ingeborg 14.06.07, 12:23 Jak obchodzicie urodziny waszych mężów/chłopaków? Tradycyjnie - życzenia i prezent, czy może mniej materialnie ale zapadająco w pamięć? Co prawda do urodzin mojego jeszcze dużo czasu, ale chciałabym żeby je zapamiętał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:26 jesli w ogole spedzamy je razem:( to spacer, poczym dom i kolacja, nastepnie tort i do lozka:) - czyli tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:27 trochę smutna rutyna cala_w_kwiatkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:30 Ostatnia pozycja rutyna? Krzychó ;D no co Ty?! Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:28 hmmm... no w naszym przypadku łóżko póki co ze względów światopoglądowych odpada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:31 ale jak wkońcu się pojawi to światopogląd stanie sie piękniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:32 ostatnia pozycja? Ja nie mówię o ostatniej pozycji bo tych jest mnóstwo. Ale ten spacer ,dom... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:54 nie kazdego jak Ciebie nudza spacery, my je uwielbiamy, odpowiednie miejsce i moge spacerowac dlugo lepsza ta wedlug ciebie rutyna, niz wielkie NIC, ktore funduja wiekszosci kobiet ich faceci;p napisz co dla Ciebie nie jest rutyna? skok ze spadochronem na urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: urodziny faceta 14.06.07, 13:01 spacery a owszem ale nie na główny trakt w mieście gdzie mogę pójść sam,ale np. jakieś ciekawe miejscówki z widoczkami. Na spadochronie skakałem więc ... Wszystko zależy od miejsca zamieszkania. Każde miasto ma coś do zaoferowania np. w Gdyni można się wybrać na 24 godzinny rejs do Szwecji (bez wysiadania z promu) + dyskoteka,bar i centrum rozrywki na promie. A jak ktoś woli rejs 3 dniowy (na weekend) z wysiadką w Karlskronie. Większości kobiet ??? Panowie,którzy tyłka nie ruszą z fotela i nie wyjadą dalej jak kilkanaście kilometrów od bloku/domu mają znać świat ??? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: urodziny faceta 14.06.07, 13:06 no akurat w Szwecji promem bylam wiec odpada, ale czemu posadzasz mnie o to, ze planuje spacer chodnikiem wokol bloku?;p Wrocław jest piekny i jeszcze wiele nie odkrytych mijescowek czeka i jaki ma zwiazek spedzanie urodzin ze znajomoscia swiata??? tak sie sklada ze moj facet wiele juz widzial, wiele juz dosiwadczyl, widzimy sie raz na ruski rok, wiec nawet tort i sesja w lozku dla nas duzo znaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: urodziny faceta 14.06.07, 12:33 dlatego czasem bywa ciężko...:-) a tymczasem - macie pomysły na urodziny, które nie skończą się w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś