skrzydlate 22.03.07, 19:57 jak na kobietę przystało :)) pojechałam namalowałam lapki mi sie umordowaly gzy podpogryzały i komary na zmianę wrocilam zrobilam foteczki przysiadlam przy kompie i jest!!! picasaweb.google.com/sylwia.paszko/Plener2006 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzydlate chyba tak lepiej 22.03.07, 19:58 picasaweb.google.com/sylwia.paszko/Plener2006/ Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Re: chyba tak lepiej 22.03.07, 23:53 Bardzo ladne! Takie przestrzenne :). Strasznie mi brak przestrzeni ostatnio, wiec milo bylo zatopic sie w Twoich obrazach na chwile :). Dzieki za to. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: chyba tak lepiej 23.03.07, 09:35 I to wszystko podczas jednego pleneru? Osz kurde! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: chyba tak lepiej 23.03.07, 13:16 nie.. większość w okolicach czerwiec - lipiec 2006 ale niektóre w zimie 2006/2007,. a jeden, te zielony w płotkiem to maj 2006 :) ja lubię tak spędzać wolny czas, to mnie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: chyba tak lepiej 23.03.07, 09:44 pani.jazz napisała: > Bardzo ladne! Takie przestrzenne :). Strasznie mi brak przestrzeni ostatnio, > wiec milo bylo zatopic sie w Twoich obrazach na chwile :). Dzieki za to. Mam podobne odczucia, co Pani.Jazz - w tych obrazach czuc przestrzen, duzo powietrza i swiatla, choc z przyczyn oczywistych slonca za duzo nie ma. Bardzo mi sie podobaja i chetnie obejrzalabym wiecej - Skrzydlate, gdybys miala ochote pokazac swoje obrazy na forumowym spotkaniu, to bede zachwycona ogladaczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: chyba tak lepiej 23.03.07, 13:14 no jak ja je mogę pokazać, cztery są za szkłem i dźwiganie tego to mordęga.. reszta na papierku, ale za dużo... ale ... możecie do mnie wpaść, niedługo zamieszkam na tydzień w pracowni bo moja wspolkatorka wyjeżdża i kicią się będę opiekowała, można wtedy u mnie zrobić mały zlocik czarownic ;) (Wawa - niedaleko Odyńca/Woronicza/Wołoska) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: chyba tak lepiej 24.03.07, 19:33 Ups, to rzeczywiscie byloby trudne logistycznie, nie pomyslalam... Ale propozycja zlotu w pracowni jest bardzo kuszaca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: chyba tak lepiej 24.03.07, 21:10 jesli lubicie siedziec na podlodze, mam troche malo miejsc siedzącyh, urucnomie ten temat kiedy juz bede wiedziala napewno a jakim czasie tam się zaloguje :) z jaka przyjemnoscia bym was poszkicowala rosiedzianych u mnie po roznych katkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: chyba tak lepiej 25.03.07, 07:16 Piękne obrazki i cudny pomysł:) Może Ty będizes znasz szkocować, a każda przyniesie jakieś robótki ręczne (ostatnio robię woreczki:)) i będziemy tak plotkować? :) Tak jak to drzewiej bywało :) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: chyba tak lepiej 25.03.07, 16:06 Heh, moze to by mnie wreszcie zmobilizowalo do uszycia nastepnego woreczka na karty? :D Odpowiedz Link Zgłoś
queenmaya Re: było twórczo 25.03.07, 15:56 A znasz okolice Świdra i jeziorka Łacha? Piękne plenery tutaj mamy. Może byś kiedyś wpadła rozejrzeć się troszkę, chętnie cię oprowadzę, a potem nakarmię :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: było twórczo 25.03.07, 18:48 jasne, z przyjemnością... jak będzie wiosna w pełni.. znam trochę te tereny, a sympatyczna meta z herbatka to po prostu sam cymes :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
queenmaya Re: było twórczo 26.03.07, 01:40 Wiosna zbliża się wielkimi krokami... W maju i czerwcu tu jest po prostu tak pięknie, że wprost można zwariować, więc zachęcam do wyprawy. Największą atrakcją jeziorka Łacha są takie niesamowite, rosochate wierzby, aż się proszą, żeby je sportretować. Tylko trzeba wziąć coś przeciwko komarom, bo żrą niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: było twórczo 26.03.07, 10:21 namiętnie kocham wierzby, zwłaszcza rosochate, do tego Chopin i rozklejam sie normalnie na poziomie wewnątrzkomórkowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate od 2 kwietnia 25.03.07, 18:53 od 2 kwietnia do drugiego dnia świat będę mieszkać w mojej pracowni ... mam tam net, będę odbierać maile... więc .. jak sobie życzycie? chodzi o dzień tygodnia.. pierwszy dzień świąt rano wykluczony... mój tata mnie potrzebuje... tego dnia na pewno, poza tym jestem do dyspozycji jak już ustalicie co i jak, dajcie cynk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pas.ja Re: od 2 kwietnia 28.03.07, 14:06 piękne te obrazki. zazdroszczę, że potrafisz tak malować. mnie pozostają marzenia o pracowni... :) Odpowiedz Link Zgłoś