Gość: MMM IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 19:43 CHCIAŁAM POROZMAWIAĆ Z DZIEWCZYNAMI,KTÓRYCH CHŁOPAK SIEDZI W WIĘZIENU.JAK ONE WIDZĄ TAKI ZWIĄZEK?CZY MA TO DLA NICH SENS?PISZCIE.NAWIĄŻĘ KONTAKT! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella O rety! 27.04.03, 19:52 Nawet nie wiesz jaka wewnetrzna dyskusje we mnie wywolalas tym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 00:11 ja zawsze chciałam poznać kryminaliste,ale nie przytrafiło mi się to w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 01:03 A ja ma kryminalistę za płotem i nawet idę zeznawac w sądzie na jego sprawie. Już trzeci raz, dwa razy byłam też na policji. Jego żona powiedziała mi ostatnio, że jak go wypuszczą to ona ma już przyszykowany metalowy pręt na niego, żeby sprawę załatwić raz a porządnie. Faktycznie, nie jest nudno; ciekawie jest z kryminalistą... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 02:13 julla napisała: > Faktycznie, nie jest nudno; ciekawie jest z kryminalistą... Czyli twoj sasiad to nie Arsene Lupin? Wspolczuje. Ja mialam kiedys przejscia w tramwaju z doliniarzami. Znalam ich z widzenia, bo przez dwa lata jezdzilam w ich asyscie do pracy wypchanym tramwajem. Zobaczylam jak szykuja sie na starsza pania. Staruszka miala z 70 lat i ja ostrzegalm. Zostalam za to skopana w scisku. Chyba z miesiac nosilam spodnie zeby ukryc siniaki, a do pracy zaczelam jezdzic inna trasa, na ktorej bylo mniej bandytow. Uroki stolycy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 02:39 powinnas podac swojego maila..chcesz to napisz na priv. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 07:09 Gość portalu: MMM napisał(a): > CHCIAŁAM POROZMAWIAĆ Z DZIEWCZYNAMI,KTÓRYCH CHŁOPAK SIEDZI W WIĘZIENU.JAK > ONE WIDZĄ TAKI ZWIĄZEK?CZY MA TO DLA NICH SENS?PISZCIE.NAWIĄŻĘ KONTAKT! Powiem jedno: powaznie sie zastanow... Niemal wszystkie podobne przypadki jakie znam, konczyly sie zle... a znalem 5 takich par, udalo sie jednej. Aha, nie generalizuje. Zdarza sie czasem, gdy chlopak za swoja glupote siedzi, to jeszcze moze cos z tego bedzie. Jednak gdy to nastepna odsiadka - rokuje to niedobrze. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdanszczanka Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.ptr.net.pl 28.04.03, 11:33 Cześć , niemam chłopaka tylko braciszka w więzieniu i powiem Ci że ciężko mi gdy jadę do niego na widzenia,brat ma żonkę raczej powinnam napisać że miał bo ona już niechce być z nim,byli razem trochę ponad 10 lat i nie jest to jego piewsza odsiadka,ona wiedziała co brat robi nawet nieodwodziła go od tego,nawet była dumna z tego jaki był z niego facet,napakowany , łysy tzw,dres z forsą , koleżanki zazdrościły jej prezentów i tego wszystkiego co miała,w domu nierobiła nic,tylko pazurki polerowała, a on cwaniak przy kolegach przy niej robił się malutki,uległy i gwiazdkę z nieba dla niej,jak teraz mu powiedzieć że "żonka "już go niechce,już nie jest jego ,poniekąd rozumiem ją chce żyć ale z drugiej strony co on teraz zrobi?Bardzo boję się o niego,boję się że zrobi głupstwo.Ależ się rozpisałam,trochę może nie na temat Tylko proszę darujcie sobie złosliwe komentarze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:31 ja powiem szczerze też byłam dumna z tego,że mój chłopak jest kryminalistą.chwaliłam się nim przed koleżankami.cieszyłam się,że spotkałam na swojej drodze życiowej kogoś takiego jak on.piszcie dalej na temat waszych związków z facetami z więzienia.czekam.pa. Odpowiedz Link Zgłoś