karin33 16.03.07, 10:35 Dziewczynki poradżcie mi w takiej prostej sprawie jak wybór telefonu:)siedzę już drugi dzień i nie moge się zdecydować.czy motorola v3 czy nokia 6070?co byście wybrały?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: telefony 16.03.07, 10:38 Nie wiem jakie to modlele, bo się nie znam za bardzo. Ale na wygląd i dodatki nie patrz. Nokia jak najbardziej. To dużo lepsze telefony. Ja miałam 3 motorole. Za każdym razem miałam z nimi ogromne problemy. Bateria siadała mi na przykład po 3 dniach. Teraz nareszcie mam Nokie. Jakiś zwyczajny model, ale jestem super zadowolona. Bateria trzyma mi do 1,5 tygodnia. Telefon jest super wytrzymały i nie wrażliwy na żadne upadki. Kiedyś mój ojciec wyprał Nokie w pralce i nic się z nią nie stało.:) Moja rada to Nokia. Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: telefony 16.03.07, 10:43 Nokia i tylko Nokia, chociaz ja wole te z klapka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_pawelka Re: telefony 16.03.07, 10:44 Ja mam już drugą motorolkę i bardzo sobie motorolki cenię, ale muszę przyznać, że baterie mają wyjątkowo kiepskie. Jeśli więc zależy Ci na trwałej baterii, to bierz Nokię. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: telefony 16.03.07, 10:46 Przemyśl, na czym Ci najbardziej zależy ergonomiczność: wolisz malutki, czy wiekszy? z klapką, czy bez? wyswielacz: jw., jakość, kolory czy musi mieć aparat fot.? jesli ci zależy to lepiej z 2 mln pixeli, kamerę? poąłczenia bloototh? port podczerwieni? (przyda sie jak bedziesz chciała przesłać zdjecie czy plik mp3 do kompa czy laptopa), ile zakresów, cvzy z UMTS, na tym akurat się nie znam, ale wybrałabym czterozakresowy, bo bede miała go 2,5 roku a w tym czasie moze się okazac, ze mi sie przyda? czy ma mieć miejsce na wynienną karte pamieci? czy ma pełnić rolę odtwarzacza mp3? radia? Ja bardzo lubie sobie posłuchać radia jadąc do pracy i często korzystam. niestety jest za mało pamięci na karcie na pliki muzyczne, nie chce mi sie słuchac w kółko 10 piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: telefony 16.03.07, 11:01 a ta motorola v3 jest beznadziejna... uzywalam 2 tygodnie w ramach proby i stwierdzilam, ze ani jednego dnia dluzej te nokie 6070 ma moj dziadek i jest swietna! ale nie chcial sie ze mna zamienic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
karin33 Re: telefony 16.03.07, 11:32 A czemu ta motorola Ci nie odpowiada?co się z nią dzieje?powiem szczerze że głównie podoba mi się jej kształt Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: telefony 17.03.07, 08:56 fatalna bateria, o ile pamietam, malo miejsca na smsy... no i interfejs do dupy. zeby znalezc jakies ustawienie, to trzeba sie namachac... w nokii wszystko jest intuicyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri N70...co sądzicie?:D 16.03.07, 11:13 Skorzystam z okazji...ma ktoś Nokie N70 ? Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: N70...co sądzicie?:D 16.03.07, 11:51 Zajrzyj lepiej tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=75 Zamiast słuchać argumentów typu "Nokia jest niezawodna". Odpowiedz Link Zgłoś
cieplyjanusz Re: telefony 16.03.07, 11:56 V3 się strasznei rozwala. Próbowałas sie zakuplic z erykami? Banalne w obłudze i maja duże możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: telefony 16.03.07, 13:44 Osobiście wybrałabym jakiegoś samsunga;) Nokie są za drogie w stosunku do ilości funkcji i dodatków (i 6070 w ogóle mi się nie podoba), a V3 jest ponoć słabym telefonem i bardzo wadliwym (nie raz słyszałam historię o 2 V3 z 1... rozpada się:P)a w dodatku jest ogromna i brzydka:P Odpowiedz Link Zgłoś
blackrose25 Re: telefony 16.03.07, 14:00 Ja mam od czerwca motke v3 i jej nie polecam. Owszem, jest ładna, cienutka z klapeczka.. Wygląda ślicznie ale jest to telefon bardzo delikatny. Moja już była w naprawie trzy razy, bo albo nie czytała karty SIM, albo się wyłączała bez powodu, albo nie ładowała baterii. Moja szefowa ma też ten telefon i właśnie dzisiaj pieprznęła nim o ścianę.. Generalnie ten telefon się dość często psuje i albo trzeba na niego bardzo uważać albo po prostu sobie odpuścić. Po zalaniu motorola w zasadzie już jest do wyrzucenia - a jednak małe zalanie może się zawsze przytrafić. Ja już się nie mogę doczekać, kiedy w końcu będę ją mogła wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: telefony 16.03.07, 18:47 Nie wiem jak jest z tymi konkretnymi modelami, ale ja bym wybrała Motorolę. Mam telefon tej firmy już pięć lat i mimo, że jest stary i czas zmienić go na lepszy to jakoś mi szkoda, bo jestem z niego bardzo zadowolona. Bateria jest super, po pięciu latach użytkowaniach trzyma jakieś 3 dni, a chyba już w ogóle powinna paść. Tel. jest też bardzo wytrzymały, można nim rzucać do woli, przeżył też niejedną kąpiel i nic mu nie jest:) Dlatego ja z sentymentu wybrałabym Motorolę. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: telefony 17.03.07, 09:30 Miałm różne, w tym trzy motorole. Baterie są do niczego, a Nokia jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś