Dodaj do ulubionych

75 A ... F

12.06.03, 23:10
Kobiety ! jak Wy to robicie ???
żeby się nie wrzynał w plecy kupuję (no, staram się) 80

czy tylko ja taka "rozbudowana" jestem ?
Obserwuj wątek
    • daffne Re: 75 A ... F 12.06.03, 23:15
      aankaa napisała:

> Kobiety ! jak Wy to robicie ???
      > żeby się nie wrzynał w plecy kupuję (no, staram się) 80
      >
      > czy tylko ja taka "rozbudowana" jestem ?

-------------
      Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak 70.A nosze 70 D.Pozniej w wielu staniczkach musze strzelic przerobki (zwezic)czasem zrobie to na miare czasem za ciasno:)
      Rano zakladam za ciasny , do poludnia sie rozluznia , po praniu apiac ta sama spiewka:)
      Pozdrowionka:)
      • moniorek1 Re: 75 A ... F 13.06.03, 00:23
        daffne napisała:

> Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak
        70.A

Daffne z ciebie to faktycznie kruszynka :)
      • lyche1 Re: 75 A ... F 13.06.03, 07:01
        daffne napisała:

> -------------
        > Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak
        70.A > nosze 70 D.Pozniej w wielu staniczkach musze strzelic przerobki (zwezic)
        czasem > zrobie to na miare czasem za ciasno:)
        > Rano zakladam za ciasny , do poludnia sie rozluznia , po praniu apiac ta
        sama s
        > piewka:)
        > Pozdrowionka:)
        Moja mama w moim wieku miała biust mniejszy ode mnie, choć urodziła i
        wykarmiła 2-kę dzieci :((( Niestety podobnie jak Daffne kupuję najczęściej 80D
        lub E i mama przeszywa stanik i ramiączka. Pamiętam jak śmiała się z tego moja
        koleżanka Szwedka. W tamtym roku zaprowadziła mnie w Kopenhadze do dużego domu
        handlowego tylko ze stanikami. Niestety - wszystkie staniki 70-D, 75-D lub 75-
        E nie trzymały mojego biustu jak należy :(((
        Mam w domu kilka gotowych staników 70-D - niestety nie noszę ich, bo są za
        małe :(((
        Dzięki Bogu mama jest dobrą krawcową i ładnie przerabia mi staniki. Nie wiem
        co bym bez jej przeróbek zrobiła ???
    • Gość: Nina Re: 75 A ... F IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 23:26
      Mam 80C,przed schudnieciem nawet wiecej.Moge nosic 75D,ale mniej komfortowo
      sie czuje.Nienawidze stanikow i zaraz po wejsciu do domu sciagam-opracowalam
      nawet metode zdejmowania badziewia bez sciagania odziezy wierzchniej:)
      • aankaa zdejmowanie opracowałam do perfekcji 12.06.03, 23:29
        potrafię nawet nie ściągając swetra :))

ale kilka godzin dziennie chcę mieć ten komfort, że nie wrzyna mi się w plecy
        • Gość: Nina Re: zdejmowanie opracowałam do perfekcji IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 23:33
          aankaa napisała:

> potrafię nawet nie ściągając swetra :))

Rekawami wyciagasz???
          • aankaa tak, to naprawdę nic trudnego 12.06.03, 23:36
            a jaka ulga "po" :))
            • anahella Eeeee Ameryke odkryly;) 12.06.03, 23:40
              Chyba kazda to robi przez rekawy:)
              • aankaa Amerykę odkryjemy / na Nobla zasłużymy 12.06.03, 23:44
                jak nauczymy się przez nogawki spodni ;)
              • Gość: melmire Re: Eeeee Ameryke odkryly;) IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 12.06.03, 23:47
                Przeceniasz mnie :)
                Ja mam problemy z zalozeniem,zakladam jak jakas stuletnia staruszka,a
                wyciaganie przez rekaw skonczyloby sie zaplataniem w ramiaczka&co i wstydem na
                wieki wiekow bo przeciez ktos musialby mnie z tego wysuplac :)
                • Gość: Nina Re: Eeeee Ameryke odkryly;) IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:18
                  Moze trzeba zorganizowac lekcje doksztalcajaca dla melmire?Ja sie placze tylko
                  zima,jak mam na sobie koszulke na cienkich ramiaczkach i mi sie pomyli co od
                  czego:)I mam taki jeden golf z polaru z, cholera,diablo waskimi rekawami.
                  • aankaa "przedostając" się od szyi 13.06.03, 00:23
                    wydłużasz ramiączka - przez najwęższy rękaw przejdzie

trening czyni mistrza
                    • anahella Moge opowiedziec stary dowcip? 13.06.03, 00:25
                      Tak mi sie skojarzylo jak czytam opisy waszych technik:)
                      • Gość: .................. Re: Moge opowiedziec stary dowcip? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 00:28
                        A ja to mam ubaw czytajac Was.
                      • aankaa OPOWIADAJ 13.06.03, 00:30
                        smutno tu dziś
                        • anahella No to opowiadam:) 13.06.03, 00:32
                          Przychodzi baba do lekarza z banazem na kolanie. Lekarz pyta:
                          - co pani jest?
                          - Glowa mnie boli - odpowiada baba
                          - A skad ten bandaz na kolanie?
                          - Bo mi sie zsunal
                          • aankaa Re: No to opowiadam:) 13.06.03, 00:36
                            przychodzi baba do lekarza
                            - w jakich porach pan przyjmuje ?
                            ..
                            - w sztruksach
                            • anahella hehehhe tez dobre:) 13.06.03, 00:44

• Gość: Nina Re: 'przedostając' się od szyi IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:42
                      Taa,ale ten rekaw ma jeszcze wezszy sciagacz i mi dlon sie nie miesci:)))
                      • aankaa trudno, ściągaj tradycyjnie :) 13.06.03, 00:47
                        • anahella ej,. ma sie rozbierac przy ludziach? ;) n/t 13.06.03, 00:51

• aankaa "ja was nie widzę, wy mnie nie widzicie" 13.06.03, 00:54
                            taka dziecinna zabawa była :))
                            • Gość: .................. Re: 'ja was nie widzę, wy mnie nie widzicie' IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 00:58
                              Po ciemku tez dobrze, jak ktos ma wprawe zdjac biustonosz.
                              • aankaa trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:00
                                • Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:12
                                  Tak, tylko te zapiecia rozmistrzaja czasem nawet samego mistrza.
                                  Z tym w swoim czasie mialem czasem male problemy, bo i skad niby
                                  mam wiedziec, czy rozpinac z przodu, czy na plecach?Pamietam i przez
                                  glowe zdejmowane. Dobrze ze trafialy mi sie pomocne dziewczyny w
                                  tej sprawie. Obecna slubna (juz tak jest wytrenowana.............a, a
                                  moze posluszna......), nawet nie sni, by w biustonoszu ocierac sie o
                                  mnie. Wlasciwie to jakis glupek te szmatki na Wasze sliczne cycki
                                  wymyslil - pewnie jakis pedal.
                                  • aankaa a może zazdrosny staruch ? 13.06.03, 01:17
                                    • Gość: ................. Re: a może zazdrosny staruch ? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:29
                                      Raczej nie. Staruch tym bardziej na stare lata, kiedy juz nie moze,
                                      lub moze malo, chce pocieszyc chociaz swoje oczy pieknym widokiem
                                      mlodego biustu. Ostatnie mi zapewne bedzie na stare lata unikac
                                      czegos co bylo jest i bedzie namietnoscia mojego zycia. Problem
                                      widze w tym, ze nie bardzo mlode dziewczyny sa chetne pokazywac
                                      swoj dar starcom. Niby maja racje, bo i po co. Zanim ja doczekam
                                      tych godziwych latek mam nadzieje, dziewczyny zmadrzeja i nie beda
                                      nosily stanikow, ktore jak sama twierdzisz sa tylko przeszkoda.
                                      Moda sie przeciez zmienia, a wstydzic sie nie macie czego, raczej
                                      na odwrot -szczycic sie Wam by pasowalo swoim przednim
                                      "wyksztalceniem". Czyz nie tak?
                                  • anahella Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:26
                                    Gość portalu: .................. napisał(a):

> Tak, tylko te zapiecia rozmistrzaja czasem nawet samego mistrza.

Prawdziwy mezczyzna - nie umie rozpiac stanika;)

> Wlasciwie to jakis glupek te szmatki na Wasze sliczne cycki
                                    > wymyslil - pewnie jakis pedal.

Eeee pewnie jakis konstruktor;)
                                    • aankaa Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:29
                                      anahella napisała:

> Eeee pewnie jakis konstruktor;)

rakiet międzyplanetarnych ;)
                                      • Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:34
                                        aankaa napisała:

> anahella napisała:
                                        >
                                        > > Eeee pewnie jakis konstruktor;)
                                        >
                                        > rakiet międzyplanetarnych ;)
                                        Jakich tam rakiet. Rakiety to dzisiejszy wyglup, stanik
                                        stary...........az pamiecia nie siegne.
                                    • Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:32
                                      Moze i nie umie ten prawdziwy go rozpiac, tylko co zrobic w
                                      sytuacji kiedy ONA sie nie spieszy z tym rozpieciem, a
                                      cierpliwosci brak na dluzsze czekanie?
                                      • anahella Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:35
                                        Gość portalu: .................. napisał(a):

> Moze i nie umie ten prawdziwy go rozpiac, tylko co zrobic w
                                        > sytuacji kiedy ONA sie nie spieszy z tym rozpieciem, a
                                        > cierpliwosci brak na dluzsze czekanie?

eeeeee.... cieszyc sie ze pasy cnoty wyszly z mody?
                                        • aankaa i ślusarze (nie) na wymarciu ;) 13.06.03, 01:37
                                          • Gość: .................. Re: i ślusarze (nie) na wymarciu ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:44
                                            Pasy cnoty powiadasz? Oczywiscie ze to powod ku zadowoleniu -
                                            szczegolnie gdy je za mlodu sie traci. Inaczej tylko same stare
                                            baby rozcnotlialy mlodych chlopakow, a tak z utrata cnoty, mamy do
                                            koloru i wyboru. Zyc nie umierac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka