Dodaj do ulubionych

CHŁOPAK Z WIĘZIENIA

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 19:43
CHCIAŁAM POROZMAWIAĆ Z DZIEWCZYNAMI,KTÓRYCH CHŁOPAK SIEDZI W WIĘZIENU.JAK
ONE WIDZĄ TAKI ZWIĄZEK?CZY MA TO DLA NICH SENS?PISZCIE.NAWIĄŻĘ KONTAKT!
Obserwuj wątek
    • anahella O rety! 27.04.03, 19:52
      Nawet nie wiesz jaka wewnetrzna dyskusje we mnie wywolalas tym postem.
    • Gość: xxx Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 00:11
      ja zawsze chciałam poznać kryminaliste,ale nie przytrafiło mi się to w życiu.
      • julla Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 01:03
        A ja ma kryminalistę za płotem i nawet idę zeznawac w sądzie na jego sprawie.
        Już trzeci raz, dwa razy byłam też na policji. Jego żona powiedziała mi
        ostatnio, że jak go wypuszczą to ona ma już przyszykowany metalowy pręt na
        niego, żeby sprawę załatwić raz a porządnie.
        Faktycznie, nie jest nudno; ciekawie jest z kryminalistą...
        • anahella Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 02:13
          julla napisała:

> Faktycznie, nie jest nudno; ciekawie jest z kryminalistą...

Czyli twoj sasiad to nie Arsene Lupin? Wspolczuje. Ja mialam kiedys przejscia w
          tramwaju z doliniarzami. Znalam ich z widzenia, bo przez dwa lata jezdzilam w
          ich asyscie do pracy wypchanym tramwajem. Zobaczylam jak szykuja sie na starsza
          pania. Staruszka miala z 70 lat i ja ostrzegalm. Zostalam za to skopana w
          scisku. Chyba z miesiac nosilam spodnie zeby ukryc siniaki, a do pracy zaczelam
          jezdzic inna trasa, na ktorej bylo mniej bandytow. Uroki stolycy:(
    • mallina Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 02:39
      powinnas podac swojego maila..chcesz to napisz na priv.
      pozdr.
    • losiu4 Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA 28.04.03, 07:09
      Gość portalu: MMM napisał(a):

> CHCIAŁAM POROZMAWIAĆ Z DZIEWCZYNAMI,KTÓRYCH CHŁOPAK SIEDZI W WIĘZIENU.JAK
      > ONE WIDZĄ TAKI ZWIĄZEK?CZY MA TO DLA NICH SENS?PISZCIE.NAWIĄŻĘ KONTAKT!

Powiem jedno: powaznie sie zastanow... Niemal wszystkie podobne przypadki jakie znam, konczyly sie zle... a znalem
      5 takich par, udalo sie jednej. Aha, nie generalizuje. Zdarza sie czasem, gdy chlopak za swoja glupote siedzi, to
      jeszcze moze cos z tego bedzie. Jednak gdy to nastepna odsiadka - rokuje to niedobrze.

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Gdanszczanka Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.ptr.net.pl 28.04.03, 11:33
        Cześć , niemam chłopaka tylko braciszka w więzieniu i powiem Ci że ciężko mi
        gdy jadę do niego na widzenia,brat ma żonkę raczej powinnam napisać że miał
        bo ona już niechce być z nim,byli razem trochę ponad 10 lat i nie jest to
        jego piewsza odsiadka,ona wiedziała co brat robi nawet nieodwodziła go od
        tego,nawet była dumna z tego jaki był z niego facet,napakowany , łysy tzw,dres
        z forsą , koleżanki zazdrościły jej prezentów i tego wszystkiego co miała,w
        domu nierobiła nic,tylko pazurki polerowała, a on cwaniak przy kolegach przy
        niej robił się malutki,uległy i gwiazdkę z nieba dla niej,jak teraz mu
        powiedzieć że "żonka "już go niechce,już nie jest jego ,poniekąd rozumiem ją
        chce żyć ale z drugiej strony co on teraz zrobi?Bardzo boję się o niego,boję
        się że zrobi głupstwo.Ależ się rozpisałam,trochę może nie na temat
        Tylko proszę darujcie sobie złosliwe komentarze, pozdrawiam
        • Gość: MMM Re: CHŁOPAK Z WIĘZIENIA IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:31
          ja powiem szczerze też byłam dumna z tego,że mój chłopak jest
          kryminalistą.chwaliłam się nim przed koleżankami.cieszyłam się,że spotkałam na
          swojej drodze życiowej kogoś takiego jak on.piszcie dalej na temat waszych
          związków z facetami z więzienia.czekam.pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka