Dodaj do ulubionych

WIBRATORY!!!

IP: 194.181.188.* 03.12.01, 11:21
słyszałem, że co trzecia kobieta posiada wibrator. czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • evunia Nie! 03.12.01, 12:13
      Ja kiedys sprobowalam maszynka do masazu. Bylo zbyt szybko , zbyt mocno, zbyt
      intensywnie az do bolu. Dlatego nie.

Nic nie zastapi mezczyzny, bo ma ramiona, przytuli,ma cieple rece. a tak na
      zimno z maszynka...

Ale jak sie jest bez mezczyzny to wtedy mozna samej (ale bez wibratora) i wtedy
      jest wolniej, bardziej zmyslowo.
      • Gość: :-) Re: Nie! IP: 10.30.42.* 03.12.01, 13:39
        Ja robie za wibrator. Dla dwóch kobiet. :-))))))
        Ale mi pomału baterie siadają.
        • Gość: ;-))) Re: Tak! IP: *.chello.pl 03.12.01, 17:02
          A ty Ewunia mialas za slaby model. Bo te lepsze maja regulacje.
          • Gość: :-> buahahaha IP: *.pl 03.12.01, 17:22
            Gość portalu: ;-))) napisał(a):

> A ty Ewunia mialas za slaby model. Bo te lepsze maja regulacje.

Wsadz sobie mikser w dupe, tez ma regulacje.

• Gość: błehehe Re: buahahaha IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.12.01, 22:56

> Wsadz sobie mikser w dupe, tez ma regulacje.
              >

Wrrrrrrrrrrrrr !!!!!

ha ha ha !!!
    • evunia Dostalo mi sie za glupote! 04.12.01, 00:59
      No juz dobrze.. dajcie mi spokoj, ja ostatnio i tak nie najlepiej sie czuje,
      takze prosze mnie nie dobijac.

Odpowiedzialam w dobrej wierze na pytanie watku.

Ale pewnie naleze do tych debilek, o ktorych Jodo pisze w "forum to bagno".

Na drugi raz pomysle 100 razy zanim odwaze sie cos napisac, albo najlepiej juz
      sie nie odezwe. PA!

• Gość: Anna27 wracajac do tematu IP: *.208.165.195.Dial1.Washington2.Level3.net 04.12.01, 01:05
        Nie posiadam wibratora. Dala mi Bozia rece, chlopa se sama znalazlam i to
        wystarcza. Przynajmniej na razie.
        • frugo3 ANNA27 04.12.01, 02:31
          wibratorów powinno sie prawnie zabronić, może niektóre kobiety spojrzałyby
          łaskawiej na mniej rozgarnietych mężczyzn - np. mnie. A tak swiadomośc że się
          przegrywa konkury z wibratorem - to dno depresji .. nie, nie kontynuuje watąku
          bo sie zachlastam i umre ja i bakterie moje..
          • Gość: Anna27 Re: no to frugo po raz drugi IP: *.208.165.195.Dial1.Washington2.Level3.net 04.12.01, 02:38
            Moj drogi frugo. Z tego co piszesz to wcale z Toba nie jest zle. Masz zone,
            ktora swiata poza Toba nie widzi i na pewno wibratoka nie uzywa. Wiec w czym
            problem? Docen to co masz. Zaspokajaj swe potrzeby z zona. I idz na terapie.

A zakazem prawnym nic nie wskorasz. Jak kobita ma chcice to i klamka se dobrze
            zrobi. Klamki tez zakazesz prawnie?
            • muzaaa Re: evunia:) 04.12.01, 02:55
              Pisz sobie co chcesz i najlepiej nie przejmuj sie jak ktos glupawo dogaduje:).
              Udzielanie sie na forum dla niektorych jest forma odreagowania stresu albo
              jedynym sposobem wyrazenia wlasnej opinii tlumionej przez rozne czynniki w
              realnym swiecie. Musisz uswiadomoc sobie ze to co piszesz czyta kazdy kto
              wejdzie do tego forum. Wsrod nich sa ludzie ktorych rodzaju nigdy w zyciu nie
              spotkalas i moze nawet nie spotkasz w przyszlosci.

Dlatego dystans jest wskazany:), a Ci co zwracaja sie nieelegancko albo jak
              ostatni szmatlawcy to po prostu ktos zupelnie inny niz Ty. Mozna traktowac ich
              jak powietrze albo spierac sie w kulturalny sposob:) albo niekulturalny, zalezy
              od Ciebie:) Pozdrawiam:)
            • frugo3 Anno! 04.12.01, 02:57
              Robiłas to kiedys klamką?Czy robiłas to kiedys w ogóle? Aniu...Muślałem że
              chosciaż Ty będziesz tą jedyną -tym swiatełkiem w tunelu
              moja żona nie lubi uzywac gadzetów może to i dobrze.Chociaz co ja wiem co ona
              robi jak ja sobie w pracy po nocach siedzę?! :))
              • Gość: Anna27 Re: Frogo po raz kolejny IP: *.244.230.98.Dial1.Washington1.Level3.net 04.12.01, 15:35
                Ani z klamka ani z wibratorem. Sorry, ja wole metody naturalne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka