Dodaj do ulubionych

coś, co ma pani Beger

IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 19:32
No, przyznajcie się dziewczyny, która ma w oczach to, co nasza
nieoceniona pani Renata Beger? Chciałam napisać w temacie konkretnie to co
ona ma, ale się okazało, że słowo jest niedozwolone. Polecam wywiad w
dzisiejszym Super Expressie. Otóż pani posłanka twierdzi, że ma w
oczach "kurwiki".
Ubaw po pachy!
Obserwuj wątek
    • snow.white Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:42
      No niestety, kurwikom pani Beger zadna z nas nie dorowna... ;))))))) trzeba sie
      z tym pogodzic!! ;)))))) hehehe
      • lyche1 Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:46
        No właśnie :(( Ja noszę okulary i pewnie nic zza nich nie widać :((( Żądam
        równouprawnienia w tym zakresie !!!!!!
        • snow.white Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:49
          Pani Beger pewnie by powiedziala,ze jej kurwiki sa tak bezczelne,ze nawet przez
          okulary widac ;)))))

a tan konkurs "mistrz mowy polskiej" to jeszcze trwa???? ;))))

• julla Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:49
        Pani Berger najwyraźniej postanowila wykreować się na demona seksu, femme
        fatale albo coś w tym stylu. Z wyglądu przypomina raczej borynową Jagnę
        dwadzieścia pięć lat po akcji z taczkami.
        • snow.white Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:51
          Hihi,ale ja trafnie scharakteryzowalas... :) ale wlasciwie,moze to dobrze,ze ma
          takie zdanie na swoj temat??zobaczycie,wmowi facetom te swoje kurwiki i bedzie
          sexbomba nr jeden!!! ;)))
          • julla Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:55
            Błochowiak też jest fajna, szczególnie z epokowym odkryciem, że w budynku Agory
            schody są poziome, a korytarze pionowe.
            Ech, kocham kobiety:)
            • snow.white Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 19:57
              Wiesz,Blochowiak niezla,ale bez kurwikow!!! ;))) ale za to pomyslowoscia
              nadrabia ;)
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: coś, co ma pani Beger 18.05.03, 17:16
              julla napisała:

> Ech, kocham kobiety:)
              czy nie za bardzo uogólniasz ? tak głupich nie ma aż tak wiele. Pokochaj za
              inne przymioty lepiej, niż za te, które oferuje nam be-gieeee-r.
          • drzazga1 Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 20:58
            snow.white napisała:

> Hihi,ale ja trafnie scharakteryzowalas... :) ale wlasciwie,moze to dobrze,ze
            ma takie zdanie na swoj temat??zobaczycie,wmowi facetom te swoje kurwiki i
            bedzie sexbomba nr jeden!!! ;)))

Możliwe, że ta przewidująca osoba robi sobie reklamę na wypadek, gdyby nie
            została wybrana na następną kadencję i musiała się przekwalifikować...

Szlag mnie trafia, że za ten cały kabaret jest opłacany z podatków, m.in. moich.
        • Gość: EWOK Re: coś, co ma pani Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 20:00
          julla napisała:

> Pani Berger najwyraźniej postanowila wykreować się na demona seksu, femme
          > fatale albo coś w tym stylu. Z wyglądu przypomina raczej borynową Jagnę
          > dwadzieścia pięć lat po akcji z taczkami.

Acha, więc dyskryminacja ze względu na wiek?! No ładnie, ładnie :)
          • julla Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 20:01
            No dobra, pokajam się...'Kobieta w wieku balzakowskim' może być?
        • mjma Re: coś, co ma pani Beger 18.05.03, 19:04
          super to ujęłaś;-)))))
    • Gość: kum nye Re: coś, co ma pani Beger IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 19:56
      Zazdrościcie i tyle:) Kazda chcialaby mieć kurwiki w oczach!
      • anahella Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 20:11
        Gość portalu: kum nye napisał(a):

> Zazdrościcie i tyle:) Kazda chcialaby mieć kurwiki w oczach!

No pewnie! Ja swoje gdzies zgubilam i teraz mnie skreca;)
        • Gość: EWOK Re: coś, co ma pani Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 20:52
          Kiedyś była taka piosenka o pani Niezabitowskiej, po drobnej niemal
          niezauważalnej przeróbce otrzymujemy tekst "bo mam w oczach cos takiego, co
          nie daje spać kolegom", jak ulał pasujący do naszych czasów.
          • kum-nye Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:01
            A moze ja tez to mam...Jak to sie rozpoznaje?
            • lolyta Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:12
              A ja jestem pokrzywdzona podwojnie, bo jako ze mieszkam za granica nie dotarl
              do mnie ani jeden wizerunek pani B. wiec nie wiem co to jest to cos co ona ma w
              oczach... tylko sobie moge wyobrazic na podstawie tego, co o niej w Internecie
              wyczytuje :-(
              • kum-nye Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:16
                www.strefaleppera.gower.pl/Belkot/dzienRenaty.htm Prosze bardzo!:)
                • Gość: lolyta Re: coś, co ma pani Beger IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.03, 21:40
                  O kurcze. Rzeczywistosc przerosla moje wyobrazenia.
                  • kum-nye Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:41
                    No wiesz? To nie zabrzmiało zbyt pochlebnie! Nastała nowa era. Teraz to jest
                    jedyny i słuszny wzór do naśladowania Psze Pani!
                    • Gość: lolyta Re: coś, co ma pani Beger IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.03, 21:47
                      Och, to byl komplement w strone pani posel. Ja chcialam tylko napisac, ze
                      jeszcze wiele pracy przede mna zeby Jej dorownac...
                      • kum-nye Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:47
                        Ech...ja chyba moge tylko pomarzyc...
              • anahella Dla tych, co na emigracji. 17.05.03, 00:53
                lolyta napisała:

> A ja jestem pokrzywdzona podwojnie, bo jako ze mieszkam za granica nie dotarl
                > do mnie ani jeden wizerunek pani B

No coz - moze to nie jest ten slynny juz wywiad, ale przynajmniej namiastka

www.se.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_4.shtml
    • antena80 Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 21:33
      Ja uwielbiam jej zalotną fryzurę...
    • Gość: EWOK Re: coś, co ma pani Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 21:51
      Właśnie. Na innym forum pojawiło się stwierdzenie, że kobieta powinna mieć
      długie włosy i wabić nimi mężczyzn. No to pani Renatka wabi jak cholera.
      Mojego fryzjera strasznie to męczy, od czasu rozpoczęcia śledztwa w sprawie
      Rywina wciąz zadaje mi i moim koleżankom retoryczne pytanie, że kiedy "to
      babsko zrobi wreszcie coś z tymi strąkami".
      • Gość: EWOK Re: coś, co ma pani Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 22:34
        Gość portalu: EWOK napisał(a):

> Właśnie. Na innym forum pojawiło się stwierdzenie, że kobieta powinna mieć
        > długie włosy i wabić nimi mężczyzn. No to pani Renatka wabi jak cholera.
        > Mojego fryzjera strasznie to męczy, od czasu rozpoczęcia śledztwa w sprawie
        > Rywina wciąz zadaje mi i moim koleżankom retoryczne pytanie, że kiedy "to
        > babsko zrobi wreszcie coś z tymi strąkami".

Przepraszam, oczywiście od czasu kiedy pojawiła się w komisjji pani Beger, nie
        od początku afery. Mea culpa, to datego, że zima latoś taka długa była, że mi
        się miesiące pomyliły.
        • julla Re: coś, co ma pani Beger 16.05.03, 22:43
          Dość dużo kobiet w wieku pani B. (znowu się wieku czepiam!) ma wielką słabość
          do takich rusałkowych fryzur. Podejrzewam, że to chyba ślady mody jaka panowała
          w latach ich młodości (i znowu!) Ostatnio w poczelni u lekarza przyglądałam sie
          dyskretnie tak właśnie misternie ufryzowanej pani, na oko rowieśnicy pani B.;
          miała oprócz tego powpinane różne fikuśne spinki, a całość koko- warkocza
          spięte wielką kokardą z brokatem. Wyglądała rozkosznie:))
          • Gość: EWOK Żeby nie było... IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 23:10
            że jestem nietolerancyjna i ulegam stereotypom, że kobieta musi byc
            atrakcyjna, a pan Oleksy może sobie świecić łysiną i nikt mu złego słowa nie
            powie. Nie rażą mnie nimfowate włosy pani Beger tylko to, że jeśli je ma to
            niech o nie zadba. Podobnie jak nie rażą mnie miniówy pani Jakubowskiej tylko
            skoro je nosi (niech nosi na zdrowie) to niech zwraca uwagę na buty, a nie
            paraduje w rozklapcianych czółenkach na kaczym obcasie. Panowie posłowie jakoś
            się nauczyli dobierać krawaty i zwalczyli namiętnośc do marynarek a la
            pierwszy sekretarz POP, a kobiety są straasznie w tyle.
            • Gość: control Re: Żeby nie było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 00:21
              A co wy tak mówicie o p. Beger jakby miała ze 40 lat. Przecież to młoda kobita
              • Gość: control Żartowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 00:24
                Ma 45
                • ja_nek Re: Żartowałem 17.05.03, 01:18
                  A pamiętacie panią poseł Halinę Konopczynę (LPR?)?
                  To dopiero anioł:)))))))))))))
                  Ten wrodzony sexappeal......;)))
    • wladyslawa1912 Re: coś, co ma pani Beger 17.05.03, 01:11
      polecam wywiadzik:
      www.superexpress.pl/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_2.shtml
      Renata B. jest boska. Od dzis jestem jej wielbicielka.
      • Gość: lolyta Chyle czolo przed Renata IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.03, 02:56
        O kurwik. Zabila mnie. No coz, ja tez potrafie zjesc 2 kilo czekoladek (ale mam
        zdecydowanie inna przemiane materii niz pani Renata, Bogu dzieki) i tez jak
        zaczne cos czytac to musze skonczyc. Tak ze jestem coraz blizsza idealu...
        • Gość: lolyta Re: Chyle czolo przed Renata IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.03, 03:16
          No. Linki (za ktore przepieknie dziekuje) wyslalam do zaprzyjaznionej Polonii,
          niech tez cos maja fajnego.
          I tu musze Wam cos powiedziec. Mam rodzinke w New Jersey, malzenstwo po 50,
          oboje wyksztalceni itp, i oboje sa fanami Andrzeja L. Zastanawialismy sie skad
          im sie to wzielo, wyglada na to, ze Andrzej i Samoobrona w polonijnej prasie i
          telewizji robia sobie bardzo udana i wyrafinowana publicity. Ja nie mam do tych
          zrodel dostepu, ale strasznie jestem ciekawa, jak sie ugrupowanie p. Andrzeja
          prezentuje na ich lamach. Dziwic sie Lepperowi sie nie mozna, sporo elektoratu
          ma na Greenpoincie i w Chicago.... Moze i ma dziwne poslanki, ale jest,
          cholera, skuteczny.
          • wladyslawa1912 Re: Chyle czolo przed Renata 17.05.03, 04:19
            a czy tez zamykasz sie w toalecie, przepraszam, w kiblu (Renata ma slownictwo
            prawdziwej damy) gdy przychodzisz do kogos w gosci, zeby w spokoju poczytac?
            jesli nie to daleko ci jednak do idealu... ;)
            wlasnie ta milosc do literatury (zapewne typu "Chwila dla ciebie") podoba mi
            sie u Renaty najbardziej, jak rowniez stwierdzenie, ze nie przepada za
            malarstwem, bo nie lubi dziur w scianach.
            no i jak tu nie byc jej fanka? usmialam sie niesamowicie :))))))))))))))))
            ale z drugiej strony to straszne, ze tacy ludzie zasiadaja w parlamencie, a
            Samoobrona rosnie w sile... strach sie bac.
            • Gość: lolyta Re: Chyle czolo przed Renata IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.03, 16:53
              No nie, w kiblu sie bedac z wizyta nie chowam, ale wszystko jest do
              nadrobienia. Obrazy wisza u mnie na scianach, niestety, wiekszosc z nich bardzo
              mi bliska i nie chcialabym ich zdejmowac, co gorsza na zadnym nie na konia, no
              nic, przelamie sie, zaniose je do piwnicy...
              • wladyslawa1912 Re: Chyle czolo przed Renata 17.05.03, 23:26
                Gość portalu: lolyta napisał(a):

> nic, przelamie sie, zaniose je do piwnicy...

Sluszna decyzja. I nie zapomnij pozalepiac dziur w scianach.
                ;)
    • doroszka Re: coś, co ma pani Beger 17.05.03, 13:34
      www.se.com.pl/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_2.shtml
      Hehehe - umierałam ze śmiechu.
      Lubi Kossaka, bo konie kocha i czyta w kiblu na imprezach. :)))))))))))
      • Gość: lolyta Re: coś, co ma pani Beger IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.03, 16:55
        No. Powinna miec na scianie (najlepiej w kiblu) dwa obrazy: na jednym konia, na
        drugim - zaraz obok - owies. Bedzie jej sie fajnie kojarzyc, a kurwiki w oczach
        blyszczec jak nie wiem...
        • Gość: martuha Re: coś, co ma pani Beger IP: *.chello.pl 18.05.03, 17:46
          pamieta o tym, ze jeszcze zubra musi zmiescic w 'kiblu'. choc moze chodzilo jej
          o zubrowke?
    • soczewica Ewoku i reszto! 18.05.03, 17:30
      a co to w zasadzie są te "kurwiki"?
      mnie się skojarzyło ze szkłami kontaktowymi.
      właściwie to mam pomysł na nową kampanię reklamową soczewek. Żadne tam Akuw-
      wju, tylko kurwiki-wju, sygnowane przez panią Berger!
      w spocie będzie się patrzyła na Andrzeja "opalonego" Leppera, a opalonemu będą
      miękły kolana.
      Kurwiki dla każdych oczu!
      ;)

soczewic
      • wladyslawa1912 Re: Ewoku i reszto! 18.05.03, 19:27
        soczewica napisała:

> a co to w zasadzie są te "kurwiki"?

www.superexpress.pl/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_1.shtml
    • anahella Wiecie co? 18.05.03, 21:50
      Tak sobie czytam opinie na temat tego wywiadu na roznych forach, czytam jak sie
      z niej wszyscy nasmiewaja i zastanawiam sie czy ona to zrobila dla swojej
      popularnosci czy jest naprawde taka "madame sans gene".

Ciekawa jestem jakie beda reperkusje tego wywiadu - jedna z poslanek (albo inna
      na widoku) pokazala kiedys czytelnikom jakiejs szczekaczki swoj tatuaz. Zaraz
      zrobil sie raban.
      • daffne Re: Wiecie co? 18.05.03, 21:53
        W Polsce ogolnie sie przyjelo , ze sex jest tematem tabu a co dopiero wsrod poslow czy poslanek....
        Moim zdaniem kobieta powiedziala to co zawsze chciala powiedziec , zdobyla sie na odwage i bardzo dobrze ...
        Pozdrowionka:)
        • koaa Re: Wiecie co? 18.05.03, 21:59
          Przeczytałem ten tekst - i uważam że kobieta ma łeb do interesów 200ha etc
          no i zawsze przynosi kiełbase na impre- która partia by jej nie chciała:))
          Ps
          a o tych iskierkach w oczach to juz od kogoś słyszałem:)
          a co do jej pytań w komisji- to niech lepiej się zajmie swoja gospodarką:)))
        • Gość: wikul Re: Wiecie co? IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 01:26
          daffne napisała:

> W Polsce ogolnie sie przyjelo , ze sex jest tematem tabu a co dopiero wsrod
          pos
          > low czy poslanek....
          > Moim zdaniem kobieta powiedziala to co zawsze chciala powiedziec , zdobyla
          sie
          > na odwage i bardzo dobrze ...
          > Pozdrowionka:)

Seks tabu ! I to pisze osoba która ma dostęp do internetu . Nie powtarzaj
          głupstw , powiedz coś od siebie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka