negra28 24.06.03, 19:30 ...sobie siedzę na tarasie, piję DP, zajadam tiramisu, zaś za chwilę pójdę sie kąpać w basenie, nago, żeby była jasność...:-) Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: właśnie... IP: *.tkb.net.pl 24.06.03, 19:33 negra28 napisała: > ...sobie siedzę na tarasie, piję DP, zajadam tiramisu, zaś za chwilę pójdę > sie kąpać w basenie, nago, żeby była jasność...:-) > Negra tylko grzyba się nie nabaw. w mieście L. nie ma dobrych basenów, suczko. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: właśnie... 24.06.03, 19:35 negra28 napisała: > ...sobie siedzę na tarasie, piję DP, zajadam tiramisu, zaś za chwilę pójdę > sie kąpać w basenie, nago, żeby była jasność...:-) > Negra całe szczęście, że masz gdzies swój wygląd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: właśnie... IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 21:08 negra28 napisała: > ...sobie siedzę na tarasie, piję DP, zajadam tiramisu, zaś za chwilę pójdę > sie kąpać w basenie, nago, żeby była jasność...:-) > Negra Nogro, to prawie tak samo jak ja :o). Z tym wyjatkiem, ze mam ladnitki kostium kompielowy. A tiramisu wlasnej roboty, czy kupne??? Bo takie gotowe to nie lubie. Chyba, ze z dobrej wloskiej restauracji. Musze dodac, ze moj maz robi niepowtarzalne tiramisu. Pozdrawiam beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: właśnie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.06.03, 23:27 A ja myslalem ze Ty swoim widokiem zaslepiasz, nie rozjasniasz. Juz sam nie wiem co o Tobie myslec. Pewnie woda w tym basenie troche slonsza teraz, co? Ups, chcialem powiedziec slodsza do zanurzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrochna Re: właśnie... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:31 Ach wpuścmy wpuśćmy do tego basenu krokodyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
bela_mari Re: właśnie... 24.06.03, 23:36 masz piekne marzenia Negro ps.o tej porze sie kapac????? a no tak..jakby cie ktos w biały dzien zobaczyl.......wpólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: właśnie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 25.06.03, 01:04 Kazda pora jest wlasciwa. Negra w basanie byc moze sie podmywa. Ona wszystko potrafi zrobic, nawet to. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: właśnie... 25.06.03, 01:06 > Kazda pora jest wlasciwa. Negra w basanie byc moze sie podmywa. ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: właśnie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 25.06.03, 01:26 Nie smiej sie tak glosno. Gdzies w koncu musi to robic. Basen wlasciwe miejsce taksamo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;hv;kjn Re: właśnie... IP: *.example.net / 192.168.15.* 25.06.03, 13:16 abo baka, hehe, pod wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: właśnie... IP: 213.231.15.* 25.06.03, 13:22 Co to jest do cholery to tiramisu całe. Tiramisu tu, tiramisu tam. Dobre to chociaż czy tylko modne... jakby negra napisała ze fcina kanapke z żółtym serem i pomidorem to by głupio brzmiało - to wiem, ale co to jest to tiramisu tajemnicze to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatach1 Re: właśnie... IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 13:45 Gość portalu: astinger napisał(a): > Co to jest do cholery to tiramisu całe. Tiramisu tu, tiramisu tam. Dobre to > chociaż czy tylko modne... > jakby negra napisała ze fcina kanapke z żółtym serem i pomidorem to by głupio > brzmiało - to wiem, ale co to jest to tiramisu tajemnicze to nie wiem. Tiramisu jest to Wloska specjalnosc. Biszkopty przekladane specjalna masa zrobiona z sera Maskarpone z likierem Amaretto, piany z bialek, cukrem i zelantyna. Nakrapiane mocna kawa (espresso). Posypane kakao. Jest to moj ulubiony deser. Pozdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: właśnie... 25.06.03, 16:47 Gość portalu: astinger napisał(a): > Co to jest do cholery to tiramisu całe. Tiramisu tu, tiramisu tam. Dobre to > chociaż czy tylko modne... > jakby negra napisała ze fcina kanapke z żółtym serem i pomidorem to by głupio > brzmiało - to wiem, ale co to jest to tiramisu tajemnicze to nie wiem. Tiramisu na pewno jest modne, a czy dobre - rzecz gustu. Ja tam wolę szarlotkę na ciepło z lodami. pzdr -K --------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: fajna gra wideo IP: *.example.net / 192.168.15.* 25.06.03, 13:14 tez mam taką, byłaś już na pozimie 7? Odpowiedz Link Zgłoś