jo.anna22 30.06.07, 00:13 Trzeba myslec pozytywnie:) Kazdego w koncu spotyka cos milego (niektorych nawet codziennie ;D). Ja zaczynam : dzisiaj dostalam kanpki do pracy - kto by pomyslal :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka-mi Re: Watek optymistyczny 30.06.07, 17:19 Po ilości wpisów widać jak wielu tu optymistów:))) A ja jednak się do Ciebie przyłączę w tym optymizmie:)))co mi tam... "Jest tylko jedna rzecz głupsza od optymizmu- pesymizm":) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Watek optymistyczny 30.06.07, 19:39 Zaczęłam sie dogadywać jak ludzie z byłym narzeczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: Watek optymistyczny 30.06.07, 19:45 Kupilam sobie dzis buty 3 juz w tym tygodniu :)))) wiem jestem chora ale szczesliwa, kumpel ktory ma dziewczyne zaprasza mnie do kina <na szczescie pracuje i nie mam czasu na szczescie dla Niej > podniesli mi pensje w pracy i zaczynam miesc wiecej znajomych jak sie okazuje nie tylko tych ktorzy sa niedostepni za granica :))) zycie jest piekne Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Watek optymistyczny 30.06.07, 19:54 Super! Uwielbiam takie wątki! :)) Optymizm to podstawa! :) Dzisiaj miałam suuuper dzionek ..mimo deszczu :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Watek optymistyczny 30.06.07, 19:57 jo.anna22 napisała: > Trzeba myslec pozytywnie:) Przykro mi ja się nie podpiszę;) Wolę myśleć realistycznie:D Odpowiedz Link Zgłoś