maretina 12.02.07, 21:44 :) mysla, ze jak maja penisa w bokserkach to caly swiat lezy u ich stop:) tymczasem jedyna rzecza, ktora im lezy jest ow penis:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:45 widzę że gryzie Cię tęsknota za penisem xsięciunia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:46 nie ksieciunia a meza. pojechal na dwa tygodnie daaaaaleko:/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:47 a mąż to jakiś inny gatunek xsięciuniów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:48 jacek80a napisał: > a mąż to jakiś inny gatunek xsięciuniów? :) moj maz to jest chodzaca rewelacja:)...inny gatunek znaczy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:49 > moj maz to jest chodzaca rewelacja:)...inny gatunek znaczy sie:) dalej nie wnikam, będę się tylko domyślał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:51 mysleniem ujawnisz preferencje polityczne, uwazaj, pis czuwa i nie lubi wyksztalciuchow. w cenie a beneficjenci becikowego, najlepiej podwojnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:46 Hahah, rozbawilas mnie tym postem :P cos w tym jest.. :) haha Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:48 wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:49 jacek80a napisał: > wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI... :- ) taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:51 > taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D nie bolą, ale za to jak ego połechtają ;) żartowałem oczywiście, nadal będę się upierał przy wersji ze staniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:52 laskocz laskocz, moze ten co lezy grzecznie powstanie? buhhahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:53 nie trzeba łaskotać, on jest tak wyćwiczony, że na komendę staje na baczność :) nie każdy ma tak dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:56 jacek80a napisał: > nie trzeba łaskotać, on jest tak wyćwiczony, że na komendę staje na baczność :) > nie każdy ma tak dobrze ;D facet... Ty o zwierzeciu a ja o pewnym organie charakteryzujacym mezczyzn ... ach! dla ulatwienia dodam, ze o mozg nie chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 21:58 ale Ty zboczona jesteś :) myślisz tylko o jednym przecież ja cały czas o mózgu mówię. To taka przenośnia była z tym staniem na baczność ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:00 masz 48 godzin na przeprosiny( inaczej pojde do sadu, za zboczona rzecz jasna!:D)! :D po prostu trzymam sie tematu...hmmm dziwnie to zabrzmialo. naduzycie semantyczne popelnilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:02 dlaczego uważasz, że użyłem słowa 'zboczona' w złym znaczeniu? niektóre zboczone kobiety są całkiem fajne, może Ty tez taka jesteś, szkoda tylko, że męza masz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:04 podaj przyklady pozytywnego zboczeni, bo w moim rozumku tkwi przekonnie, ze zboczenie to nic dobrego....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:05 zboczenie pozytywne: kobieta która ciągle mysli tylko o jednym :) to jest jak najbardziej pozytywne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:06 taaaaaaaaak? a kto gary pozmywa jak kobieta tylko o jednym?:D kto odcedzi kartofelki?:D upss, znowu wyszlo nie tak jak trzeba:D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:09 no widzisz, jednak jesteś zboczona pozytywnie :) gary można zacząć zmywać razem... miziu miziu... a skonczy się później... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:10 no dobra. to ide zmywac te gary. na kartofelki za pozno. ... a poza tym szklo kontaktowe sie zaczelo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:11 przecież mąż wyjechał, więc co to za zmywanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:11 jacek80a napisał: > przecież mąż wyjechał, więc co to za zmywanie :) sadzisz, ze ja moge siedziec w syfie?:) stac mnie na wiecej i to nie jest moje ostatnie slowo!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:13 > sadzisz, ze ja moge siedziec w syfie?:) > stac mnie na wiecej i to nie jest moje ostatnie slowo!;-)))) w nawiązaniu do poprzednich Twoich wypowiedzi, w połączeniu z tą, wyszły mi sprośne myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:15 naprawde nadazasz za moim tokiem mysleni? wow! to jestes lepszy ode mnie. ja zgubilam sie jakies 7.5 minuty temu:D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17 nie nadążam, ale ja często kieruję się zasadą, że jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o seks :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:18 jacek80a napisał: > nie nadążam, ale ja często kieruję się zasadą, że jak nie wiadomo o co chodzi, > to chodzi o seks :))) widzisz, posel zawisza mowi, ze o pieniadze, pis wszystko zwala na platforme:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:19 > widzisz, posel zawisza mowi, ze o pieniadze, pis wszystko zwala na > platforme:) jak to dobrze, ze nie jestem politykiem :) ale widzę, ze Ciebie prócz seksu dość mocno interesują politycy :D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:21 jakbys to ujal? hmmmm moze:"zboczenie zawodowe"?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:23 > jakbys to ujal? hmmmm moze:"zboczenie zawodowe"?:-) gdybym wiedział kim jesteś z zawodu to może i tak bym to ujął :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:25 mozesz sprarazowac sobie:blogoslawieni Ci, ktorzy nie widzieli a uwierzyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:26 chyba trochę zmęczony jestem bo już naprawdę nie nadążam za Twoim mysleniem :) teraz piszesz o seksie politykach czy o sobie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:28 dobra.wrocmy do garow albo kartofli:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:30 alez Ty dzisiaj żywiołowa jesteś :) jednego nie skonczyłaś a już o innym, ale możemy wrócić do tych garów :) a z zawodu jestes politologiem, że tak się na tych polityków uwzięłaś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:32 zawod wyuczony zgadles. wykonywany inny ale wiaze sie z pierwszym:) a gary stoja. nie leza:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:31 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293 w wolnej chwili zarzuc oko albo dwa oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek80a Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:34 anal i oral już mi się podoba :) jesteś tam częstym gościem widzę, rzuce okiem ale jutro bo już mi się chce spać :) a za Tobą i tak nie nadążam, za szybko zmieniasz tematy Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17 maretina napisała: > jacek80a napisał: > > > wcale nie, bo jak już coś to powinno być (...) jedyna rzecz jaka im STOI. > .. :- > ) > > taaaaaaaa gdyby marzenia bolaly to ludzie by sie z bolu skrecali:D > Zwłaszcza mężczyźni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: hahahaha, świetne maretina:):):) 12.02.07, 22:17 izabellaz1 napisała: > > Zwłaszcza mężczyźni ;-) Ci moga liczyc na skret "kiszki":D Odpowiedz Link Zgłoś
su650 Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:50 Powiedzmy, że księciunio jakims sposobem zdobedzie telefon, udało się. Księciunio dzwoni raz, drugi, kobieta się umawia. po rance księciunio zaczyna pisać i dzwonić jakby kociokwiku dostał - i wtedy mocno traci na atrakcyjności. Wysuwa jakieś roszczenia... Kobieta mówi, że dziś nie ma czasu, on ma pretensje. W końcu rzuca: "Mała, ty chyba nie wiesz z kim romawiasz?!" - z życia wzięte - bo nieprzyzwyczajony jest, że mu się odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: Xsięciunie 12.02.07, 21:51 Gneralnie za Toba nie przepadam, ale zgadzam sie tu w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś