donna23 27.08.07, 15:10 Podobaja Wam sie czarne wlosy u kobiet? Czy ktoras z was farbuje wlosy na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 15:13 Takie czarne, czarne i do tego ulozone w ladna fryzurke.. hmmm rozmarzylem sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 15:16 Ja czasem mam takie wlosy, ale chyba jednak wole siebie w ciemnym brazie. Wyglada bardziej naturalnie. Moja mama miala naturlanie czarne wlosy i tata tez i wygladali oboje z takimi kruczoczarnymi wlosami super. Podobaja mi sie, ale nie u kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 15:26 A to ciekawe.. mama czarna, tato czyrny a dziecko brazowe.. hmm :) Genetyka jest niezbadana.. pewnie krotys z dziadkow mial brazowe wlosy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 15:28 Co wiecej. Tata i mama maja czarne oczy, a ja mam jasne. Dziadkowie byli ciemnymi blondynami o niebieskich oczach. Moja siostra wyglada jak ja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 16:19 Hej, mnie osobiscie bardzo podobaja sie czarne wlosy u kobiet, sama mam taki kolor, a znajomi twierdza (mialam juz rozne kolory) ze najlepiej mi z takimi.Zalezy co komu pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 16:34 Ja kiedyś farbowałam. A jestem jaśniutką blondynką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Czarne wlosy 27.08.07, 16:46 Czarne włoski są ładne.. ja jednak jestem wierna swojemu kolorkowi blond ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Czarne wlosy 27.08.07, 18:26 Jestem naturalna szatynką. Farbuję włosy na ciemno, ciemny szatyn lub ciemny brąz, wychodzą czarne ale jest to mniej wulgarna czerń, no i odrostów prawie nie widać, przy czerniach już tak. Lubie czarne włosy, ale nie podobają mi się kobiety w stylu Iwony Milowicz, kruczoczarne włosy i twarz spalona na solarium, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Czarne wlosy 27.08.07, 18:29 Upsss...przepraszam chodziło mi o Iwonę Pavlović :) Nie jestem fanką tańca z g. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: Czarne wlosy 27.08.07, 18:31 farbuję na czarno siostra farbuje podoba mi sie taki kolor;) puki co bo bardzo zmieniam kolorek włosów :) jeszcze pół roku temu były bląd:) zdecydowanie podobają mi sie te czarne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: Czarne wlosy 27.08.07, 19:52 mialam czarne przez wiele lat. czarne z fryzura na amelie ;) po urodzeniu dziecka niestety oslabily sie, zaczely wypadac. obecnie mam krotkie biale. ale kocham czarny kolor ponad wszystko. uwielbiam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Czarne wlosy 27.08.07, 20:02 Natura obdarzyła mnie czarnymi wlosami.Juz nie raz fryzjerka przed scinaniem pytala mnie kiedy ostatnio farbowalam wlosy, zeby odrostow po scieciu nie bylo widac.A ja nigdy w zyciu wlosow nie farbowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: Czarne wlosy 27.08.07, 20:06 Podobają mi się, ale nie wszystkie kobiety wyglądają w nich korzystnie. Raz miałam czarne włosy i już wiem, że ten kolorek nie jest dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Czarne wlosy 27.08.07, 21:53 Na czarno, to chyba nie kazdej kobiecie pasuje... Takie czarne dlugie krecone wlosy, fuja ;)))), jak mozna cos takiego na glowie nosic! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_papuga Re: Czarne wlosy 27.08.07, 21:54 granatowa czern nie wspolgra ze slowianska jasna cera.(efektownie wyglada gdy kobieta ma skore ,,krew z mlekiem'' czyli jasna ale z chlodnym odcieniem lub sniadej(ale ta jest zadkoscia).w wielu przypadkach bardzo postarza, wyostrza rysy.kiedys farbowalam, mialam fiola na tym punkcie (podsmarzalam sie na solarce-tfu!)dopiero kiedy zmienilam kolor na jasniejszy i popatrzylam na zdjecia, zdalam sobie sprawe ze wygladalam nienaturalnie i duzo powazniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: Czarne wlosy 28.08.07, 08:50 ja mam czarne włosy już od kilku dobrych lat:) a podobały mi się zawsze, jak byłam dzieckiem to na widok kobiety z czarnymi włosami mówiłam, ze tez kiedyś będę takie miała;) poza tym w tym kolorze jest mi zdecydowanie najlepiej, nie wyobrażam sobie zmiany na inny, a już tym bardziej powrotu do naturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: Czarne wlosy 28.08.07, 09:36 fajne "som", ale nie każdej "pasujom" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Czarne wlosy 28.08.07, 10:09 tak, szczególnie w zestawie ze spaloną na solarium cerą i biało-różowymi ubraniami:P Odpowiedz Link Zgłoś