Gość: lady IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:29 znam fajnych facetow ale mario2 to jeszcze jeden dres na tym forum. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:32 jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wiec skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujacym pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy. Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jestem zajetym facetem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:41 mario2 napisał: > jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wiec > skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujacym > pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy. > > Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jestem > zajetym facetem...:))) to chyba ty marzysz o operowaniu miedzy moimi wargami sromowymi( co w sumie nie jest dziwne). w przeciwienstwie do Ciebie naprawde nie jestem zainteresowana podtrzymywaniem korespondencji z Toba, wiec juz mi nie odpowiadaj na posty, naprawde mam juz swoich fanow. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:44 Wiem ze masz fanow. Najczesciej rekrutujesz ich z pomiedzy fanow Legii, Gornika, albo Wisly. No coz- nie ma jak dres i kij do palanta w dloniach! Zycze szczescia. Nawet w polowach faceta na forum! Moze znajdzie sie jakis niedorozwiniety i umowi sie z Toba. Co do operowania pomiedzy Twymi wargami sromowymi- to wybacz! Nie ruszam truchla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: glupek na tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 21:49 Do mnie też masz pretensje lady(z pod lady).Po prostu nie lubisz facetów. Popróbuj na innym froncie.Niech cię zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:50 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > Do mnie też masz pretensje lady(z pod lady).Po prostu nie lubisz facetów. > Popróbuj na innym froncie.Niech cię zobaczą. nie ja po prostu nie lubie DEBILI. KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 21:52 Wiec nie lubisz siebie? Piekna samokrytyka :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:54 mario2 napisał: > Wiec nie lubisz siebie? Piekna samokrytyka :)_ jak w przedszkolu. juz czas troche podrosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: glupek na tym forum IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:59 > no to podrastaj. Kto ci broni? ty za to chyba nigdy nie dorosniesz i dalej zostaniesz na poziomie piaskownicy. co za nuda taki facet ja ty, przewidywalna kolej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: glupek na tym forum 26.05.03, 22:04 Lady- jestes nudna jak Pockamony! Naprawde powinnas zabawiac sie w tej chwili tynm co masz miedzy nogami, zamiast onanizowac sie publicznie wypisujac podobne brednie. To sie nazywa grafomania :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Marys! Ja rozumiem,ze troszczysz sie zawsze... 26.05.03, 22:23 mario2 napisał: > Lady- jestes nudna jak Pockamony! Naprawde powinnas zabawiac sie w tej chwili > tynm co masz miedzy nogami, zamiast onanizowac sie publicznie wypisujac > podobne brednie. To sie nazywa grafomania :) ...o dzieci i mlodziez ale tym razem nie przesadzaj .Pomysl o tym ,ze takich niedorozwinietych smarkaczy bronia rozne organizacje z UNESKO wlacznie.One sa juz w zielonej ksiedze na pierwszym miejscu jako gatunki wymierajace.W wyniku degeneracji co prawda ale jednak!Jak za ostro bedziesz taki egzemplarz chroniony wychowywal to tdechnie i mozesz miec klopoty.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: glupek na tym forum IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 03:21 Gość portalu: lady napisał(a): > mario2 napisał: > > > jak widac masz niesamowite pojecie o facetach- ale to juz Twoj problem! Wi > ec > > skoro tak jest- to zajmij sie w dalszym ciagu operowaniem palcem wskazujac > ym > > pomiedzy wlasnymi wargami sromowymi. Moze Ci sie polepszy. > > > > Zreszta podejrzewam, ze ten watek implikowany jest moim wyznaniem, ze jest > em > > zajetym facetem...:))) > > to chyba ty marzysz o operowaniu miedzy moimi wargami sromowymi( co w sumie nie > > jest dziwne). w przeciwienstwie do Ciebie naprawde nie jestem zainteresowana > podtrzymywaniem korespondencji z Toba, wiec juz mi nie odpowiadaj na posty, > naprawde mam juz swoich fanow. Czegoś tu nie rozumiem . Zakładasz wątek w tytule którego obrażasz faceta a następnie uroczyście oświadczsz że nie życzysz sobie wymiany z nim korespondencji . Może w takim razie napisz to hasło flamastrem w toalecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: glupek na tym forum IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:25 jaki jest sens zakładania wątku obrazającego innych? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: glupek na tym forum 27.05.03, 13:37 Nie martw sie. Ja podobnie jak Ty nie obrazam sie zbyt szybko. Poza tym obrazic mnie moze tylko ktos madrzejszy ode mnie, co w przypadku Lady nie wchodzi w gre! :)) Odpowiedz Link Zgłoś