aankaa 12.06.03, 23:10 Kobiety ! jak Wy to robicie ??? żeby się nie wrzynał w plecy kupuję (no, staram się) 80 czy tylko ja taka "rozbudowana" jestem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: 75 A ... F 12.06.03, 23:15 aankaa napisała: > Kobiety ! jak Wy to robicie ??? > żeby się nie wrzynał w plecy kupuję (no, staram się) 80 > > czy tylko ja taka "rozbudowana" jestem ? ------------- Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak 70.A nosze 70 D.Pozniej w wielu staniczkach musze strzelic przerobki (zwezic)czasem zrobie to na miare czasem za ciasno:) Rano zakladam za ciasny , do poludnia sie rozluznia , po praniu apiac ta sama spiewka:) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: 75 A ... F 13.06.03, 00:23 daffne napisała: > Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak 70.A Daffne z ciebie to faktycznie kruszynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: 75 A ... F 13.06.03, 07:01 daffne napisała: > ------------- > Ja mam 67 cm pod biustem...W moim miescie nie ma mniejszych rozmiarow jak 70.A > nosze 70 D.Pozniej w wielu staniczkach musze strzelic przerobki (zwezic) czasem > zrobie to na miare czasem za ciasno:) > Rano zakladam za ciasny , do poludnia sie rozluznia , po praniu apiac ta sama s > piewka:) > Pozdrowionka:) Moja mama w moim wieku miała biust mniejszy ode mnie, choć urodziła i wykarmiła 2-kę dzieci :((( Niestety podobnie jak Daffne kupuję najczęściej 80D lub E i mama przeszywa stanik i ramiączka. Pamiętam jak śmiała się z tego moja koleżanka Szwedka. W tamtym roku zaprowadziła mnie w Kopenhadze do dużego domu handlowego tylko ze stanikami. Niestety - wszystkie staniki 70-D, 75-D lub 75- E nie trzymały mojego biustu jak należy :((( Mam w domu kilka gotowych staników 70-D - niestety nie noszę ich, bo są za małe :((( Dzięki Bogu mama jest dobrą krawcową i ładnie przerabia mi staniki. Nie wiem co bym bez jej przeróbek zrobiła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: 75 A ... F IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 23:26 Mam 80C,przed schudnieciem nawet wiecej.Moge nosic 75D,ale mniej komfortowo sie czuje.Nienawidze stanikow i zaraz po wejsciu do domu sciagam-opracowalam nawet metode zdejmowania badziewia bez sciagania odziezy wierzchniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zdejmowanie opracowałam do perfekcji 12.06.03, 23:29 potrafię nawet nie ściągając swetra :)) ale kilka godzin dziennie chcę mieć ten komfort, że nie wrzyna mi się w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: zdejmowanie opracowałam do perfekcji IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 23:33 aankaa napisała: > potrafię nawet nie ściągając swetra :)) Rekawami wyciagasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Eeeee Ameryke odkryly;) 12.06.03, 23:40 Chyba kazda to robi przez rekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Amerykę odkryjemy / na Nobla zasłużymy 12.06.03, 23:44 jak nauczymy się przez nogawki spodni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: Eeeee Ameryke odkryly;) IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 12.06.03, 23:47 Przeceniasz mnie :) Ja mam problemy z zalozeniem,zakladam jak jakas stuletnia staruszka,a wyciaganie przez rekaw skonczyloby sie zaplataniem w ramiaczka&co i wstydem na wieki wiekow bo przeciez ktos musialby mnie z tego wysuplac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Eeeee Ameryke odkryly;) IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:18 Moze trzeba zorganizowac lekcje doksztalcajaca dla melmire?Ja sie placze tylko zima,jak mam na sobie koszulke na cienkich ramiaczkach i mi sie pomyli co od czego:)I mam taki jeden golf z polaru z, cholera,diablo waskimi rekawami. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa "przedostając" się od szyi 13.06.03, 00:23 wydłużasz ramiączka - przez najwęższy rękaw przejdzie trening czyni mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Moge opowiedziec stary dowcip? 13.06.03, 00:25 Tak mi sie skojarzylo jak czytam opisy waszych technik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Moge opowiedziec stary dowcip? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 00:28 A ja to mam ubaw czytajac Was. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella No to opowiadam:) 13.06.03, 00:32 Przychodzi baba do lekarza z banazem na kolanie. Lekarz pyta: - co pani jest? - Glowa mnie boli - odpowiada baba - A skad ten bandaz na kolanie? - Bo mi sie zsunal Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No to opowiadam:) 13.06.03, 00:36 przychodzi baba do lekarza - w jakich porach pan przyjmuje ? .. - w sztruksach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: 'przedostając' się od szyi IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:42 Taa,ale ten rekaw ma jeszcze wezszy sciagacz i mi dlon sie nie miesci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa "ja was nie widzę, wy mnie nie widzicie" 13.06.03, 00:54 taka dziecinna zabawa była :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: 'ja was nie widzę, wy mnie nie widzicie' IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 00:58 Po ciemku tez dobrze, jak ktos ma wprawe zdjac biustonosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:12 Tak, tylko te zapiecia rozmistrzaja czasem nawet samego mistrza. Z tym w swoim czasie mialem czasem male problemy, bo i skad niby mam wiedziec, czy rozpinac z przodu, czy na plecach?Pamietam i przez glowe zdejmowane. Dobrze ze trafialy mi sie pomocne dziewczyny w tej sprawie. Obecna slubna (juz tak jest wytrenowana.............a, a moze posluszna......), nawet nie sni, by w biustonoszu ocierac sie o mnie. Wlasciwie to jakis glupek te szmatki na Wasze sliczne cycki wymyslil - pewnie jakis pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: a może zazdrosny staruch ? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:29 Raczej nie. Staruch tym bardziej na stare lata, kiedy juz nie moze, lub moze malo, chce pocieszyc chociaz swoje oczy pieknym widokiem mlodego biustu. Ostatnie mi zapewne bedzie na stare lata unikac czegos co bylo jest i bedzie namietnoscia mojego zycia. Problem widze w tym, ze nie bardzo mlode dziewczyny sa chetne pokazywac swoj dar starcom. Niby maja racje, bo i po co. Zanim ja doczekam tych godziwych latek mam nadzieje, dziewczyny zmadrzeja i nie beda nosily stanikow, ktore jak sama twierdzisz sa tylko przeszkoda. Moda sie przeciez zmienia, a wstydzic sie nie macie czego, raczej na odwrot -szczycic sie Wam by pasowalo swoim przednim "wyksztalceniem". Czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:26 Gość portalu: .................. napisał(a): > Tak, tylko te zapiecia rozmistrzaja czasem nawet samego mistrza. Prawdziwy mezczyzna - nie umie rozpiac stanika;) > Wlasciwie to jakis glupek te szmatki na Wasze sliczne cycki > wymyslil - pewnie jakis pedal. Eeee pewnie jakis konstruktor;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:29 anahella napisała: > Eeee pewnie jakis konstruktor;) rakiet międzyplanetarnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:34 aankaa napisała: > anahella napisała: > > > Eeee pewnie jakis konstruktor;) > > rakiet międzyplanetarnych ;) Jakich tam rakiet. Rakiety to dzisiejszy wyglup, stanik stary...........az pamiecia nie siegne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: trening czyni mistrza :) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:32 Moze i nie umie ten prawdziwy go rozpiac, tylko co zrobic w sytuacji kiedy ONA sie nie spieszy z tym rozpieciem, a cierpliwosci brak na dluzsze czekanie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: trening czyni mistrza :) 13.06.03, 01:35 Gość portalu: .................. napisał(a): > Moze i nie umie ten prawdziwy go rozpiac, tylko co zrobic w > sytuacji kiedy ONA sie nie spieszy z tym rozpieciem, a > cierpliwosci brak na dluzsze czekanie? eeeeee.... cieszyc sie ze pasy cnoty wyszly z mody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: i ślusarze (nie) na wymarciu ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.06.03, 01:44 Pasy cnoty powiadasz? Oczywiscie ze to powod ku zadowoleniu - szczegolnie gdy je za mlodu sie traci. Inaczej tylko same stare baby rozcnotlialy mlodych chlopakow, a tak z utrata cnoty, mamy do koloru i wyboru. Zyc nie umierac. Odpowiedz Link Zgłoś