nangaparbat3 08.09.07, 11:35 Juz zadałam to pytanie na innym wątku, ale watek wywalono w calości. jeszcze raz: czy Twoj nick ma cos wspolnego z filmem? (Pytam, bo jestem entuzjastka Hanekego.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Funny game 08.09.07, 12:01 Tajest, Koleżanko, to od filmu "Funny Games" :) A "Ukryte" jak Ci się podobał? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Funny game 08.09.07, 12:16 funny_game napisała: > Tajest, Koleżanko, to od filmu "Funny Games" :) > > A "Ukryte" jak Ci się podobał? Wiedziałam, że chodzi o "Funny Games" :D Też uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny game 08.09.07, 12:38 :) No a ja wiedziałam, że Ty wiesz, tak jakoś :) Widziałaś tą wersję 2007? Bo ja jeszcze nie hihihi :D W październiku będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Funny game 08.09.07, 12:39 ton ja chyba muszę nadrobić... bo nie kojarzę... ale po zakupach :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny game 08.09.07, 12:45 Spokojnie, porządnych, rozpasanych zakupów nie powinna mącić żadna myśl natury kulturalno-oświatowej :D A ja jestem spłukana, to się pocieszam pitoleniem na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Funny game 08.09.07, 19:09 funny_game napisała: > :) No a ja wiedziałam, że Ty wiesz, tak jakoś :) > Widziałaś tą wersję 2007? Bo ja jeszcze nie hihihi :D > W październiku będzie :) Łoł! Nie widziałam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny game 08.09.07, 12:47 A! I sam Haneke, ze względu na aparycję i ten, no, zwierzęcy magnetyzm, mógłby Rasputina grać ;))) www.meinberlin.de/fototouren/bilder/659/portraet_haneke_75x50.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Funny game 08.09.07, 18:59 "Ukryte" rzucił mnie na kolana, naprawdę. Co to znaczy "Fanny games" 2007? Pierwszy raz go widze na zdjeciu - do Rasputina mi zupełnie nie pasuje, ma w twarzy madrość i swiatło, a nie fanatyzm i lubieżność. Ale ja się nie znam na Rasputinie, moze mam o nim złe wyobrazenie? W kazdym razie bardzo sie cieszę, ze w sprawie Hanekego nie jestem sama - w realu zadnego wielbiciela/elki nie spotkałam. A - a "Pianistka"? Przeczytałam ksiazke po filmie, miałam mnadzieje, ze ksiażka pogłebi sprawę, ale bardzo sie rozczarowałam - moim zdaniem film głebszy o powiesci, to rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny game 08.09.07, 20:31 www.filmweb.pl/Funny+Games+2007+o+filmie,Film,id=336820 To jedna z twarzy, które mogą zagrać dobro, mądrość, ciepło, ale i zło, "fanatyzm, lubieżność" :) Taka "plastyczna" :) Cały czas zwlekam z filmem, żeby najpierw przeczytać książkę właśnie. A ciągle mi sie przesuwa w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś