30.04.07, 23:02
Wysilcie się,błagam.
Te fora już mnie powoli nudzą.
Obserwuj wątek
    • leocaltrop1 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 30.04.07, 23:03
      • wiarusik Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 30.04.07, 23:18
        Fuck Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Za przeproszeniem;)
    • mazria Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:04
      hm..... nic ostatnio tutaj nie pisałam... bo mam podobne zdanie...
      • zoselin Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:06
        faktycznie strasznie tu nudno. Siedzę i muszę się aż przyznać, że z nudów
        przeglądam już nawet pudelka ;p
        • mazria Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:09
          To może... Mam pytanie :) C
          • zoselin Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:09
            AHH umieram z ciekawości co to za pytanie ;)
    • ginewra25 Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:08
      Zamiast marudzić zapodalibyście jakiś ciekawy temat dyskusji. Narzekać każdy
      głupi potrafi.
      • mazria Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:10
        Jeśli tak, to co ostatnio. Jesli nie - dlaczego?
        • ginewra25 Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:11
          Wypożyczyłam 2 lata temu ... do tej pory nie oddałam ... ups! :)
          • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:12
            Oj, to pewnie karę każą Ci zapłacić :)
            • ginewra25 Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:15
              Miła pani bibliotekarka jest :) A ludzie tak jakoś nie mają sumienia mnie karać
              ... Może przez minkę aniołka :)
              • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:16
                a może po prostu dlatego że już nie mają siły Cię karać? ;)
                • ginewra25 Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:17
                  Nigdy nie próbowali :) .... A teraz zacznie się maj ... czyli totalna abolicja
                  dla spóźnialskich bibliotecznych :)
        • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:12
          hmm a ja i owszem ;) Chociaż uwielbizo mieć swoje książki więc bardzo często
          po prostu je kupuję. oczywiście nie wszystkie jakie chciałabym mieć bo bym
          zbankrutowała ;) Uwielbiam książki oparte na faktach a Ty mazria?
          • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:13
            Ja kocham literaturę piękną. Prusa, Saramago, Eco...
            • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:15
              ja ostatnio zagłębiam się w tajnikach literatury francuskiej ;) Trochę z
              przymusu...
              • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:18
                A co czyatsz? Bo ja bardzo lubię francuski realizm i naturalizm. Jak miałam 9
                lat przeczytałam Germinal. Książka ta wywarła na mnie niesamowite wrażenie.
                Czytałam ją w wielkim napięciu, brzydziłam się nią... Ale chyba dzięki niej
                weszłam w świat wielkieej literatury :)
                • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:20
                  To co typowe dla lit francuskiej. La Fontaine obecnie ;0 ale przyznam się
                  szczrze ze lit francuska jakoś mnie nie powala ;)Wolę chyba ot takie...
                  książeczki przy których nie trzeba się zbytnio wysilać żeby domyśleć się co
                  autor miał na myśli ;)
                  • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:23
                    :-) Mi jest trudno przegryźć coś zwyczajnego. Mój miły próbował mnie przekonać
                    do Stephena Kinga, i do polskiej współczesnej fantastyki, ale jakos odrzuca mnie
                    po kiku stronach :D
                    • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:24
                      Hihi... o nie nie nikt nie jest w stanie namówić mnie na tego typu książki ;0
                      Co to to nie...
                      • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:26
                        A myślałam, że tylko ja jestem literacko skrajnie ortodoksyjna :)))))))
                        • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:27
                          nie nie. Nie jesteś sama ;) to ja już wolę zaczytywać się w tych moich...
                          czasami przesadnie doprowadzających do płaczu książeczek ;P
                          • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:30
                            Etam, przesadnie... Ja się często wzruszam, często lecą mi łezki jak wczuję się
                            w nastrój mojej lekstury, to samo jest na filmach...
        • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:25
          Wiedziałem,że to wszystko na co was stać...
          • mazria Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:26
            Kochany, stać nas na dużo więcej...
            • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:28
              No to dawajcie,jazda.
              • mazria Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:32
                • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:32
                  Pewnie nic...
                • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:35
                  Prawo konstytucyjne Leszka Garlickiego;)
                  Proszę o kolejne pytanie;)
                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:36
                    Hmm muszę przyznać że nawet ładnie brzmi ;p
                    • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:38
                      Nie dość,że przeczytana w 3 dni ta 400to stronicowa cegiełka,to jeszcze obkuta;)
                      Potrafisz tak?;)
                      • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:39
                        licytcja?? No gdzież. Do takich wyczynów tylko Ty jesteś zdolny
                        • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:41
                          Nie lubię jak mi ktoś słodzi;)
                          Lubię ostre babki;))
                          • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:41
                            Odebrałeś to jako słodzenie??? naiwny jesteś ;P
                            • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:48
                              Nie wierzę,że ironizujesz w stosunku do moi;)
                              • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:50
                                Nie wierzę, że w ogóle z Tobą rozmawiam ;P Nawet za pośrednictwem forum ;D
                                • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:53
                                  Jesteś rasistką?;)
                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:54
                                    Jestem kobietą, która nie rozmawia z.... no właśnie. Sam sobie dopowiedz ;0
                                    • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:56
                                      Z przystojniakami?;)
                                      Rozumiem...onieśmielam;D
                                      • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 30.04.07, 23:58
                                        Może nie to miałam na myśli ale rozumiem że musisz się dowartościować ;)
                                        • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:01
                                          Nie muszę;)
                                          Swoją wartość znam,gdy patrzę w lustro;))
                                          • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:03
                                            o nie proszę Cię, to się robi żałosne...
                                            • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:06
                                              Ale ja prawdę mówię:)
                                              • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:08
                                                Gratuluję, że jesteś taki przystojny, bystry, mądy, inteligentny,
                                                kulturalny..... i mogłabym tak w nieskończoność ale wybacz... nawet mi się nie
                                                chce
                                                • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:10
                                                  zoselin napisała:

> Gratuluję, że jesteś taki przystojny, bystry, mądy, inteligentny,
                                                  > kulturalny..... i mogłabym tak w nieskończoność ale wybacz... nawet mi się
                                                  nie
                                                  > chce

Ty też;)
                                                  Mam przynajmniej taką nadzieję:)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:11
                                                    Nie wiem czy chciałbyś żebym była przystojnym, inteligentnym facetem...
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:13
                                                    Wierzę Ci,ze jesteś kobietą;)
                                                    Przynajmniej mam taką nadzieję:)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:15
                                                    Kobietą wampem ;)
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:15
                                                    zoselin napisała:

> Kobietą wampem ;)

Eee,gadanie;)
                                                    Jednak nie wierzę;))
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:16
                                                    Nie musisz ;)
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:20
                                                    zoselin napisała:

> Nie musisz ;)

Wampy nie czytają francuskiej literatury(chyba,że francuskie wydanie "Sztuki
                                                    kochania"),tylko próbują być tajemnicze i nieprzystępne;)
                                                    Ty jesteś równa babka-wiesz,że jesteś straszną snobką i nie wstydzisz się tego:D
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:22
                                                    hehe no w tym momencie to nawet udało Ci się mnie rozśmieszyć ;)

p.s Nie możesz wiedzieć, że jestem równą babką, bo pojawiłam się tutaj
                                                    niedawno, jestem na forum od jakiejś godziny chyba ;) WIęc intuicja? ;D
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:24
                                                    Równe snobki są rozpoznawalne z daleka;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:25
                                                    Poznajesz je po zapachu unoszącym się nad monitorem? ;p
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:29
                                                    zoselin napisała:

> Poznajesz je po zapachu unoszącym się nad monitorem? ;p

Bardziej prozaicznie-po charakterze pisma;)
                                                    One najczęściej piszą o sobie co to one nie są,gdzie nie były i co widziały,co
                                                    mają i czym się interesują;)
                                                    Im droższe i bardziej niszowe te powyższe sprawy,tym lepiej;)
                                                    Może grasz w golfa?;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:30
                                                    Hmm dzięki za cenne wskazóki :) Zapamiętam sobie rady wiarusika dotyczące
                                                    rozpoznania snobek z daleka.

Nie gram niestety w golfa.. i co zrobisz z tym fantem?
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:32
                                                    zoselin napisała:

> Hmm dzięki za cenne wskazóki :) Zapamiętam sobie rady wiarusika dotyczące
                                                    > rozpoznania snobek z daleka.

Pamiętaj-ja zawsze mam rację,nawet jeśli jej nie mam;)

> Nie gram niestety w golfa.. i co zrobisz z tym fantem?

Ostatecznie mogę zagrać do innego dołka:)))
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:34
                                                    eeee tam. SPodziewałam się odpowiedzi w stylu ' Mogę nauczyć grać' ... no cóż
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:36
                                                    zoselin napisała:

> eeee tam. SPodziewałam się odpowiedzi w stylu ' Mogę nauczyć grać' ... no cóż

Proletaryusze nie są trenerami dla wielkopańskich snobów-obszarników;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:37
                                                    Skoro nie są...
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:39
                                                    Ale prywatnie,bez vatu,to czemu nie?;))
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:40
                                                    Nie wiesz, że internet to ponoć zło ;) SPoro tu zboczeńców i dziwaków też ;)Nie
                                                    boisz się?
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:43
                                                    zoselin napisała:

> Nie wiesz, że internet to ponoć zło ;) SPoro tu zboczeńców i dziwaków też ;)
                                                    Nie
                                                    >
                                                    > boisz się?

A co mnie kobieta może zrobić?;))
                                                    Sama się bój.Ja jestem wolny od tego:)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:44
                                                    No ba. Przestraszyłam się już wtedy, gdy przeliterowałam sobie na głos WIARUSIK
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:47
                                                    A co w tym strasznego?;)
                                                    Co innego gdybym się nazwał NECROMANCER >:)))
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:12
                                                    Wierzę też,że naprawdę czytasz francuskie książki i nie jesteś taką snobką na
                                                    jaką próbujesz się kreować;)
                                                    Przynajmniej mam taką nadzieję:)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:14
                                                    Hm zmartwiłbyś się bardzo gdybym Ci powiedziała, że jestem wstrętną snobką? ;p
                                                    jakoś mam wrażenie że nie...

p.s potrafisz być miły?
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:17
                                                    zoselin napisała:

> Hm zmartwiłbyś się bardzo gdybym Ci powiedziała, że jestem wstrętną
                                                    snobką? ;p

Skoro jest Ci z tym dobrze...;)

> p.s potrafisz być miły?

Zawsze jestem miły i uprzejmy dla pań;)
                                                    Szczególnie pań-wampów:)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:19
                                                    a myślałam że nie lubisz pań... wampów tylko siebie... faceta .. wampa
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:23
                                                    zoselin napisała:

> a myślałam że nie lubisz pań... wampów tylko siebie... faceta .. wampa

Aż takim narcyzem nie jestem;)
                                                    Rozumiem,że narcyzka nie chce narcyza,bo taki patrzyłby na siebie,a nie na
                                                    nią?;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:24
                                                    Dobrze rozumujesz...
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:26
                                                    Ale wiesz,ze ja chcę zachować podziw całego forum tylko dla siebie? >;)
                                                    Dwa narcyzy to już tłok.Może to się skończyć wojną >;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:27
                                                    ;) nawet się uśmiechnęłam sama do siebie... ' Nie taki diabeł straszny..." jak
                                                    się okazuje
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:30
                                                    zoselin napisała:

> ;) nawet się uśmiechnęłam sama do siebie... ' Nie taki diabeł straszny..."
                                                    jak
                                                    > się okazuje

Umniejszasz mi forumowa żółtodziobko? >;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:31
                                                    tylko nie żółtodziobko, proszę ;) Jakoś źle mi się kojarzy. Dzioby, kaczki i te
                                                    sprawy. Sam rozumiesz.
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:34
                                                    zoselin napisała:

> tylko nie żółtodziobko, proszę ;) Jakoś źle mi się kojarzy. Dzioby, kaczki i
                                                    te
                                                    >
                                                    > sprawy. Sam rozumiesz.

Rozumiem.Twoje poglądy polityczne są tendencyjne;)
                                                    Pewnie popierasz PO jak każdy snob;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:36
                                                    ha ha ;p Może żeby nie było że rozmawiamy na tendencyjne tematy to zostawmy w
                                                    spokoju politykę.
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:38
                                                    zoselin napisała:

> ha ha ;p Może żeby nie było że rozmawiamy na tendencyjne tematy to zostawmy w
                                                    > spokoju politykę.

A dlaczego?;)
                                                    Właśnie się robiło ciekawie-kontrowersyjnie;))
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:39
                                                    Szczerze mówiąc nie przepadam za polityką, więc nie jestem godnym rozmówcą,
                                                    jeśli mowa o polityce ;)

Późno już.. ale niejaki pan wiarusik skutecznie mnie zagaduje
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:45
                                                    zoselin napisała:

> Szczerze mówiąc nie przepadam za polityką, więc nie jestem godnym rozmówcą,
                                                    > jeśli mowa o polityce ;)
                                                    >
                                                    > Późno już.. ale niejaki pan wiarusik skutecznie mnie zagaduje

Nie moja wina,że jestem nie dość że przystojny,to jeszcze ciekawym rozmówcą;)
                                                    Taki się urodziłem i taki zdechnę;)))
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:46
                                                    no tak z bólem serca mówię dobranoc ;)
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:48
                                                    No pa;)

Po prostu ustępujesz pola,ale to też jest zrozumiałe;)
                                                  • zoselin Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 00:50
                                                    Ustępuję pola? A jak to rozumieć mam?

p.s Miej nadzieję, że kiedyś tu zajrzę jeszcze ;p Żądna Twoich wpisów
                                                  • wiarusik Re: Co ostatnio czytałeś oprócz postów na forum? 01.05.07, 01:00
                                                    zoselin napisała:

> Ustępuję pola? A jak to rozumieć mam?
                                                    >
                                                    > p.s Miej nadzieję, że kiedyś tu zajrzę jeszcze ;p Żądna Twoich wpisów

Wiem to.Snoby zawsze podążają za artystą;))
          • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:28
            Czyżbyś nie miał się czym pochwalić bo nie czytasz żadnych książek? Rozumiem,
            że temat Cię nudzi skoro nie masz nic do powiedzenia
            • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:30
              Co z tego,że czytacie francuskie książki,skoro tylko mówicie że czytacie,a nie
              o ich treści i przesłaniu?
              • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:31
                No proszę Cię nie wymagaj od nas że będziemy rozmawiały o przesłaniu Szkoły żon
                np...
                • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:34
                  To chyba lektura była nawet,ale nie jestem pewien;)
                  • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:35
                    Przepraszam ale czy oczekujesz że będę teraz sypała tytułami o jakich Ci się
                    nie śniło tylko po to aby Cię przekonać jaka to jestem... inteligentna bo
                    zaczytuję się w lit francuskiej? NIedoczekanie ;)
                    • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:36
                      Nie bądź taka skromna;)
                      Je suis etudiant!:))))
                      • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:37
                        Vraiment? Je ne te crois pas mais si tu es l'etudiant je suppose que tu es
                        l'etudiant...
                        • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:39
                          Oui.
                          Bulgot bul bul bulgot,le bulg bul.Bulgot bulgot bul bul.
                          • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:40
                            normalnie jestem pod wrażeniem ...
                            • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:41
                              Rok francuskiego daje efekty,he he;D
                              • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:42
                                akto powiedział że daje efekty? Myślisz, że parę słów wypowiedzianych w jez
                                francuskim czyni Cię poliglotą?
                                • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:47
                                  Oui;)
                                  • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:49
                                    alors... je dois te dire que tu ed un hommr... bizarre ;0
                                    • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:56
                                      Na szczęście mam słownik i zaraz sobie przetłumaczę z żabiego na ludzki;)
                                      To bizarre z pornografią mi się kojarzy-nieśmiało startujesz do mnie?;DDD
                                      • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:59
                                        Hmm oj...głupie pomysły Ci przychodzą do łepetynki więc chyba lepiej będzie jak
                                        sobie już pojdę ;)
                                      • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 01.05.07, 00:00
                                        Jam dziwak?;)
                                        Niby dlaczego?;))
                                        • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 01.05.07, 00:02
                                          Definicja dziwaka się kłania... pewnie nie masz w domu słownika ale za to masz
                                          internet więc zapoznasz się z nowym słowem ;)
              • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:32
                To się nazywa snobstwo.
                Skoro czytacie,to macie moc poglądów na wiele tematów.
                Proszę teraz to wykorzystać,bo zaraz zwichnę żuchwę.
                • wiarusik Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:33
                  Zwichnę sobie;)
                • zoselin Re: Czy wypożyczacie książki z biblioteki? 30.04.07, 23:33
                  Z tego co się zorientowałam jesteś niezłym prowokatorem. Szukasz wrażeń?
              • mazria Przeczytaj ze zrozumieniem 30.04.07, 23:33
                wątek, właściwie podwątek, który dopisałam do Twojego :) O przesłaniu tam nic
                nie ma...
      • wiarusik Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:20
        Jak przynudzacie zawsze próbuję was nakierować na ciekawsze rejony,tym razem
        sami się wysilcie.
    • mahadeva Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:09
      przenies sie do reala :) zacznij uprawiac sport :)
      • zoselin Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:10
        sport o 23 z minutami ;p oj może być niebezpiecznie
    • avital_84 Re: NUDY!!!! 30.04.07, 23:15
      Ja Ci się tak nudzi, to zrób tak, żeby "rozbudzić" towarzycho:) Dawaj wiarusik,
      stać Cię na to!:)
      • stella.polaris25 Re: NUDY!!!! 01.05.07, 00:56
        A moze tak troche odpaczac od forum;)
        W moim wypadku to dziala;)
        Wroc ponownie za 2 tyg i sprawdz jak sie sprawy maja;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka