hella100 28.06.03, 23:54 Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie sa wasze ulubione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Horror !!!!!!!!!!!!!!! 29.06.03, 00:06 DON'T LOOK BACK NOW (....rzecz dzieje się w Wenecji..) STRASZNIE-STRASZNY :o hella100 napisała: > Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie sa > wasze ulubione? Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror !!!!!!!!!!!!!!! 29.06.03, 00:13 "Lśnienie" baaaardzo mi sie podobal, ale nie wiem czy można nazwać go horrorem. Chyba to bardziej thiller? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WSZAK TU TEŻ HORROR 29.06.03, 00:15 aankaa napisała: > zostaję tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: nie lubię się bać 29.06.03, 00:16 aankaa napisała: > zostaję tutaj :) Z natury jestem baaardzo bojaźliwa a i tak lubie horrory. Może to chodzi o tę adrenalinkę....? Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka (Nie)zupełnie na temat 29.06.03, 00:16 Znacie powiedzenie Strachy na Lachy? O co w tym chodzi? O Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: (Nie)zupełnie na temat (LASECZKI?) 29.06.03, 00:20 Lachy= Laski O złych chłopców pilnujących panienki przy szosach wyczekujące. falochronka napisała: > Znacie powiedzenie Strachy na Lachy? O co w tym chodzi? O Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: (Nie)zupełnie na temat (LASECZKI?) 29.06.03, 00:23 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Lachy= Laski > O złych chłopców pilnujących panienki przy szosach wyczekujące. > Strachy=Straszydła Straszydła na Laseczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: (Nie)zupełnie na temat (LASECZKI?) 29.06.03, 00:25 falochronka napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Lachy= Laski > > O złych chłopców pilnujących panienki przy szosach wyczekujące. > > > Strachy=Straszydła > Straszydła na Laseczki:) Laseczki??? to chyba nigdy ich nie widziałaś?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: (Nie)zupełnie na temat (LASECZKI?) 29.06.03, 00:28 hella100 napisała: > falochronka napisała: > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > Lachy= Laski > > > O złych chłopców pilnujących panienki przy szosach wyczekujące. > > > > > Strachy=Straszydła > > Straszydła na Laseczki:) > > > > Laseczki??? to chyba nigdy ich nie widziałaś?;-))) Wierzę na słowo... Może więc Straszydła na Laszydła;) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: (Nie)zupełnie na temat (LASECZKI?) 29.06.03, 00:33 falochronka napisała: > > > > Laseczki??? to chyba nigdy ich nie widziałaś?;-))) > > Wierzę na słowo... > > Może więc Straszydła na Laszydła;) To chyba bardziej do nich pasuje;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horrorka Re: Horror IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:28 a kto zna "13 duchow"? to chyb NAAAJstraszniejszy horror jaki widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 00:34 Gość portalu: horrorka napisał(a): > a kto zna "13 duchow"? to chyb NAAAJstraszniejszy horror jaki widzialam. To ten z tym strasznym domem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horrorka Re: Horror IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:44 ten z tym strasznym domem i 13-oma duchami w piwnicy. jak ten walniety wujaszek pozoruje swoja smioerc by sciagnac rodzinke do swojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 00:45 Gość portalu: horrorka napisał(a): > ten z tym strasznym domem i 13-oma duchami w piwnicy. jak ten walniety wujaszek > > pozoruje swoja smioerc by sciagnac rodzinke do swojego domu. Pamietam! niezły był:-) Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: Horror 29.06.03, 00:37 hella100 napisała: > Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie sa > wasze ulubione? Hella, co słychać u Wolanda? Jak kolanko? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 00:39 falochronka napisała: > hella100 napisała: > > > Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie > sa > > wasze ulubione? > > Hella, co słychać u Wolanda? Jak kolanko? :-) Chyba mnie pomyliłaś z kimś... Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: Horror 29.06.03, 00:41 Hella to czarownica w jednej książce hihi Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 00:44 falochronka napisała: > Hella to czarownica w jednej książce hihi W jakiej? Chętnie przeczytam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Mistrz i Małgorzata 29.06.03, 00:46 Myślałam, że stąd wzięła się Twoja Hella Hello:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Mistrz i Małgorzata 29.06.03, 00:50 falochronka napisała: > Myślałam, że stąd wzięła się Twoja Hella Hello:-) > Pozdrawiam Moja Hella jest od imienia mojej córeczki - niezła z niej diablica;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa "Mistrz i Małgorzata" 29.06.03, 00:45 falochronka napisała: > Hella to czarownica w jednej książce hihi Woland też tam jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: 'Mistrz i Małgorzata' 29.06.03, 00:46 aankaa napisała: > falochronka napisała: > > > Hella to czarownica w jednej książce hihi > > Woland też tam jest ... Ale Helli nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Bułhakow - 'Mistrz i Małgorzata' 29.06.03, 00:50 hella100 napisała: > Ale Helli nie pamietam... > przeczytaj jeszcze raz swoją drogą, to książka, którą można czytać "w nieskończoność" i za każdym razem znaleźć coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Bułhakow - 'Mistrz i Małgorzata' 29.06.03, 00:55 aankaa napisała: > hella100 napisała: > > > Ale Helli nie pamietam... > > > przeczytaj jeszcze raz > > swoją drogą, to książka, którą można czytać "w nieskończoność" > i za każdym razem znaleźć coś nowego Pewnie tak zrobie, mam ją nawet na półce... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa do dzieła !! :)) 29.06.03, 00:59 hella100 napisała: > Pewnie tak zrobie, mam ją nawet na półce... to będzie mile spędzony czas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: do dzieła !! :)) 29.06.03, 01:00 aankaa napisała: > hella100 napisała: > > > Pewnie tak zrobie, mam ją nawet na półce... > > to będzie mile spędzony czas :)) Na razie czytam "Piękny Umysł" ale strasznie ciężko mi idzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa polecana przez nas książka 29.06.03, 01:17 hella100 napisała: > Na razie czytam "Piękny Umysł" ale strasznie ciężko mi idzie:-( będzie łatwiejsza do przełknięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Horror 29.06.03, 00:46 hella100 napisała: > Czy lubicie horrory? Kiedys lubiłam. Teraz bardziej mnie śmieszą niż straszą ;-). > Jakie sa wasze ulubione? Mam wielki sentyment do "Omenu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: Horror IP: *.tvgawex.pl 29.06.03, 00:55 Życie pisze lepsze scenariusze. rodzina rodzina .... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Horror 29.06.03, 03:41 Bardzo lubie filmy na podstawie ksiazek S.Kinga.Bylam nawet w hotelu,w ktorym zostala nakrecona druga wersja filmu "Lsnienie".Ksiazka tez tam powstala bo to ulubione miejsce mojego ulubionego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella "28 dni pozniej" 29.06.03, 08:49 Jeszcze w kinach leci. Dobry film, tylko strasznie okrutny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: '28 dni pozniej' 29.06.03, 21:07 anahella napisała: > Jeszcze w kinach leci. Dobry film, tylko strasznie okrutny. Polecam. > Jakiś czas temu ściągnęłam go, ale nie znalazłam napisów, a mój angielski nie jest niestety perfekcyjny:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Horror 29.06.03, 19:17 hella100 napisała: > Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie sa > wasze ulubione? "Wiadomosci". Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 21:03 twe_marzenie napisała: > hella100 napisała: > > > Na TVNie zaczął sie przed chwilą "Egzorcysta". Czy lubicie horrory? Jakie > sa > > wasze ulubione? > > "Wiadomosci". To też jedne z moich ulubionych;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: Horror 29.06.03, 21:37 Czy wiecie jaki jest horror z lektur w młodszych klasach podstawówki? -Antek- na trzeciej stronie sa już dwa trupy(ojca przywaliło drzewo, siostrę upiekli w ramach kuracji):)) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Horror 29.06.03, 21:57 megxx napisała: > Czy wiecie jaki jest horror z lektur w młodszych klasach podstawówki? > -Antek- na trzeciej stronie sa już dwa trupy(ojca przywaliło drzewo, siostrę > upiekli w ramach kuracji):)) hihi - Antek to imię mojego syna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś