olenka.28 21.02.07, 09:50 przespałam sie z mojej przyjaciólki facetem, myslałam ze to tylko raz, ale robimy to coraz czesciej nie umiem tego przerwac. Ona mnie znienawidzi jak sie dowie!!! co robic!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deodyma Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 09:52 co z Ciebie za przyjaciolka??? musisz robic to akurat wlasnie z nim??? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 09:55 kryć się w czasie krycia ;))) jak Cię znienawidzi i dowie to napisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 nie jesteś więc jej przyjaciółką 21.02.07, 09:59 i nigdy nie byłaś... daruj sobie to określenie, skoro w ogóle zainteresował ciebie jej facet. dla mnie facet przyjaciółki jest jak brat, albo szwagier. jest osobą, której nie traktuję w kategoriach "facet". no ale cóż... zdarzają się takie jak ty. sama taką kiedyś spotkałam "po drodze". Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:01 olenka.28 napisała: > przespałam sie z mojej przyjaciólki facetem zanim coś napiszesz powinnaś sprawdzić w słowniku co oznacza słowo "przyjaciółka" Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:05 Dlaczego krytykujecie tylko mnie, a on to coniewinny!!! To była chwila przyszedł do mnie bo chciał poroznawiac o Ani mieli jakies problemy, doradzałam mu, żeby o tym porozmawiali, zeby powiedzieli sobie co ich boli, a on doszedł do mnie i powiedział, ze jedyne czego chce to tylko mnie i zaczał mnie całowac. Tak sie zaczęło. Jak ja sie teraz zle z tym czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:08 olenka.28 napisała: > chciał poroznawiac o Ani mieli jakies problemy, doradzałam mu, żeby > o > tym porozmawiali, zeby powiedzieli sobie co ich boli, a on doszedł do mnie i > powiedział, ze jedyne czego chce to tylko mnie i zaczał mnie całowac. haha śmieszne jest to, co piszesz dziewczę, "przyjaciółka" w takiej sytuacji dałaby koleżce w mordę i wygoniła na mróz, a ty dałaś się puknąć. I dajesz cały czas, więc skończ juz jęczeć tutaj o "przyjaciółce". Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:08 winni jestescie oboje. a po tym, jak Cie pocalowal powinnas kazac mu po prostu wyjsc. musialas isc z nim do lozka? moje p[rzyjaciolki tez maja mezow. bywam u nich, rozmawiam z ich mezami ale traktuje ich, jak kumpli. wybacz,ale ja Ciebie nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:11 najgorsze jest to , ze jak zaczał mnie całowac, pragnełam wiecej. Czuje , ze prowokuje go strojami itp. Ania jest skromna dziewczyna, niesmiała. Ja natomiast jej odwrotnością. Najgorsze jest to , ze jak Ania dzwoni do mnie mowi, ze konflikt u nich jest juz mniejszy, ze znow jest fantastycznie. Nie moge jej teraz tego powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
cieplyjanusz Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:14 "Najgorsze jest to , ze jak Ania dzwoni do mnie mowi, ze konflikt u nich jest juz mniejszy, ze znow jest fantastycznie." Czyli jesteś "lekarstwem na całe zło..." i co sie przejmujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:11 deodyma napisała: > winni jestescie oboje. a po tym, jak Cie pocalowal powinnas kazac mu po prostu > wyjsc. musialas isc z nim do lozka? moje p[rzyjaciolki tez maja mezow. bywam u > nich, rozmawiam z ich mezami ale traktuje ich, jak kumpli. wybacz,ale ja Ciebie > nie rozumiem. ona nie chciała ;) ale tak jakoś wyszło heh Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:14 u nas facetow jest cos takiego ze nie rusza sie dziewczyn przyjaciol a u Was kobiet nie ma bariery, robicie nawet swojej przyjaciolce kolo doopy wiec nie dziw sie ze wina lezy tylko po Twojej stronie, bo tak jest to Ty powinnas odmowic i poinformowac o tym swoja przyjaciolke ze tak zrobil, albo chcial zrobic, a tak, nie jestes warta przyjazni, nawet znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 18:01 Akurat. Zalezy od okolicznosci. Ile bylo juz watkow na tym forum o smutnych typach co stracili dziewczyne i przyjaciela? Pzdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
myszencja10 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:07 Bosz, szkoda mi Ciebie, ze to zrobiłas, ale skoro on jest dla ciebie ważniejszy, to bądź z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:11 A wydawałoby się, że jest to forum KOBIETA a nie Bravo Girl :)))) ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:14 Nie mam 15 lat , tylko 28 a on 30 !!! to jest dla mnie powazna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:16 A ja myślałam, ze na tym forum wy własnie kobiety zrozumiecie mnie i pomożecie mi podjąc jakas decyzje! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia glupia prowolatorka z Ciebie i tyle 21.02.07, 10:20 po 1 post jest niczym prowokacja po 2 sama piszesz, ze prowokujesz strojami i podoba Ci sie to, ze Ty jestes och ach a kolezanka szara mysz po 3 nie ma w Tobie ani krzty żalu, poczucia winy tak naprawde. chcialas sie pochwalic swoja zdzirowatoscia. normalne kobiety w ten sposob nie pisza. pa dziecko - 28 lat a mentalnosc 13latki :> Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: glupia prowolatorka z Ciebie i tyle 21.02.07, 10:26 Od poczatku nie ukrywałam w tym poscie, ze mi sie to podoba, jest super z nim, ale mam wyrzuty wobec anki, nie wiem jak mam jej to powiedziec, Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl vandikia słuszne uwagi.. 21.02.07, 11:30 Zgodzę się z punktami 1-3, bo to samo sobie pomyślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:28 a jakiego odezwu oczekiwalas?? ze niby wszyscy zaczna Cie pocieszac i mowic ze to nie Twoja wina?? to sie grubo pomylilas, jakbys byla prawdziwa przyjaciolka, to pogonilabys go i powiedziala o tym swojej przyjaciolce, a nie poszla z nim w tango Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:31 Jerry Springer sie kłania Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:32 ja pytam co mam teraz zrobić!!! Czy mam jej powiedziec, czy nie. jesli tak to jak. Ona go bardzo kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:34 Wiesz co wyślij jej sms-a i zmień od razu numer. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:35 Boje sie jej reakcji, mieszkamy w jednym bloku, nie zniose jej wzroku, wyrzutów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:42 trzeba bylo o tym pomyslec przed, a nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 18:07 Rada starej babci - madrala;) Faktycznie, gdyby wszyscy kierowali sie wylacznie rozsadkiem byloby prosciej, ale i nudniej. Wiele dziel literackich i kina by nie powstalo;) Pzdr, kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:37 a co, chcesz dalej przed nia ukrywac to ze pie... sie z jej chlopakiem zsa jej plecami?? najlepiej otwarcie, nic i tak juz nie zmieni faktu co zrobilas zapomnij o tej przyjazni, nie nalezy sie Tobie, ale wiedz jedno takie sytuacje mszcza sie Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 18:05 Ja Cie kumam. LAe nie mam zadnej zlotej rady. Sama musisz podjac decyzje. Jezeli chcesz byz tamtym typem to moze sporobujcie. Ale moze tylko kreci Cie seks z nim i cala sytuacja kamuflazu? Nie pisze, ze lepiej jej nic nie mowic, bo moze sie jakos przypadkiem dowiedziec od osob trzecich i wtedy kicha. Ale z drugiej strony, moze szkowa terapia bylaby najlepsza - jezeli chcesz byc z tym kolesiem. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy, nie przejmuj sie postami potepiajacymi Cie, od ludzi, dla ktorcyh swiat jest czarno-bialo, bo nie wiedza co to spontanicznosc i przez to nie potrafia byc szczeliswi. Pzdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 17:27 > A ja myślałam, ze na tym forum wy własnie kobiety zrozumiecie mnie Chyba sobie w kulki lecisz. Jedyne, co jestem w stanie pojac to to,ze zadna z ciebie przyjaciolka. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:35 moze zaprzyjaznicie sie we troje... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:37 Prowokujesz, żeby ciągnąć dyskusje. Zacznij się spotykać na dobre z tym gościem, a jej podrzuć swego partnera albo brata i będzie jak w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:45 NIE prowokuje tej dyskusji, nienawidze siebie za to , ze ja kłamie, nie bede okłamywac jest mi z jej facetem dobrze w łozku, ale to ona go kocha, pragnie z nim byc. Wiem, ze to jest złe a nawet okropne co robimy, ze wychodzi od niej i przychodzi do mnie niby na chwile a zostaje na kilka godzin, nie rozmawiamy o Ani, jak widzimy sie w trojke widze jak ona bardzo go kocha, a on jaki niby opiekunczy chłopak, troskliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:50 ludzie nie widzicie, ze laska sie nudzi i wymysla zgrabna w jej mniemaniu historie, zeby was wciagnac w pyskowke? Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 10:52 Kotkaa jesli chcesz pokazac, ze tobie sie nudzi to nie pisz, ja ma problem i chce waszej rady, czemu to iroznizujecie i robicie sobie z tego nieły humor. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka81 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:17 Boże chroń mnie przed takimi "przyjaciółkami"... totalna porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:26 Olenka.28 - suka nie da, pies nie weżmie. Koniec tematu..... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:27 Hej:) Nie pochwalam tego co robisz....wiadomo ze to nei jest wporzadku. Ale biore pod uwage ze jestes tylko czlowiekiem i masz swoje slabosci jak kazdy. Unioslas sie chwila i dalej unosisz. Gdybym byla na twoim miejscu to zastanowilabym sie kto jest dla mnie wazniejszy........ wiesz przyjaciolka jest na cale zycie ( w moim przypadku np. ) a chlopak to niewiadomo...moze byc ale moze cie szybko zostawic.... pomysl sobie jakie on ma o TObie zdanie ( pomimo ze teraz mu sie to podoba ze sie pieprzycie) ale zapewne na dluzsza mete nie bedzie z Toba chcial byc.... widzi w Tobie tylko obiekt seksualny. Na Twoim miejscu powuiedzialabym dosc!!!! Zakonczyla ta znajomosc a przyjaciolce nic nie mowila. Wiem ze wg was to starszni eniemorlane nieuczciwe i chore....ale bedac egoista ( jak kazdy czlowiek) ja bym tak zorbila. Zobacz co bedzie dla Ciebie bardziej korzystne. Mysle ze ta przyjazn jest wiecej warta niz ten chlopak. Tez mialam takei sytuacje i wiem jak sie czujesz....ale ja do niczego wiekszego nie dopuscilam i najwaznijesze zakonczylam to szybciej niz moglo si erozwinac. Mam nadzieje ze dorbze postapisz... Nie krzywdz przyjaciolki i nie krzywdz siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia224 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:32 Wspólczuję jej, że ma taką "przyjaciółkę" jak Ty. Mało jest facetów, że akurat musiałaś się wziąć za niego? Już widzę jak to będzie - on się Tobą w końcu znudzi, wróci do niej, a ty zawiedziona wszystko jej wypaplasz i zwalisz wine na niego, do jakich to złych rzeczy Cię namawiał. Jeżeli ona rzeczywiście kiedyś była Twoją przyjaciółką to bądź wobec niej do końca fair. Jeżeli zależy wam na sobie pogadajcie z nią, po co biedna dziewczyna ma się łudzić, że wszystko jest ok? Zachowujesz się wobec niej podle. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:39 Dajcie jej juz spokoj!!!! ona wie ze zle robi i czuje sie podle przez to..... Jestescie zajebisci poprostu, potraficie tylko ocenic drugiego czlowieka a nie dacie konkretnej rady........ sorry ale jakby ona chciala zebyscie ja zmieszali z blotem to by was o to poprosila a z tego co mi wiaodmo ona prosi o wskazowki. Odczepcie sie od niej i jak maci ejakies uwagi to przemilczcie prosze was..... Ona wie doskonale jaka jest i co zorbila. Jesli tak bardzo wam przeszkadza jej postepowanie to powiedzcie jej co ma zorbic zbey ja naprostowac a nie ejdziecie ja z gory na dol........... na pewno wielu z was popelnia bledy, a etraz zachowujecie sie jak nieskazitelni. Ola wez do serca to co Ci napsialam wczesniej i postap rozsadnie.... wiem ze to trudne ale musisz byc stanowcza. Znaj swoja wartosc i nie daj sie ponizyc temu bydlakowi... bo wg mnei on ma cie tylko za obiekt seksulany. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:40 po pierwsze:przestan to robic po drugie:powiedz jej o tym,najprawdopodobniej Cie znienawidzi,ale przynajmniej bedzie miala szanse pozbyc sie takich troli jak Ty i jej chlopak ze swojego zycia ja wolalabym sie o czyms takim dowiedziec,bo lepsza najgorsza prawda niz najlepsze klamstwo a jak juz jej poiesz to prawdopodobnie bedziesz mogla zaczac sie z nim pier*olic bez wyrzutow sumienia ...skoro to bylo dla ciebie najwazniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:41 mialam kiedys taka - jak to okreslilas "przyjaciolke" - mialam bo to zla kobieta byla. Wejdz w google i wpisz slowo "przyjazn" Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 11:42 Gdybyś była moją przyjaciółką i mojemu dawałabyś d.. wierz mi, że znienawidzenie Ciebie to za mało w tym przypadku. No tak, ale skoro koleżanka nieśmiała i masz ją za taką sierotę, czujesz się lepsza, ładniejsza... i w dodatku jej facet na Ciebie leci..to dlaczego nie odejdzie do Ciebie?.. Tamta jest porządna, widocznie ją woli, a Ciebie traktuje jak szmatę? Nie mam racji? Wyciągnij wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
jafiga Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:29 nie rozumie jak mzesz to robic dalej? jak wnosze po poscie chodzi ci o czyta przyjemnosc..nie chcesz z nim byc ani go nie kochasz tak? nie rozumie w takim razie tym bardziej jestes 28 letnia kobieta a zachowujesz sie jak nastka z wscieklica pochwy! przestan to robic- bo to jest szczyt... a co do tego czy powiedziec A. ciezka sprawa ja mialm niedawno troche podobna sytuacje ale to byl mąż mojej przyjaciólki i chcial mnie pocalowac - pisalam gdzies o tym na forum- u nas nie doszlo do niczego bo nie pozowlilam ale do tej pory nie wiem czy dobrze zrobilam nie moiwac jej o tym co on chcial zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:32 ciekawa uwaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka.28 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:39 dziekuje za te wypowiedzi, choc sa niektore wulgarne i ublizaja mi. Jesli jej powiem ona mnie nie bedzie chciała znac, a jemu wybaczy bo jest w nim ślepo zakochana, kiedys podejrzewała go o zdrade, ale mowiła nie olu on mi tego nie mogł zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:45 ale tym razem juz tego nie zrobi i nie wybaczy jemu, bo poszedl do lozka z kims kogo uwazala za przyjaciolke, ale pomylila sie i to jak... Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 18:13 NIe wiadomo Kochanej osobie wiele mozna wybaczyc. Nawet zdrade. Pzdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:51 oczekiwalas to na niego naskoczymy a tobie bedziemy wspolczuc?! sama sie w to wpakowalas, wiec teraz sobie radz, i zycze ci, zebys wyszla z tego nie-calo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl olenko.. 21.02.07, 13:59 Myślisz, że tak szybko się wybacza? Nie chcę Ci ubliżać, bo to nie z moim facetem poszłaś w tango... Nie zachowuj się jak nastolatka, szanuj siebie dziewczyno. Chyba nie rozumiesz co to jest przyjaźń?. Przyjaciółki wobec siebie powinny być szczere. Patrząc z Twojej strony... nie wygląda to wesoło Szkoda tylko, że nie ma w Tobie krzty skruchy.. Przyjaciółka, która dotychczas Ci ufała- nie będzie chciała Ciebie znać, chłopaka też może pogonić. Może lepiej zatem milczeć?. Tyle, że prędzej czy później cię to zniszczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia653 A jak było wcześniej? 21.02.07, 16:38 A jak było wcześniej? Zdarzało Ci się spać z nieodpowiednimi facetami? zajętymi? wplątałaś się juz wcześniej w jakiś chore układy? Czy to Twoja pierwsza wpada? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, 21.02.07, 13:26 bo z wrogami sam sobie poradze... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki2405 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 13:38 On...cóż tu pisać....kawał chu... a ty...no cóż....żeby Cię nie urazić....sama sobie odpowiedz.Ogólnie chodzi mi o słowo oznaczające panią lekkich obyczajów.Przyjaciółka? jaka z Ciebie przyjaciółka???chyba nie wiesz co to piękne słowo znaczy.Żal mi tej biednej dziewczyny.Nie dość ze facet kawał skur....na,to osoba która powinna dać jej oparcie okazała się zwykłą szmatą.Jak słysze takie coś lub widze to mnie z nerwów ściska.Dlaczego są tacy ludzie jak ty i jak on!!!dlaczego?!Nie jest Ci głupio?Żczę Ci żeby wszystko się wydało.Zebyś straciła przyjaciółke bo nie zasługujesz na miano bycia jej przyjaciółką i chyba nigdy nie zasłużysz!!!.Kiedyś ty będziesz szczęśliwa z kimś i ktoś też to wszystko rozpier...li.Powinnaś się przyznać.Zawsze to jakoś inaczej ale na miejscu twojej przyjaciółki nie chciałabym z Tobą wiecej w życiu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tamade Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 14:05 słowo przyjaźń jest nadużywane przez większość ludzi, szczególnie przez ekstrawertyków, którym się wydaje, że każdy znajomy to już przyjaciel. Jesteście po prostu znajomymi. Ja bym stanowczo zakończyła z nim sprawę. Zadnego łóżka, buziaków, żadnego sam na sam. Jej bym nic nie mówiła. Po co jej taką krzywdę robić, niech tylko Ciebie boli i gryzie sumienie, jeśli je posiadasz. Jeśli gościu będzie kombinował, a pewnie tak -tyle że z innymi niż Ty, a pewnie będzie, bo tu nie miała skrupułów, to prędzej czy później szara myszka to odkryje. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 14:27 jak sie ma takich przyjaciól to wrogow nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 15:05 olenka.28 napisała: > przespałam sie z mojej przyjaciólki facetem, Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Przespałam sie z ... facetem!!! ERRATA 21.02.07, 15:10 olenka.28 napisała: > przespałam sie z mojej przyjaciólki facetem, .... BTW, kogo obchodzi z kim sypiasz? Najważniesze abyś się wyspała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
viscera Re: Przespałam sie z ... facetem!!! ERRATA 21.02.07, 16:42 to sie nazwya własnie kobieca solidarność- przespać sie z facetem przyjaciółki <lol>. Też kiedyś mmiałam taką "przyjaciółke" moze tak daleko jak ty się nie posunęła ale chciała niby pomóc a prowokowała kłótnie, niedomówienia, rozswiewała plotki wszystko zeby mnie z facetem skłócic, podziękowałam jej za przyjaźń i nie żałuje. A jak ktoś wcześniej powiedział takie sytuacje się mszczą, wiec uważaj:) Dzis ty jesteś przyczyna zdrady za niedługo ktoś zdradzi ciebie wtedy zobaczysz jak się czuje osoba zdradzana przez najlepsza przyjaciółke i dowesz sie w jaki sposób o tym powiedzieć jak ona to zrobi:) sama przyjemnośc nieprawda;)? Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 17:09 ale s**a z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
nella27 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 18:23 to "fajną" jesteś przyjaciółką..... aż strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Przespałam sie z przyjaciólki facetem!!! 21.02.07, 19:09 Ale kawał szmaty z ciebie. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś