Gość: Macho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 15:45 Cieplo się zrobiło...Niektóre kobiety szczególnie te tluste wsydu nie mają! Aź się rzygać chce jak się takiego wieloryba w biodrówkach zobaczy na ulicy. Rzyg, rzyg! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptaszek_koliberek Re: maleńkie ptaszątka w obcisłych dżinach IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 15:50 Gość portalu: Macho napisał(a): > Cieplo się zrobiło...Niektóre kobiety szczególnie te > tluste wsydu nie mają! Aź się rzygać chce jak się > takiego wieloryba w biodrówkach zobaczy na ulicy. Rzyg, > rzyg! rzygam, patrząc na te mikro ptaszki w sąsiedztwie własnych mikro - jaj, rysujące się pod obcisłymi do zenitu gatkami różnych rodzai i standardów cenowych. A ile z tego niedowartościowania i frustracji u panów świata- machów za dyche.Zero współczucia !. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: No niiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 23.05.03, 15:51 Darujcie sobie onanisci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 15:58 Co fakt to fakt!Ale nie jest w Posce jeszcze tak tragicznie.Tzn.niedobrze się robi widząc te tłuste brzuchy,wielką dupe na wierzchu,stringi na plecach i przepiękny cellulitis.Ale w innych krajach jest znacznie gorzej np.taka Anglia czy Belgia tam są dopiero pasztety a epatują swoimi wątpliwymi walorami naokoło. Jakaś moda nastała na prezentowanie światu swoich niedoskonałości,brzydoty i zwykłego zaniedbania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: 213.231.15.* 26.06.03, 11:55 Ja kiedys miałem kumpli takich minimum estetyki. Całe młodzieńcze życie łazili i wybrzydzali. A to balony za małe, a to dupa za wielka itp itd. jak sie kiedys dowiedziałem ze jeden z nich ma zamiar wstapic w zwiazek małzenski zaraz zapragnąłem ujrzec wybranke owego minimum estetyki liczac na olsnienie. No i to co zobaczyłem wstrzasneło mną, po otwarciu ust zaś tegoż ideału piekna poczułem się słabo. Z drugiej zas strony, muszę powiedzieć że chodzac po ulicach latem skretu szyi dostaje. Nie wiem czy to, co tak strasznie nie podoba sie panu minimum estetyki filtruje mi sie jakoś?? A tak w ogóle gosciu to wypowiadajac sie w ten sposób jawisz mi sie jako dresopochodnosolariowosiłowniowoadidasowodżinsowoulizany kretyn. Życze ci samych lasek w spodniach z lampasami chudych jak kościotrupy, takich prosze ciebie, z maksimum esteyki. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 26.06.03, 12:04 Mam nadzieje, ze kiedys bedzie u nas (pod tym wzgledem) jak w Anglii i w Beligii :) Kobiety wreszcie wyzbeda sie kompleksow i zaakceptuja swoje cialka. Zrozumieja, ze niektorzy panowie wcale nie przepadaja za kosciotrupami, a wrecz nawet przeciwnie. I ze tak naprawde od urody wazniejsza jest gracja, pewnosc siebie, mily usmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona@ Opasłe brzuchy w obcisłych koszulach w kratę!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.05.03, 16:00 Człowieku płci męskiej, rzygać mi się chce, jak patrzę na te męskie brzuchy, widoczne metr przed włascicielem, spasionym od piwa, lenistwa i głupoty. Przerzedzone, niemyte od tygodnia włosy. Dziurawe ząbki. Śmierdzace swetry. Aż mi się niedobrze robi. Żadnego wstydu te chłopy nie mają rzyg rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: Opasłe brzuchy w obcisłych koszulach w kratę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 16:09 Gość portalu: zielona@ napisał(a): > Człowieku płci męskiej, rzygać mi się chce, jak patrzę na te męskie brzuchy, > widoczne metr przed włascicielem, spasionym od piwa, lenistwa i głupoty. > Przerzedzone, niemyte od tygodnia włosy. Dziurawe ząbki. Śmierdzace swetry. Aż > mi się niedobrze robi. Żadnego wstydu te chłopy nie mają rzyg rzyg Oczywiście masz rację ale zgodzisz się chyba,ze facet jest z natury(i na szczęście) znacznie brzydszy od kobiety a i starzeje się piekniej a baby powinny dbać o siebie szczególnie.Straż Miejska i Policja powinny dawać surowe mandaty pokrakom-spaśluchom za to że serwują innym tak przykre doznania estetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe brzuchy w obcisłych koszulach w kratę! 23.05.03, 16:13 a od tego rzygania w gardle cie nie piecze? Jak to sie stalo, ze zarzygales cala Oxford Street w Londynie i Cie nie zgarneli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: a co z tymi miniptaszynami- może amputować IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 16:15 ale przez szkło powiększające, bo inaczej zabieg się nie uda. i po co to eksponować tymi obcisłymi spodniami, kiedy nie ma czego eksponować, może sobie jakoś wypychajcie - bo inaczej I RZYG i szczypta litości z domieszką pogardy. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:32 Ja tam faceta rozumiem. On nie atakuje tłustości. On atakuje emanowanie nią, specjalne odsłanianie i - co gorsza - uważanie przez ich właścicielki, że są piękne i modne. Kurde - lustra kawałek i gram krytycyzmu!!!! Samokrytycyzmu, kobitki! (NIEKTÓRE - powtarzam - kobitki!!!!) Ten post (podejrzewam) nie jest o budowie ciała. Jest o bezmyślnym, głupim i bezkrytycznym tolerowaniu mody!!!!! Plizzzzz - zrozumcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:38 Ciebie maja rozumiec, zartujesz chyba. Jeden lubi to a drugi tamto, gust rzecz wzgledna. Spojrz w lustro i zastanow sie nad soba, czy jestes zadowolony/na, jak tak to fajnie,ale niekoniecznie musisz sie mi spodobac. Gwarantuje, ze znajde cos co doprowadzi mnie do tzw "rzygu". Wiecej luzu zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:46 rose2 napisała: > Ciebie maja rozumiec, zartujesz chyba. Jeden lubi to a drugi tamto, gust rzecz > wzgledna. Spojrz w lustro i zastanow sie nad soba, czy jestes zadowolony/na, > jak tak to fajnie,ale niekoniecznie musisz sie mi spodobac. Gwarantuje, ze > znajde cos co doprowadzi mnie do tzw "rzygu". Wiecej luzu zycze! Powinny zrozumieć, jeśli nie epatują taką ślepą furią, jak Ty. Jeszcze raz przeczytaj, co napisałem powyżej - z tego co zrozumiałem, ten cały Macho nie walczy z otyłością, tylko z koniecznością (SIC!) oglądania oponek zza paska (z obowiązkowo-wieśniaczym [już] kolczykiem) wielkiego dupska z wtopionymi w nie stringami, dyndającymi wielkimi, obwisłymi piersiami, obnażonymi do granic przyzwoitości. I przed tym bezmyślnie głupim uśmiechem zadowolenia na wytapetowanej buzi, oznaczającym samozadowolenie bo:„wyglądam jak koleżanki albo Anastasja”. Ale koleżanki są szczupłe. I te - jak uważają, że to jeszcze modne - mogą wywalać te brzuchy, pośladki, majty i staniki. Bo puszyste, jak podają WSZYSCY projektanci mody, jeśli chcą wyglądać ładnie, powinny ubierać luźne ciuchy. Ulica, biuro, urząd to nie plaża czy góry ani Ciechocinek. Ale Ciebie zdaje się nic nie przekona. Ja piszę o jednym Ty o drugim. I nie szczędzisz z przy tym bezsensownych ataków. Personalnych :-) Mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:57 To jest tak, ze kazdy ubiera sie w to w czym dobrze sie czuje i nie moj ani Twoj interes w tym jak dana osoba wyglada. Oczywiscie, jesli to Twoja kolezanka, kolega, kuzyn mozesz probowac o tym rozmawiac ale i tak moim zdaniem nie powinienes. Bo po co? Powiedz mi co Ciebie obchodzi co ja o Twoim wygladzie sadze? No raczej nic, prawda? Takze ciebie nie powinno obchodzic jakie ciuchy zakladaja na siebie te grube, czy chude, z duzymi piersiami czy tez malymi. Podalam, przyklad ktory dotyczyl Ciebie, bo takie wlasnie przyklady najlepiej pokazuja czym jest sprawa gustu. Jesli Cie to zdenerwowalo to dobrze, o to mi chodzilo. Pozdrawiam milo. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:10 rose2 napisała: > To jest tak, ze kazdy ubiera sie w to w czym dobrze sie czuje i nie moj ani > Twoj interes w tym jak dana osoba wyglada. Oczywiscie, jesli to Twoja > kolezanka, kolega, kuzyn mozesz probowac o tym rozmawiac ale i tak moim zdaniem > > nie powinienes. Bo po co? Powiedz mi co Ciebie obchodzi co ja o Twoim wygladzie > sadze? No raczej nic, prawda? Takze ciebie nie powinno obchodzic jakie ciuchy > zakladaja na siebie te grube, czy chude, z duzymi piersiami czy tez malymi. > Podalam, przyklad ktory dotyczyl Ciebie, bo takie wlasnie przyklady najlepiej > pokazuja czym jest sprawa gustu. Jesli Cie to zdenerwowalo to dobrze, o to mi > chodzilo. > Pozdrawiam milo. Tak? To co by było, gdyby faceci - ci z obwisłymi, owłosionymi brzuchami - zaczeli chodzić w biodrówkach (bo modne), nosili skarpetki do sandałów (bo praktyczne), smarakali wprost na ziemię (bo oszczędniej i szybciej)? Albo przykład ekstremalny - gdyby inwalidzi zaczeli odsłaniać swoje protezy? Obrzydliwość, nie? Mnie właśnie takie obrzydzenie bierze. Wczoraj poszedłem do Mc Donaldsa (nie miałem czasu na coś innego). Stoje w kolejce. I właśnie widzę takie trzy świergolące wesoło laseczki - z 17 lat, szczupłe... i najśliczniejsze w świecie oponki i sterczące brzuszki (wynik karygodnego zaniedbania, bo były szczupłe gdzieś indziej!) I ten celulit uwydatniony przez przyciasne biodrówki i wystające spod nich majtasy sprawił, że... zjadłem precla. Nie chcę takich widoków, rozumiesz? Piszesz, że każdy ma prawo ubierać się, jak chce. Owszem. Ale słyszałaś coś o trednach i zasadach? Słyszałaś o uniwersalnościach i standardach mody? To, co jest dobre dla jednego, nie zawsze musi wyglądać na drugim, nieprawdaż? Tolerancja tolerancją. Ale bezguście bezguściem. Bezmyślność bezmyślnością. I niech ta tolerancyjność nie przysłania DOBREGO SMAKU. Są pewne granice. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:23 Zaden z ciebie kreator mody. Ale i taki tworzy po to aby sprzedac i nie obchodzi go czy jego mini kupi gruba czy chuda. Facet naprawde jestes za bardzo zestresowany, gapisz sie nachalnie, obserwujesz, obcinasz i potem jeszcze tu przychodzisz i tymi pierdolami zasmiecasz forum. Teraz 17tki maja cellulitis bo zywia sie w McDonaldzie, mialam szczescie, ze mnie to ominelo. Cellulitis ma prawie kazda kobieta, ktora lyka pigulki, co moim zdaniem nie pozbawia jej prawa do ubrania obcislych spodni. Oczywiscie inwalida ma prawo ubrac krotkie spodenki i pokazac swoja proteze, dlaczego nie, ma sie ugotowac w lecie w dlugich spodniach, za jakie grzechy? Bo Tobie to nie odpowiada, zartujesz raz jeszcze. Zawsze mi jest szkoda starszych ludzi w lecie, jak widze jak sie katuja dlugich spodniach. Ale przeciez polska babcia zadko kiedy ubierze cos wygodnego(np. krotkie spodenki), wlasnie przez takich jak ty. Sorry kolego ale mam dosc dyskusji z Toba. Jak groch o sciane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:33 rose2 napisała: > Zaden z ciebie kreator mody. Ale i taki tworzy po to aby sprzedac i nie > obchodzi go czy jego mini kupi gruba czy chuda. Nie jestem kreatorem, tylko obserwtorem. Taki mój zawód. A kreatorzy są nie tylko po to, jak piszesz. Nevermind. >Facet naprawde jestes za bardzo > zestresowany, Nie mam stresów, zapewniam. > gapisz sie nachalnie, obserwujesz, obcinasz i potem jeszcze tu > przychodzisz i tymi pierdolami zasmiecasz forum. Nie nachalnie, tylko uważnie. A forum jest do tego. Ja zaśmiecam, ty obrażasz. :-) Teraz 17tki maja cellulitis bo > > zywia sie w McDonaldzie, mialam szczescie, ze mnie to ominelo. Cellulitis ma > prawie kazda kobieta, ktora lyka pigulki, Coż za proste wytłumaczenie. To ja facet wiem, że powodów jest jeszcze wiele? A jednym z najważniejszych jest brak ruchu, wynikający z lenistwa!!!!! Moja 39 letnia żona nie ma celulitu, wiesz? A łyka pigułki i je McBuły, wiesz? Ale się rusza!!!!! Pływa, biega, chodzi po górach, jeździmy razem na rowerze. Nie kisi dupska przed TV > co moim zdaniem nie pozbawia jej > prawa do ubrania obcislych spodni. Ja nie odbieram jej prawa. Ja jej - i Tobie - próbuję wmówić, że są granice tolerancji, że istnieje coś takiego jak DOBRY SMAK, GUST itp. > Oczywiscie inwalida ma prawo ubrac krotkie spodenki i pokazac swoja proteze, > dlaczego nie, ma sie ugotowac w lecie w dlugich spodniach, za jakie grzechy? Bo Jasne - właśnie to robią żebracy pod kościołami i na dworcach PKP - pokazują swoje ropiejące rany, żeby wzbudzić litość i zebrać o 2 zł więcej na jabcoka. > Tobie to nie odpowiada, zartujesz raz jeszcze. Nie dopowiada, i nie żartuje, tylko pisze poważnie Zawsze mi jest szkoda starszych > ludzi w lecie, jak widze jak sie katuja dlugich spodniach. Ale przeciez polska > babcia zadko kiedy ubierze cos wygodnego(np. krotkie spodenki), Emanowanie niedoskonałościami i defektami a praktyczność ubioru to chyba coś innego, nie uważasz? Co ma piernik do wiatraka? > wlasnie przez > takich jak ty. Sorry kolego ale mam dosc dyskusji z Toba. Jak groch o sciane!!! oj, poniosły emocje, poniosły. Szkoda, że zabrakło argumentów.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:48 To ty napisales kobietki pllizzz czy cos w tym stylu...No wlasnie piszesz jedno a potem drugie. Twoja 39 letnia zona miala to szczescie, ze jak dojrzewala to burgerow nie bylo, jesli prowadzi az tak aktywny tryb zycia to oczywiscie, cellulitis ja nie dopadnie. Rozumie sie samo przez sie. Nie brak Tobie samouwielbienia, piszesz ze masz 39letnia zone, a poglady masz jak 20tolatek. Zazwyczaj tacy maja tak wiele w tym temacie do powiedzenia, a potem zycie uczy nas co nieco. Takie poglady jak Ty mialam jak bylam w liceum, a to juz niezly kawal czasu. Czy starosc wedlug Ciebie to niedoskonalosc, czy wszyscy kalecy zebraja? Czy kazdy polak to zlodziej i pijak, bo kazdy pijak to zlodziej? Czy przechodzisz kryzys wieku sredniego, tzn po raz drugi masz 19nasie lat? Oj duzo tych pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 18:35 rose2 napisała: > To ty napisales kobietki pllizzz czy cos w tym stylu...No wlasnie piszesz jedno > > a potem drugie. Twoja 39 letnia zona miala to szczescie, ze jak dojrzewala to > burgerow nie bylo, jesli prowadzi az tak aktywny tryb zycia to oczywiscie, > cellulitis ja nie dopadnie. Rozumie sie samo przez sie. Ale jadła zimnioki i kluski zamiast jogurtów i mineralizowanej wody bez gazu (błeeeeeee :-( ) > Nie brak Tobie > samouwielbienia, piszesz ze masz 39letnia zone, a poglady masz jak 20tolatek. > Zazwyczaj tacy maja tak wiele w tym temacie do powiedzenia, a potem zycie uczy > nas co nieco. Takie poglady jak Ty mialam jak bylam w liceum, a to juz niezly > kawal czasu. Czy to źle, że się nie zestarzałem, nie zgorzkniałem, że wciąż mi się chce, wciąż chce iść dalej? Że nie siedzę na dupie, że nie choduję brzucha i nie mam nic do powiedzenia na temat seriali, bo nie oglądam TV? Czemu karzesz mi się zestarzeć? Mając 40 lat mam być stetryczałym starcem? Nie - wolę się wciąż rozwijać, a swoje cielsko utrzymywać na poziomie 20 latka. Dlatego tak mnie wkurzają 20-letnie anorektyczki z brzuchami a`la opuchlizna głodowa murzątek w Mozambiku. A że Twoje poglądy się zmieniły, to nie moja wina. A życie mi dało nieźle w dupę, i może właśnie dlatego nie ztetryczałem. Czy starosc wedlug Ciebie to niedoskonalosc, czy wszyscy kalecy zebraja? pyt. 1 - nie pyt. 2. oczywiście, jak każda baba odwracasz kota ogonem - to ja zarzuciłem Ci uogólnianie. Ale ja już za stary jestem na taki tanie chwyty. Trzymaj się faktów, a te napisane są powyżej, bejbi. Czy kazdy polak to zlodziej i pijak, bo kazdy pijak to zlodziej? pyt. 3 i 4 - j.w: patrz odpowiedz na pyt 2. Czy przechodzisz kryzys wieku sredniego, tzn po raz drugi masz 19nasie lat? pyt. 5. Nie mam na to czasu, skarbie :-) Albo inaczej - jeśli mimo 40-ki wyglądasz na niecałe 30-ści, a poglądy masz jeszcze bardziej młodzieńcze, a przy okazji wychowujesz dzieciaki (i sądząc po osiągnięciach - nieźle) i masz ciekawą, rozwijającą robotę, to życzę każdemu takie starzenie się. PS: właśnie w tej chwili się dowiedziałem, że dostałem się na imprezę, gdzie trzeba się wspinać po skałach, skakać na spadochronie, jeździć na koniu, jeździć w terenia na quadzie.... hurrra!!!!! Szkoda, że córka nie ma 18 lat (wymóg). Po raz kolejny nie pozwoliłbym bym, żeby była 20-letnią staruszką. A tych nie brakuje :-) Oj duzo tych pytan.. ja nie mam :-) Cmok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 18:00 kohinor napisał: > Tak? To co by było, gdyby faceci - ci z obwisłymi, owłosionymi brzuchami - > zaczeli chodzić w biodrówkach (bo modne) no faceta z brzuchem nie widzialam w biorowkach, ale ci okolo 50-tki to pasek maja zazwyczaj pod miesniem piwnym >, nosili skarpetki do sandałów (bo > praktyczne) A nie nosza???? Nosza i to bardzo czesto. >, smarakali wprost na ziemię (bo oszczędniej i szybciej)? To tez robia. Wystarczy czasem popatrzec na facetow na przystanku autobusowym. > I niech ta tolerancyjność nie przysłania DOBREGO SMAKU. > Są pewne granice. Tylko ze dobrego smaku nie mozna nikogo nauczyc, a strzepiac sobie nad tym jezyk i klawiature niczego nie osiagniesz. Oczywiscie jedyne co mozesz, to sie wypowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 19:32 anahella napisała: > no faceta z brzuchem nie widzialam w biorowkach, ale ci > okolo 50-tki to pasek maja zazwyczaj pod miesniem piwnym A ja mam w pracy dwudziestoparoletnich studentów , którzy mają rączki jak ich koleżanki z roku, za to brzuchy jak 40-latkowie :-) > > > I niech ta tolerancyjność nie przysłania DOBREGO SMAKU. > > Są pewne granice. > > Tylko ze dobrego smaku nie mozna nikogo nauczyc, a > strzepiac sobie nad tym jezyk i klawiature niczego nie > osiagniesz. Oczywiscie jedyne co mozesz, to sie > wypowiedziec. > Można nauczyć. Albo ptrzynajmniej dać do zastanowienia. A Forum jest od tego, żeby się wypowiedzieć właśnie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Do kohinora 02.06.03, 13:51 kohinor napisał: > Tak? To co by było, gdyby faceci - ci z obwisłymi, owłosionymi brzuchami - > zaczeli chodzić w biodrówkach (bo modne), nosili skarpetki do sandałów (bo > praktyczne), smarakali wprost na ziemię (bo oszczędniej i szybciej)? Hahaha! Może faceci nie przeciągają twojego wzroku, ale błagam spójrz się na ulicę: pełno ogromnych brzuchów i skarpetek w romby do sandałów. I wiesz co? Uśmiecham się i idę dalej. A na marginesie tego smarkania - czy to porównanie jest odnośnikiem do pewnych zachowań kobiecych, bo nie rozumiem? >Albo > przykład ekstremalny - gdyby inwalidzi zaczeli odsłaniać swoje protezy? Obrzydliwość, nie? No, tak nalepiej niech siedzą w domu, bo jeszcze się ktoś wyrzyga na ich widok i sobie krawat wybrudzi... > Mnie właśnie takie obrzydzenie bierze. Wczoraj poszedłem do Mc Donaldsa (nie > miałem czasu na coś innego). Nie musiałeś się tłumaczyć (chodzi o ten nawias), bo tam wszyscy chodzą przypadkowo. Stoje w kolejce. I właśnie widzę takie trzy > świergolące wesoło laseczki - z 17 lat, szczupłe... i najśliczniejsze w świecie > > oponki i sterczące brzuszki (wynik karygodnego zaniedbania, bo były szczupłe > gdzieś indziej!) I ten celulit uwydatniony przez przyciasne biodrówki i > wystające spod nich majtasy sprawił, że... zjadłem precla. I popiłeś mlekiem? Spodziewałeś się w fastfoodzie modelki z wybiegu, orgazmów estetycznych i wręcz mistycznego kontaktu z doskonałą naturą? > Nie chcę takich widoków, rozumiesz? To się wyprowadź. Może zbyt drastyczny przykład podam (ale w końcu ty też pojechałeś po makabrze ze sztuczną nogą), ale Hitler też nie mógł patrzeć na Żydów... Wiącej tolerancji! Nie ma ludzi doskonałych! Na drugi raz po prostu odwróć głowę i nie patrz. > Piszesz, że każdy ma prawo ubierać się, jak chce. Owszem. Ale słyszałaś coś o > trednach i zasadach? Słyszałaś o uniwersalnościach i standardach mody? A widziałeś któryś z obrazów Rubensa? To też były terendy i zasady. Przeminęły. Uniwersalizm jest w naszych głowach i nie zależy od wielkości siedzenia czy brzucha. > Tolerancja tolerancją. Ale bezguście bezguściem. Bezmyślność bezmyślnością. > I niech ta tolerancyjność nie przysłania DOBREGO SMAKU. > Są pewne granice. A wrażliwość wrażliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 17:13 kohinor napisał: > Macho nie walczy z otyłością, tylko z koniecznością (SIC!) oglądania oponek A ja ,ptaszek_KO -walczę z eksponowaniem maleńkich ptaszków za pomoca b. obcisłych ciuszków. Też lepiej bedą się czuć i wyglądać w obszerniejszej klatce. Ale jakoś szanowni maczo do tego aspektu sprawy odnieśc się nie kwapią .Co to za zagadka - mały ptaszek-wielka klatka. ???? a to ty, macho- na siłowni i po anabolikach. I jeszcze od tego ta pryszczata morda. nie -no faceci polscy są cudni i boscy a jacy piękni. RZYG-RZYG. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:17 Gość portalu: ptaszek_koliberek napisał(a): > A ja ,ptaszek_KO -walczę z eksponowaniem maleńkich ptaszków za pomoca b. > obcisłych ciuszków. Też lepiej bedą się czuć i wyglądać w obszerniejszej > klatce. Ale jakoś szanowni maczo do tego aspektu sprawy odnieśc się nie > kwapią .Co to za zagadka - mały ptaszek-wielka klatka. ???? a to ty, macho- na > siłowni i po anabolikach. I jeszcze od tego ta pryszczata morda. Zgadzam się z Tobą tak samo, jak z Macho względem powyższych rzeczy. Są pewne granice. > nie -no faceci > polscy są cudni i boscy a jacy piękni. RZYG-RZYG. Nie uogólniaj. Jeśli pójdziemy tym tokiem myślenia, to wzyscy Polacy to złodzieje a Arabi - terroryści. Prymitywne i... takie polskie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 17:24 kohinor napisał: > Gość portalu: ptaszek_koliberek napisał(a): > > A ja ,ptaszek_KO -walczę z eksponowaniem maleńkich ptaszków za pomoca b. > > obcisłych ciuszków. Też lepiej bedą się czuć i wyglądać w obszerniejszej > > klatce. Ale jakoś szanowni maczo do tego aspektu sprawy odnieśc się nie > > kwapią .Co to za zagadka - mały ptaszek-wielka klatka. ???? a to ty, macho > - > na > > siłowni i po anabolikach. I jeszcze od tego ta pryszczata morda. > > Zgadzam się z Tobą tak samo, jak z Macho względem powyższych rzeczy. Są pewne > granice. > > > nie -no faceci > > polscy są cudni i boscy a jacy piękni. RZYG-RZYG. > > Nie uogólniaj. Jeśli pójdziemy tym tokiem myślenia, to wzyscy Polacy to > złodzieje a Arabi - terroryści. > Prymitywne i... takie polskie > :-( A autor nie uogólnił? bo ja dostosowuję odpowiedź do poziomu respondenta. Inaczej nie zrozumie jak prosię - gesi. No to jak z tymi frustratami z powodu żle funkcjonujących i fatalnie wyglądających ptaszków. Może stąd tyle w was agresji, mordobić, afer, wojen itp. testosteronopochodnych dewiacji. Moze jednak lepiej tą resztkę urżnąć wraz z przyległościami.???? :-{{{{ Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 18:16 Gość portalu: ptaszek_koliberek napisał(a): > A autor nie uogólnił? bo ja dostosowuję odpowiedź do poziomu respondenta. Jak na mój gust - zagrał mocno, ale nie uogólnił. A na pewno ja pisałem o NIEKTÓRYCH. > No to jak z tymi frustratami z powodu > żle funkcjonujących i fatalnie wyglądających ptaszków. Może stąd tyle w was > agresji, mordobić, afer, wojen itp. testosteronopochodnych dewiacji. Moze > jednak lepiej tą resztkę urżnąć wraz z przyległościami.???? :-{{{{ Słuchaj, ptaszku - koliberku. Nie wiem, jakiej jesteś płci, ale niezależnie od tego Ty masz ewidentny kompleks małego ptaszka. Nie przejmuj się się jednak. Jak podają badania naukowe przeprowadzone w Anglii w 2001 r., zaledwie 3 czy 4 proc. koniet patrzy na wielkość członka. Ale aż 91 patrzy na pośladki :- ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: tak mówią- przez grzeczność.ptaszek najważniej IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 20:44 kohinor napisał: > Gość portalu: ptaszek_koliberek napisał(a): . Moze > > jednak lepiej tą resztkę urżnąć wraz z przyległościami.???? :-{{{{ ************** PTASZEK NAJWAŻNIEJSZY...potem długo-długo nic; nastepnie generalnie- wygląd...potem b. długo nic...a póżniej i to dużo później- to co w kieszeni, a na końcu to co w głowinie. Taka jest prawda. Pośladki nie wazne. > > Słuchaj, ptaszku - koliberku. Nie wiem, jakiej jesteś płci, ***** JESTEM OBUPŁCIOWY/OWA.*************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.complex.com.pl 02.06.03, 13:35 nikt nie zmusza nikogo do patrzenia na nie ale powinny inaczej się ubierac Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:48 rose2 napisała: > Spojrz w lustro i zastanow sie nad soba, czy jestes zadowolony/na, > jak tak to fajnie,ale niekoniecznie musisz sie mi spodobac. Gwarantuje, ze > znajde cos co doprowadzi mnie do tzw "rzygu". Wiecej luzu zycze! Akurat spudlowalas i nawet nie wiesz, jak bardzo, bardzo :-) hi, hi Wyluzuj, kobito. I więcej ruchu na świeżym powietrzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 16:59 Mysle, ze nie spudlowalam, nie wiesz co lubie i co uwazam za atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:11 rose2 napisała: > Mysle, ze nie spudlowalam, nie wiesz co lubie i co uwazam za atrakcyjne. Nie wiem co lubisz. Nie wiem, co uważasz za atrakcyjne. Ale podejrzewam, że niedałbym Ci powodów do torsji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 17:26 a masz owlosiona klate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.proxy.aol.com 23.05.03, 18:36 kohinor napisał: > rose2 napisała: > > > Mysle, ze nie spudlowalam, nie wiesz co lubie i co uwazam za atrakcyjne. > > Nie wiem co lubisz. Nie wiem, co uważasz za atrakcyjne. Ale podejrzewam, że > niedałbym Ci powodów do torsji :-) Sorry ja nie patrze ile Ty masz lat ale naprawde wierze, ze jeszcze Cie zycie nauczy tolerancji i zrozumienia dla innych .Mozesz nawet wygladac jak Adonis ja z kolei juz dostaje torsji jak mysle o tym jak osadzajacy jestes. Nie wykazujesz zadnego zrozumienia dla innych osob. Mi sie to w glowie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 19:23 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Sorry ja nie patrze ile Ty masz lat ale naprawde wierze, ze jeszcze Cie > zycie nauczy tolerancji i zrozumienia dla innych .Mozesz nawet wygladac jak > Adonis ja z kolei juz dostaje torsji jak mysle o tym jak osadzajacy jestes. > Nie wykazujesz zadnego zrozumienia dla innych osob. Mi sie to w glowie nie > miesci. Gdybyś uważniej czytała, a nie pałała od razu oburzeniem i solidarnością jajników, to byś wiedziała, że moje wściekłe ataki nie dotyczą problemu tuszy, ale zaniedbania (ciała u młodych dziewczyn) i bezmyślnego małpowania (mody na zasadzie kalki). I tego głupiego przeświadczenia, że jak kogoś stać na biodrówki, to od razu jest się modnym, chociaż wartałoby się zastanowić, czy spod kusawej bluzeczki będzie to apetycznie wyglądać. Nie wykazuje dla tego wąskiego wycinka dziewczyn zrozumienia? Nie. Masz rację. Drażni mnie ich głupota, bezmyślność i... lenistwo. Nie szydzę tu z osób posiadających nadwagę. Wykpiwam zły gust, brak samokrytycyzmu i zaniedbanie u młodych dziewczyn. Kiedyś pewnie tak samo będą zaniedbywać mężów, dzieci i starzejących się rodzićów Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 19:42 O rany. Ten wniosek ze jak nic zle ubrane dziewczyny beda zaniedbywac starzejacych sie rodzicow mnie kompletnie powalil. I wytlumacz mi, prosze, dlaczego niechlujstwo tylko u kobiet cie razi? Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 19:44 lolyta napisała: > O rany. Ten wniosek ze jak nic zle ubrane dziewczyny beda zaniedbywac > starzejacych sie rodzicow mnie kompletnie powalil. I wytlumacz mi, prosze, > dlaczego niechlujstwo tylko u kobiet cie razi? Wnioskowanie (niemal) słuszne :-))))))) A kto powiedział, że tylko kobiet? Zobacz sobie moje wpisy o facetach: o tłystych brzuchach, o chamstwie.... Nie daruję nikomu :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: Niestety kohinor ma rację... 23.05.03, 19:55 przykro mi, ale moje odczucia estetyczne są na granicy wytrzymałości kiedy widzę młode, zaniedbane dziewczyny z sterczącym, tłustym bebechem na wierzchu :-( Kohinor wykazał się niezwykłą cierpliwością w tej pseudo dyskusji. Argumenty z jego strony były słuszne i w zasadzie nie zostały odparte; nie próbowano nawet tego zrobić, bo istotnie nie sposób... Szkoda tylko, że jego rozmówczyni posiada tak niewielka kulturę dyskusji i nawet nie starała się tego ukryć, pewnie tak samo jak i swojego brzuszka ;-( pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTYNA Re: do Kohinora IP: *.proxy.aol.com 25.05.03, 00:35 Gdybyś uważniej czytała, a nie pałała od razu oburzeniem i solidarnością jajników, to byś wiedziała, że moje wściekłe ataki nie dotyczą problemu tuszy, ale zaniedbania (ciała u młodych dziewczyn) i bezmyślnego małpowania (mody na zasadzie kalki). Tak ale dla Ciebie na to samo wychodzi bo od razu utozsamiasz tusze z zaniedbaniem . I tego głupiego przeświadczenia, że jak kogoś stać na biodrówki, to od razu jest się modnym, chociaż wartałoby się zastanowić, czy spod kusawej bluzeczki będzie to apetycznie wyglądać. Ze nie bedzie wygladac apetycznie dla Ciebie . Wystarczy , ze sie podoba osobie , ktora to zalozyla. Nie wykazuje dla tego wąskiego wycinka dziewczyn zrozumienia? Nie. Masz rację. Drażni mnie ich głupota, bezmyślność i... lenistwo. A jak sie ma glupota do nadwagi? I jak do tego lenistwo? Boze ja bym Ci napisala troche wiecej o jedzeniu i zwiaznych z nich zaburzeniach to moze oczy by Ci sie otworzyly ale watpie . . Wykpiwam zły gust, o CZYWISCIE i sam sie uwazasz za nadczlowieka , ktory ma prawo taki gust oceniac. O gustach kulturalni ludzie nie dyskutuja. brak samokrytycyzmu i zaniedbanie u młodych dziewczyn. Ale co Ci to przeszkadza . Naprawde wygladasz mi na jakiegos faceta, ktory ma za duzo czasu ale za malo w Twoim zyciu , ze zwrazach na to uwage bo zayfaj mi gdybys byl naprawde szczesliwy. spelniony, pelen radosci to by Ci to nie przeszkadzalo wiec nawet Ci troche wspolczuje. Kiedyś pewnie tak samo będą zaniedbywać mężów, dzieci i starzejących się rodzićów haha A mezowie nie moga zadbac o siebie co to niemowleta? I na jakiej podstawie wyciagasz swoje wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuj Rose2 przyznaj się, że,,,,,,,, IP: *.acn.pl 23.05.03, 17:12 sama jesteś takim tłustym obleśnym wielorybem z wielkim dupskiem, chodzącym w biodrówkach, Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Rose2 przyznaj się, że,,,,,,,, 23.05.03, 17:25 tak moja dupa jest tak wielka ze przyslania slonce i wlasnie dlatego lato bedzie do dupy tego roku. Milego wikendowego onanizowania Odpowiedz Link Zgłoś
lampion Re: Rose2 przyznaj się, że,,,,,,,, 23.05.03, 18:38 rose2 napisała: > tak moja dupa jest tak wielka ze przyslania slonce i wlasnie dlatego lato > bedzie do dupy tego roku. > Milego wikendowego onanizowania :D rose,to bylo piekne:))))))))))))))) a do kohinora;poczytaj sobie watki na forach dot.urody:-)),ze cellulitis bierze sie z mnostwa innych powodow,a czasami ruch nic nie pomaga-np.moja siostra z AWF,ma codziennie treningi,poza szkola tez uprawia sport namietnie i cellu ma i tak. to jest kwestia nie tylko zdrowego trybu zycia aletez siaksi genetycznych..+tabletki no i dzisiejsze jedzenie,kiedy w kazdej jadalnej rzeczy jest jakies swinstwo:| Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Rose2 przyznaj się, że,,,,,,,, 23.05.03, 20:32 lampion napisała: > a do kohinora;poczytaj sobie watki na forach dot.urody:-)),ze cellulitis bierze > > sie z mnostwa innych powodow,a czasami ruch nic nie pomaga-np.moja siostra z > AWF,ma codziennie treningi,poza szkola tez uprawia sport namietnie i cellu ma i > > tak. to jest kwestia nie tylko zdrowego trybu zycia aletez siaksi > genetycznych..+tabletki no i dzisiejsze jedzenie,kiedy w kazdej jadalnej rzeczy > > jest jakies swinstwo:| Czytam niekoniecznie tylko wątki. Czytam też gazety i - nie wstydzę się tego powiedzieć - babskie również (znaczy niektóre, np. Twój Styl, Cosmo, bo te kolorowe cotygodniowe kalki niemieckie są dla kretynów, którzy nie muszą nawet czytać - przecież jest tyle obrazków. No i program TV jest, hi, hi). No i w tych mądrzejszych gazetach wypowiadją się też lekarze. Zresztą, sam z nimi wiele razy na temat clulitu gadałem. No i możesz skarbie zganiać na świństwa i pigułki, ale to wykręty. Owszem - piguły dają podstawy. Ale do tego dochodzą dwa równie ważne czynniki: brak ruchu i zła gospodarka wodna (ile pijesz dziennie? powinnaś wypić 2,5 - 3 litrów w zwykły, nie upalny dzień) oraz złe odżywianie (fast food zamiast warzyw i owoców). Pewnie że są uwarunkowania genetyczne. Ale nie jestem ślepy i obracam się zresztą wśród młodych dziewczyn i widzę, co one z sobą wyrabiają. Jedyny ruch to bieg do autobusu oraz seks. jedzenie - na śniadanie nic, cały dzień na gazie i dopiero - hulaj dusza na wieczór - spagetti albo zimnioki z mięsem. I ciasteczka oczywiście. Cały dzień. Idę z dziewczyną, gadamy podchodząc po schodach. Drugie piętro, ta zadyszka i zwalnia. Ja nic, a palę 30 papierosów dziennie. Idziemy tańczyć - ta wymięka przy czwartym kawałku a po północy już nie ma mowy o żadnych hulankach. Brak sił. Jedziemy na narty. Zjedzie taka łajza 4 razy i... musi się napić. Pije 2 godziny. O 14 już „pada z nóg”. Nadchodzi sobota, niedziela. I co robią? Ano odsypiają kaca do 14, potem snują się po domu do wieczora. Wieczorem znów knajpa, alkohol... Też jadam gówna z Mc Donaldsa, też chleję, palę. Ale ćwiczę, jeżdżę na rowerze, nartach, biegam, pływam, gram w tenisa, wspinam się, dużo chodzę (po mieście i po górach), schody tylko biegiem. Wychodzę na słońce, jem owoce, nawet na totalnym kacu wstaję i jadę na rower, bo „na kaca najlepsza ciężka praca”. Nie piszę tego, żeby się chwalić, tylko żeby pokazać, że można. Ze jak się chce, to się da. Bo oprócz tego mam jeszcze dwie rzeczy: dyscyplinę względem siebie i uśmiech. A nie tylko zniechęcenie i złośliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Do Kohinora 23.05.03, 20:43 _owca napisała: > szkoda nerwów... > > pozdrawiam > owca Owca dzieki, ale nie - nie szkoda. Bo niektóre, jak to przeczytają (a na innych wątkach przekonają się, że nie walę ślepo i tylko w kobiety), to może przeczyta uważnie moje posty. Pod warunkiem oczywiście, że pozbędzie się emocji. I może się wtedy zastanowi. I niech chociaż raz na tydzień wybierze się na daleki spacer. Niech chcoć raz na miesiąc ruszy się coś poćwiczyć. Część z tych, co to przeczytają, to matki dziewczynek. Może przynajmniej z nich nie pozwolą zrobić tych anemicznych potworków z wielkimi brzuchami (bo takie monstra widzę już jak mają po 15 lat!!!!!) brrrrrrr. Może. Większość to oleje. Nadal będzie tylko zrzędzić: pigułki, świństwo w jedzeniu itp. I będą dalej żyły z takimi facetami, na jakich będzie je stać. I będą musiały znosić wylgaryzmy, upijanie się, wystające brzuchy, skarpetki do sandałów. I dalej będą narzekać, że faceci to świnie itd. Kółko się zamyka, rozumiesz Owca? Takie gówniane kółko nieudaczników. Ale wiem, że przynajmniej kilka dziewczyn/kobiet - panien/matek zastanowi się nad napisanymi tu słowami. I choć będą się trzęsły ze złości, bo po prostu zwerbalizowałem ich wady, po cichu spróbuje coś zmienić w swoim życiu. Że może jednak spróbują żyć, jak w tych ulubionych filmach czy reklamach. Bo dobrze wiesz Owca, że nie tylko tam ludzie uśmiechają się do siebie, nie tylko tam biorą na ręce dzieci i nie tylko tam można... zadbać o siebie. Pozdrowionka. :-) PS: I więcej uśmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: Do Kohinora 23.05.03, 20:53 kohinor napisał: > I więcej uśmiechu! ten dla Ciebie: :-D pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Do Kohinora IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 10:46 jak czytam to co piszesz to przypomina mi sie chlopak,taki gogus, normalnie tragedia. rozmawial ze mna tylko o urodzie, tlustych oponkach(nawet stwierdzil u mnie nadwage mam 160 i 47kg)myslalam ze poplacze sie ze smiechu jak to uslyszalam. jak zobaczyl jakos grubsza dziewczyne to potrafil gadac na jej temat caly dzien. sam chodzil na silownie solarium. najbardziej wkurzala mnie jego nadwrazliwosc na piekno,totalna sieczka w glowie, wazna byla tylko uroda, estetyka( a gdzie jego moralna estetyka), miesnie.ciesze sie ze moj facet jest normalny( ani zapuszczony ani beznadziejny pedant) i nie rzyga na widok grubych dziewczyn, bo chyba bym go zaprowadzila do psychiatry na leczenie. a tak w ogole to sa wazniejsze w zyciu zeczy niz obserwowanie wygladu innych ludzi. kazdy ma prawo zyc i ubierac sie tak jak chce a jak tobie to przeszkadza to proponuje leczenie, sorry dla mnie to chore. i zamiast ciaglego dbania o swoj wyglad popracowalbys nad swoim charakterem bo to jest gorsze niz posiadanie grubego brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re:... IP: *.acn.pl 26.06.03, 10:40 kohinor napisał: > Idę z dziewczyną, gadamy podchodząc po schodach. Drugie piętro, ta zadyszka i > zwalnia. Ja nic, a palę 30 papierosów dziennie. Idziemy tańczyć - ta wymięka > przy czwartym kawałku a po północy już nie ma mowy o żadnych hulankach. Brak > sił. A co na to twoja 39-letnia zona, że łazisz na tańce z młodymi dziewczynami? Widocznie pomimo, że nie ma cellulitisu, i tak masz ją gdzieś, bo jestes 40- letnim marzycielem uganiającym się za małolatami. Oczywiście tylko i wyłacznie szczupłymi i z idealnym gustem, bo przeciez tylko taki na ciebie lecą, jak znam życie. ;) Zejdź na ziemię, marzycielu i ciesz się, jeśli chociaz jeden z tych oponiastych "wielorybów" na ciebie spojrzy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siteczko Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 01.06.03, 13:58 Nienawidzę mody, owszem. Ale chociaż brzydka, mam prawo być kobieca! Tylko tyle. To nie o gust chodzi. A swoją drogą nie noszę biodrówek ani obcisłych rzeczy. Ale będę nosić spódnice do kolan i ozdobne rajstopy, chociaż jestem tęga. To moja sprawa. Patrzeć nie trzeba. A ja i tak się będę łudzić, że i ja choć przez sekundę będę kobieca i choć raz w życiu nie-sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK A już miałam nadzieję... IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 20:40 że ktoś w końcu dostrzegł postbrowarny problem polskich mężczyzn...Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: A już miałam nadzieję... 23.05.03, 20:42 Ewoku :-) problem istotnie jest, ale co to za dyskusja, w kórej uczestnicy nawzajem wytykają sobie grzechy i grzeszki... już lepiej milczeć pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: A już miałam nadzieję... 23.05.03, 21:56 Gość portalu: EWOK napisał(a): > że ktoś w końcu dostrzegł postbrowarny problem polskich mężczyzn...Szkoda. Problem pobrowarny widzę już u ludzi, którzy browaru jeszcze nie piją. U osobników płci obojga, którzy nie przekroczyli dwudziestki. I to jest bardziej obrzydliwe niż owłosiony brzuch wylewający się znad pasa u czterdziestokilkulatka, czyli tzw. lustrzyca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: 148.228.174.* 23.05.03, 21:00 chyba jestes gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: albo gay - albo pałogłów IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 21:02 Gość portalu: lady napisał(a): > chyba jestes gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
lampion Re: albo gay - albo pałogłów 23.05.03, 22:43 kohinor napisał: > > nie pozwolą zrobić tych anemicznych potworków z wielkimi brzuchami (bo takie > monstra widzę już jak mają po 15 lat!!!!!) brrrrrrr. > Może. > Większość to oleje. Nadal będzie tylko zrzędzić: pigułki, świństwo w jedzeniu > itp. nono,ja sobie wypraszam:-)))))!!!!!!! na podstawie tego,ze zupelnie grzecznie polecilam tobie inne watki,powiedzialam jaka jest moja diagnoza jesli chodzi o moja siostre(no,bo chyba troche to dziwne ,prawda?) a ty od razu mnie zaliczasz do grona oponiastych 15latek:-))) A cala zenska czesc mojej rodziny jest akurat bardzo zgrabna:))i ani ja,ani siostra zadnych oponek nie mamy,ganiamy na rowerze namietnie kazdego dnia(o ile tylko warunki atmosferyczne pozwalaja),ostatnio autobusem jechalam z poltora roku temu(chociaz to juz zakrawa jakby na tlumaczenie sie:D.),papierosow nie pale,wode mineralna pijam,moja mum ma fiola na punkcie zdrowego odzywiaja,wiec jej kuchnia jest bardzo ok.no i co?cellu i tak mam.malutki co prawda,ale jest.i tutaj pojawia sie kwestia akceptacji samej siebie-nie mam na mysli tego,ze akceptuje=nic ze soba nie robie.Tylko zawsze znajdzie sie jakis defekt,z ktorym chyba trzeba sie pogodzic:| moze dla tych dziewcyzn to cos w rodzaju terapii? chociaz mowiac szczerze jakos w to watpie;)..niestety ostatnio(jakos tak zauwayzlam to z2sezony temu)-same skajnosci..albo te opasle,mlodziutkie kobietki co faktycznie wyglada masakrycznie,albo chude jak patyki.I to jest dopiero problem... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 23.05.03, 23:45 Gość portalu: Macho napisał(a): > Cieplo się zrobiło...Niektóre kobiety szczególnie te > tluste wsydu nie mają! Aź się rzygać chce jak się > takiego wieloryba w biodrówkach zobaczy na ulicy. Rzyg, > rzyg! --------------- Mam propozycje... Wydlub sobie oczy wtedy nic Ci nie bedzie przeszkadzalo :) Konkursy miss polonia to ogladasz chyba co rok , bo tam takie fajne anorektyczki biegaja po scenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pineska Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.proxy.aol.com 24.05.03, 02:33 Zajrzalam tu po raz pierwszy, i uwazam, ze jedyne sensowane wypowiedzi sa kohinora. Powiem cos o sobie. Mam 59 lat, a figure i urode taka, ze mlodzi mezczyzni zaczepiaja mnie na ulicy. Najczesciej gdy dobiegna do przodu, przepraszja, dodajac jednak: "ale fajna z pani dziewczyna". To, ze tak wygladam, to moja zasluga. Na czym to polega? Jem malo, a od szesciu lat systematycznie cwicze, biegam, plywam, biore parowa i sucha laznie oraz jacuzzi. Przyzwyczailam sie do tego, i jak wypadnie mi tydzien, ze nie moge isc do mojego fitness, to zle sie czuje - cos tak jakbym zapomniala o czyms, co jest wazne. Oczywiscie pepka nie odslaniam, nie nosze spodni biodrowek i mini, ale.... - latem nosze szorty, - trykotowe krotkie podkoszulki, ktore przy ruchu odslaniaja talie, - zwiewne sukienki, podkreslajace figure, - garnitury, spodnie, jensy, pantofle na obcasie, sandaly czy tenisowki do cwiczen, itd. - modna mlodziezowa fryzure i dyskretny makijaz. Czlowiek powinien dbac o siebie do konca zycia. To jak wygladamy zalezy od nas samych, pod warunkiem, ze jestesmy zdrowi. Nie jadajcie 'fast foodow'. Wszystkich dyskutantow pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re:PINESKA w Opasłym dupsku IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 24.05.03, 11:42 a co zrobisz jak ci nie stanie??????? pieniedzy na fitnesa i dżakuzy ??? Np. postanowisz za tę kaskę zasponsorować głodne dzieci w podstawówkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 24.05.03, 14:04 Tak czytam i czytam...i przyznam, że okrutnie śmieszy mnie ta dyskusja:))))) Pewnie - najlepiej byłoby, gdybyśmy wszyscy byli piękni i młodzi, mężczyźni bez brzuszków, panie bez opon i cellulitu, żeby nie było kalek etc. Można też pomyśleć nad karaniem grzywną osób z lekką nadwagą albo nadwagą za to, że kupiły strój kąpielowy i swoje otyłe cielsko wystawiają na widok publiczny, że kaleka odważy się "wystawić" resztę swojej obciętej przez maszynę ręki, że ktoś obnosi sie ze swoją blizną pooparzeniową, zamiast ukryć to przed superwrażliwym spojrzeniem innych.....Dla mnie to żenada, żenada Drogo Kohinorze i spółko. Ktoś kiedyś wymyślił hasło :"Żydzi na Madagaskar" - myślę, że powinniście je odpowiednio "przerobić" i będzie jak znalazł, hihihi. Każdy ma prawo żyć tak jak jemu się podoba. Nosi "grubsza" panna obcisłe portki - niech nosi. Co Was to obchodzi??? Można się co najwyżej uśmiechnąć i iść dalej. Jednym podoba się to innym tamto. Mnie np. śmieszą mężczyźni po solarium - no i co z tego? Nic. Oni pewnie uważają to za objaw super zadbania o swoje ciało - i mają prawo tak myśleć. Ludzie! Wyluzujcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pineska Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.proxy.aol.com 24.05.03, 15:02 Gość portalu: bella napisał(a): > Tak czytam i czytam...i przyznam, że okrutnie śmieszy mnie ta dyskusja:))))) > > Pewnie - najlepiej byłoby, gdybyśmy wszyscy byli piękni i młodzi, mężczyźni bez > > brzuszków, panie bez opon i cellulitu, żeby nie było kalek etc. Można też > pomyśleć nad karaniem grzywną osób z lekką nadwagą albo nadwagą za to, że > kupiły strój kąpielowy i swoje otyłe cielsko wystawiają na widok publiczny, że > kaleka odważy się "wystawić" resztę swojej obciętej przez maszynę ręki, że ktoś > > obnosi sie ze swoją blizną pooparzeniową, zamiast ukryć to przed superwrażliwym > > spojrzeniem innych.....Dla mnie to żenada, żenada Drogo Kohinorze i spółko. > Ktoś kiedyś wymyślił hasło :"Żydzi na Madagaskar" - myślę, że powinniście je > odpowiednio "przerobić" i będzie jak znalazł, hihihi. Poslugujesz sie tak zwana tania demagogia. To uwaga w odniesieniu do powyzszego. > Każdy ma prawo żyć tak jak jemu się podoba. Nosi "grubsza" panna obcisłe > portki - niech nosi. Co Was to obchodzi??? Można się co najwyżej uśmiechnąć i > iść dalej. Jednym podoba się to innym tamto. Tu nie chodzi o podobabie sie komus. Mnie chodzi o to, zeby wygladac mlodo, czuc sie mlodo i byc zdrowa. Jezeli ktorakolwiek kobieta jest szczesliwa i zadowolona z siebie majac nadwage i tak zwane opony oraz celluleit, to jej sprawa. Z mojej zas strony nie bedzie zachwytu nad taka, a nawet powiem jej /o ile mnie zapyta/, zrob cos ze soba, popracuj nad soba, bo warto! Na Madagaskar wysylac jej nie bede, nawet jesli mi odpowie, ze w wieku 25 lat chce wygladac jak wlasna zaniedbana babka. Jej sprawa. Jezeli juz jestes tak tolerancyjna, to badz tez dla takich, ktorzy sie nie myja, smierdza alkoholem i brudem, sa bezzebni itp. Ciesz sie z tego, a nawet pochwal ich za to. Bo kazdy ma prawo zyc tak, jak mu sie podoba. Ja rowniez mam prawo zyc tak jak ja lubie i jak mnie sie podoba. Swojego sposobu zycia nie zamierzam tez nikomu narzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Już odpowiadam:))) IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 24.05.03, 18:40 > Poslugujesz sie tak zwana tania demagogia. To uwaga w odniesieniu do powyzszego Racja:) Ale przyznasz chyba, że ktoś wyżej mówił o wystawianiu protez przez osoby kalekie...no i o tym, że go to obrzydza> Toż to skandal obnosić się z protezą!!! . > Jezeli ktorakolwiek kobieta jest szczesliwa i zadowolona z siebie majac nadwage > > i tak zwane opony oraz celluleit, to jej sprawa. Z mojej zas strony nie bedzie > zachwytu nad taka, a nawet powiem jej /o ile mnie zapyta/, zrob cos ze soba, > popracuj nad soba, bo warto! Na Madagaskar wysylac jej nie bede, nawet jesli mi > > odpowie, ze w wieku 25 lat chce wygladac jak wlasna zaniedbana babka. Jej > sprawa. No i właśnie o to mi chodziło:) Cieszę się, że się zgadzamy:))) > Jezeli juz jestes tak tolerancyjna, to badz tez dla takich, ktorzy sie nie > myja, smierdza alkoholem i brudem, sa bezzebni itp. Ciesz sie z tego, a nawet > pochwal ich za to. Bo kazdy ma prawo zyc tak, jak mu sie podoba. Tu Cię pewnie zaskoczę, ale nie lubię brudu:)) Przyznasz chyba, że gruba kobitka w obcisłych portkach niekoniecznie musi być brudasem, prawda? Podobnie jak świetnie ubrana, zgrabna - może rozsiewać niemiły zapach. Co ma piernik do wiatraka? Jeżeli stanie taka przy mnie np. w tramwaju i będzie brzydko pachnieć, to będzie problem, bo mój nos jest dosyć wrażliwy. Widocznie Ty masz wrażliwy nie tylko nos ale i oko:)))) > Ja rowniez mam prawo zyc tak jak ja lubie i jak mnie sie podoba. Swojego > sposobu zycia nie zamierzam tez nikomu narzucac. Bardzo się cieszę...coś jednak nas łączy:))) Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
straszzz Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 24.05.03, 15:09 Ciebie maczo zdrowo pogieło czy Tobie się wydaje, ze kobiety są tylko dla Ciebie??? ubierają się jak chcą, jak im wygodniej, a Tobie nic do tego kiebiety nie służą do tego żeby dawać przyjemność męzczyznom ich ziemska misja wykracza daleko poza sferę estetycznych i fizycznych doznań ale takie głupki jak maczo nigdy tego nie zrozumieją Pozdrawiam wszystkie kobiety, które nie wstydzą się swoich ciał! Pamiętajcie, są faceci którzy piękna nie liczą w kilogramach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siteczko Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 01.06.03, 14:17 Jak miło, że ktoś tu wreszcie docenia nas - kobiety nieatrakcyjne. Czy naprawdę są jeszcze faceci, którszy najpierw słuchają słów, potem może patrzą na twarz, a dopiero potem na brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Zażarta dyskusja ! IP: 213.216.82.* 01.06.03, 15:23 Zrobiła się tutaj zażarta dyskusja, zupełnie niepotrzebnie, bo widać gołym okiem, że każdy ma po trosze racji. Kohinor pisze o tym, że zaskakująco dużo jest nieruszających sie otyłych młodych ludzi. I to prawda. Nie widzi sie chłopaków kopiących w piłkę na podwórkach, dziewczyn skaczących "w gumę", grających w badmintona. Czyżby wszyscy juz tylko przed monitorami komputerowymi siedzieli? Zawalmnianie z WF-u to w szkołach już norma. Przepełnione szkoły organizują wf na korytarzach szkolnych. W domach też niewiele sportowych nawyków. My z mężem jeździmy na nartach, żeglujemy, pływamy, gramy w tenisa, jeździmy na rowerach, trochę się wspinamy, nurkujemy i część znajomych patrzy na nas jak na - niegrożnych wprawdzie ale - wariatów. Komu chciałoby sie przed pracą zasuwać na basen albo pobiegać w pobliskim parku? Z drugiej strony koleżanki zazdroszczą mi figury ... i od czasu do czasu wybiorą sie na rower z nami. Nie upoważnia mnie to jednak - i tu dziewczyny maja rację - do opisywania czyichś "grubych dupsk". Na pewno nie wygląda zbyt estetycznie gruba kobieta w biodrówkach i bluzce nad pępek albo gruby mężczyzna w rozpietej koszuli /jemu też gorąco i nawet bardziej / ale mogę ich ominąć wzrokiem i jeśli tak im dobrze nie mam ochoty wpędzać ich w kompleksy. Niemki na plażach ubrane są w toples choćby ważyły 120 kg i uważam, że mają do tego prawo. Każdy ma prawo być taki jaki chce. Trochę luzu. Na portalu Zdrowie wdałam się kiedyś w dyskusję z panem /lekarzem/, który uważał, że takim stylem życia jaki prowadzę zagrażam sama sobie, powinnam płacić dużo większą stawkę ubezpieczenia i leczyć ewentualne skutki moich "wariactw" na swój własny koszt. A to, że do tej pory jeszcze nic mi sie nie stało to zwykły przypadek i wyliczył mi statystyczne wypadki w Alpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Wielkie meskie brzuszyska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.06.03, 17:22 Nie mowie ze trzeba na sile pokazywac to co nie potrzeba, ale bez przesady. Dajcie sobie panowie troche luzu. Nie kazda kobieta to trzcinka z pupcia jak mala piastka. Wy sami dzwigacie niejednokrotnie przed soba te brzuszyska jakbyscie zapomnieli isc na porodowke aby urodzic( tylko co ?Beczke piwa?) Spojrzcie najpierw na siebie a potem krytykujcie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 01.06.03, 18:30 Widze, że na nic moje tłumaczenia. Mnie naprawdę nie chodzi o nadwagę - to wielki problem, choroba itd. Mnie chodzi o zapuszczone młode dziewczyny, które genetycznie nie mają skłonności do tycia, a wychodowały sobie piękne, tłuste brzuszyska i - co najważniejsze - bezmyślnie je eksponują i - co gorsza - uważają że są modne i piękne. Błeeeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 01.06.03, 18:52 kohinor napisał: > Widze, że na nic moje tłumaczenia. Mnie naprawdę nie chodzi o nadwagę - to > wielki problem, choroba itd. Mnie chodzi o zapuszczone młode dziewczyny, które > genetycznie nie mają skłonności do tycia, a wychodowały sobie piękne, tłuste > brzuszyska i - co najważniejsze - bezmyślnie je eksponują i - co gorsza - > uważają że są modne i piękne. > Błeeeeeeeeeeeee..... jaka choroba?? nie zrec tyle i przejdzie z czasem... wczoraj spotkalel znajomego lekarza, ktory swoim pacjentkom mowi " jak pani mi przyniescie zdjecie wieznow z oswiecimie, na ktorym bedzie widac kogos otylego, to uwierze, ze otyloscie sie nie mozna pozbyc"... camel camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 21:06 Ciuchy nosi sie takze po to by tuszowaly wady figury. Madre kobiety to wiedza, a te nie za bardzo madre nie. Ja jak widze zaniedbana dziewczyne w dodatku zle ubrana to po prostu po chwili przestaje na nia patrzec. Mysle, ze tak reaguje zdecydowana wiekszosc mezczyzn. To chyba i tak wystarczajaca "kara" dla takiej panny. No chyba, ze Rose2 sprobuje nas przekonac, ze tak naprawde kobiety wcale nie chca zwracac na siebie uwagi i podobac sie facetom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: 62.89.124.* 02.06.03, 10:53 A mi zrobiło się kiedyś niedobrze na widok modelki na FTv, która na swym anorektycznym ciałku prezentowała mini sukieneczkę z dużym dekoltem na plecach. Te patykowate ramionka i nóżki jeszcze zniosłam ale jak zobaczyłam ją z tyłu....Szła wyprostowana, jak to modelki, ze ściągniętymi do tyłu łopatkami i to co prezentowała na odkrytych plecach skojarzyło mi się ze skrzydełkami kurczaka.Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: 80.48.96.* 02.06.03, 13:32 Masz rację Ewo. Na plaży /i nie tylko/ może i podobne uczucia miotają człowiekiem gdy widzi 120 kg w toples jak i dziewczynę 170 o wadze ze 40 kg ale i ta i ta ma prawo być jaka chce. Dla nas "optymalnych gabarytowo" może to być przestrogą by nie doprowadzać się do stanów ekstremalnych - jesli tylko mamy na to wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 02.06.03, 13:55 Gość portalu: Lena napisał(a): > Masz rację Ewo. Na plaży /i nie tylko/ może i podobne uczucia miotają > człowiekiem gdy widzi 120 kg w toples jak i dziewczynę 170 o wadze ze 40 kg ale > > i ta i ta ma prawo być jaka chce. Dla nas "optymalnych gabarytowo" może to być > przestrogą by nie doprowadzać się do stanów ekstremalnych - jesli tylko mamy na> to wpływ. Dobrze, że dodałaś to na końcu. Z wiekiem wszystko się komplikuje, dlatego trzeba wziąć poprawkę na tych młokosów, którym tak łatwo sądzić ludzi z nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! IP: 80.48.96.* 02.06.03, 14:43 pajdeczka napisała: > Dobrze, że dodałaś to na końcu. Z wiekiem wszystko się komplikuje, dlatego > trzeba wziąć poprawkę na tych młokosów, którym tak łatwo sądzić ludzi z nadwagą > . Cześć Pajdeczko. Juz dawno nie jestem nastolatką /może tylko duchem/ i wiem, że czasem jest to bardzo trudne, u kobiet zmiany hormnalne mają ogromny wpływ na przemianę materii. Zwykle trzeba albo mało jeść albo dużo sie ruszać by utrzymać figurę. Ja uwielbiam gotować i kocham dobre jedzonko ale nie wyobrażam sobie życia bez systematycznego uprawiania sportu więc równowaga jest zachowana. Do tego jestem przekonana, że wysportowana czuję się lepiej pod każdym względem i np. bieganie nie odbiera ale dodaje mi energii. Obawiam się, że moja szczuplutka dziś córka nie będzie szczuplutką dorosłą kobietą bo wyciągnąć ją na rower jest możliwe tylko wtedy gdy na końcu trasy rowerowej stoi pucharek lodów z ogromną ilościa bitej śmietany a bieganie się odbiera jej chęć do życia. Staram się czasem przymusić w nadzieji, że to jakoś kiedyś zaprocentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To se rzygaj na zdrowie! 02.06.03, 13:06 A może zabronisz grubasom rozbierać się na plaży? Że też ta biedna ziemia musi dźwigać na swoich starych barkach takich matołów bez wyobraźni. Ps. Macho, chciałabym Cię zobaczyć, jaki będzie zapasiony za 30,40 lat, no, chyba że wcześniej cię żółć zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Opasłe dupska w obcisłych ciuszkach!!! 26.06.03, 13:12 Gość portalu: Macho napisał(a): > Cieplo się zrobiło...Niektóre kobiety szczególnie te > tluste wsydu nie mają! Aź się rzygać chce jak się > takiego wieloryba w biodrówkach zobaczy na ulicy. Rzyg, > rzyg! bo baleron musi być dobrze opakowany... i męski i żeński... ;PP a tak poważnie: czy nikt nie zauważył, ze to właśnie te wieloryby nie mają żadnych zahamowań i noszą zawszse o numer za małe ciuchy, jakby wierzyli, że dzięki nim nie będzie widać nadwagi?? czy to brak luster w domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: ulalka 26.06.03, 13:27 ulalka napisała: > a tak poważnie: czy nikt nie zauważył, ze to właśnie te wieloryby nie mają > żadnych zahamowań i noszą zawszse o numer za małe ciuchy, jakby wierzyli, że > dzięki nim nie będzie widać nadwagi?? czy to brak luster w domu?? > a czy tylko szczupli mają prawo chodzić w obcisłych ciuchach?najlepiej jakby każdy pilnował siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: ulalka IP: *.itpp.pl 26.06.03, 13:54 to prawda że grube tyłki wylądają koszmarnie w obcisłych ciuszkach w Odpowiedz Link Zgłoś