mistrz_ip 16.05.07, 15:37 leki nie dzialaja :( auaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro-2012 Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:38 podobno lewatywa z ciepłego octu pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:45 przepraszam ze tak obiegam od tych boli, ale masz chyba jakas obsesje na punkcie tylnej czesci ciala? (jestem wlasnie po lekturze wstrzasajacego watku o seksie analnym) Odpowiedz Link Zgłoś
euro-2012 Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 16:09 jak przestało boleć w zwiazku z odbiegiem to sie cieszę ze pomogło:) a btw jeśli chodzi o tamten watek to się utwierdzam (nie wiem w sumie po co)w przekonaniu, że ten temat na tym forum od lat jest najlepszy na nude:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:38 mistrz_ip napisała: > leki nie dzialaja :( > auaaaa pyralgin z ampułki działa współczuję:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:40 kontik_71 napisał: > Ciaza..podobno pomaga :) dlatego już pyralgin nie jest mi potrzebny;) chociaz mnie bóle przeszły jak zaczęłam brać dianę Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:46 mnie to te bole po dianie przyszly, i 25 kg w gratisie :( jeszcze jakies rady? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:47 mistrz_ip napisała: > mnie to te bole po dianie przyszly, i 25 kg w gratisie :( > jeszcze jakies rady? no przecież ci napisałam wyżej.... kurde więc nie tylko ja jestem ofiarą diany? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:49 no tak widzialam, ale jestem raczej ostrozna co do pigul wszelkich, myslalam raczej o jakims okadzaniu czy cos ;) mysle ze ofiar diany jest wiecej tfu co za swinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:50 mistrz_ip napisała: > no tak widzialam, ale jestem raczej ostrozna co do pigul wszelkich, > myslalam raczej o jakims okadzaniu czy cos ;) > mysle ze ofiar diany jest wiecej > tfu co za swinstwo o okadzaniu to nic nie słyszałam ale jak mnie tak brało mocno to pomagała mi butelka z wrzątkiem, którą przykładałam do brzucha ale to nie zdrowe można krwotoku dostać więc nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:43 sex pomaga na bóle głowy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:45 butterflymk napisała: > sex pomaga na bóle głowy a jaki rodzaj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:47 w przypadku aoutorki na indiańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:51 butterflymk napisała: > w przypadku aoutorki na indiańca :) a idz ty:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 15:46 Jestem kobietą a nie wiem..Nie mam problemów, tak samo jak nie mam napięcia przedmiesiączkowego:)). Czasami zastanaiwiam się czy to normalne, skoro wsyztskie przyjacióki biorą jakieś piguły i niemal ryczą z bólu, a przed miesiączką wyżywają sie na swoich facetach. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 16:08 a kij ide do apteki po no-spe Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub999 Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 16:20 mnie pomaga tylko nurofen plus w polaczeniu z no spa ale najwazniejsze zebym nie przemarzla w czasie i pare dni przed menstruacja zycze odwagi i lacze sie w cierpieniu Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 17:09 na mnie działa vegantalgin. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: co na bole mentruacyjne? 16.05.07, 18:11 dziekuje za rady,jestem juz ulzona, pare tabletek silnego ibupromu i na dzisiaj mam z glowy :)))))))))))))))) az swiat sie wydaje piekniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Na bardzo silne bole... 16.05.07, 18:23 polecam czopki Diclofenac na recepte. Ja je biore poniewaz zawszegdy mam okres brzuch boli mnie tak ze zaczynam wymiotowac wiec zadne tabletki nie maja sensu. A Te czopki zaczyanja dzialac dosc szybko. Nikomu nie zycze takich boli jakie ja mam, wiec mam nadzieje ze jednak tabletki Ci pomoga:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Na bardzo silne bole... 16.05.07, 22:52 Krakersik, witam w klubie Diclofenacu ;) Ja go co prawda biorę na kręgosłup, ale wychodzi na jedno. Pomaga! A na bóle menstruacyjne to vegantalgin i modlitwa, żeby zadziałał zanim ból mnie wykolei. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kala_t Re: co na bole mentruacyjne? 18.05.07, 15:37 mi pomaga ketonal w tabl (podobny do diklofenaku), tabl anty, jakies slabsze od diany tez powinny pomóc. siostra łyka Yasminellę ( mala dawka hormonów) i juz nie cierpi. a jak możesz sobie pozwolic to grzane piwko:) działa swietnie rozkurczajaco i p bólowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.wierzbowska1 Re: co na bole mentruacyjne? 25.05.07, 08:54 O tak , Ketonal Forte!!! Ale wzięty ZANIM zacznie boleć... Odpowiedz Link Zgłoś
kiepska.babka Re: co na bole mentruacyjne? 18.05.07, 15:41 1.no spa 2.nurofen ultrafast 3.ciepły okład 4.urodzenie dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
mamakema Re: co na bole mentruacyjne? 24.05.07, 14:42 Pkt. 1, 2 i 3 zgadzam się, to ostatnie w moim przypadku nie podziałało. W dodatku po ciązy teraz bardziej boli i to nie tylko pierwszego dnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
poranaherbate spsmolina! 18.05.07, 15:49 pomaga tylko na recepte to jest ale warto miec w apteczce, wiem co mowie, sama takiebole miewam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: ketonal forte 24.05.07, 19:16 tylko on ale tylko na recepte;)na mnie nic innego nie dziala... a nospa to juz wogle jakies dno.. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: ketonal forte 24.05.07, 19:46 o boze ale tu wyjde na polamanca:D:D jak nie bole mestruacyjne to zakwasy uehehe postrafiam was ciule!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_79 Re: ketonal forte 25.05.07, 09:08 Na mnie też tylko ketonal forte działa. Podobno jest szkodliwy, ale mam nadzieję, że od brania raz w miesiącu nic się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś