Dodaj do ulubionych

MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM

IP: *.pl 06.06.01, 11:22
tak po prostu...
Obserwuj wątek
    • Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 11:54
      wygladam jal mulat...
      • Gość: ja Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 12:04
        nie mam ochoty się kochać z kimś, kto WYGLĄDA jak mulat, tylko z prawdziwym,
        brązowiutkim, ślicznym mulacikiem z umieśnionym brzuszkiem i bialuśkimi ząbkami.
        • Gość: j Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.zes.hu-berlin.de 06.06.01, 15:03
          poczekaj, az pochodze na solarium ;)
          • Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 17:30
            mam ladnie opalone cialo,biale zabki a brzuszek za miesiac bedzie umiesniony.PS jesli sadzisz ze kazdy mulat
            ma biale zabki i umiesniony brzuszek to jestes w bledzie.

• Gość: Wuj Tom Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:06
              Ja też marzę o chociarz mulacie
              Prezes Ku Klux Klanu
            • Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 18:29
              Gość portalu: scyzoryk napisał(a):

> mam ladnie opalone cialo,biale zabki a brzuszek za miesiac bedzie umiesniony.PS
              > jesli sadzisz ze kazdy mulat
              > ma biale zabki i umiesniony brzuszek to jestes w bledzie.
              >
              oczywiście, że nie każdy mulat jest tak idealny, jak pisałam, ale z takim właśnie
              mam ochotę pobaraszkować. pozdrawiam.
              • Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 18:53
                byc moze,ale pewien nie jestem,gdybys zobaczyla mnie to o mulacie juz bys nie
                myslala.pozdrawiam
                • Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 18:59
                  skąd jesteś, Adonisie, mam na Ciebie coraz większą
                  ochotę. Rozpalasz moje zmysły...
                  • Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 19:02
                    co to za roznica?co z tym adresem?
                    • Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 19:06
                      kokcinella@hoga.pl
                      • Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM do scyzoryka IP: *.pl 06.06.01, 19:14
                        no wysyłasz to zdjęcie, czy nie?
                        • Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM do scyzoryka IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 19:18
                          wyslalem maila,przeciez zdjecia nie nosze przy sobie.PS a Ty wyslesz mi swoje
      • Gość: k. Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 06.06.01, 21:32
        Chyba jak mutant!!!!
    • Gość: ........ Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.sympatico.ca 06.06.01, 21:45
      Gość portalu: Heidi napisał(a):

> tak po prostu...

Czy Ty jestes pewna ze ten mulat bedzie Ciebie chcial?
      • Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 07.06.01, 10:36
        a czemu by nie? ty jak bys mnie zobaczył to też byś chciał.
    • Gość: Tom Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 07.06.01, 03:16

> tak po prostu...

hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie ma
      sprawy, ok?

• Gość: ramzes;) a moze tak po "polskiemu"??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 10:51
        TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM...

<hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie ma
        <sprawy, ok?

ramzes;)
        • Gość: edie Re: a moze tak po IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 11:18
          Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM...
          >
          > <hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie
          > ma
          > <sprawy, ok?
          >
          > ramzes;)

Hej dr Miodek, czepiasz się tej niepoprawnej polszczyzny, a sam ją wciąż kaleczysz

nie pozdrawiam - edie
        • Gość: .... Re: a moze tak po IP: 205.253.98.* 07.06.01, 21:27
          Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM...
          >
          > <hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie
          > ma
          > <sprawy, ok?
          Mnie gowno obchodzi poprawna polszczyzna, zaloze sie ze zrozumiales o co mi
          chodzilo.
          >
          > ramzes;)

• Gość: Józef K. Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 157.25.130.* 07.06.01, 15:02
      Boże jak mi przykro, że jestem bez szans.
      Józef K.
      • Gość: Michal Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.246.97.5.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.06.01, 20:34
        Arab tez mulat.....kiedys polki chetnie dawaly dupy przyjezdnym ciemnoskorym,
        za paczke fajek albo perfumy z pewexu i takie tam, myslaly,ze sa w lepszym
        swiecie, widze ,ze moda powraca, wieksze branie u "mulatow" murzynow maja
        zawsze blondynki, radze sie przefarbowac. Milego obciagania , przepraszam
        przyjemnej "milosci".....
    • Gość: Chlop Re: jestem brudny jak mulat - co ty na to ? IP: 212.191.128.* 08.06.01, 12:56
      Nie myję się od 23 m-cy , wygląd mój upodabnia mnie do mulata i ... mam ochotę
      na seks. Co ty na to ?!
    • Gość: :-) Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.dialup.supermedia.pl 11.06.01, 20:05
      SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: P Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 14.06.01, 01:41

> tak po prostu...

Ty korwo, to najgorsze co bys mogla zrobic dla bialych facetow. Pamietaj ze jesli
      kiedykolwiek zostaniesz wyjebana przez Nigra to mozesz myslec o sobie jako korwa
      do potegi. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka