slawomir.samotny 01.06.07, 22:53 może powiem o sobie... oczy - szare włosy - szatyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 22:54 Oczy - szare z przebłyskami zielonego. W tej chwili dzięki soczewkom mają głęboka, morską barwę. Włosy - ciemny brąz z jaśniejszymi pasemkami od słońca. Kolor całkowicie naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 22:56 piwne - kasztanowe (kręcone :D):) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 22:58 Mężczyzna 2 wyrazy, kobieta 25. A ilość informacji ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:03 włosy - ciemny zatyn, oczy zielone :} Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:05 oczy - husky wlosy - łan zboza;) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 12:52 cala_w_kwiatkach napisała: > oczy - husky Znaczy lewe żółte, a prawe zielone? Jak husky mojego sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny hmm. 01.06.07, 23:47 kiedyś (jedyny raz w życiu !) zakochałem się w dziewczynie o takiej właśnie charakterystyce ! oczy - zielone włosy - brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hmm. 01.06.07, 23:55 slawomir.samotny napisał: > kiedyś (jedyny raz w życiu !) zakochałem się w dziewczynie o takiej właśnie > charakterystyce ! > > oczy - zielone > włosy - brązowe Włosy mam brązowe jak kredka i naturalne:) Ale poza tym to straszna cholera ze mnie więc odpada jeśli chodzi o zakochiwanie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: hmm. 02.06.07, 00:01 izabellaz1 napisała: > slawomir.samotny napisał: > > > kiedyś (jedyny raz w życiu !) zakochałem się w dziewczynie o takiej właśn > ie > > charakterystyce ! > > > > oczy - zielone > > włosy - brązowe > > Włosy mam brązowe jak kredka i naturalne:) > Ale poza tym to straszna cholera ze mnie więc odpada jeśli chodzi o zakochiwani > e;PPP > > Ależ Izo !, każdy ma w sobie pokłady uroku osobistego, Ty też ! zobaczysz....rzucisz na kogoś urok Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hmm. 02.06.07, 00:39 slawomir.samotny napisał: > zobaczysz....rzucisz na kogoś urok Tak tak to by się nawet zgadzało bo jestem cholera i czarownica do tego;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: hmm. 02.06.07, 00:13 Pozwole sie tu wtracic. Izabellaz1 nie ogladam K1 :)) Przepraszam nie moglem od razu odpowiedziec bo wyjezdzalem. To tak gwoli wyjasnienia. Sorki za zasmiecanie watku. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hmm. 02.06.07, 00:39 cao1618 napisał: > Pozwole sie tu wtracic. Izabellaz1 nie ogladam K1 :)) No to gorąco polecam!!!:)))) Na Eurosport leci zazwyczaj w poniedziałki jest taki program Fight Club i tam puszczają turnieje K1:) Obejrzyj koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Oczy zielone, włosy brązowe:) n/t 04.06.07, 11:28 to tak jak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:08 oczy i włosy ciemnobrązowe Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:11 trochę brązu..trochę szarości i jakieś bliżej nieokreślone refleksy a na głowie..różnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:18 Wosy: blond Oczy: niebieskie A czy jesteś wysoki?Może gdzieś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:24 123.elua napisała: > Wosy: blond > Oczy: niebieskie > > A czy jesteś wysoki?Może gdzieś przeoczyłam? 181 cm Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:28 No to jesteś wysoki.A czemu pytasz o kolory?Czytam od jakiegoś czasu co piszesz.Chyba mogę zapytać?Szukasz kogoś czy tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:33 mahadeva napisała: > mnie szuka :) To świetnie, że się odnaleźliście :) Tylko pozazdrościć! Czemu tak, jedni są rozchwytywani, inni nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:34 123.elua napisała: > No to jesteś wysoki.A czemu pytasz o kolory?Czytam od jakiegoś czasu > co piszesz.Chyba mogę zapytać?Szukasz kogoś czy tak po prostu? na razie tak po prostu. Wysoki to jestem ale ....żebyś być w zgodzie z prawdę muszę poinformować, że mam duże skrzywienie kręgosłupa (tak, że nie jestem atrakcyjny fizycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:38 slawomir.samotny napisał: > 123.elua napisała: > > > No to jesteś wysoki.A czemu pytasz o kolory?Czytam od jakiegoś czasu > > co piszesz.Chyba mogę zapytać?Szukasz kogoś czy tak po prostu? > > na razie tak po prostu. > Wysoki to jestem ale ....żebyś być w zgodzie z prawdę muszę poinformować, że > mam duże skrzywienie kręgosłupa (tak, że nie jestem atrakcyjny fizycznie) moim zdaniem znaczne skrzywienie kregoslupa nie musi wykluczac Twojej atrakcyjnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:41 > na razie tak po prostu. > > Wysoki to jestem ale ....żebyś być w zgodzie z prawdę muszę poinformować, > że > > mam duże skrzywienie kręgosłupa (tak, że nie jestem atrakcyjny fizycznie) > > > > moim zdaniem znaczne skrzywienie kregoslupa nie musi wykluczac Twojej > atrakcyjnosci... No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:43 123.elua napisała: > > na razie tak po prostu. > > > Wysoki to jestem ale ....żebyś być w zgodzie z prawdę muszę poinfor > mować, > > że > > > mam duże skrzywienie kręgosłupa (tak, że nie jestem atrakcyjny fizy > cznie) > > > > > > > > moim zdaniem znaczne skrzywienie kregoslupa nie musi wykluczac Twojej > > atrakcyjnosci... > No właśnie! może faktycznie przesadzam ... serdecznie pozdrawiam Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:42 sonia.t1 napisała: > slawomir.samotny napisał: > > > 123.elua napisała: > > > > > No to jesteś wysoki.A czemu pytasz o kolory?Czytam od jakiegoś czas > u > > > co piszesz.Chyba mogę zapytać?Szukasz kogoś czy tak po prostu? > > > > na razie tak po prostu. > > Wysoki to jestem ale ....żebyś być w zgodzie z prawdę muszę poinformować, > że > > mam duże skrzywienie kręgosłupa (tak, że nie jestem atrakcyjny fizycznie) > > > > moim zdaniem znaczne skrzywienie kregoslupa nie musi wykluczac Twojej > atrakcyjnosci... dzięki za dobre słowo pozdrawiam niech Ci się powodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:44 > dzięki za dobre słowo > pozdrawiam > niech Ci się powodzi ! > Czy już się z nami żegnasz?Jakoś tak to zabrzmiało.. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:45 123.elua napisała: > > dzięki za dobre słowo > > pozdrawiam > > niech Ci się powodzi ! > > > Czy już się z nami żegnasz?Jakoś tak to zabrzmiało.. a chciałabyś :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:46 > a chciałabyś :) ? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:48 123.elua napisała: > > a chciałabyś :) ? > Nie. :)) o jak miło ja też się cieszę, że Ty tu jesteś z nami ! Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:51 > ja też się cieszę, że Ty tu jesteś z nami ! Ale przecież zbaczam z tematu?Sprowadziłam wątek na boczne tory.A tak naprawdę chcę też się rpzekonać jakie są forumowe oczy i włosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:55 123.elua napisała: > > ja też się cieszę, że Ty tu jesteś z nami ! > Ale przecież zbaczam z tematu?Sprowadziłam wątek na boczne tory.A tak naprawdę > chcę też się rpzekonać jakie są forumowe oczy i włosy :) właśnie...nie zbaczajmy z tematu :) bo inaczej ....dostaniemy za karę oboje linijką po łapach od moderatora (moderatorki ?) tego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:19 oczy - zielone wlosy farbowane - suicide blond :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:23 oczy -niesprecyzowane, troche zieleni, troche brazu i glebokiego blekitu szatynka Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:58 Tęczowe te oczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:40 szatyn; oczy niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:45 andreas3233 napisał: > szatyn; oczy niebieskie A masz grzywkę czy zaczesujesz się do tyłu?Trochę nie na temat ale oczekuję odpowiedzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:05 123.elua napisała: > andreas3233 napisał: > > > szatyn; oczy niebieskie > A masz grzywkę czy zaczesujesz się do tyłu?Trochę nie na temat ale oczekuję > odpowiedzi ;p A czemu pytasz? Nie mam grzywki. Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:10 > A czemu pytasz? Nie mam grzywki. Czyli zaczesujesz się.Zainteresowałam się Twoją kolorystyką.Puściłam wodze fantazji...i chciałam się upewnić...chyba można?.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:52 123.elua napisała: > > A czemu pytasz? Nie mam grzywki. > Czyli zaczesujesz się.Zainteresowałam się Twoją kolorystyką.Puściłam wodze > fantazji...i chciałam się upewnić...chyba można?.... mozna! s.v.p. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:45 oczy zielone wlosy brazowe Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:47 99% ma zielone oczy i brązowe włosy.Czyżbym była tym jednym procentem :P Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:48 Tzn jestes wyjatkowa :p ? Ale teraz przywazelinowalem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 01.06.07, 23:50 cao1618 napisał: > Tzn jestes wyjatkowa :p ? > Przecież to Twoje słowa, nie moje :) Ale dzięki za komplement, chyba nie zasnę z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 04.06.07, 11:46 ciekawe, zwłaszcza, że zielone oczy są najrzadsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova włosy brązowe 02.06.07, 00:07 oczy szaro-zielone (w DO napisałam, ze zielone :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: włosy brązowe 02.06.07, 00:10 nuova napisała: > oczy szaro-zielone (w DO napisałam, ze zielone :D ) z takim zestawem oczu i włosów jak u Ciebie wiążą się me najwspanialsze wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
goska_32 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:13 oczy - od szarości poprzez zielenie do brązu włosy - brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:17 Zawsze miale mz tym problemy. Jak to jest: brunet = brazowe wlosy szatyn = czarne ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova to dlaczego...? 02.06.07, 00:32 z fr. 'brun' brązowe. dlaczego więc brunet nie oznacza faceta o brązowych włosach ? ktoś mi to wytłumaczy? fakt, z e 'brun' oznacza tez 'ciemny'. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: to dlaczego...? 02.06.07, 00:33 Oczy czarne jak węgiel Wlosy czaene jak Heban. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 00:42 niebieskie, jasny blond :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 03:23 Oczy szaroniebieskie, włosy kruczoczarne. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 10:33 Oczy niebieskie, wlosy ciemnobrazowe, prawie czarne Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 10:38 :) niebieskie brązowe - teraz słońce narzuciło odrobinę rudych kosmyków Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 11:01 Oczy i włosy bursztynowe . Odpowiedz Link Zgłoś
kalokagathia Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 11:08 oczy - niebieskie, włosy - ciemny blond :) Odpowiedz Link Zgłoś
agg.agnieszka Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 11:35 No prosze a ja myslalam ze moj zielony kolor oczow jest oryginalny, a tu wiekszosc ludzi ma oczy koloru trawy! Wlosy farbuje na blond, choc z natury jestem szatynka. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Jaki macie kolor oczu i włosów ? 02.06.07, 12:48 oczy - nie wiem sama, zależy jak bardzo otworzy mi się źrenica. od zieleni po brąz. włosy - brązowe, jak na zdjęciu w wizytówce. Odpowiedz Link Zgłoś