beatrix01 05.09.07, 17:22 jakie cechy posaidaja osoby ktore znacie spod znaku Strzelca ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echtom Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 18:21 Wyczytałam gdzieś, że charakterystyczną cechą Strzelca jest bezinteresowne, nałogowe plotkarstwo. Żeby było śmieszniej, akurat w przypadku znajomych Strzelców się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_anna Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 18:37 strzelca kobiety czy mezczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 19:04 To były kobiety - zresztą bardzo je lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 19:50 OTO OPIS W 100% PRAWDZIWY Strzelec jest dziewiątym znakiem zodiaku, opiekuje się nim planeta Jowisz zwana "wielkim szczęściem"- planetą ekspansji, optymizmu, sławy i majątku. Strzelec należy do trygonu Ognia. Jest znakiem podwójnym charakteryzującym się dwoistością natury. Jedna skryta i wrażliwa, druga śmiała i beztroska. Jowiszowa natura Strzelca posiada wiele zalet. To jeden z największych optymistów spośród wszystkich znaków zodiaku, znajdzie pozytywne strony w każdej sytuacji, jest chodzącą reklamą siły pozytywnego myślenia. Ma silne poczucie sprawiedliwości, wrażliwy na krzywdę innych, bystry, odpowiedzialny, utalentowany w różnych dziedzinach. Postępowy, otwarty na nowe idee, idealista, ciekawy świata i ludzi, uwielbia podróże i zmiany. Odważny w swoich działaniach nieprzekupny, głodny wiedzy i pełen pasji. Ma silne poczucie wolności i niezależności, należy do ludzi bez względu na wiek, wiecznie młodych duchem. Jest szczery, przyjacielski, oddany swojej rodzinie - zwłaszcza dzieciom. Lubi wyzwania, ma duży temperament, romantyczny, skłony do wielkich namiętności. Mimo, że dobra materialne i sukces oraz sława nie są dla niego najważniejsze, często je osiąga .Ceni prawdę i szczerość, ma filozoficzne podejście do życia. Łatwo dostosowuje się do nowych okoliczności i zmian. Jego mottem jest racjonalność, rozum, ekspansja, inspiracja ,nieograniczoność. Strzelec jest znakiem bardzo zmiennym, jego gorąca natura i temperament powoduje, że szybko do wszystkiego się zapala, ale i też szybko gaśnie. " Łapie parę srok za ogon", często jest niekonsekwentny w działaniu. Niepoprawny optymista, goni za mrzonką, zatracając się w dążeniach. Czasami fanatycznie pragmatyczny, uwielbia prawić wszędzie " kazania", szczery aż do bólu. Nie znosi jakiegokolwiek krępowania i ograniczeń w życiu . Jest emocjonalny, nadpobudliwy, nadwrażliwy, łatwo wpada w gniew. Łatwowierny i naiwny, często wykorzystywany przez innych . Doznaje rozczarowań ponieważ zbyt idealistycznie podchodzi do życia i ludzi. Może mieć kłopoty finansowe przez zbytnią rozrzutność i bliskich, którym nie potrafi odmówić pomocy. Duży temperament powoduje, że ma skłonność do romansów. Może mieć więcej niż jeden związek małżeński. Odpowiedz Link Zgłoś
i_zuzanka Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 22:56 jestem zodiakalnym strzelcem i chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgodzic sie z powyzszym opisem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 14:59 Ja jestem Strzelcem :) Z powyższym opisem zgadzam się w 100% ! Dodam jeszcze, że w moim przypadku zarówno najlepsze przyjaciółki jak i mąż są spod znaku Panny. Zawsze z Pannami nadaję na tych samych falach :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 13:04 Może nie w 100% prawdziwy ten opis, ale część się zgadza - jeśli chodzi o mnie. Moja mama, która również jest strzelcem niestety nie pasuje do tego opisu... Nawet w 1%... Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 22:42 Znam 2 strzelcow: 1. Bardzo spokojny, opanowany, uczuciowy, ale malo dynamiczny. 2. Przeciwienstwo 1. :)) ogolnie fajne znaki... aaaa i napewno TOWARZYSKIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 22:52 takie, ze sa na tyle inteligentne zeby wiedziec, ze "cech" jest wiecej niz 12 i dlatego przypozadowania zodiakowi nic nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 22:54 zreszta jak widac tylko ja jestem strzelcem w tym gronie i tylko ja jestem wystarczajaco inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 23:05 no juz nie jestem jedynym strzelcem..ale nadal tylko ja tu jestem inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
i_zuzanka Re: spod znaku Strzelca.... 05.09.07, 23:07 niech Ci będzie... kłótliwa nie jestem, a że w sumie mi wisi kto co o mnie myśli to... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkarolna Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 00:19 Beatrix miła, mnie strzelec kojarzy sie z myśliwym- ale to tylko skojarzenia. Nie wiem, czy własciwe. A Ty spod jakiego znaku jesteś? Jak się domyślam, pewnie upolowalaś jakiegoś fajnego strzelca. A może to on upolował Ciebie? Mam rację? ;-) . Zdradź tajemnicę, jaki on jest? Pozdrawiam. Stokrotka. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 09:19 Strzelce przyciągają strzelce! Ja jestem strzelcem, mój mąż również i najblizsi znajomi oraz byli adoratorzy;-)może to przypadek, ale jak rodzi się pewnego rodzaju empatia pomiędzy mną a kimś innym, to zazwyczaj jest to strzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
ambuk Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 14:06 Jedną z największych wad strzelca jest - najpierw wypalenie a dopiero pozniej pomyślenie co sie powiedzialo:) wiem bo sama jestem strzelcem i czesto mi sie to zdarza. A tak poza tym jesteśmy bardzo weseli i towarzyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
i_zuzanka Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 15:44 to zalezy od "przypadku".ja tak nie mam, ale mojej szwagierka najpierw wypala a pozniej mysli wrecz nagminnie-ale juz sie wszyscy przyzwyczaili;-) Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: spod znaku Strzelca.... 06.09.07, 19:53 ambuk napisała: > Jedną z największych wad strzelca jest - najpierw wypalenie a > dopiero pozniej pomyślenie co sie powiedzialo:) wiem bo sama jestem > strzelcem i czesto mi sie to zdarza. Zgadzam się całkowicie. Niestety mojej szczerości, brakowi taktu i kłapaniu jęzorem na prawo i lewo zawdzięczam niemal zrujnowanie wspaniale zapowiadającej się przyjaźni. Problem w tym, że kiedy ktoś pyta mnie o opinię walę prawdę między oczy i to naprawdę bez złych intencji. Ja nie znoszę owijania w bawełnę ! Niestety trafiła mi się super nadwrażliwa koleżanka z bardzo malutkim ego :( Chyba wybiorę się na jakieś lekcje dyplomacji i taktu... Odpowiedz Link Zgłoś
afganka72 hahaha 06.09.07, 18:16 to ja wypale prosto w twarz andzia-beti-julia-pierwszawolnaprzypadkowa itp.: jako optymistyczna racjonalistka stwierdzam w milym towarzystwie bardzo madrze, ze to wszystko bzdury! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
afganka72 Re: hahaha 06.09.07, 19:46 i zeby bylo wszystko jasne: w horoskopy nie wierze, bo to przynosi pechachachacha... czesto patrze w lustro,mruze oczy,rozciagam wargi i wydobywam z siebie dzwiek: chachachachacha... jak nie mam w poblizu lustra a chce sie posmiac to zagladam na jakies forum hihihihihihi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: hahaha 06.09.07, 21:44 no to nas "nie-zidiocialych" jest juz 2 :D reszta nadaje sie tylko na lancuch ;] Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: hahaha 07.09.07, 13:09 A slyszalam gdzies ze inteligentni maja poczucie humoru.. Ale to jakies przesądy pewnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
afganka72 Re: hahaha 07.09.07, 15:23 to wszystko plotki. rozpowszechniaja je... inteligentne strzelce z poczuciem humoru, hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 11:46 ja i mój mąż jesteśmy strzelcami, jego bracia są strzelcami. te znaki zodiaku to pic na wode. nie wierze w to :D Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 13:08 Jeszcze raz się wtrącę - uważam, że kierowanie się znakami zodiaku jest co najmniej dziwne. Każdy strzelec, byk, czy wodnik jest inny. Ja jestem towarzyska, a niektóre strzelce nie, ja jestem (pseudo)optymistką, a znam pesymistów spod tego znaku. Pfff :P Odpowiedz Link Zgłoś
pipi444 Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 13:18 ja jestem strzelce i co zauwazyłam : jestem pomocna nawet czasem za bardzo ale do czasu jak jaks osoba mi podpadnie to juz jest koniec Odpowiedz Link Zgłoś
i_zuzanka Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 13:40 mam dokładnie tak samo-jak ktos przegnie to ma przechlapane do konca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
afganka72 Re: spod znaku Strzelca.... 07.09.07, 15:27 ten kto zdradzil "prawde" horoskopowa o strzelcach ma u strzelcow przerabane! ps. ale wypalilam! hihihi ps2. po glebszym . hmmm po kilku glebszych... hmmm przemysleniach utwierdzilam sie w przekonaniu,ze postapilam slusznie. jupiiii! Odpowiedz Link Zgłoś