ebi3 19.03.07, 08:47 byla ktoras tam moze??? wybieram sie tam na urlop i prosze o opinie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki2405 Re: Słowacki raj;) 19.03.07, 09:26 Ja byłam.Jeżeli masz lęk wysokości i nie kochasz extrymalnych wejśc po belkach,łancuchach,szczebelkach to nie polecam.Ja byłam tam w zeszłym roku,lało jak nie wiem,pełno błota,nie dało się przejść ale jakoś dałam rade.Jeżeli chodzi o jaskinie to są przepiękne.Demianowska jaskinia swobody warta zobaczenia i Demianowska jaskinia lodowa też pięka.Ubierz się wtedy ciepło bo jest tam brrryyy zimniutko.Ogólnie bardzo fajna wycieczka z tym że nie w deszczu!!!!musi być na serio fajna pogoda by przejść przez ten wąwóz.Pozdrawiam.Mam nadzieje że troszke pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Słowacki raj;) 19.03.07, 09:56 znajomi byli, więc ze zdjęć stwierdzam, że przepięknie jest:). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: Słowacki raj;) 19.03.07, 13:09 jest bardzo fajnie,ale miejscami na prawde ekstremalnie i dawka adrenaliny przyzwoita.chyba ze patrze na to z punktu widzenia osoby troche lekliwej;))ale warto oczywiscie sprobowac na pewno nie pozalujesz i sprawdzisz swoja wytrwalosc..mam nadzieje ze nie przesadzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Słowacki raj;) 19.03.07, 13:15 dzieki;) przegladam wlasnie strony internetowe i jestem zachwycona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Słowacki raj;) 19.03.07, 13:17 Ewca, Ty z tym zachwytem to tam nie przesadzaj :pp Odpowiedz Link Zgłoś