puczyna 07.03.07, 21:44 podziel sie swoimi dietami cud:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tracer81 Re: walcz z nadwaga 07.03.07, 21:46 Wiecznie na dietach są lenie, którym sportu nie chce się uprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: walcz z nadwaga 07.03.07, 22:19 >> najlepsza dieta ma nazwe "nzt" Tudzież dieta MŻ- mniej żryj Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: walcz z nadwaga 07.03.07, 22:22 puczyna napisała: > podziel sie swoimi dietami cud:) ŻP (żreć połowę), ograniczyć warzywa zawierające skrobię oraz słodycze. Działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
roodi Re: walcz z nadwaga 08.03.07, 22:07 jakie warzywa zawierają dużo skrobi? prócz ziemniaków, bo to jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek231 Re: walcz z nadwaga 08.03.07, 21:06 Ja też jem połowę tego co jadłam wcześniej, żadnych przekąsek i jeszcze krem na cellulit, żeby wymodelowac sylwetkę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: walcz z nadwaga 08.03.07, 21:17 MŻ- mniej żarcia, diety są do niczego, bo wymagają myślenia o jedzeniu,a tak- je się, by nie być głodnym, tyle że mniej.Proste, ale działa.Zwariowałabym, gdybym miała liczyć kalorie, gotować dziwaczne dania z równie dziwnych składników! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusica6 Re: walcz z nadwaga 08.03.07, 22:41 grejpfrut o 18 zamiast kolacji, reszta ciut mniej niż zwykle ( ze słodyczy dopuszczalny tylko mały lizaczek/cukierek), pić tylko wodę niegazowaną (2 litry dziennie) i zero gum do żucia!:) Po osiągnięciu wymarzonej wagi jeść normalnie, ale zostawić tego grejpfruta na kolację. I nie szaleć ze słodyczami:) Chociaż może się stać tak (ajk w moim przypadku), że waga się zatrzyma na określonej ilości i ani drgnie przez rok. Wtedy dalsze ograniczanie jedzenia nic nie da (chyba, że do jedzenia samego grejpfruta dziennie:P) i trzeba się pogodzić ze swoim losem:) Organizm przywyknie, żołądek się skurczy:) Pozbyłam się tak 10 kg, trwało to rok mniej więcej. Waga trzyma się na równi od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś