cheeringup 04.03.07, 08:46 i jest mi smutno... bo dałam sobą manipulować:( jaka ja durna jstem:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: rozstaliśmy się....:( 04.03.07, 08:48 Ale już masz to za sobą, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: rozstaliśmy się....:( 04.03.07, 08:56 za sobą. ale fakt bycia zostawioną jest przygnębiający... Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktowa Przygnebiajace jest rowniez... 04.03.07, 09:04 ... porzucenie faceta. Wspolnie spedzony czas do zlewu. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: rozstaliśmy się....:( 04.03.07, 09:04 Jeśli facet był do niczego, to lepiej, że tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
pure.fuck.up Glupiego robota. 04.03.07, 09:10 To gdzie wszesniej miala oczy? Teraz na niego zwala. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: rozstaliśmy się....:( 04.03.07, 09:12 też tak sobie tłumaczę, bo z perektywy osób postronnych był cholernie beznadziejny... ale moje zranione uczucia...:( chore... bardzo trudno się zakochuję, długo czekałam aż komuś zaufam..i znów porażka. boję się, że będę leczyć się przez rok z półrocznego zwiżaku... Odpowiedz Link Zgłoś
pure.fuck.up Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:18 Daj sobie na razie spokoj ze zwiazkami. Najwyrazniej ci nie wychodza. Nabierz perspektywy. Facetka ktora laczy sie z beznadziejnym facetem tez jest sobie winna. To co pisze to nie czepianie sie tylko konstruktywna krytyka. Sama przyznajesz, ze byl do doopy. Badz ostrozna w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:22 wychodzi na to, że jestem beznadziejna... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pure.fuck.up Re: Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:26 Nie, nie jestes. Jezeli widzisz teraz, ze byl do kitu to mial pewna zaleta. Pomogl ci w edukacji :). Juz takiego bledu nie zrobisz. Zrobisz inny :). Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:28 ale ja już chyba nie mam czasu na błędy... jestem tuż przed 30tką, marzy mi się stabilizacja... a tu ciągle coś nie tak:-( Odpowiedz Link Zgłoś
pure.fuck.up Re: Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:38 Komu sie nie marzy :)? Zmniejsz oczka w siatce na motyle. Powinien sie lepszy element lowic. Bledy zdarzaja sie w kazdym wieku. Cheer up! Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: Beznadziejny facio. 04.03.07, 09:42 :-) wiesz, w sumie czuję ulgę, bo koniec z dylematami, kłotniami... jemu nie zależało i tyle, więc dobrze się stało... a oczka..cóż, rzadko który okaz tam wpada, bo mało facetów mi się podoba, tak już mam. a nie umiem udawać... pomimo wszystko.. będzie dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś