aass3 13.09.07, 09:09 :(:(:(:(nie potrafię zaakceptować siebie... nie jestem pzreciez jakas strasznei brzydka a tak się właśnie czuje, ehhh:/kiepski dzionek dzisiaj....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:11 choć troszkę się postaraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:20 Nie wiem, czy poczujesz się lepiej, ale ja też mam ostatnio zły czas. Jestem wiecznie niewyspana,zmęczona, przepracowana, nie pamiętam, kiedy odpoczywałam. Efekt jest taki, że wygladam fatalnie, nie mam apetytu, więc chudnę, co w moim przypadku nie jest wskazane. Rano zakładam na siebie, co mi wpadnie w ręce, a później z zazdrością patrzę na idealne kobiety, tzn. świetnie ubrane, wypoczęte, atrakcyjne. Obiektywnie patrząc wiem, że jestem ok, ale czuję się szara i nijaka, bez życia. Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:45 Ipola dokładnie mam tak jak Ty:) Kiedyś każdego wieczoru przygotowywałam sobie ciuszki do pracy, prasowałam, teraz rano wyciągam pierwsze z brzegu i z zachwytem patrze na inne babeczki super ubrane;) Czuje się też jakbym była niewidzialna albo szara...może to ta jesień, nić m isię nie chce robic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:14 Tez tak czasem mama...wstaje rano i nie moge na siebie patrzec...ale sa dni kiedy bardzo sie sobie podobam...mysle, ze to kwestia dobrego badz zlego dnia...glowa do gory..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:46 napij się :D od razu przejdzie.. a nie możesz sobie jakoś poprawic humoru? jakims nowym ciuszkiem? albo zafunduj sobie jakąs zmianę... fryzjer, stylista nniech Ci cos zaproponuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:49 czy fakt, ze dzis jest czwartek a nie poniedzialek nie stanowi milego akcentu dnia :)? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:49 forum Ci raczej nie pomoże ;) musisz się o to postarać sama. Popatrz w lustro, usmiechnij się do siebie i juz lepiej wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:50 albo wrecz przeciwnie - tylko nie patrz w lustro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:53 nemo1968 napisał: > > albo wrecz przeciwnie - tylko nie patrz w lustro ;) :DDD nie dołuj dziewczyny nemo! Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:54 hheheheheh, może jednak nie bede patrzec w lustro, ale zrobie sobie pyszną kawkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:56 ni widzisz, to już coś! Zmotywowałaś się do działania! Po pysznej CAFE (espresso zwłaszcza)- każdy jest piękniejszy, a i świat lepiej wygląda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:59 No fajnie :), już trochę lepszy humor. To teraz się rozweselamy - co ubiera twoja szefowa/szef - jakies braki lub bledy w ubiorze, jakies wesołe kontrasty :)))? A kolezanka z biurka obok ? Kawa rozlana, ciastka pokruszone na papierach, w koszu na śmieci papierki po dwóch czekoladach a na kolanach otwarta "Przyjaciółka" na stronie o.....odchudzaniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:03 (nemo, to dla Ciebie żeby świat był w równowadze)proponuję spojrzeć na szefa. Na krawacie plama od masła, grube paluchy ze śladami tuszu, jak mówi to pryska śliną..; kolega obok z tłustymi włosami, łuszczyca na brwiach;.. Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:05 hahahhahahaaha cafe_espresso nie mogę tego czytać bo normalnie wybucham śmiechem i ludzie się na mnie dziwnie patrzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:07 Tez bym sie dziwnie patrzył....przychodzi do pracy, jeczy, ze ma doła, a po chwili kwiczy przed kompem :)) Weź tu człowieku zrozum kobietę :)? Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:08 Cóż kobieta zmienną jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:06 hehehehe jesteście świetni, nie moge was czytac bo wybucham smiechem i sie ludzie na mnie dziwnie patrza:D Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:03 heheheheheh nemo jesteś boski/a :D Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:05 Aha ! "Przyjaciółka" ci spadła z biurka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:05 to do mnie było? Tak - dziękuję:D ; Nie? I tak mam dobre amopoczucie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:09 Z takim nickiem nie możesz mieć złego samopoczucia :). Gdzie w W-wie dają najlepszą kawę ? Nie lurę, ale kawę, taką, że się potem śni po nocach. Taką "Matkę wszystkich kaw" :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:57 nemo1968 napisał: > > albo wrecz przeciwnie - tylko nie patrz w lustro ;) ależ Ty okrytny jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 09:54 jak sie ma identyfikacje siebie poprzez miesko to tak jest -szczegolnie to dotyka kobiet(czy metroseksualnych facetow) ktore naturalnie sie starzeja i nie wygladaja juz jak nastki - no i jedno drugie napedza patrzy w lustro jaka ja mam gupia gebe musze byc kretynka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:05 :D lepiej się naturalnie zestarzec niż stworzyć potwora przez operacje plastyczne niczym Michael :p Najbardziej odmładza sex... dużo sexu..... wtedy człowiek sie czuje jak motylek :p Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:08 to ja juz wiem dlaczego masz taki nick:PP Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:12 ...jakoś tak mi się powiedziało :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_espresso Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:14 cóż..może i dobrze:P Nikt nie ma złudzeń:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
aass3 Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:09 widoczeni nasz ponury kolega minasz sexu ma za mało:P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:10 ja jestem ponury??????? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:11 nemo...powaliłeś mnie dzisiaj na kolana hihi Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:09 najbardziej odmładza jak my dostosowujemy do siebie mieso a nie jak mieso wymusza na nas pewne zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:09 dla faceta duzo seksu nie jest wskazane bo idzie na to duzo energii Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:14 ale ta energia jest dobrze spożyta i daje dużo przyjemności, poza tym od razu człowiek jest w lepszej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:17 butterflymk napisała: > ale ta energia jest dobrze spożyta i daje dużo przyjemności, > poza tym od razu człowiek jest w lepszej formie... i spala kalorie :) aktywny seks to jakieś 350kcal :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak sie żle czuje w swojej skórze... 13.09.07, 10:15 preferujesz schab, cielęcinę, drób czy może flaki? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Ukryta sugestia :) 13.09.07, 10:22 :))) Ja twoj post przewrotine odczytuje jako ukrytą sugestę skierowaną do Panów, że ewentualnie futerko z norek, lisów, czy innych zwierzątek poprawiło by ci humorek :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś