sir.vimes 04.03.07, 10:37 Wiem, że jesteś mistrzynią od ziół. Poradż mi co zrobić z nawracającymi zapaleniami uszu - bo mam wrażenie, że niedługo oszaleję a nie mam zamiaru co 2 miesiące lecieć na antybiotykach. proszę, ratuj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iokepine Re: Iokepine- prywatna ogromna prośba 04.03.07, 13:48 Wiesz, akurat uszy niekoniecznie ziołami się leczy. Czy to jest rodzaj infekcji nosogardła, czy zapalenie dotyczy tylko uszu? Próbowałaś świecowania uszu? Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Iokepine- prywatna ogromna prośba 04.03.07, 21:45 Standardowo w Tradycyjnej Medycynie Chińskiej przy nawracających chorobach uszu wzmacnia się nerki, warto żebyś sprawdziła, w jakim są stanie. Bez wyników badań, oględzin i konsultacji mogę tylko gdybać. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Iokepine- prywatna ogromna prośba 05.03.07, 12:17 Dzięki. Pomyślę o tych nerkach. Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Iokepine- prywatna ogromna prośba 05.03.07, 15:32 sir.vimes napisała: > Dzięki. > Pomyślę o tych nerkach. > Prosze bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś