Gość: Heidi IP: *.pl 06.06.01, 11:22 tak po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 11:54 wygladam jal mulat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 12:04 nie mam ochoty się kochać z kimś, kto WYGLĄDA jak mulat, tylko z prawdziwym, brązowiutkim, ślicznym mulacikiem z umieśnionym brzuszkiem i bialuśkimi ząbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.zes.hu-berlin.de 06.06.01, 15:03 poczekaj, az pochodze na solarium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 17:30 mam ladnie opalone cialo,biale zabki a brzuszek za miesiac bedzie umiesniony.PS jesli sadzisz ze kazdy mulat ma biale zabki i umiesniony brzuszek to jestes w bledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Tom Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:06 Ja też marzę o chociarz mulacie Prezes Ku Klux Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 18:29 Gość portalu: scyzoryk napisał(a): > mam ladnie opalone cialo,biale zabki a brzuszek za miesiac bedzie umiesniony.PS > jesli sadzisz ze kazdy mulat > ma biale zabki i umiesniony brzuszek to jestes w bledzie. > oczywiście, że nie każdy mulat jest tak idealny, jak pisałam, ale z takim właśnie mam ochotę pobaraszkować. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 18:53 byc moze,ale pewien nie jestem,gdybys zobaczyla mnie to o mulacie juz bys nie myslala.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 18:59 skąd jesteś, Adonisie, mam na Ciebie coraz większą ochotę. Rozpalasz moje zmysły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 19:02 co to za roznica?co z tym adresem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 06.06.01, 19:06 kokcinella@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM do scyzoryka IP: *.pl 06.06.01, 19:14 no wysyłasz to zdjęcie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM do scyzoryka IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 19:18 wyslalem maila,przeciez zdjecia nie nosze przy sobie.PS a Ty wyslesz mi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 06.06.01, 21:32 Chyba jak mutant!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.sympatico.ca 06.06.01, 21:45 Gość portalu: Heidi napisał(a): > tak po prostu... Czy Ty jestes pewna ze ten mulat bedzie Ciebie chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.pl 07.06.01, 10:36 a czemu by nie? ty jak bys mnie zobaczył to też byś chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 07.06.01, 03:16 Gość portalu: Heidi napisał(a): > tak po prostu... hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie ma sprawy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) a moze tak po "polskiemu"??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 10:51 TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM... <hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie ma <sprawy, ok? ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edie Re: a moze tak po IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 11:18 Gość portalu: ramzes;) napisał(a): > TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM... > > <hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie > ma > <sprawy, ok? > > ramzes;) Hej dr Miodek, czepiasz się tej niepoprawnej polszczyzny, a sam ją wciąż kaleczysz nie pozdrawiam - edie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: a moze tak po IP: 205.253.98.* 07.06.01, 21:27 Gość portalu: ramzes;) napisał(a): > TO NAPISZ TO PO POLSKU BO NIE ZROZUMIALEM... > > <hej ja nazymam swojego kutasa mulat wies jesli chcesz z nim mies sex to nie > ma > <sprawy, ok? Mnie gowno obchodzi poprawna polszczyzna, zaloze sie ze zrozumiales o co mi chodzilo. > > ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef K. Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 157.25.130.* 07.06.01, 15:02 Boże jak mi przykro, że jestem bez szans. Józef K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.246.97.5.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.06.01, 20:34 Arab tez mulat.....kiedys polki chetnie dawaly dupy przyjezdnym ciemnoskorym, za paczke fajek albo perfumy z pewexu i takie tam, myslaly,ze sa w lepszym swiecie, widze ,ze moda powraca, wieksze branie u "mulatow" murzynow maja zawsze blondynki, radze sie przefarbowac. Milego obciagania , przepraszam przyjemnej "milosci"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlop Re: jestem brudny jak mulat - co ty na to ? IP: 212.191.128.* 08.06.01, 12:56 Nie myję się od 23 m-cy , wygląd mój upodabnia mnie do mulata i ... mam ochotę na seks. Co ty na to ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: *.dialup.supermedia.pl 11.06.01, 20:05 SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: MARZĘ O SEKSIE Z ŁADNYM MULATEM IP: 205.253.98.* 14.06.01, 01:41 Gość portalu: Heidi napisał(a): > tak po prostu... Ty korwo, to najgorsze co bys mogla zrobic dla bialych facetow. Pamietaj ze jesli kiedykolwiek zostaniesz wyjebana przez Nigra to mozesz myslec o sobie jako korwa do potegi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś