negra28 02.05.03, 17:59 Czego nigdy nie wybaczyłybyście? Po prostu nie i już, z założenia, nawet najbliższej osobie? Miłego weekendu, Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaba76 Re: Wybaczanie 02.05.03, 18:03 Zdrady.Obojętnie czyjej-męża, przyjaciela... Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Wybaczanie 02.05.03, 18:14 Zgadzam sie z poprzedniczka. Dla mnie nie do wybaczenia bylaby zdrada (niekoniecznie musi chodzic o lozko). Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Mon! 03.05.03, 16:06 To Ty nadal w bajki typu: niezdradzający - w domyśle: sex - facet wierzysz? Moje gratulacje zatem! Pozdrowionka, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Mon! 03.05.03, 18:05 negra28 napisała: > To Ty nadal w bajki typu: niezdradzający - w domyśle: sex - facet wierzysz? > Moje gratulacje zatem! > Pozdrowionka, > Negra Alez ja napisalam ,ze niekoniecznie chodzi o sex.Zdrada to szerokie pojecie i bynajmniej nie ograniczam go do spraw lozkowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Mon! 03.05.03, 20:54 Ja zaś potraktowawszy temat b. powierzchownie skupiłam sie na fizycznej zdradzie, za co - tzn. swoje gówniarskie zachowanie - przepraszam ze szczerego serca. Pozdrawiam Cię gorąco, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wybaczanie 02.05.03, 21:11 negra28 napisała: > Czego nigdy nie wybaczyłybyście? Po prostu nie i już, z założenia, nawet > najbliższej osobie? Chyba nie ma takiej rzeczy, której nie mógłbym wybaczyć. Sam nie jest ideałem i też popełniam błędy... Zależy jaka jest postawa tego kto chce abym jemu wybaczył. W sumie to raczej staram się patrzec bardziej w przyszłość niż w przeszłość. No i chowanie urazy boli przede wszyskim mnie samego... > Miłego weekendu, > Negra Pozdrawiam również, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Wybaczanie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.05.03, 21:15 A niby skad ja mam to wiedziec. I ty mi tez nie powiesz. Niech juz zostanie tak jak jest, tzn. wybaczone wszystko wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Wiel! 03.05.03, 16:10 To któz ma to wiedzieć, jeśli nie Ty sam? Dr Greenson? Masz problemy? Chwiejna osobowość, niezrównoważenie emocjonalne, niestabilność psychiczna, te klimaty? ja nie wybaczam nigdy nikomu - podwójna negacja. Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wiel! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 03.05.03, 20:49 negra28 napisała: > ja nie wybaczam nigdy nikomu - podwójna negacja. No to teraz wiem, ze ciebie nigdy nie zdradze, bo popasc w podwojna niemilosc u ciebie, to gorzej piekla, gdzie cierpien bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Wiel! 03.05.03, 20:58 po cóz popadać w podwójna niemiłość? czyż nie lepiej byłoby skupić sie na zwielokrotnionym antonimie w/w? Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wiel! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 03.05.03, 21:26 negra28 napisała: > po cóz popadać w podwójna niemiłość? czyż nie lepiej byłoby skupić sie na > zwielokrotnionym antonimie w/w? > Pozdrawiam, > Negra Po coz popadac, pytasz? Toz sama mowisz, ze karasz podwojnie. Wciaz nie wiem za co. Ja taki niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 9 Milionów! 03.05.03, 16:08 Czyżby św. Hal od 9 tysięcy? :))))))))) Postawa iście altruistyczna, aczkolwiek nie naśladowałabym Ciebie w tejze kwestii. Bardzo serdecznie pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 9 Milionów! 03.05.03, 17:01 negra28 napisała: > Czyżby św. Hal od 9 tysięcy? > :))))))))) Widzę, że nie wiesz kto był pierwowzorem mojego nick'a... > Postawa iście altruistyczna, aczkolwiek nie naśladowałabym Ciebie w tejze > kwestii. To nie jest postawa altruistyczna. Raczej praktyczna. > Bardzo serdecznie pozdrawiam, > Negra Ja również, Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja Re: Wybaczanie 02.05.03, 21:42 Kiedyś myślałam, że nie wybaczę nigdy zdrady, nielojalności, kłamstw. Dziś wiem, że choć nic nie zapomnę, wybaczę wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Hel! 03.05.03, 16:11 Ale dlaczego? I czy na pewno? Czy nie jest to spychanie do podświadomości? Pozdrowienia, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wybaczanie IP: *.athens.access.acn.gr 02.05.03, 22:02 Mysle, ze przemocy fizycznej nad soba albo moim potomstwem. Reszte chyba bym wybaczyla ze zdradą na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Wybaczanie 02.05.03, 22:10 Tyle juz wybaczylam ze az sama sie czasem sobie dziwie..Powiem tak , wybaczylabym wszystko , trudno byloby mi zapomniec ale wybaczylabym...poza jednym....gdyby ktos zrobil krzywde mojemu dziecku .. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wybaczanie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.05.03, 23:58 A tu niektore z feministek krzycza, ze bzdurne i zbedne jest wciskanie pod adres kobiety uczucia matczynnego. Moze dlatego tak twierdza, bo same dzieci nie maja. Coz, jak spia z kobietami, to maja to co maja. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Daf! 03.05.03, 17:06 negra28 napisała: > Rozumiem - nauka społeczna KK? Niestety, nie rozumiesz... :))))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Daf! 03.05.03, 21:54 negra28 napisała: > Rozumiem - nauka społeczna KK? > Pozdrawiam, > Negra ----------- Nie , widzialam juz nie jedno . Pozdrawiam rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Daf! 03.05.03, 21:58 daffne napisała: > negra28 napisała: > > > Rozumiem - nauka społeczna KK? > > Pozdrawiam, > > Negra > ----------- > Nie , widzialam juz nie jedno . > Pozdrawiam rowniez :) Zapomnialam dodac ze czlowiek jest tylko czlowiekiem i robi bledy , wiec dlaczego mialabym nie wybaczyc ? A zreszta i tak Negra mnie nie zrozumiesz zaraz wszystko poprzekrecasz na swoja strone... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: Wybaczanie 03.05.03, 13:37 Mysle, ze nie wybaczylabym przemocy wobec mnie i najblizszych mi osob. I fizycznej, i psychicznej. Pozdrawiam, Pilar Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Pil! 03.05.03, 16:14 Tylko tyle i az tyle zarazem? Boze, czy Wy wszystkie nie macie czasem na drugie Teresa? :-) Łączę pozdrowienia, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: Pil! 04.05.03, 21:21 negra28 napisała: > Tylko tyle i az tyle zarazem? > Boze, czy Wy wszystkie nie macie czasem na drugie Teresa? :-) > Łączę pozdrowienia, > Negra Negro...ja wiem, ze potrafie wybaczyc wiele. Przemoc zdaje mi sie czyms, czego nigdy bym nie wybaczyla. Ale w zyciu staram sie unikac takich definitywnych stwierdzen jak "nigdy" czy "na pewno", bo "tyle wiemy o sobie ile nas spradzono...." PS. Mowie o wybaczaniu najblizszym osobom, ktore kocham. Im dalsza osoba tym bardziej moge okreslic, co przebacze, a czego nie. Pozdrawiam serdecznie, Pilar Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wybaczanie 03.05.03, 17:05 negra28 napisała: > Czego nigdy nie wybaczyłybyście? Po prostu nie i już, z założenia, nawet > najbliższej osobie? > Miłego weekendu, > Negra Po przeczytaniu Twoich komentarzy w tym wątku utwierdziłem się w słuszności porzekadła: "nie rzucaj pereł przed wieprze"... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku Re: Wybaczanie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 03.05.03, 20:36 hal9000 napisał: > negra28 napisała: > > > Czego nigdy nie wybaczyłybyście? Po prostu nie i już, z założenia, nawet > > najbliższej osobie? > > Miłego weekendu, > > Negra > > Po przeczytaniu Twoich komentarzy w tym wątku utwierdziłem się w słuszności > porzekadła: "nie rzucaj pereł przed wieprze"... :)))) a jednak sam właśnie rzuciłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wybaczanie 03.05.03, 21:48 Gość portalu: bydlaku napisał(a): > > Po przeczytaniu Twoich komentarzy w tym wątku utwierdziłem się w słusznośc > i porzekadła: "nie rzucaj pereł przed wieprze"... :)))) > a jednak sam właśnie rzuciłeś.... No właśnie o tym piszę... :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 9! 03.05.03, 20:56 ale zja nie mam zamiaru sobą samą nigdzie rzucać! Negra Odpowiedz Link Zgłoś