Dodaj do ulubionych

glupek na tym forum

IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:29
znam fajnych facetow ale mario2 to jeszcze jeden dres na tym forum.
szkoda.
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:32
      jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wiec
      skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujacym
      pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy.

Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jestem
      zajetym facetem...:)))
      • Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:41
        mario2 napisał:

> jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wiec
        > skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujacym
        > pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy.
        >
        > Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jestem
        > zajetym facetem...:)))

to chyba ty marzysz o operowaniu miedzy moimi wargami sromowymi( co w sumie nie
        jest dziwne). w przeciwienstwie do Ciebie naprawde nie jestem zainteresowana
        podtrzymywaniem korespondencji z Toba, wiec juz mi nie odpowiadaj na posty,
        naprawde mam juz swoich fanow.

• mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:44
          Wiem ze masz fanow. Najczesciej rekrutujesz ich z pomiedzy fanow Legii,
          Gornika, albo Wisly. No coz- nie ma jak dres i kij do palanta w dloniach! Zycze
          szczescia. Nawet w polowach faceta na forum! Moze znajdzie sie jakis
          niedorozwiniety i umowi sie z Toba.
          Co do operowania pomiedzy Twymi wargami sromowymi- to wybacz! Nie ruszam
          truchla :)
          • Gość: Minimum estetyki Re: glupek na tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 21:49
            Do mnie też masz pretensje lady(z pod lady).Po prostu nie lubisz facetów.
            Popróbuj na innym froncie.Niech cię zobaczą.
            • Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:50
              Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a):

> Do mnie też masz pretensje lady(z pod lady).Po prostu nie lubisz facetów.
              > Popróbuj na innym froncie.Niech cię zobaczą.

nie ja po prostu nie lubie DEBILI. KONIEC.
              • mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:52
                Wiec nie lubisz siebie? Piekna samokrytyka :)_
                • Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:54
                  mario2 napisał:

> Wiec nie lubisz siebie? Piekna samokrytyka :)_

jak w przedszkolu. juz czas troche podrosnac.
                  • mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:56
                    no to podrastaj. Kto ci broni?
                    • Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:59

> no to podrastaj. Kto ci broni?

ty za to chyba nigdy nie dorosniesz i dalej zostaniesz na poziomie piaskownicy.
                      co za nuda taki facet ja ty, przewidywalna kolej dyskusji.

• mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 22:04
                        Lady- jestes nudna jak Pockamony! Naprawde powinnas zabawiac sie w tej chwili
                        tynm co masz miedzy nogami, zamiast onanizowac sie publicznie wypisujac
                        podobne brednie. To sie nazywa grafomania :)
                        • vika411 Marys! Ja rozumiem,ze troszczysz sie zawsze... 26.05.03, 22:23
                          mario2 napisał:

> Lady- jestes nudna jak Pockamony! Naprawde powinnas zabawiac sie w tej chwili
                          > tynm co masz miedzy nogami, zamiast onanizowac sie publicznie wypisujac
                          > podobne brednie. To sie nazywa grafomania :)
                          ...o dzieci i mlodziez ale tym razem nie przesadzaj .Pomysl o tym ,ze takich
                          niedorozwinietych smarkaczy bronia rozne organizacje z UNESKO wlacznie.One sa
                          juz w zielonej ksiedze na pierwszym miejscu jako gatunki wymierajace.W wyniku
                          degeneracji co prawda ale jednak!Jak za ostro bedziesz taki egzemplarz
                          chroniony wychowywal to tdechnie i mozesz miec klopoty.-)
        • Gość: wikul Re: glupek na tym forum IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 03:21
          Gość portalu: lady napisał(a):

> mario2 napisał:
          >
          > > jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wi
          > ec
          > > skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujac
          > ym
          > > pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy.
          > >
          > > Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jest
          > em
          > > zajetym facetem...:)))
          >
          > to chyba ty marzysz o operowaniu miedzy moimi wargami sromowymi( co w sumie
          nie
          >
          > jest dziwne). w przeciwienstwie do Ciebie naprawde nie jestem zainteresowana
          > podtrzymywaniem korespondencji z Toba, wiec juz mi nie odpowiadaj na posty,
          > naprawde mam juz swoich fanow.

Czegoś tu nie rozumiem . Zakładasz wątek w tytule którego obrażasz faceta
          a następnie uroczyście oświadczsz że nie życzysz sobie wymiany z nim
          korespondencji . Może w takim razie napisz to hasło flamastrem w toalecie .
    • Gość: malgosia Re: glupek na tym forum IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:25
      jaki jest sens zakładania wątku obrazającego innych?
      • mario2 Re: glupek na tym forum 27.05.03, 13:37
        Nie martw sie. Ja podobnie jak Ty nie obrazam sie zbyt szybko.
        Poza tym obrazic mnie moze tylko ktos madrzejszy ode mnie, co w przypadku Lady
        nie wchodzi w gre! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka