Dodaj do ulubionych

czy kobiety potrafią

29.05.07, 16:52
ocenic atrakcyjnosć rywalek? Tak sie zastanawiam czy kobiety - jako że są
jednak stroną bierną w zalotach oceniają urode innych kobiet, czy patrząc na
inną kobiete myślicie o tym czy jest od was lepsza czy gorsza? Czy oceniacie
swoje szanse powodzenia w konkurowaniu z inną?
Obserwuj wątek
    • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 16:55
      Oczywiście że jak widzę jakąś atrakcyjną kobietę
      to nawet potrafię się za nią obejrzeć,
      mówię co mi się w niej podoba bez problemu...
      w sensie bez jakiejś zawiści...
      prawię komplementy innym koleżankom.
      Ale czasami jak widzę jakieś młode dziewczyny śliczne jak z obrazka... to
      jestem zazdrosna o nie i chiałabym je zabić ;)
      • myszz Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:05
        butterflymk napisała:

> Oczywiście że jak widzę jakąś atrakcyjną kobietę
        > to nawet potrafię się za nią obejrzeć,
        > mówię co mi się w niej podoba bez problemu...
        > w sensie bez jakiejś zawiści...
        > prawię komplementy innym koleżankom.
        > Ale czasami jak widzę jakieś młode dziewczyny śliczne jak z obrazka... to
        > jestem zazdrosna o nie i chiałabym je zabić ;)

podpisuję się obiema ręcami pod tym co napisałaś
      • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:09
        Serio? Nawet Pani obejrzeć się "potrafi"? :)
        • myszz Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:13
          ja sie na jedną tak dzisiaj gapiłam, ze wpadłam na faceta z rowerem
          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:17
            Ja mogę obejrzeć się co najwyżej za rowerem faceta :P
        • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:14
          serio,serio...
          uwielbiam piękne kobiety i dziewczyny które o siebie dbają
          i ładnie wyglądają i mają ładną urodę..
          :D serio
          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:17
            ??? :)
            Hmm, wie Pani, ja za facetem się nie obejrzę.
            • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:20
              to doskonale bo facet nie ma po co sie oglądać za facetem
              a kobieta za kobietą ma po co...piękno ogląda piękno..
              Faceci są od podziwiania tylko piękna :)
              • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:21
                Aha, nie śmiem się sprzeciwiać :)
                • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:23
                  i bardzo dobrze
                  bo nie ma innej opcji;)
                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:24
                    Dotychczas wierzyłem, że kobieta obejrzy się za facetem, a nie za inną kobietą :)
                    • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:25
                      ewentualnie może jak coś znajde w nim interesującego
                      to moge nawet sie uśmiechnąć do faceta ...
                      • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:27
                        Co (i jak) można znaleźć interesującego w facecie, którego mijamy na ulicy? :)
                        • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:27
                          fajny wizerunek na którego reakcją jest uśmiech...
                          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:40
                            Aha, nie drążę co to jest fajny wizerunek :)
      • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:32
        facet o ile jest heterykiem komplementów innym facetom nie powienin prawić
        konsekwencje takiego zachowania beda dla niego na pewno przykre :)

> Ale czasami jak widzę jakieś młode dziewczyny śliczne jak z obrazka... to
        > jestem zazdrosna o nie i chiałabym je zabić ;)

czyli jednbka oceniacie
        • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:33
          nie oceniamy tylko widzimy jakie są,
          • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:37
            butterflymk napisała:

> nie oceniamy tylko widzimy jakie są,

potrafice ocenić czy sa lepsze od was czy nie?
    • somea Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:01
      Fiutku, ile masz lat?
      • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:02
        -32
    • demonii Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:22
      Stroną bierną?? Akurat :P Tak tylko Ci się wydaje :)))
      • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:29
        to że dokonujecie wyboru jeszcze nie znaczy ze jesteście stroną czynną
        • butterflymk Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:31
          ale o co ci znowu chodzi chłopaku?
          • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:35
            butterflymk napisała:

> ale o co ci znowu chodzi chłopaku?
            chyba napisałem wyraźnie. kobiety są stroną bierną w zalotach ale to one
            dokonują wyboru. facet może sie starc ale to kobieta podejmuje ostateczną
            decycje czy starania faceta będą skuteczne.
            • plustek0 Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:43
              buhahaha utrzymuj sie dalej w takim przekonaniu , jeśli jesteś przystojny to
              łatwiej będzie Cię poderwać i oczywiście udawać że to Ty poderwałeś kobietę...
              OJ kobiety mają tysiące sposobów na to żeby zwrócić uwagę na siebie, a potem
              mężczyznom sie wydaje, że to oni ją zauważyli pierwsi hihi
              • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:53
                no kobiety potrafią zwrócić na siebie uwage i co z tego?
                Zwracajac uwage na siebie wysyłacie sygnały do wszystkich meczyzn. Meżczyżni
                zaczynaja rywalizacje między sobą o wasze względy. Decyzja o tym który z
                meżczyzn wygra w rywalizacji jest podejmowana przez kobiete.
                • beata34 Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:54
                  Nie odkryłeś Ameryki. Wybieramy facetów, z którymi warto mieć dzieci i
                  przedłużyć gatunek :-)
                  • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:05
                    beata34 napisała:

> Nie odkryłeś Ameryki. Wybieramy facetów, z którymi warto mieć dzieci i
                    > przedłużyć gatunek :-)

wiem ze nie odkryłem ameryki, ale postawiłem na swoim.
                    A tak na marginesie. Wiele kobiet wybiera facetów którzy będa dobrymi "ojcami"
                    dla ICH dzieci. Posiadanie potomstwa o zróżnicowanym genotypie leży w interesie
                    samic
        • demonii Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 17:40
          ojej, ojej... :))
    • nokia013 Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 18:51
      uwielbiam piekne kobiety i zawsze się za nimi ogladam;)
    • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:11
      Rywalek??? To urocze:)))
      Uwielbiam piękne i mądre Kobiety i się z Nimi nie porównuję, bo to... bez sensu
      kompletnie:))
      • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:18
        Przepraszam, można się dosiąść? :)
        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:23
          Tak bez kwiatka?? No nie wiem...;)
          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:27
            Z pustymi rękoma nie śmiałbym :).

img184.imageshack.us/my.php?image=flower54sp7.jpg
            • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:28
              No... ewentualnie, po krótkim zastanowieniu... zapraszam;)
              • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:30
                Dziękuję. Na pewno to miejsce nie jest już zarezerwowane?
                • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:32
                  A widzi Pan tu Kogoś?:)
                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:33
                    Na razie widzę same kobiety :)
                    • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:34
                      A preferuje Pan Mężczyzn może?;)))
                      • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:36
                        Ach, to dalbóg jest grzechem :)
                        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:55
                          Nie mnie sądzić... grzech to sprawa między Grzesznikiem, a Bogiem:)
                          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:59
                            Tak, ale tylko święty wie wszystko o pokusach, nie grzesznik.
                            A czy Pani myśli, że ja tkwię w grzechu? :)
                            • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:08
                              Każdy z nas w nim tkwi:)
                              • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:12
                                A ile grzechu jest w grzechu? :)
                                • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:18
                                  A to już było i chodziło o cukier w cukrze:)) Nie powielajmy:)
                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:26
                                    Jeśliby się nad tym trochę zastanowić, to wyszłoby, że pytanie dotyczy nie tylko
                                    doktryny ale również dogmatów. Ktoś to je odrzuca jest ...? Kim? Nie katolikiem,
                                    czy też katolikiem-grzesznikiem. W kwestii cukru, sprawa została podniesiona w
                                    "Poszukiwany, poszukiwana" tyle, że nic z tego nie wynikło ;).
                                    • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:32
                                      Dogmaty są tworzywem ludzkim, nie Bożym. Nie ma ich w Biblii.
                                      • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:37
                                        Są. W skład dogmatyki wchodzi m.in. historia i tajemnica zbawienia. Dogmatyka
                                        dotyczy takich "pojęć" jak Bóg-Chrystus, Kościół.
                                        Ale, ... jako grzesznik nie chcę tu rozmawiać o Kościele :)
                                        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:44
                                          Nie są:) Tajemnicą wspomnianą w Bilblii była właśnie dokonana przez Chrystusa
                                          ofiara dla naszego wybawienia. Resztę "tajemnic" wymyślił Kościół - w chwilach,
                                          gdy dochodzi w swoich kłamstwach "do ściany", nazywa to "świętą tajemnicą"... i
                                          z głowy:) Tajemnicy wyjaśniać Ludziom nie trzeba:)
                                          • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:54
                                            zielonooka_bez_tyja napisała:

> Tajemnicą wspomnianą w Bilblii była właśnie dokonana przez Chrystusa
                                            > ofiara dla naszego wybawienia.

I to jest właśnie dogmat.

>
                                            Resztę "tajemnic" wymyślił Kościół - w chwilach,
                                            > gdy dochodzi w swoich kłamstwach "do ściany", nazywa to "świętą tajemnicą"...
                                            i z głowy:) Tajemnicy wyjaśniać Ludziom nie trzeba:)

Kościół wiele rzeczy "popełnił", nie tylko tajemnice ;)
                                            • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:21
                                              To nie jest dogmat, bo owa tajemnica została wyjaśniona, a poprzednie Prawo -
                                              wypełnione:) Nie obowiązuje:) I nie ma już Tajemnicy, więc... nie ma mowy o
                                              dogmatach:)
                                              • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:26
                                                Dogmat jest założeniem wiary - albo w coś się wierzy, albo nie.
                                                Do rzeczowej dyskusji na temat Biblii niestety brakuje mi wiedzy, mogę jedynie
                                                mówić bardzo nieprecyzyjnie (w najlepszym wypadku) :).
                                                A jak dzisiaj samopoczucie? :)
                                                • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:30
                                                  Dlatego mylisz pojęcia... Nie WIARY, jedynie RELIGII. To kompletnie różne
                                                  sprawy.

Ale nieważne... nie mam nastroju na nic chyba... źle mi...
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:32
                                                    Oj, niech Ci nie będzie źle!
                                                    Zaraz poszukam kolejnej durnej kartki, może znów się uśmiechniesz :)
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:34
                                                    Mam :)

www.superlaugh.com/1/bushgirl.htm
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:36
                                                    Dzięki, ale... wspomnienia bolą...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=63234329
                                                    Czasami tak bardzo chciałoby się Czyjegoś wybaczenia... ale nie od nas to
                                                    zależy:(
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:44
                                                    Nie wiem co Ci powiedzieć.
                                                    Ludzie wybaczają, naprawdę.

Przytulam Cię.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:48
                                                    Nie Wszyscy. Poza tym... "postarałam się", żeby nie można było uwierzyć w
                                                    moje "przepraszam". Dlatego rozumiem, że nie będzie dalszego ciągu.
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:51
                                                    Czasem szczera rozmowa i "przepraszam" czyni cuda. Może warto się postarać, by
                                                    słowa brzmiały bardziej wiarygodnie?
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:54
                                                    Nie mam z Nim kontaktu. Żadnego. Znaliśmy się mailowo. Blisko, ale jedynie tą
                                                    drogą. Zlikwidował pocztę. Zresztą... nie chcę mieszać. W jego życiu jest dość
                                                    mieszania... było wiele kłamstw, przez które mało go nie zakończył, dlatego
                                                    rozumiem, ze nie uwierzył.
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:59
                                                    Wiem co czujesz.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:01
                                                    Boli mnie tylko, że czasami "wpada" na Forum, na którym jestem (choć na co
                                                    dzień pisuje na zagranicznym portalu, na Forum prywatnym), pisze kilka słów
                                                    wiedząc, że Go poznaję i... likwiduje pocztę zaraz potem:( Nie pozwala mi
                                                    zapomnieć:( Nie rozumiem takiego postępowania...
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:07
                                                    Wiesz co, myślę że to dobry powód, dla którego trzeba wychylić kielicha.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:13
                                                    Nie uciekam w uciszacze smutku... wolę go przeżyć i nie wracać, zamiast
                                                    zagłuszać...

A teraz, to już w ogóle nie wiem, co mam myśleć:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=63281762&a=63298739

...czyli Ktoś (może i On, może Ktoś inny i Go "zawiadomił") nie pisze, ale
                                                    obserwuje tamto Forum i od razu reaguje... Ktoś oberwał m.in. za mnie, za
                                                    dzisiejsze kilka zdań... nie chciałam źle:( Nie rozumiem tej chorej pasji:(
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:19
                                                    Kasia, czasem tak się układa. Nie możesz czegoś na Jego forum napisać?
                                                    Może powinnaś się jakoś kontaktować?
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:24
                                                    Nie mam tam wstępu. To prywatne Forum. A na tym napisałam kilka miesięcy
                                                    temu... 'w odpowiedzi' oberwałam trzy tygodnie wstecz tak, że już nawet bym nie
                                                    chiała próbować. Bałabym się Jego goryczy. To nic przyjemnego - nawet, jeśli
                                                    się zasłużyło.

Głowa mnie rozbolała... Dobranoc i... dziękuję:)
                                                  • bedepisac Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:26
                                                    Chłopa w realu se poszukaj,niech Ci wreszcie zakisi ogura,bo z netu to nic z
                                                    tego.Lwa teraz łowisz-nicz tego on wiesie wielbi a tyś zwykły erzatz,całe forum
                                                    to wie.
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:29
                                                    Kasiu, Bestyjko, jutro będzie lepiej.

Hugs,
                                                    W
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:34
                                                    Spij dobrze :)
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:35
                                                    :) będę:) pa.
                                                  • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:36
                                                    :) pa.
      • wildorchid Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:19
        piekne kobiety sa bardziej zazdrosne o rownie ladne rywalki-sa przyzwyczajone
        do bycia w centrum uwagi a ladna lub ladniejsza im "kradnie" czesc tego
        splendoru.
        brzydule znaja miejsce w szeregu:P
        • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:23
          Czy dobrze rozumiem? Kobiety mniej atrakcyjne są mniej zazdrosne o urodę swych
          koleżanek, niż kobiety bardziej atrakcyjne? :)
          • wildorchid Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:30
            wiem ze to brzmi troche paradoksalnie-ale cos w tym jest.jesli babka jest
            bardzo ladna,skupia na sobie meskie spojrzenia,kapie sie w tym podziwie -i
            nagle pojawia sie rownie ladna lub ladniejsza-odciaga od niej ten splendor.
            autopsja:)
            a brzydule-nigdy nie bylam wiec nie jestem miarodajnym zrodlem ale pewnie ich
            tez skreca-z tym ze im nie bylo dane zasmakowac jak to jest byc w centrum uwagi
            meskiego wszechswiata:)wiec moga tylko z naboznym skupieniem obserwowac
            • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:31
              Dzika Orchideo, śmiałe ale ciekawe stwierdzenie :)
              • wildorchid Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:35
                hmmm znane z autopsji jak juz wspomnialam[bez kryptoreklamy] oraz z obserwacji
                zyciowych:))))
                • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:37
                  To dobrze, kiedy kobieta jest świadoma swojej atrakcyjności :)
                  • wildorchid Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:08
                    a jak:))
                    rozne sa talenty dane od Boga:))
                    • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:09
                      A to odbieramy tę świadomość w kategorii talentu? :)
            • obca1 Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:09
              nie dość, że kobieta jest śliczna to jeszcze zazdrości tym, które są według niej ładniejsze?
              bo mniej facetów się wtedy na nią ..patrzy?

ładny obrazek kobiety narysowałaś :) jasne, że są takie zazdrośnice, dla których ten splendorek jest ważny ..
              ale muszą mieć dość niską samoocenę skoro mniejsza uwaga powoduje taki dyskomfort..
              jak zła królowa w Królewnie śnieżce :)
              • lew-salonowy Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:28
                A czy Zła Królowa w "Snieżce" nie była przypadkiem wielką brzydulą?
                Jeśli tak, to niestety zadaje to kłam tezie, że brzydule zazdroszczą mniej :p
                • obca1 Re: czy kobiety potrafią 30.05.07, 10:33
                  Zła Królowa była najpiękniejsza w królestwie do czasu gdy nie podrosła Śnieżka :)
        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:24
          Nie wiem, co to "brzydula". Wiem, co to Kobieta niepiękna - to taka, która robi
          wszystko, by ukryć swoje piękno... które ma w sobie każda z nas. pod
          najróżniejszą formą:)
      • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:13
        Rywalek??? To urocze:)))
        Uwielbiam piękne i mądre Kobiety i się z Nimi nie porównuję, bo to... bez sensu
        kompletnie:))

i nie przeszkadzało by ci to że w przebywając w towazystwie innej kobiety
        meżczyźni poświęcali by sowja uwage jej a nie tobie?
        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:23
          A czemu mają mi poświęcać uwagę?? Znam swoją wartość, Nikt mnie nie musi
          dowartościowywać swoją uwagą:)) Litości:))
          • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:37
            dzieki za wyjasnienie
    • bitch.with.a.brain Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 19:27
      oceniam kobiecą urodę w różny sposób.
      Moge stwierdzić,że jest ładna ale nie mój typ
      Mogę pomysleć: jest cudowna, ciekawe czy jest bi;)
      Umiem ocenić czy spodoba się mojemu facetowi bo wiem jakie kobiety są w jego typie

Nie da się ocenić czy jest ode mnie lepsza czy gorsza bo to kwestia gustu.Dla
      wielbicieli kobiet w typie Pameli Anderson zapewne jestem brzydka,ale wielu
      osobom bardzo się podobam.

A rywalek nei mam, nie konkuruję z innymi kobietami.
    • funny_game Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:21
      Ja nie mam rywalek ;P
      • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:24
        ...i nareszcie wiadomo, o Kim śpiewa Babcia Tina: You're simply the best :))))))
        • funny_game Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:31
          :D
          Moją jedyną rywalką jest szeroko pojęta wojskowość czy obronność czy jak to
          zwał. Za ładna to ona nie jest ;)
          • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:34
            Ale kusić może... jak każda -A: - muzykA, pasjA, pracA... idt:)
            • funny_game Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:36
              A niech kusi na zdrowie, mnie też wodzą na pokuszenie różne konkurencje i strach
              pomyśleć, co by było, gdybym w nich nie startowała, tylko całe dnie czekała na
              "wspólne spędzanie czasu" ;)
              • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:45
                Obawiam się, że źle to by było doiero wówczas, gdyby owo wspólne... się
                zrealizowało:))) Możnaby się... pozabijać:)))
                • funny_game Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 20:52
                  My tu śmichu-chichu, a ja byłam onegdaj świadkiem sceny piknikowej. Pani i pan
                  na kocyku, pani czyta książkę, a pan do niej: "Dlaczego ty czytasz? Nudzisz się
                  ze mną?". Jak się domyślasz moja zbyt pochopnie okazana wesołość nie została
                  przez pana odebrana najlepiej... ;)
      • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:18
        funny_game napisała:

> Ja nie mam rywalek ;P

jesteś tak zjawiskowo piękna ze wszyscy meżczyźni startują zawsze do ciebie ? :)
        • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:22
          A Kto Ci bajek naopowiadał, że Któraś chce, żeby do Niej startowali WSZYSCY
          Mężczyźni??:))))))) Stryczek lepszy:D:D
          • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:35
            ale to nie ma znaczenia czy kobieta chce by do niej startowali faceci. Faceci
            tak maja ze startuja i juz. (O ile uzznaja ze maja szanse na sukces.) :P
            • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:37
              Napisałam to na tle Twoich słów do Funny - są bezzasadne w związku z tym, że
              nam wisi, że "Wszyscy" startują, jeśli nawet.
              • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:40
                to że wam wisi to wiem. Wybierzecie tego który wam nie zwisa, o ile on stanie do
                rywalizacji, a czasami to macie niezłą zagwozdke jak takiego elementa zachecić
                do wystartowania w wyścigu który on juz wygrał pomimo ze jesczce w blokach nie
                stanął :P
                • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:43
                  Nie mam potrzeby zachęcać... jeśli Komuś odpowiadam - zauważy mnie. Jeśli
                  nie... Jego strata:D
        • bitch.with.a.brain Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:29
          ja akurat rywalek nie mam bo jestem w związku z fajnym facetem i to czy inni do
          mnei startują czy do innej kobiety nie ma dla mnie aż takiego znaczenia.Miło być
          podrywaną i zdarza mi się to na tyle często że nie potrzebuję więcej.
          • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:36
            i nie jetses zazdrosna o tego fajnego faceta gdy w okolicy pojawia sie inna
            piękna kobieta?
            • zielonooka_bez_tyja Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 21:42
              Nie wiem, jak Kto, ale... Ja ew. "podziwiam" Ją razem z Nim:) Musiałabym być
              idiotką, zeby myśleć, że On jest ślepy na Wszystkie piękne Kobiety, bo jest ze
              mną... owszem, ze mną JEST. Na Inne PATRZEĆ i adorować nawet, jak na gentlemana
              przystało, może. Znaczy, że mnie nie okłamuje - udając, ze Ich nie widzi:))
            • bitch.with.a.brain Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:31
              A dlaczego mialabym być zazdrosna? Tylko dlatego że się popatrzy na inne piekne
              kobiety?Ja też się ślinie jak widzę napakowanych kolesi, i co z tego?:)
              • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:52
                Z tego co piszesz wynika że jesteście bardzo dobrze dobraną parą. Jesteście
                kwintesencją doboru naturalnego. Żeby jeszcze takie pary jak wy decydowały sie
                na liczne potomstwo to prawa ewolucji były by w pełni spełnine.
                Życze szczęscia - zupełnie szczerze i zupełnie poważnie.

p.s
                o zazdrość pytałem z ciekawości. Taki brak zazdorści to rzadość u kobiet.
                • bitch.with.a.brain Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 23:00
                  Niestety, zmartwię cię, nie planujemy potomstwa:) Ale dobrani jestesmy naprawdę
                  dobrze, 6 lat bycia razem to potwierdza.Pewnie dlatego,ze żadne z nas nie ma
                  neirealistycznych oczekiwań i wydumanych problemów. A problem typu: jejusku on
                  na jakąs laskę spojrzał jest własnie wydumany.

Nie jestem zazdrosna bo do zazdrości powodów nie mam. Kwestia zaufania.
                  A wszystko poza tym czyli patrzenie, podziwianie innych osób...to zupełnie inna
                  sfera, mnie to w żaden sposób nie zagraża.Tak samo jak nie zagraża mojemu
                  mężczyźnie,że ja się ogladam za innymi.Popatrze,czasem pofantazjuje i już.

A za życzenia szczęścia dziekuję:)
                  • fiutek-maly Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 23:08
                    itch.with.a.brain napisała:

> Niestety, zmartwię cię, nie planujemy potomstwa:) ....

to czy planujecie potomstwo czy nie to wasza sprawa i mnie nic do tego. Ani mnie
                    to ziębi ani parzy. Natomiast dla ewolucji wasze dzieci były by jej sukcesem.
    • znowuwzyciuminewyszlo Re: czy kobiety potrafią 29.05.07, 22:41
      Nawet nie przeczytałam treści wątku. Oczywiście, że POTRAFIĄ, BO TO kobiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka