polla4 27.02.07, 22:45 Macie jakieś swoje ulubione? Tak mnie natchnęło po obejrzeniu dzisiejszego odcinka 'Nigella gryzie'... Uwielbiam patrzeć jak zawodowy kucharz szaleje w kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:17 ...ja nie ogladam,ale,na necie szperam jak potzrebuje jakiegos przepisu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:26 Nigella jest super:) ale np. Makłowicza oglądac nie lubię. natomiast kolorowe i ładne książki kucharskie to moja slabość ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:40 A ja sam sobie przepisy tworze. Znam swoje podniebienie. Znam sie na przyprawach tez, wiec w czym problem. Mnie smakuje i innym tez.Czasem zona narzeka ze jest zapikantne. No i jak mam sie w takim przypadku jej nie odgryzc. Mowie zeby zmienila zoladek albo ja zmienie zone. Nie pieprze sie wcale z taka zona (tu nie chodzi o to pieprzenie) Chyba ja juz naprawilem albo ja sie poprawilem bo juz jej wszystko smakuje tak jak powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:46 ....mi do tworzenia przepisow samej sobie jeszcze daleko:)...ale wolabym jednak by ktos mi gotowal,jakos zawsze lepiej mi smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:51 "mi gotowal" Znajdz sobie kucharza albo skorzystaj z niego w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:53 kucharz to dobry pomysl...musze to przemyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:56 Tylko ze kucharz bedzie chcial pieniadze. No moze jakis dobry kucharz ugotuje dla ciebie zadarmo. Jak myslisz, znajdzie sie taki "darmowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:00 ....mysle,ze tak,osattnio chcial wpasc do mnie taki jeden i co nieco popichcic,wiec...chyba sie zdecyduje na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:11 Popichcic to napewno nie tylko on jeden by chcial. Zdecyduj sie, zdecyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:12 ...no wlasnie nie moge sie zdecydowac....yhhh i co tu robic..hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 01:45 stella.polaris25 napisała: > ...no wlasnie nie moge sie zdecydowac....yhhh i co tu robic..hmmm Oj, obym trafnie ci doradzal, wszak sprawa powazna i to jeszcze jak. Oddaj sie wiec w jego rece. Do konca i pelni swojej sie oddaj. Skoro on taki ze na kuchni sie zna to i na kobietach tez sie cos kuma. Najwyzej sie rozczarujesz i o kucharzach przestaniesz marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:52 nie ogladam bo nie mam tv, zreszta nie wiem czy oni maja tutaj takie programy ale w domu ogladalem kiedys czasem (zapomnialem jak sie oni zwali) na TVN, na TVP2 (chyba) i trzeci nie pamietam gdzie wystepowal obecnie patrze na siebie jak szaleje w kuchni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:57 konrado80 napisał: > nie ogladam bo nie mam tv, Matko to dramat!!! Chcesz o tym porozmawiać? Może zorganizujemy zrzutę na forum i sprezentujemy;)))? A tak w ogóle dobry wieczór:))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:09 no wlasnie bym chcial, tylko nie mam z kim nie no, nie wiem czy bede mogl przyjac taki prezent a jaki chcecie mi kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: plazme konrado:) 28.02.07, 00:16 kurcze, bede musial sciane przygotowac, a ile cali?? bo nie wiem czy sie zmiesci Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: plazme konrado:) 28.02.07, 00:18 ....mysle,ze 32' bedzie w sam raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: plazme konrado:) 28.02.07, 00:29 konrado80 napisał: > chyba sie zmiesci :) ok to trzeba zacząć zbierać fundusze od jutra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: plazme konrado:) 28.02.07, 00:38 konrado80 napisał: > jak ja Wam sie odwdziecze?? :)) Może jakis bigos czy cos? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: plazme konrado:) 28.02.07, 00:42 za plazme????!! pola no co ty:)conajmniej jakis striptiz :D inwencje pzostawiamy w sugesti konrada:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: plazme konrado:) 11.04.07, 22:07 O, też chętnie popatrzę ;PPP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:11 przepraszam, zapomnialem sie, ale to przez ten prezent :P dziendobrywieczor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: oglądacie programy kulinarne? 27.02.07, 23:56 Nigella jest super! Lubię też Pascala i sa to dwa programy kulinarne na jakie mogę w ogole patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:00 Pascala nie widziałam jeszcze. Lubię Martę Gessler i Makłowicza. Makłowicz jest thebeściarski jesli chodzi o gadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:01 No i nigellę, to w sumie 3 jakie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:03 patrz polla jak twoj watek poszedl w gore:)heheh Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:06 :) Faktycznie się rozruszał. Ale to dzięki Tobie, dobra kobieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 00:20 Hmmmm...jestem odmieńcem może, ale kulinarne programy mnie zwyczajnie nudzą. Był tylko jeden ciekawy...straszny szef...to chyba było inaczej;) O takim bardzo sympatycznym szefie kuchni, który miał pod sobą ekipę laików:) Z cyklu głupie american show;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 01:49 avital84 napisała: > Hmmmm...jestem odmieńcem może, ale kulinarne programy mnie zwyczajnie nudzą. Oj, to ty na dobra zonke sie nie nadajesz. Mialem napisac do garow sie nie nadajesz, ale chyba pomylkowo napisalem inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: oglądacie programy kulinarne? 11.04.07, 22:06 To się nazywało Hell's Kitchen, a owym szefem z piekła rodem był Gordon Ramsay. Nie lubię go drania :/ Za to uwielbiam Jamiego Olivera i Annę Olson :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: oglądacie programy kulinarne? 28.02.07, 12:31 na Kuchnia TV sa same programy kulinarne, to jest moja ulubiona stacja (obok tvn24) polecam goraco, jest tam wiele fajnych i roznorodnych programow i przepisow, mozna sie wiele nauczyc. Nie wiem jak jest z dostepnoscia Kuchni Tv ja mam Cyfre+ (full) Odpowiedz Link Zgłoś
domestic.goddess :-))) 11.04.07, 16:40 Czy znajdę tu fanki programów, książek, przepisów i samej Nigelli Lawson? Jeśli tak to zapraszam. Link w sygnaturce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś