negra28 13.05.03, 17:10 Kobietami? Matkami? Żonami? Kochankami? Ja jestem: 1. kobieta 2. kobietą 3. kobietą długo nic 100. żoną i kochanką w jednym :D Pzdr. N. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.athens.access.acn.gr 13.05.03, 17:13 Negra a matka? PRzeciez mowilas, ze masz dziecko, o ktore przegralas walke. CZy przestalas je kochac w momencie rozstrzygniecia wyniku? NAwiasem mowiac powiedz jak to sie zyje wiedzac, ze gdzies tam w swiecie jest krew z twojej krwi, kosc z Twojej kosci, a Ty nie mozesz go nawet zobaczyc? Ja bym umarla ze zgryzoty w mlodym wieku. Chyba, nie wiem, ale tak mi sie wydaje, ze gdybym nie wiedziala co dzieje sie z moim dzieckiem to bym szybko umarla. Z czego wynika, ze jestem 1) matka 2) kobieta 3) dzieckiem nieodpowiedzialnym niestety wciaz jeszcze 4) zona 5) leniem patentowanym Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 R! 13.05.03, 17:21 Moim zdaniem byłam, nie zaś "jestem" matką. Byłam w momencie, gdy go miałam przy sobie... Wiesz, jest to uczucie straszne, nie do opisania. Na poczatku myślałam, ze oszaleję, potem chciałam skończyć ze sobą, nie widziałam sensu życia. Potem jeszcze była nadzieja, ze detektyw pomoże, potem, ze drugi, najlepszy rzekomo...A teraz? Pozostaje ból istnienia. Przerazajacy, który zagłuszam w sobie codziennie i spycham w wirtualny niebyt podśwaidomosci. Tli sie jeszcze i wciaż iskierka nadziei, ze moze kiedyś on sam mnie odnajdzie...Że jego ojciec, a jest bardzo zamożnym człowiekiem, mieszka teraz rzekomo w ZEA, wykształci go w Oxfordzie i uczyni z niego spadkobiercę swego majątku, elitę elit z głową na karku i ponadprzecietnym IQ, jednoczesnie o wysublimowanej wrażliwości i prawidłowo ukształtowanej uczuciowości wyższej... Sor za te nazbyt osobiste wynurzenia... Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 01:15 negra28 napisała: > Kobietami? Matkami? Żonami? Kochankami? > Ja jestem: > 1. kobieta > 2. kobietą > 3. kobietą > długo nic > 100. żoną i kochanką w jednym > :D > Pzdr. N. 1.Czlowiekem Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Mart! 14.05.03, 13:12 Ja wyznaję zasadę - najpierw kobietą, potem człowiekiem (sum et nil humani a me alienum esse puto) N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koholog Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.crowley.pl 14.05.03, 09:11 1. Człowiekiem 2. Kobietą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 10:24 Gość portalu: koholog napisał(a): > 1. Człowiekiem > 2. Kobietą > ... A kobieta to nie czlowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmatta najsampierw... 14.05.03, 10:33 to negre trzeba wysłać do szkoły, aby takich "najsampierów" nie sadziła... Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Kosm! 14.05.03, 13:13 czy powinnam tłumaczyć Ci tę konkretną figurę stylistyczną i humorystyczny aspekt jej użycia, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koholog Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.crowley.pl 14.05.03, 10:39 Gość portalu: beemka napisał(a): > Gość portalu: koholog napisał(a): > > > 1. Człowiekiem > > 2. Kobietą > > ... > > A kobieta to nie czlowiek? A kto twierdzi, że nie? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Biz! 14.05.03, 13:14 O! I to jest ciekawe, twórcze i niepospolite podejście do tematu! Pzdr., N. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Najsamprzód, to ja jestem 14.05.03, 11:48 człowiekiem, a później to już cała feria barw. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Matreku! 14.05.03, 13:16 Zdrówko! Stawiam Ci - jest już popołudnie wszak - Millera, ufając, ze lubisz to szlachetne zaoceaniczne pyfko! Rozbawiłeś mnie szczerze - gratuluję poczucia humoru! Wszystkiego dobrego. Negra Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Negruś 14.05.03, 13:29 Cieszę się, że choć raz udało mi się wzbudzić Twoją sympatię, choć i tak w nią nie wierzę. A ta zamorska wersja Millera jest ponoć shitowa, choć jego Pewexowska wersja, była pierwszą zachodnią marką piwa, jakie kiedykolwiek kosztowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Matruś! 14.05.03, 13:32 ~Poważnie, wzbudziłeś, niekłamaną! Cóż, przykro mi, ze nie trafiłam w gusta - w takim razie co mogę Ci wirtualnie postawić? N. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 14.05.03, 13:36 Heinekena, Redd'sa ! :) Nie wiem czy nie trafiłaś, powtarzam tylko cudzą opinię o Millerze, jako o piwie z najniżej półki w stanach. Niedługo będę jednak miał okazję sprawdzić osobiście, to wyrobię sobie własne zdanie. Wersja dostępna swojego czasu w Pewexach mi osobiście smakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 M! 14.05.03, 13:40 Heinekena właśnie sobie otworzyłam, jako że był w lodówce, owszem, lubię. Redd's - to ten od "sushi! ja mam oto takie. Takie kusi!"? Grolscha też lubię, ale najbardziej lubie Dom Perignon ew. wódkę, ew. gin, ew. Bourbona. Miłego dnia. I sor za wszystko, co złe. Wybaczysz mi? Negra Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: M! 14.05.03, 13:44 negra28 napisała: > Miłego dnia. > I sor za wszystko, co złe. Wybaczysz mi? > Negra Nic do Ciebie nie mam, a Ty ? :) Ja jakiś czas temu odkryłem Moscatela i od razu stał się moim ulubionym winem pósłodkim, choć generalnie przebadam za wytrawnymi Savignonamimi. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Matreku! 14.05.03, 17:56 Bardzom rada z tego powodu, iz nic do mnie nie mieć raczysz. Chlip...Sądziłam, że odwzajemnisz lampką...:-) Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matreku! 14.05.03, 20:03 Dopiero teraz moge odwazjemnic, bo chyba skończyłem kursy na dzisiaj (a pierońskie korki mnie mnie wykończyły). No to co ? Proponuje butelke od razu, bo na lampke to szkoda korek wykrecać. Siup ?! --Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Och, Matrek! 15.05.03, 13:28 Rozbrajasz mnie...bo się jeszcze w Tobie zadurzę...:-) No to masz problem - butelka dla mnie to jak 0,33 piwa dla każdej innej, której postawiłbyś co nieco... Przynieś z Weinkeller jakieś 5-6, kilkuletnich, to spędzimy miły, wirtualny wieczorek. :-) Kursy samoobrony przed wiedźmami kończysz? Pozdrawiam, N. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Kim jesteście najsampierw? 14.05.03, 12:43 1.czlowiekiem ;) 2. matka 3. zona, kochanka i przyjeciolka meza. 4. wszystkiego nie w sposob wymienic...... :))))))) POzdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Beo! 14.05.03, 13:17 Matka przewyzsza zonę - to ciekawe, acz nie twierdzę, że jesteś w tym odosobniona. Pozdrawiam również, dobrego dnia. Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataCh Re: Beo! IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 13:33 Ach wiesz Negruniu. Moj syneczek ma poltora roczku i jest tak rozkosznym szkrabem, ze uwielbiam byc z nim cale dnie (mam ndzieje, ze wiesz o co chodzi?). A maz pracuje. Dlatego napisalam to w tej kolejnosci :). W sumie oboje sa na pierwszym miejscu. Pozdrawiam BeataCh Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Beo! 14.05.03, 13:36 Nie do końca wiem, o co chodzi, ale poniekąd wiem... Cóż, gratuluję, bądź szczęśliwa, wszystkiego dobrego. Miłego dnia! Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataCh Re: Beo! IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 13:41 Dziekuje Nagruniu, dziekuje. Jestem szczesliwa i zadowolona z mojego zycia. A to wazne. Zycze i Tobie, obys byla tak szczesliwa jak ja. Pozdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kim jesteście najsampierw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 13:27 Na pierwszy sampierw, to jestem namietnym czytacielem negrowych postow. Na drugi sampierw, jestem wykonawca polecen mojej zony (pantoflarzem?) Na trzeci sampierw, to jestem w zaleznosci od okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Andy! 14.05.03, 13:34 Najsamprzód najsampierw to ja wolałabym, abyś był namiętnym wpisywaczem w moich wątkach. Pozdrawiam,Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 13:39 No chyba mi tu na sampierw, nie sugerujesz jakiegos rozejmu?:) Bo nasamprzod bym sie zdziwil, a potem bym nie wiedzial co powiedziec.:) Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Andy! 14.05.03, 17:58 No to sie nie dziw ani najsampierw ani najsamprzód. I powiedzże coś wreszcie... No, nie wstydź się tak. :-) Pzdr., N. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Kim jesteście najsampierw? 14.05.03, 23:46 Czlowiekiem ;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś