyli:)
                                                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:26
                                                    chyba trochę zmęczony jestem bo już naprawdę nie nadążam za Twoim mysleniem :)
                                                    teraz piszesz o seksie politykach czy o sobie? ;D
                                                  • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:28
                                                    dobra.wrocmy do garow albo kartofli:)
                                                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:30
                                                    alez Ty dzisiaj żywiołowa jesteś :)
                                                    jednego nie skonczyłaś a już o innym, ale możemy wrócić do tych garów :)

a z zawodu jestes politologiem, że tak się na tych polityków uwzięłaś? :)))
                                                  • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:32
                                                    zawod wyuczony zgadles. wykonywany inny ale wiaze sie z pierwszym:)
                                                    a gary stoja. nie leza:)
                                                  • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:31
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293
                                                    w wolnej chwili zarzuc oko albo dwa oczy:)
                                                  • jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:34
                                                    anal i oral już mi się podoba :)
                                                    jesteś tam częstym gościem widzę, rzuce okiem ale jutro bo już mi się chce spać
                                                    :) a za Tobą i tak nie nadążam, za szybko zmieniasz tematy
                                                  • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:34
                                                    dobranoc:)
          • izabellaz1 Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17
            maretina napisała:

> jacek80a napisał:
            >
            > > wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI.
            > .. :-
            > )
            >
            > taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D
            >

Zwłaszcza mężczyźni ;-)
            • maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17
              izabellaz1 napisała:

>
              > Zwłaszcza mężczyźni ;-)
              Ci moga liczyc na skret "kiszki":D
    • su650 Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:50
      Powiedzmy, że księciunio jakims sposobem zdobedzie telefon, udało się.
      Księciunio dzwoni raz, drugi, kobieta się umawia. po rance księciunio zaczyna
      pisać i dzwonić jakby kociokwiku dostał - i wtedy mocno traci na atrakcyjności.
      Wysuwa jakieś roszczenia... Kobieta mówi, że dziś nie ma czasu, on ma
      pretensje. W końcu rzuca: "Mała, ty chyba nie wiesz z kim romawiasz?!" - z
      życia wzięte - bo nieprzyzwyczajony jest, że mu się odmawia.
    • olifanka Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:51
      Gneralnie za Toba nie przepadam, ale zgadzam sie tu w 100%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka