Dodaj do ulubionych

Jakie lody lubicie?

18.04.07, 15:01
Obserwuj wątek
    • sottobosco Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:03
      Za szybko mi się wysłało:)))
      Ja lubię wszystkie z toffi i bakaliami. To teraz. A w lato mrożone soczki:)
      • myszz kakaowe 18.04.07, 15:04
    • mala_mee Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:06
      Najbardziej śmietankowe szelera (OKI, wiem, pisze się inaczej) z orzechami
      chyba włoskimi w środku i te orzechy są moczone w syropie.
      Zwykłe najzwyklejsze śmietankowe też. Kiedyś algida miała takie, które się
      nazywały palce lizać. I faktycznie takie były.
      • rasgeea bakaliowe górą:D 18.04.07, 15:07

• vbn567 Re: bakaliowe górą:D 18.04.07, 15:10
          cytrynowe, truskawkowe, wiśniowe
    • konrado80 Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:10
      ja tam nie przepadam za czekoladowymi, reszta jakos ujdzie
      a najbardziej lubie takie kolkowa ale nie zadne algidy czy grycana, tylko takie
      jak kiedys byly kolo mnie w lodziarni... ale jeszcze jedna jest i caly czas
      maja suuuper lody ;)
      • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:15
        Temat jak temat. Właśnie skończyłam oblizywać patyczek, teraz troche go
        podgryzam i tak się zastanawiam, czy wy tez lubicie lody ;PPP
        • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:18
          No z tym oblizywaniem patyczka to teraz pojechałaś :))))
        • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:31
          ja lubie, ale tylko te lody do jedzenia :PP
          • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:32
            No ba! Przeciez ja tylko o takich:)
            • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:34
              jasne, a swistak siedzial i zawijal w te sreberka :D
              • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:41
                Konrado niedowiarku:)
                Nie spotkałam się jeszcze w życiu z "lodami inaczej" o smaku toffi ;)))
                Uwierz mi, wiem o czym piszę:)
                • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:42
                  Może jeszcze trafisz :))))
                  • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:44
                    Młoda jeszcze jestem i ... Masz rację, wszystko przede mną :DD
                    • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:45
                      dziwne ze nie tylko ja nie wierze :P
                    • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:50
                      Już się chciałam zapytać o róznorodność smaków ale nie wiem czy można. Tak
                      publicznie.
                      • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:03
                        smialo, najwyzej skasuja :))
                        • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:05
                          Ale Sotto cos nie odpowiada...
                          • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:06
                            sprawdza jaki ma smak :)
                            • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:09
                              No już nie bądź taki!!!
                              • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:12
                                no dobra, moze sie wstydzi, albo nie lubi juz nas, albo nie wiem
                                • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:13
                                  SOTTO!!!
                                  Nie lubisz nas???
                                  • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:14
                                    Wiedziałam że znajdzie się ktoś kto zepsuje mi taki wdzięczny temat. Tak mi
                                    przyyyyykroooo :(((
                                    • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:16
                                      No co Ty, ja nie chciałam. Ale to Ty zaczęłaś o oblizywaniu patyczka... I samo
                                      się tak zrobiło...
                                      Niech Ci przykro nie będzie!!!

Ale lubisz nas???
                                      • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:17
                                        lubi nas, tylko drazni sie z nami :)
                                        w koncu jak mozna nas nie lubic :)
                                        • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:20
                                          Ja myślę, że nie wszyscy nas lubią :))))
                                          • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:25
                                            a kto nas nie lubi?? ;>
                                            • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:28
                                              Chyba ktoś by się znalazł :)))
                                              • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:31
                                                chyba nie bedziemy go ze swieca szukali? :))
                                    • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:16
                                      Sotto, no co Ty, jak mozesz nas nie lubic??
                                      • sottobosco Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:18
                                        Przemyślę jeszcze te kwestię. Lubienia.
                                        A następnego loda kupię sobie w wafelku.
                                        Wafelek jest bezpieczny?
                                        • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:19
                                          Nie, widziałaś kiedyś jak wygląda oblizywanie loda w wafelku???
                                          Bezpieczny jest makfary w makdonaldzie bo dają z łyżeczką :)))
                                          • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:26
                                            i teraz lyzeczke bedzie obliwywala i znowu bedzie afera :))
                                            • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:29
                                              Oj nie psuj no!!!
                                        • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:24
                                          przemysl to na spokojnie, bo warto
                                          co do wafelka, to nie bylbym taki pewny
                                          ale na opakowaniu powinna byc instrukcja obslugi
            • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:37
              Na patykach :)))
      • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:16
        A ja od kulkowych wolę włoskie kręcone :))) Byleby smaki nie były łączone.
        • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:26
          u nas to male te wloskie sa, w Irlandii, to dwa razy takie sprzedaja :))
          • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:28
            Mi wystarcza te nasze. Wiesz - muszę dbać o linię :)))
            • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:32
              ciekawe o jaka ;))
              • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:34
                No jak to o jaką - nie waską :)))
                • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:35
                  hmm i jeszcze nie szeroka, taka w sam raz? ;))
                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:36
                    w sam raz to pojęcie względne. Staram się nie utuczyc a i tak mi nie wychodzi.
                    • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:38
                      bo czegos jest za malo ;))
                      • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:39
                        Niby czego???
                        • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:40
                          pewnego wieczornego, rannego, a czesem i dziennego ruchu ;))
                          • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:41
                            Nooo, domyślam się, że o spacerach nie mówisz....
                            • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:44
                              spacer tez by sie przydal...
                              no ale jest jeszcze rower, kurcze, brakuje mi go tutaj
                              bieganie, samemu mi sie nie chce
                              no i seks, samemu nie da sie...
                              • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:50
                                Nie no, dać się da. Ale chyba nie o to chodzi...
                                Mój rower już został uruchomiony.
                                • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 15:58
                                  moj zostanie za jakis niedlugi czas (bo bede musial pojechac na kilka dni do
                                  domu) uruchomiony, tylko bede musial wpierw go naprawic, bo nic nie mozna juz
                                  zostawic, zawsze jak wroce, to cos musze naprawic, bo nie umieja z tego
                                  korzystac :/
                                  tak, nie chodzi o to zeby samemu, bo to zadna przyjemnosc...
                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:02
                                    No wiem, wiem.
                                    Mój rower jest tylko dla mnie i jak mam pretensje to mogę miec tylko do
                                    siebie :)))
                                    A co Cię sprowadza spowrotem???
                                    • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:05
                                      ja tez mialem swoj komputer, ale juz dwa dni po wyjezdzie, siostra zawiozla go
                                      do kolegi, bo cos sie z nim stalo i nie chcial sie uruchomic :/

wojsko, ponowna komisja lekarska w celu zmiany kategorii
                                      PS. prawdopodobnie bede we Wroclawiu ;)
                                      • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:06
                                        No i ???
                                        To Ty jetseś jeszcze ze ściganego rocznika???
                                        • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:11
                                          no i nie wiem ;)
                                          teraz nie ma ten czy tamten, biora kazdego i do 55 roku zycia scigaja
                                          • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:12
                                            Aha, no to nie wiedziałam.
                                            Wiem, że mój rocznik po studiach automatycznie szedł do rezerwy czy jak to się
                                            tam nazywa.
                                            No i co??? No dobra, kiedy będziesz???
                                            • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:15
                                              to roznie, kumpel o rok mlodszy ode mnie jest po studiach i jest w rezerwie
                                              a ja jeszcze jestem w trakcie i bardzo polubili moje nazwisko, bo jak dzwonie,
                                              to nie musze mowic w jakiej sprawie dzwonie :)))

jeszcze nie wiem, w poniedzialek mama zlozyla moje odwolanie od wczesniejszej
                                              decyzji i teraz czekam na wezwanie
                                              wczesniej odezwe sie i zobaczymy
                                              • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:18
                                                Dla mnie to za skomplikowane. Pewnie dlatego bab do wojska nie biorą :)))
                                                • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:22
                                                  mozesz zglosic sie na ochotniczke :)
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:24
                                                    Nie, nie dziekuję. To nie dla mnie... Nie lubię się brudzić i spać w pokoju
                                                    wwięcej niż dwie osoby.
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:27
                                                    ugryzlem sie w jezyk :)
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:28
                                                    Eeeeeejjjjjjj, no powiedz!!!!
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:30
                                                    obrazisz sie na mnie i po co nam to?
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:30
                                                    Powiedz, nie obrażę się :))))
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:33
                                                    no nie wiem, a jak sie obrazisz, to co wtedy??
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:34
                                                    Obrażę się jak nie powiesz!!!
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:36
                                                    no juz dobrze, tylko nie obrazaj sie plis ;)
                                                    zawsze mozesz dogadac sie z dowodca, on spi chyba sam :)
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:37
                                                    A jako jest brzydki i śmierdzi???
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:42
                                                    no ja dowodca jeszcze nie jestem, wiec musialabys poczekac :PP
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:44
                                                    No i na razie nie bedziesz!!!
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:46
                                                    no i Ty ze mna sie nie dogadasz
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:52
                                                    Czemu miałabym się z Toba nie dogadać????
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:55
                                                    hmm, no wlasnie nie wiem, a chcialabys????
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:57
                                                    Zależy na jakiej płaszczyźnie.
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:17
                                                    na takiej na jakiej bys chciala
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:22
                                                    Co Ty kombinujesz???
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:26
                                                    gdzie, kiedy??
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:37
                                                    Myślałam, że bedzie ostrzej :)))
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:41
                                                    czyli jak?? ;)

ostrzej, to chyba tylko jakbys spala w jednej sali z innymi plci przeciwnej :)))
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:44
                                                    OKI, do przeżycia, ale nie w koszarach.
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:45
                                                    a gdzie??
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:46
                                                    A co???
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:47
                                                    a tak pytam, nie moge??
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:53
                                                    Możesz, możesz - oczywiście :)))
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:54
                                                    wiec?? ;))
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 16:58
                                                    Jednak przemyslałam i w ogóle bym wolała nie :)))
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:16
                                                    czemu, co Cie zmusilo do zmiany decyzji??
                                                  • mala_mee Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:19
                                                    Bo kobieta zmienną jest :)))
                                                  • konrado80 Re: Tos dala temat :PPP 18.04.07, 17:25
                                                    a myslalem ze to jednak jakas fantazja... ;))
    • nikita696 Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:11
      truskawkowe i waniliowe :)
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:14
      ho ho! Wątek z lodami w temacie, kilka wpisów i żadnych świństw! Niebywałe :-)
      Ja lodów nie jem prawie wcale, bo generalnie nie przepadam za słodyczami.
    • justysialek Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:20
      Pistacjowe i miętowe z czekoladą :-D
    • bri Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:20
      Białobrzeskie
    • yoshikee Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:33
      ja nie lubię lodów.
    • na_forum_na z macdonaldsa, za złotówke 18.04.07, 15:33
    • izabellaz1 Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 15:34
      Ja bardzo lubie sorbety:)

A z "klasycznych" lodów to malaga, bakaliowe, miętowe z czekoladą:)
    • cala_w_kwiatkach Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 17:18
      moje najulubiensze sa o smaku orzecha wloskiego
      lubie tez cappuccino i truskawkowe ale tylko z jednego miejsca
    • adm99 Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 19:58
      a kogo to interesuje k...???
    • trypel Re: Jakie lody lubicie? 18.04.07, 21:12
      Najbardziej sorbet malinowy i truskawkowy. Potem idą zabajone a potem
      orzechowe. I koniec. Żadnych innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka