orange_tail 18.02.07, 01:20 co się stało? britnej jest łysa... czy wam szkoda (whatever) laski od "whoops I did it again?"?? adam.owczarz.wrzuta.pl/film/9q9T9MXs5A/britney_spears_ogolila_sie_na_lyso to jest news dnia... choćby w hameryce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:24 Wysyłają ją do Afganu,będzie binladena szukać;) Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:27 myślisz? pamiętam, że po nieudanej "miłości" też zgoliłam włosy do 2 cm. wyglądałam jak żołnierz, ale kurka, dobrze mi z tym było. coś w tym jest, że laski po bolesnym rozstaniu się golą na łyso (lub prawie). czytałam, że to ma nawet głębszy wymiar. pozybycie się włosów = pozybycie się przeszłości... taki symbol... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:31 Facet po miłosnym rozczarowaniu ucieka do Legii Cudzoziemskiej;) Może Afgan jest dla niej w sam raz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:25 Britney Spears zapisała się na odwyk w klinice na karaibskiej wyspie Antigua. Wytrzymała w niej jednak tylko 24 godziny. Poleciała stamtąd do swojego domu w Los Angeles, a tam natychmiast udała się do salonu fryzjerskiego i zażądała by ogolono ją na łyso. Kiedy fryzjerka odmówiła, Britney wzięła maszynkę i zrobiła to sama! www.pudelek.pl/artykul/2161/britney_spears_jest_lysa/ Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:27 biedna ta Britney...nawet ogolić się nie może bez echa Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:28 Ciebie na łyso obetniemy, za Twoja oschłość, zimność... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:30 łysość daje wolność...myślę, że o tym właśnie myślała cudna Brit:) Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: britnej łysa!!! 18.02.07, 01:32 o ku..rka. może będzie coś więcej? myślicie, że może dojść do czegoś więcej? takie obcinanie włosów, to preludium... szczególnie w takiej kulturze, w jakiej została wychowana... Amerykanka łysa?? martwi mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
madeinussa Nie wiem czym się tak ekscytujecie... 18.02.07, 12:43 Tamte włosy miała już tak zniszczone farbowaniem i doczepianiem sztucznych, że się nie dziwię, że je ścięła, żeby odrosły jej, naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka100 nowa GI Jane 18.02.07, 19:15 Pewnie ja do iraku wysylaja:) Ciekawe kiedy sie ogoli Dzedziczka Hiltonowna no i nasza Frycia??? I takie durne baby rodza dzieci a potem te dzieci mja takie durne nacpane matki. Odpowiedz Link Zgłoś
forestus1 Re: britnej łysa!!! 19.02.07, 03:06 Moge sie zalozyc, ze lada chwila Ameryke zaleje fala nastolatek golacych glowy na lyso. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka100 Re: britnej łysa!!! 19.02.07, 10:09 a zaraz po tym w Polsce bo przeciez te co najgorsze trnedy przychodza do europy na piewszym miejscu do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: britnej łysa!!! 19.02.07, 10:35 > czy wam szkoda (whatever) laski od "whoops I did it again?"?? Szczerze mówiąc to bardziej podoba mi się jak wygląda teraz na łyso, niż wtedy z plastikowym blondem :). Odpowiedz Link Zgłoś