Dodaj do ulubionych

WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ??

IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 01:46
www.space.pl/cgi-bin/net/forumdisplay.cgi?action=topics&forum=Uroda+i+zdrowie&number=104
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? 13.06.03, 01:48
      Na żywo nie widziałem, ale możesz sobie zobaczyć tutal...

www.koerperwelten.de

Pozdrawiam serdecznie,
    • Gość: bas Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? IP: 157.25.119.* 13.06.03, 07:46
      OKROPNE
      • raszefka Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? 13.06.03, 08:07
        ta ta, okropność. Naprawdę nie chciałabys tego zobaczyć? Moim zdaniem to
        piękne :)) Tzn człowiek piękny, i na zewnątrz i od środka. Atlas anatomiczny
        takich wrażeń nie daje.
        Tylko czy to sztuka jest? Takie spreparowanie ludzkich zwłok i obwożenie po
        świecie?
        • Gość: bas Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? IP: 157.25.119.* 13.06.03, 08:12
          chodzilo mi raczej o to, ze o to jest przerazajace. chcialabym to zobaczyc i to
          bardzo. a czy to jest sztuka, mysle, ze ze wzgledu na specyfike nie mozna
          uogolniac, kazdy powiniem chyba wypowiedziec sie indywidualnie. dla mnie to
          sztuka, tylko chyba nie dla kazdego.
          • raszefka Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? 13.06.03, 08:20
            Moim zdaniem piękne są te eksponaty (które widać na stronie www, bo przecież na
            własne oczy nie widziałam). Przeraża mnie raczej chęć szokowania ze strony
            autora, tak to odbieram. To, o czym napisała Tralalumpek - spreparowane kobiety
            w ciąży, czy pomysły przeprowadzania sekcji dla publiczności
    • tralalumpek Re: WYSTAWA ZWLOK - kto widzial ?? 13.06.03, 07:57

ja byłam na tej wystawie w Wiedniu bodajże 3 albo 4 lata temu. Wystawa była
      oblegana niesamowicie , pamiętam że myśmy stali ileś tam godzin żeby się
      dostać. Wyczekaliśmy do ostatniego dnia wystawy z myślą że będzie mniejsze
      zainteresowanie a okazało się że ludzi pchali się "drzwiamia i oknami" nawet o
      północy w w ostatnią dobę była wystawa czynna "na okrągło". Pamietam myśmy tam
      byli okloło północy i ja byłam zbulwersdowana ogromną ilością małych dzieci
      nie tylko ze względu na to że pora późna ale to nie jest wystawa dla dzieci.
      Sama wystwa jest niesamowicie interesująca ale i przerażająca. Pamiętam taką
      kobietę w ciąży, ona spreparowana i dziecka, brrrrrrrr....
      Ostatnio ten "preparator" robił sekceje na żywo jako następna ciekawostka i
      walczy żeby żeby mógł też takie "wystawy sekcyjne" robić w większej ilości.
      Jak na razie rzucili się na niego wszyscy, jakieś tam kościoły i inne
      instytucje i ma trochę rączki związane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka