Dodaj do ulubionych

jak poderwać byłego faceta????????

18.02.07, 21:20
jak to zrobić? widujemy sie czasem i ja nadal go kocham ale rozstaliśmy sie
dawno i nie wiem co mam zrobić żeby znów chcial ze mną być...
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:26
      No przeciez był Twój, Ty go znasz najlepiej, to TU pytasz?
      Puknij sie w głowe.
      • polla4 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:29
        Musisz dać się pocałować :)
    • heart_of_ice Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:46
      jak cie kocha, to nie musisz robic nic
      a jak cie nie kocha, to nic nie zrobisz

Pauli
      --
      "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
      • heart_of_ice Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:49
        kiedys byl taki aforyzm... "mezczyzna jest gotow zrobic wszystko dla swojej
        bylej milosci, ale nigdy nie pokocha jej po raz drugi."

Pauli
        --
        "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
        • durmitor Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 21:56
          Mam taki sam problem, to juz trzy lata jak sie skonczylo a ja ciagle nie moge o
          nim zapomniec.....moze jest szansa ze sie niedlugo spotkamy, boje sie jak nie
          wiem co......
          • hugsie Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 22:16
            ehh ja podobnie..
            moze nie, ze 'nie moge o nim zapomniec', ale cos sie jeszcze w sercu tli na
            jego mysl.. skonczylo sie 4 m-ce temu.. nie wiem czy jeszcze chce czy nie, ale
            ostatnio nasze kontakty sie troche zaciesnily. ale nie wiedzielismy sie od tego
            czasu ani razu, bo ja nie chce, bo tez sie boje..
            durmitor, a to spotkanie o ktorym piszesz ma byc zaplanowane? jak dlugo
            byliscie razem?
            • slabiutkakobietka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 23:23
              ach Ci byli, ja tez tesknie za swoim eksem, chociaz z nim zerwalam i przez pol
              roku wcale o nim nie myslalam. Wystarczylo jedno spotkanie, a uczucia te z dna
              serca odzyly, tylko on ma dziewczyne. A ja nie chce rozbijac zadnych zwiazkow
              dlatego nie moge o niego walczyc. Mam nadzieje, ze chociaz Wam sie ulozy,
              pozdrawiam
              • wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 18.02.07, 23:27
                A ja oddałabym co tylko mam, żeby mieć pewność że mojego ostatniego byłego nigdy
                więcej nie zobaczę i nie spotkam.
                • kat_ja1 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 00:30
                  nie wierzę w sens poderwania byłego faceta, co najwyżej może skusić się na seks,
                  jeżeli był wyjątkowy:) w końcu z jakiegoś powodu się rozstaliście? Ja też wciąż
                  kocham swojego byłego od ponad 2 m-cy...ale zaczynam dostrzegać trochę dobrego w
                  tym całym bajzlu, jak można nazwać ostatnio moje życie..Zaczynam wierzyć, że
                  lepiej pozostać fajnymi przyjaciółmi i wzajemnie się wspierać, niż tworzyć zły
                  związek. Nasz związek w mojej opinii był cały cacy, ale jemu najwidoczniej coś
                  nie pasowało, skoro wybrał drogę beze mnie...widocznie po prostu nie kochał mnie
                  tak, jak ja jego, ale cóż, do miłości zmusić się nikogo nie da...po prostu
                  pomyśl o tym...Poza tym co innego poderwać, a co innego złapać znowu.....Ja
                  swojego mogę poderwać od razu....ale wiem, że do mnie nie wróci, a na pewno nie
                  wróci ta miłość do mnie, którą mam nadzieję, że jednak do mnie żywił...A ja nie
                  chciałabym, żeby ktoś był ze mną z przyzwyczajenia, bo tak mu dobrze, bo tylko
                  pożąda, bo się lituje itp....
                • anullaa5 Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 11:01
                  do wredna suko!!! a ja ci zycze bys spotkała byłego i zeby zepsuł ci zycie, tak
                  jak ty zyczysz zle kazdemu na forum.
                  • wredna.suka Re: jak poderwać byłego faceta???????? 20.02.07, 15:43
                    Życz, życz :)
                    Mieszkam już w innym mieście. nie ma takiej opcji.
                    Ale doceniam zajadłość.
    • an_droid Re: jak poderwać byłego faceta???????? 19.02.07, 00:54
      Były tzn czas przeszły. Zostaw biedaka w spokoju. Masz dobre wspomnienia (i nie
      niszcz tego), ale nie żyj przeszłością to nie ma sensu.
    • jawanda Re: jak poderwać byłego faceta???????? 20.02.07, 14:52
      Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki....na cholerę Ci powtorka z
      rozrywki.Z jakiegoś powodu się rozstaliście,na jakiego gnata chcesz to
      powtarzać?Daj sobie spokój.rozejrzyj się za komś nowym.Daj chłopakowi żyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka