ropuchaa 18.02.07, 21:20 jak to zrobić? widujemy sie czasem i ja nadal go kocham ale rozstaliśmy sie dawno i nie wiem co mam zrobić żeby znów chcial ze mną być... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:26 No przeciez był Twój, Ty go znasz najlepiej, to TU pytasz? Puknij sie w głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:29 Musisz dać się pocałować :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:46 jak cie kocha, to nie musisz robic nic a jak cie nie kocha, to nic nie zrobisz Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:49 kiedys byl taki aforyzm... "mezczyzna jest gotow zrobic wszystko dla swojej bylej milosci, ale nigdy nie pokocha jej po raz drugi." Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
durmitor Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:56 Mam taki sam problem, to juz trzy lata jak sie skonczylo a ja ciagle nie moge o nim zapomniec.....moze jest szansa ze sie niedlugo spotkamy, boje sie jak nie wiem co...... Odpowiedz Link Zgłoś
hugsie Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 22:16 ehh ja podobnie.. moze nie, ze 'nie moge o nim zapomniec', ale cos sie jeszcze w sercu tli na jego mysl.. skonczylo sie 4 m-ce temu.. nie wiem czy jeszcze chce czy nie, ale ostatnio nasze kontakty sie troche zaciesnily. ale nie wiedzielismy sie od tego czasu ani razu, bo ja nie chce, bo tez sie boje.. durmitor, a to spotkanie o ktorym piszesz ma byc zaplanowane? jak dlugo byliscie razem? Odpowiedz Link Zgłoś
slabiutkakobietka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 23:23 ach Ci byli, ja tez tesknie za swoim eksem, chociaz z nim zerwalam i przez pol roku wcale o nim nie myslalam. Wystarczylo jedno spotkanie, a uczucia te z dna serca odzyly, tylko on ma dziewczyne. A ja nie chce rozbijac zadnych zwiazkow dlatego nie moge o niego walczyc. Mam nadzieje, ze chociaz Wam sie ulozy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 23:27 A ja oddałabym co tylko mam, żeby mieć pewność że mojego ostatniego byłego nigdy więcej nie zobaczę i nie spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 00:30 nie wierzę w sens poderwania byłego faceta, co najwyżej może skusić się na seks, jeżeli był wyjątkowy:) w końcu z jakiegoś powodu się rozstaliście? Ja też wciąż kocham swojego byłego od ponad 2 m-cy...ale zaczynam dostrzegać trochę dobrego w tym całym bajzlu, jak można nazwać ostatnio moje życie..Zaczynam wierzyć, że lepiej pozostać fajnymi przyjaciółmi i wzajemnie się wspierać, niż tworzyć zły związek. Nasz związek w mojej opinii był cały cacy, ale jemu najwidoczniej coś nie pasowało, skoro wybrał drogę beze mnie...widocznie po prostu nie kochał mnie tak, jak ja jego, ale cóż, do miłości zmusić się nikogo nie da...po prostu pomyśl o tym...Poza tym co innego poderwać, a co innego złapać znowu.....Ja swojego mogę poderwać od razu....ale wiem, że do mnie nie wróci, a na pewno nie wróci ta miłość do mnie, którą mam nadzieję, że jednak do mnie żywił...A ja nie chciałabym, żeby ktoś był ze mną z przyzwyczajenia, bo tak mu dobrze, bo tylko pożąda, bo się lituje itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
anullaa5 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 11:01 do wredna suko!!! a ja ci zycze bys spotkała byłego i zeby zepsuł ci zycie, tak jak ty zyczysz zle kazdemu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 20.02.07, 15:43 Życz, życz :) Mieszkam już w innym mieście. nie ma takiej opcji. Ale doceniam zajadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
an_droid Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 00:54 Były tzn czas przeszły. Zostaw biedaka w spokoju. Masz dobre wspomnienia (i nie niszcz tego), ale nie żyj przeszłością to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: jak poderwać byłego faceta???????? 20.02.07, 14:52 Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki....na cholerę Ci powtorka z rozrywki.Z jakiegoś powodu się rozstaliście,na jakiego gnata chcesz to powtarzać?Daj sobie spokój.rozejrzyj się za komś nowym.Daj chłopakowi żyć. Odpowiedz Link Zgłoś