Dodaj do ulubionych

Buty do tańca towarzyskiego

18.03.07, 19:30
Witam. Od niedawna uczę się tańca towarzyskiego. Chciałabym kupić specjalne
buty, niestety, nie stać mnie na te z www.supadance.pl. W związku z tym mam
pytanie: czy kupował ktoś na www.akces.biz/ ? Jaka jest jakość, poziom
obsługi, czas oczekiwania na realizację? Pytałam już na Forum tańca,
niestety, wchodzi tam mało ludzi.
Obserwuj wątek
    • madeinussa Re: Buty do tańca towarzyskiego 18.03.07, 19:31
      Skoro się uczysz, to na razie nie inwestuj :) Ja chodzę w zwykłych pantoflach
      (bez obcasu).
    • ostryga81 Re: Buty do tańca towarzyskiego 18.03.07, 21:20
      To prawda, ze nie warto inwestowac w buty do tanca jesli chodzisz tylko na kurs
      i nie bedziesz pozniej kontynuowac nauki. Jesli chcesz nadal sie uczyc, badzo
      polecam taneczne buty, bo zupelnie inaczej i duzo wygodniej sie w nich tanczy.

Ja pamietam, ze zawsze kupowalam buty od kozdry, byly tez relatywnie tanie i dobre.
      www.kozdra.wroc.pl/firma.php?art=onas_pl
      • annmarie Re: Buty do tańca towarzyskiego 19.03.07, 00:06
        Ja też polecę Kozdrę. Niewątpliwym plusem tej firmy jest dokładny opis jak
        należy zmierzyć stopę do zamawianych butów (i zaznaczali - należy dokładnie
        zmierzyć obie - chwała im za to). To były moje trzecie taneczne buty i
        najlepsze jakie miałam (mój ulubiony model to nr 38, na 5cm obcasie). Dodatkowo
        są dość trwałe (przy odpowiednim użytkowaniu) - na treningach zdarza mi się
        używać jeszcze butów sprzed 4 lat - satyna już się starła (jeśli chodzi o
        kolor), ale buty są nadal w dobrym stanie.
        • anna.michalec Re: Buty do tańca 30.03.07, 19:27
          Zapraszam do mojego sklepu internetowego gdzie sprzedaję buty do tańca firmy
          Sansha :)

adres sklepu: www.taniec.sklep.pl

lub na allegro - nick: kirsi

Pozdrawiam
    • kwiatek904 Re: Buty do tańca towarzyskiego 30.03.07, 23:03
      Jeżeli nie zamierzasz kontynuować nauki nie kupuj w ogóle. Najlepsze są buty
      Supadance, ale uważam, że bez sensu wydawać na buty 500 zł na poziomie kursu
      tańca. Osobiście z tych tańszych polecam Kozdrę...Miałam kiedyś "Tango", ale
      miały fatalnie wyprofilowany obcas i w ogóle rozwaliły się po 2 miesiącach...Ja
      tańczę sportowo, więc kupuję Supadance, jednak na kurs w zupełności wystarczą
      miękkie półbuty lub takie Kozdry (ok.140zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka