Gość: gggggggggggggggggg Re: Nie mogę spać... IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 13.05.03, 02:55 gggggggggg Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Nie mogę spać... 13.05.03, 03:42 Ty nieszczęsny gryzoniu-mnie to obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALCOWA JA TEGO NIE NAPISAŁAM !!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 18:04 tego nie napisała padalcowa : > Ty nieszczęsny gryzoniu-mnie to obchodzi! to, poniżej napisała padalcowa: CZY DŁUGO BĘDZIESZ UZYWAĆ MÓJ NICK ??? czy tak trudno ci wymyśleć swój własny ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: a ja moglem... 13.05.03, 09:03 jak padlem kole 2300 tak wstalem o 500... a jakie glupoty mi sie snily ;))) Pozdrawiam, zyczac mniej bezsennych nocy i kolorowych snow Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALCOWA Re: JA TEGO NIE NAPISAŁAM IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 18:01 padalcowa napisała: > ktoś jeszcze? PO CO KTOS UKRADŁ MÓJ NICK ???? PROSZĘ PRZYZNAĆ SIĘ BEZ BICIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Na forum istnieje zasada 13.05.03, 19:08 kto pierwszy sobie zalozy konto, ten lepszy. Niestety, nie zalozylas sobie konta wczesniej, wiec masz nick do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa_brawdziw Re: zbiór kwasów-bez zasad/ chemia organiczna/ IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 20:47 anahella napisała: > kto pierwszy sobie zalozy konto, ten lepszy. Niestety, nie > zalozylas sobie konta wczesniej, wiec masz nick do tylu. ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
anahella No dobra jak nie zasada to prawo dzungli 14.05.03, 15:25 Gość portalu: padalcowa_brawdziw napisał(a): > anahella napisała: > > > kto pierwszy sobie zalozy konto, ten lepszy. Niestety, nie > > zalozylas sobie konta wczesniej, wiec masz nick do tylu. > ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALCOWA Re!!! JA TEGO NIE PISAŁAM !!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 18:06 padalcowa napisała: > ktoś jeszcze? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WYMYSL WŁASNE PSEUDO I NIE PODPISUJ SIE MOIM !!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Re!!! JA TEGO NIE PISAŁAM !!!!! 14.05.03, 00:34 Gość portalu: PADALCOWA napisał(a): > padalcowa napisała: > > > ktoś jeszcze? > >>>>>>>>>>>>>>>>>>> > 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > 62>>>>>>>>> > WYMYSL WŁASNE PSEUDO I NIE PODPISUJ SIE MOIM !!! > <<<<<<<<<<<<<<<<<<< > 0<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ja nie posługuję się cudzym nickiem. Miałam przynajmniej na tyle wyobraźni i "odwagi", by założyć sobie konto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Re!!! JA TEGO NIE PISAŁAM !!!!! 14.05.03, 00:39 Co jest takiego ciekawego w tym niku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax4 Re: Re!!! JA TEGO NIE PISAŁAM !!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 00:40 ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropeska tez nie moge spac !!! :-(((( 14.05.03, 00:59 Cierpie na bezsennosc, mam zaburzenia snu, nawet po ciezkim dniu trudno mi zasnac, natomiast w dzien potrafie odsypiac i latwo mi przychodzi zasnac. W nocy zasnac mi okropnie trudno.. Nie wiem czemu, bo jestem zdrowa, czy ktos tez tam ma ? Dodam, ze ozywiam sie dopiero po poludniu, wtedy lepiej mysle, lepiej misie pracuje i ogolnie moja kondycja jest lepsza. Rankiem natomiast kiepski ze mnie pozytek. Zaraz niestety walne sie do wyrka i bede godzine przewracac sie z boku na bok, jak zwykle.. Zazdroszcze tym, ktorzy poloza sie i po parunastu minutach spia sobie smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tez nie moge spac !!! :-(((( 14.05.03, 15:44 kropeska napisała: > Cierpie na bezsennosc, mam zaburzenia snu, nawet po ciezkim dniu trudno mi > zasnac, > zapytaj przy okazji lekarza, któremu ufasz o lek STILNOX / francja/ dostepny w polskich aptekach na rp. jezeli jesteś nie z Polski - to upweniam cię, że jest to lek znany w całej Europie i okolicach. pozdrawiam PRAWDZIWA padalcowa =<:>->>>>>>>>>>>>>>>>>>= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Re!!! JA TEGO NIE PISAŁAM !!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:23 Gość portalu: ax4 napisał(a): > ja nie wiem Trudno, wystarczy mi ,ze ja wiem i jeszcze kilka wiernych tomaszów Odpowiedz Link Zgłoś