Dodaj do ulubionych

Nieeeee no Misio...

20.03.07, 21:29
Ty do pracy???Mów i to szybko,bo umieram z ciekawości co to za fucha?
Dziewczyny zajrzyjcie na skrzynkę wspólną-zapodałam tam fotki z naszego
spotkania,a za chwilę sklecę jeszcze maila z świeżymi zdjeciami Agatki.
Obserwuj wątek
    • ladnapanna Re: Nieeeee no Misio... 20.03.07, 21:44
      MISIO trzymamy kciuki...sama zmienialam niedawno prace wiec wiem ile cie to
      wszystko kosztuje:) nerwy na wodzy, wypieta piers i uśmiech od ucha do ucha,a
      wszystko bedzie ok... po - wo - dze - nia
      • doma791 Re: Nieeeee no Misio... 20.03.07, 22:16
        ladnapanno-sama byś napisała co u ciebie?Rzadko się pojawiasz,więc choć napisz
        co u ciebie?Własnie się pokątnie dowiadujemy ze pracę zmieniałas?Jak pożycie
        małżeńskie,może jakąs pociecha w drodze:D?
    • rasgeea Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 07:40
      MISIO- właśnie, pochwal się:) Co to za praca? :))))) Na pewno będzie Ci ciężko
      na poczxątku ale dasz sobie radę - co masz nie dać:)))))))) trzymam mocno
      kciuki:)))))

ŁADNAPANNA - własnie, napisz co u Ciebie, tak mało Cię u nas:))))) Jesteśmy
      spragnione wieści:))))))))))
    • kawa_mielona Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 09:47
      Misio! Ja też trzymam kciuki w wiadomej sprawie (o której "na głos" nie piszę,
      żeby nie zapeszać):) Jak się wszytko wyklaruje po Twojej myśli to koniecznie
      uchyl rąbka tajemnicy...ciekawam strasznie i pewnie nie tylko ja ;o)

W kwestii fotek, to jesteście fajne laseczki i widać, że spotkanko było
      udane... miejmy nadzieję że kolejne w większym gronie:)

Agatka - śliczności świata. Domciu, poprostu masz przesłodkie dzieciątko:)
      Wspaniale rośnie, widać że jest pogodnym, wesołym dzieckiem i oby tak zawsze!
      Niech się chowa jak najlepiej. Buziaki:*
    • ulcia03 Domcia!!! 21.03.07, 13:29
      Agatka suuuper! Słodziutkie są takie bobaski. Mamy identyczny ręcznik
      kapielowy, tylko Basia już z niego wyrosła :) Jak będę mieć jakąś dłuższą
      chwilkę, to tez zapodam nasze fotki. My już zaczynamy chodzić przy meblach :)

A spotkania to pozostaje mi Wam tylko ZAZDROŚCIĆ.
      • misioczat Re: Domcia!!! 21.03.07, 17:26
        :D
        Dziewczyny, jestescie KOCHANE!!! Tyle milych slow.. Buziaki dla Was :*****
        A praca..? Wymarzona :D Serio serio..
        - robie to, co lubie (jestem redaktorem i stylista, ale nie powiem gdzie ;)
        - robie to, JAK lubie - chodze sobie do redakcji na 10 :), siedzi sie tam ile
        trzeba, generalnie 6-7 godzin, dostalam laptopa i komorke i moge pracowac od
        biedy w domku ;) a w razie koniecznosci bez problemu moge wyjsc wczesniej
        - ludzie w redakcji sa super - zyczliwi, pomocni - jest kompletnie bezstresowo
        i od razu sie polubilismy (aha, prawie wszyscy nizsi ode mnie - dziewczyny po
        ok 160, faceci 160, 170, 180, ale najwyzszego prawie w ogole nie ma, wiec
        siedze sobie z nimi jak Guliwer ;)
        - ucze sie masy rzeczy, aktualnie glownie graficzno - informatycznych
        - do pracy mam 25 minut od trzasniecia drzwiami w domu do otwarcia drzwi
        redakcji ;) pracuje w centrum i mam wszedzie blisko ;)
        - na razie mam umowe o dzielo (3 miesiace probne), potem (o ile mnie
        zechca :D ) dostane umowe o prace
        - kasa taka se, ale po probnym bedzie wiecej, zreszta uwazam, ze i tak dostalam
        (nie tylko kasy, mowie ogolnie o pracy) wiecej niz na to zasluguje (w sensie
        moich umiejetnosci;)

Tak wiec jestem w szoku i az boje sie za wczesnie tym wszystkim ucieszyc, by
        nie zapeszyc ;)
        • kajkakajka1 Re: Domcia!!! 21.03.07, 18:48
          gratuluje!super:)jesli to jest jakies pismo dla kobiet, to może jakis artykulik
          o wysokich kobietkach? jesli zrobisz nas na bostwo, to mozemy nawet go
          uswietnic swoimi dlugimi postaciami:) a tytuł: "duze tez jest piękne" hihihi
    • kajkakajka1 Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 18:57
      oooooooo a domcia nam obiecała (mnie i misioczatowi), że najpierw ocenzurujemy
      zdjątka (retusz itp hihihi)... a tu tak puściła w net bez akceptacji... misiu,
      może chociaz Ciebie zapytała?? oj domcia domcia ;))))
      • kawa_mielona Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 21:00
        No więc Misio, bardzo ale to bardzo się cieszę i z całego serca życze Ci
        wszystkiego dobrego na nowej drodze zawodowej:) Skoro nie mówisz, jakie to
        pismo to wnioskuję że jakies poczytne i cieszę się tym bardziej:)

Kajka, nie bądż zła na Domi, że zapodala fotki bez autoryzacji. Wyszłyście tak
        fajnie, że retusz nie byłby tu potrzebny a autoryzacja i tak zatwierdziłaby na
        pewno zdjęcia do publikacji. A dzięki i Domci przynajmniej poczułyśmy się
        prawie tak jakbyśmy tam z Wami były:)

Właśnie przed chwilką też zapodałam kilka gfotek na skrzynkę. Zapraszam do
        oglądania głównie mojego Micha i jeszcze kilka bliskich mi osóbek, które się
        zalapały tak przy okazji.

Ciesze się, że znów mam trochę więcej czasu i mogę sobie pozwolić na
        posiedzenie na forum:) Pozdrawiam Was wszytskie serdecznie:))
        • misioczat Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 22:44
          Jeszcze raz dziekuje za cieple slowa :**
          Jakby to powiedziec.. mnie Doma spytala o autoryzacje zdjec :D Ale co tam, i
          tak Kajka fajnie wyszlas, wiec autoryzacja nie byla potrzebna :)
          • kajkakajka1 Re: Nieeeee no Misio... 21.03.07, 23:01
            własnie zajrzałam na swoj mail gazetowy.... Domcia!! zwracam honor! dostałam do
            autoryzacji... :) gapa ze mnie :)
            • rasgeea Re: Nieeeee no Misio... 22.03.07, 07:51
              Misio - buziaki:* Bardzo się cieszę, że dostałaś parcę i że jesteś z nije
              zadowolona:) GRATULACJE:)
              • doma791 Kajka!!!! 22.03.07, 18:18
                no masz szczęcie,bo juz chciałam na tobie wieszać psy,trza zaglądac na skrzynkę
                gazetową!!!!!Sama to kiedys sporadycznie robiłam,bo mam tez jeszcze 2 inne
                maile,ale od jakiegoś czasu staram sie to robic regularnie.Kajka wywaliłam
                tylko 2 zdjęcia,bo jakoś dziwnie na nich wyszłysmy-więc luz.
                Misio-czemu sie na spotkaniu nie pochwaliłas fuchą???pewnie nie chciałas
                zapeszac.Gratuluję wymarzonej pracy:)))No i ten artykuł o wysokich....hmmmm
                całkiem dobry pomysł.Ja mam coraz lepszą figurę po ciązy:D wiec moge pozować
                • kajkakajka1 Re: Kajka!!!! 22.03.07, 18:44
                  ja tez mam dwie skrzynki poza ta gazetowa, wiec czasem zapominam o jej
                  istnieniu:) dobrze, ze sie na czas zreflektowałam :) ma sie te bystrosc
                  umysłu... heheehe
                • misioczat Re: Kajka!!!! 22.03.07, 19:16
                  Domciu, bo jak sie widzialysmy, to ja bylam w trakcie rekrutacji, a wlasciwie
                  mialam napisac material o pewnej kolekcji ciuchow i dopiero od tego zalezalo,
                  czy dostane te prace czy nie. W srode po spotkaniu dowiedzialam sie, ze dostane
                  etat, bo ja nawet nie bralam tego pod uwage - myslalam, ze to bedzie jakies
                  luzne pisanie ;)
                  • kajkakajka1 Re: Kajka!!!! 22.03.07, 20:41
                    trzymamy kciuki misioczacie :) wykoś szybko konkurencję i zostan naczelna tego
                    pisma :) apropos - ogladałyście Diabeł ubiera sie u Prady??
                    • ulcia03 Re: Kajka!!!! 23.03.07, 10:28
                      Misio! Gratulacje! Trzymam kciuki, zeby po tych 3 miesiącach był dalszy ciąg.
                      • misioczat Re: Kajka!!!! 23.03.07, 18:57
                        Ulciu, dziekuje :*
                        Kajka, ja widzialam Diabla ;) ale tylko do polowy, dalej mi plyta w kompie nie
                        poszla ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka