Dodaj do ulubionych

Dzisiaj umarłam.

17.09.07, 21:20
Tym razem to chyba było moje ostatnie życie. Game Over.
Nie podniosę się i nie zmartwychwstanę. Muszę powiedzieć, że po drugiej
stronie wcale mi się nie podoba. Na pewno nie na to czekałam.
Ciekawie jest przeżyć swoją śmierć. Szkoda, że tak wcześnie.:(
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:25
      avital84 napisała:

> Tym razem to chyba było moje ostatnie życie. Game Over.
      > Nie podniosę się i nie zmartwychwstanę. Muszę powiedzieć, że po
      drugiej
      > stronie wcale mi się nie podoba. Na pewno nie na to czekałam.
      > Ciekawie jest przeżyć swoją śmierć. Szkoda, że tak wcześnie.:(
      >

Nie wiem, co Ci w mózg poszło, ale nie pal więcej tego świństwa...
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:26
        Nic nie paliłam. Nawet jednej fajki życiu. A szkoda. Przeżyłam życie bez fajki w
        gębie.;)
        • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:28
          avital84 napisała:

> Nic nie paliłam. Nawet jednej fajki życiu. A szkoda. Przeżyłam
          życie bez fajki
          > w
          > gębie.;)

To nie pij/nie dokonuj iniekcji/ nie zażywaj. Oczyść organizm.
          Uśmiechnij się.
          Dziecko - jeśloi przyjąć, że 84, to rok Twoich narodzin - to Ty
          jeszcze dziecko w sumie jesteś...
          Nie umieraj dżdżownico... tak wyliśmy w podstawówce :)
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:31
            Nic nie piłam, nie paliłam i to jest straszne.
            Niestety to nie żadna używka pomogła mi osiągnąć taki stan.
            Chciałabym być dzieckiem...
      • antygen Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:26
        grzybki halucynogenne jadłaś czy co ?
    • kulka100 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:28
      ty chyba za duzo czasu masz:))) moze w ciazy jestes i ci na mozg
      odbilo?jestes czy nie jestes bo gdzies o tym wypisywalas?
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:32
        Nie jesteś. To metafora jest.
        Duchowo umarłam dzisiaj. Teraz po ulicach snuje się tylko moje ciało.
        • antygen Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:34
          ale dzisiaj, to tylko 2 godz z okladem, jutro tez jest dzień i co
          dalej rów mariański, bo dołem bym twojego stanu nie nazwała
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:36
            Miewam powracające napady depresji od dwóch lat.
            A dziś jak napisałam...koniec.
            • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:40
              avital84 napisała:

> Miewam powracające napady depresji od dwóch lat.
              > A dziś jak napisałam...koniec.

Avi - spróbuj może to leczyć. Nie chciałbym usłyszeć w
              wiadomościach, ze młoda emigranta z Polski powiesiła się na
              frędzlach od dywanu.
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:42
                Ja już jestem w Polsce.;)
                Nie martw się w UK nie będzie głośno o Polakach.
                Ja mówię o śmierci duchowej. Nie będę się wieszać.
            • antygen Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:42
              jaki koniec, jaki koniec....depresje sie skutecznie leczy, wiem cos
              o tym. Nie rezygnuj tak łatwo, masz siłę, nawet nie wiesz jaką.
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:45
                To nie chodzi o depresje. Już po prostu nic mnie dobrego w życiu nie spotka.
                Wiem to już na pewno.
                • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:51
                  avital84 napisała:

Już po prostu nic mnie dobrego w życiu nie spotka.
                  > Wiem to już na pewno.

Po pierwsze - nie mozesz wiedzieć na pewno. Po drugie - nie uwazasz,
                  że na Twojej - długiej jeszcze - drodze życia spotkasz całą masę
                  DOBRYCH ludzi, którzy cos tej dobroci Ci zostawią. Nos w górę.
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:55
                    Tylko, że wiesz. Ja dobrych ludzi spotykam cały czas. Ale i tak wychodzi na to,
                    że te osoby są zawsze tylko na chwilę. Albo są, ale mają swoje dobre życie. Mam
                    dużo przyjaciół, kochającą rodzinę, ale czuję się samotna strasznie.
                    • polla.k Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:57
                      avital84 napisała:

> Tylko, że wiesz. Ja dobrych ludzi spotykam cały czas. Ale i tak wychodzi na to,
                      > że te osoby są zawsze tylko na chwilę. Albo są, ale mają swoje dobre życie. Mam
                      > dużo przyjaciół, kochającą rodzinę, ale czuję się samotna
                      strasznie.

a nie wmawiasz sobie troszkę tego bezsensu egzystencji??
                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:56
                  Nic dobrego już Cię nie spotka? Ale za to na pewno spotka Cię coś cudownego,
                  rewelacyjnego, kapitalnego, niesamowitego, pasjonującego, wystrzałowego, mogę
                  tak do rana ;P
                  • polla.k Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:58
                    quba40 napisał:

> Nic dobrego już Cię nie spotka? Ale za to na pewno spotka Cię coś cudownego,
                    > rewelacyjnego, kapitalnego, niesamowitego, pasjonującego, wystrzałowego, mogę
                    > tak do rana ;P

dawaj, dawaj! Może w końcu obudzi sie z tego letargu :)
                    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:30
                      Okej to nawijam dalej: superanckiego, bajeranckiego, odlotowego, zagadkowego,
                      rozbrajającego, wyrąbistego, wybornego, powalającego, oszałamiającego,.... :P
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:01
                    Qrcze. Jak tak Was czytam...kochani jesteście.
                    Dzięki. Myślałam, że zaraz nazwiecie mnie szajbuską.
                    Wiesz wydaje mi się, że odkryłam patent na święty spokój.
                    Szkoda, że tak późno. Unikanie szczęścia. Bo szczęście jest późniejszym poowodem
                    cierpienia.
                    • polla.k Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:02
                      avital84 napisała:

> Szkoda, że tak późno. Unikanie szczęścia. Bo szczęście jest późniejszym poowode
                      > m
                      > cierpienia.

No teraz to pojechałaś po bandzie. Głupoty gadasz!
                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:08
                        Czy ja wiem. To co nas najbardziej boli to utracenie tego co dawało nam
                        szczęście. Gdyby nie znało się szczęścia nie wiedziało by się, że go brak.
                        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:19
                          Życie to ciągłe dążenie do szczęścia, nie można żyć wspomnieniami tylko
                          poszukiwać większej radości ;)
                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:23
                            Nie chce mi się szukać. Zawsze myślałam, że szczęście przychodzi nieproszone.
                            • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:25
                              Czasem trzeba pomóc, niestety nie ma łatwo, ale tego nie słyszałaś bo jeszcze
                              się zdołujesz ;)
                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:27
                                Szczerze mówiąc to wydaje mi się, że mam bardzo ograniczoną kontrolę nad własnym
                                życiem.
                                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:31
                                  A co Cię tak w życiu ogranicza?
                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:34
                                    Chyba decyzje innych ludzi.
                                    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:36
                                      Czyli jak dobrze rozumiem decyzje pewnych ludzi bezpośrednio wpływają na Twoje
                                      życie?
                                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:39
                                        Tak mi się wydaje. To co się dzieje w moim życiu nie tak jest spowodowane
                                        wyborami lub postawą innych ludzi. Własnych decyzji raczej nie żałuję.
                                        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:42
                                          To w takim razie musisz się starać odciąć i uniezależnić od decyzji innych
                                          ludzi. Chyba jest to wykonalne w przyszłości? ;)
                                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:44
                                            Zawsze inni ludzie mają wpływ na Twoje życie.
                                            Aby tak nie było trzeba ich unikać. Co chyba trochę robię.
                                            • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:47
                                              Można też przyjąć inną strategię, wpływać swoimi decyzjami na zycie innych
                                              bardziej niż inni na Twoje ;)
                                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:48
                                                Nie mam chyba siły przebicia.:)
                                                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:51
                                                  Może pustelnia będzie jakimś wyjściem? ;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:56
                                                    Nie mam czasu na pustelnię i w tym jest problem.
                                                    A tak w ogóle to uważam, że czym więcej czasu ma się na myślenie i filozofowanie
                                                    tym gorzej.;)
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:00
                                                    Zgadzam się, tylko że nie wszyscy potrafią tak bez refleksji, popadania w smutne
                                                    nastroje, zadumę, niestety to nie jest mi obce :P
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:04
                                                    Dość długo mi się udawało co nie było dla mnie typowe. Ostatnio jednak znów mi
                                                    się to zdarza. Może rzeczywiście mam za dużo czasu.
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:08
                                                    A może chłopa Ci trza? Jeśli masz jakiegoś to może potrzebny drugi? :P
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:22
                                                    Może, nie wiem. Ale przez chłopów same problemy.;)
                                                    Dobranoc.:)
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:02
                                                    Znam to, sam często popadam w zadumę i zmienia mi się diametralnie nastrój z
                                                    dobrego na bardzo zdołowany ;P
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:05
                                                    No ja właśnie nie mogę osiągnąć tego złotego środka.
                                                    Albo dół albo kompletne odjazdy w drugą stronę.
                                                    Brak mi chyba równowagi.;)
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:09
                                                    A może jesteś zodiakalnym rakiem? Ja mam podobnie więc stąd moje pytanie ;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:10
                                                    No tak się składa, że jestem.:)
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:15
                                                    Haha mam nosa :P Raczki nieboraczki, nasze zmienne nastroje są słynne, na
                                                    dodatek często analizujemy i rozpamiętujemy różne przeszłe zdarzenia i
                                                    oczywiście łapiemy wtedy doła :P
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:17
                                                    No coś w tym jest. Bardzo pokręcony znak trzeba przyznać.;)
                                                  • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:20
                                                    Ale jaki wyjątkowy :P Ja bym się nie zamienił na inny ;)
                                                    Pora spać jutro rano muszę wstać ;)
                                                    Dobranoc ;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:23
                                                    Ja też nie. Właśnie przez tą wyjątkowość.
                                                    Megalomanii chyba też raczkom nie brakuje.;)
                                                    Dobranoc.:)
                                        • lenka2001 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:47
                                          avital84 napisała:
                                          > Tak mi się wydaje. To co się dzieje w moim życiu nie tak jest spowodowane
                                          > wyborami lub postawą innych ludzi. Własnych decyzji raczej nie żałuję.

Ooo, to tak jak ja, tylko że swoich niektórych decyzji też żałuję.
                                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:50
                                            No ja może tego, że kilka razy odpuściłam coś o co warto było walczyć.
                                            Niby wszystko ma swój powód, ale czasem jednak przychodzą smutne refleksje.
                                            • lenka2001 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:54
                                              Ja też odpuściłam, a powód był taki, że wstydziłam się okazać drugiej osobie
                                              swoje uczucia, by nie wyjść na słabą. Przyjęłam postawę zupełnie odwrotną do
                                              tego, co naprawdę czułam ( ale wtedy wydawało się to dla mnie najwłaściwsze-
                                              jedyna droga by wyjść z twarzą).
                                              avital84 napisała:

> No ja może tego, że kilka razy odpuściłam coś o co warto było walczyć.
                                              > Niby wszystko ma swój powód, ale czasem jednak przychodzą smutne refleksje.
                                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:57
                                                Ja chyba nawet kilkakrotnie odpuściłam.
                                                A i nawet nie tylko w uczuciach.
    • sottobosco Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:31
      witaj po drugiej stronie ;D
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:33
        Kiedy się tu znalazłaś? Dajesz radę?;)
        • sottobosco Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:36
          kawał czasu :)
          ale wiesz, dobrze jest, dziwnie, bo całkiem życiowo ;)
          • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:41
            sottobosco napisała:

> kawał czasu :)
            > ale wiesz, dobrze jest, dziwnie, bo całkiem życiowo ;)
            >

Co Wy z tą Druga Stroną? Dzieci Dartha Vadera, kurna chata????
            • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:44
              Nie martw się Lupus to tylko taki mały dołek.
              Czasem robią następne części gier. Często jednak są one już mniej udane i kiczowate.
              • sottobosco Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:51
                jak już wiesz, że jest źle, to z każdym następnym krokiem będzie lepiej :) no
                kurcze no, musi być!:))
    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:36
      > Tym razem to chyba było moje ostatnie życie. Game Over.
      Chyba! Czyli jeszcze nic straconego ;)

> Nie podniosę się i nie zmartwychwstanę.
      Podać rękę? Szybka reanimacja dla pani? ;)

>Muszę powiedzieć, że po drugiej
      > stronie wcale mi się nie podoba. Na pewno nie na to czekałam.
      > Ciekawie jest przeżyć swoją śmierć. Szkoda, że tak wcześnie.:(
      No coś Ty chyba musi być lepiej niż tutaj? Przynajmniej nie ma Leppera, doszukuj
      się pozytywnych stron i głowa do góry ;)
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:41
        > Chyba! Czyli jeszcze nic straconego ;)

Proszę o nie czepianie się szczegółów.;)

> Podać rękę? Szybka reanimacja dla pani? ;)

Jestem za ciężka. Jedna ręka mnie nie udźwignie.:)

No Leppera nie ma. Nie ma się, więc z czego śmiać.;)
        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:53
          > Proszę o nie czepianie się szczegółów.;)
          Ale ja się nie czepiam tylko chciałem pokazać nadzieję, światełko w tunelu ;)

> Jestem za ciężka. Jedna ręka mnie nie udźwignie.:)
          Spokojnie ja jestem bardzo silny szczególnie w gębie więc sobie pomogę jak ręce
          omdleją ;)

> No Leppera nie ma. Nie ma się, więc z czego śmiać.;)
          Nie martw się za kilka lat też tam wyląduje więc będziesz mieć towarzystwo ;)
    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:49
      Jesienna deprecha?;)
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:50
        No dziś niby słonecznie było.
    • minasz Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:49
      chyba kazdy iles tam razy umiera to całkowicie normalne to jest takie szamanskie
      wejcie w inicjacje inteletualna :)
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:51
        No tak. Ileś tam razy zapewne, ale jest chyba limit żyć.
        • polla.k Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:52
          avital84 napisała:

> No tak. Ileś tam razy zapewne, ale jest chyba limit żyć.

podobno 9 :)
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:53
            Zaraz policzę. Ale chyba wyjdzie na to, że i tak dostałam jakiś bonus.
        • minasz Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:54
          to zalezy u szamanow nieraz konczyło sie to smiercia - jezeli nie byli
          odpowiednio przygotowani przez swoich mistrzow albo nie posiadali odpowiednich
          genow :)
        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:59
          Umarłaś aby odrodzić się niczym Feniks z popiołów ;)
          W Polsce limitu nie ma, Polak potrafi ;)
          • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:00
            Bajki dla naiwnych;)
            • polla.k Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:01
              wiarusik napisał:

> Bajki dla naiwnych;)

Ciii, niech troszkę uwierzy :)
              • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:03
                Ok.Grunt to dobra ściema;)
    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 21:50
      A może dostałaś orgazmu z kimś,kogo nie lubisz?;D
    • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:50
      machalam jak jechalam przez Lodz?
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:52
        :))) Widziałaś mnie? Byłam na mieście. Miałam zółtą marynarkę i nadętą minę.;)
        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:54
          Żółtą marynarkę?;)
          To nawet muchy Ciebie widziały;)))
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:57
            No taki żółty płaszczyk. Nie wiesz, że żółty jest teraz modny?;)
            Generalnie mam skłonności do wyglądania jak pajac.;)
            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:59
              Masz parcie na szkło;)
              Ludzie najpierw patrzą na jaskrawe kolory,a później sobie
              uświadamiają że to forumowiczka;)
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:03
                Spokojna jest ta żółć. Ale często wyglądam pewnie dziwnie to fakt.;)
                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:05
                  No i co z tą iberią?Widziała Cię czy nie?;)
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:06
                    Skoro zamilkła to pewnie tak.;)
                    Nikt nie ma w Łodzi takiej kurtki jak ja.;)
                    I śliwkowej torebki do tego dla kontrastu.:P:P:P
                    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:07
                      Nie lubię jak ludzie milkną,bo i po co?;)
                      Widziała,to niech opowie swoje wrażenia;)
                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:09
                        Dzisiaj naprawdę miałam fatalną minę i aby siedzieć w autobusie udawałam prawie
                        rodzącą.;)
                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:11
                          Ja nie ustępuję miejsca ludziom poniżej 80tki:D
                          I dobrze mi z tym,a co!>;)
                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:13
                            No ja wsiadam prawie na krańcówce. Rozkopali całą Łódź i nie kursują tramwaje.
                            Oznacza to, że muszę się wlec w zatłoczonym autobusie 45 minut do centrum.
                            Czasem bywam, więc ciężarna.
                            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:16
                              Do Centrum wsiadam w 171,a że mam przystanek niedaleko pętli,więc
                              luzik i spokój;)
                              Ale wracam zawsze na stojaka;P
                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:18
                                U nas pętla to krańcówka. Taki regionalizm.;)
                                Ja też wraca na stojaka. Zazwyczaj wącham czyjeś pachy.:P
                                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:19
                                  A ja czyiś łupież...ale dobra,kończmy ten temat;PPP
                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:21
                                    Na łupieżu też się znam.;)
                                    Ale dobra...koniec.:P
                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:11
                        !!!
                        Wczoraj byłam na Radagast. W mojej kurtce. To pomnik zagłady Żydów z getta
                        łódzkiego. I była tam kobieta robiąca zdjęcia. W czarnym płaszczu, bardzo ładna
                        blondynka. Dziwnie się na mnie patrzyła. Jakby mnie znała. Może to Iberia.;)
                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:14
                          To niech się nie kryje,tylko przyzna;)
                          Inaczej powiem,że jest bez czci i wiary >:)
                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:16
                            A coś Ty taki ciekaw relacji?:P
                            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:18
                              Trzeba zbierać informacje>;)
                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:37
                                Masz już moją półkę w swoim archiwum?
                                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:39
                                  Tylko zdjęcia;)
                                  Za mało informacji na teczkę;)
                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:41
                                    Mało informacji?;)
                                    Aż zaraz spojrzę ile postów stworzyłam. Ale chyba nadal mnie wyprzedzasz.
                                    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:43
                                      Nie wymagaj ode mnie czytania ponad 11 tysięcy postów;)
                                      To robota dla całego wydziału,a nie jednej osoby;P
                                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:47
                                        Nawet nie wiesz co tracisz.:P
                                        Przebiłabym nakładem Harego Pottera i Kod Leonarda da Vinci.;)
                                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:50
                                          Będzie ostro?Będzie perwersyjnie?;)
                                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:58
                                            No jak zawsze.;)
                                            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:01
                                              Nie całkiem.Ten wątek nie ocieka pornografią;)
                                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:06
                                                To jest taka delikatna erotyka.;)
                                                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:11
                                                  Softy to różowa landrynka,a ja jej nie oglądam;))
                                                  Dobranoc;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:14
                                                    Dobranoc.;)
                                                    Niech Ci się przyśni niemiecki hardcore.;)
        • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:56
          a w jakiej czesci łodz mieszkasz bo nieraz bywam w tym miescie :)
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 21:59
            Na Widzewie. A konkretnie na Janowie.
            • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:01
              czy to gdzies blisko stadionu?
              widzewa

ps
              pod zegarem słabo wole juz galere :) troche mi przypomina polonie
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:04
                Jeszcze za stadionem. Bardzo daleko od centrum.
                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:05
                  To tak jak ja;)
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:07
                    Tyle nas łączy.:P
                    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:09
                      To co?Hajtamy się?;D
                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:22
                        No nareszcie ktoś mi się oświadczył.:P
                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:23
                          Powiedzmy,że to oświadczenie wstępne;)
                          Coś jak list intencyjny w biznesie;)))
                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:26
                            Nie znam się na biznesie.;)
                            Ale trzeba będzie spisać intercyzę. Żebyś nie zabrał mi tej żółtej kurtki czasem.;)
                            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:27
                              Wszystko w swoim czasie;)
                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:36
                                Właśnie. Najpierw studia.:P
                                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:40
                                  ...
                                  Daj spokój,koło 30ki je skończę;PPP
                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:43
                                    To co będziesz chciał jeszcze trochę poczekać?;)
                                    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:45
                                      Na co?;)
                                      Zresztą...już się zarzekałem,że ożenię się dopiero po 30tce;PPP
                                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:48
                                        Ten post mi umknął chyba.;)
                                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:52
                                          A po co wcześniej?
                                          Wszystkie chcą męża doświadczonego,wykształconego,z kasą,z tym,z
                                          owamtym...;PPP
                                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:54
                                            U nas to ja będę doświadczona, wykształcona i z kasą.
                                            Ty możesz rodzić dzieci.:P
                                            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:57
                                              PŁODZIĆ dzieci;)
                                              Specjalnie podkreśliłem;)
                                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:59
                                                Sam pisałeś, że jesteś kobiecy.;)
                                                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:00
                                                  Ale nie mam macicy;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:02
                                                    Zdjęcie w obecnej wizytówce może zmylić.;)
                                                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:03
                                                    Czyli oprócz kasy,będziesz musiała zapewnić bachory;)
                                                    Dużo pracy Cię czeka;D
                                                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:03
                                                    Nie zazdroszczę;)
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:06
                                                    Kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi.;)
                                                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:09
                                                    Może Ci jakoś pomóc?;)
                                                    Śmieci wynieść,albo kurz zetrzeć?;D
                                                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:11
                                                    Podaj piwo kobieto!;)
            • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:01
              "WIDZEW,WIDZEW,łódzki WIDZEW
              Ja tych k.... NIENAWIDZĘ"
              Tak w podstawówie niektórzy wrzeszczeli.Takie off top;)
              • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:03
                mnie najbardziej rozwala ta ich piosenka o wodce spiewaja ja tez na galerze hehe
                • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:04
                  Nie słyszałem chyba,możesz zanucić?;)
                  • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:09
                    To my - kibice Łodzi,
                    Wódka nam nie szkodzi.
                    Za Łódź, za RTS
                    Pójdziemy aż po życia kres
                    RTS !

fragment wodka nam nie szkodzi to inwencja łodzian reszta zerznieta hehe
                    • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:12
                      Kiepskie,zero przekleństw;)
                      • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:15
                        Gdzieś w mieście starym jak świat
                        Drużyna kochana gra
                        My kibice wierni jej
                        Zaśpiewajmy tę pieśń

to chyba spiewaja na wyjezdzie hehe
                        • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:16
                          To jakaś drużyna harcerska,czy co?;P
                          • minasz Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:20
                            to chłopaki z osiedla avitali nic dziwnego ze ma depreche za to ma ładne
                            kolezanki :)
                            nawet ta zła wyglada całkiem ciekawie hehe
                            • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:24
                              A powiem Ci, że coś w tym jest. Widzewiacy są kompletnie nie w moim typie. Ze
                              złą rób co chcesz.:P
            • lenka2001 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:10
              Jesteśmy chyba rówieśniczkami, jakoś ten rocznik 84' depresyjny bywa:)
              Nie dawaj się kobietko!:)Myśl pozytywnie: wszystko co najlepsze jeszcze przede mną.
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:15
                Mówisz? To chyba rzeczywiście depresyjny rocznik.
                Jesteśmy z wyżu i jest nam ciężej.;)
                Mam nadzieję, że masz rację co do tego, że będzie lepiej.
                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:24
                  Eee tam 81 to jest dopiero depresyjny rocznik! Stan wojenny to była depresja ;)
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:30
                    Ja też pamiętam kolejki po papier toaletowy i wyroby czekoladopodobne.;)
                    Jesteśmy Kolumbami naszego pokolenia po prostu.;)
                    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:35
                      A ja pamiętam radość mojego ojcja, który na ulicy znalazł kartki na benzynę :P
                      Z innych wspominek: szynka w puszce baltony (tak zwany rarytas), cocacola
                      dostępna tylko w bufetach i restauracjach (też rarytas), reklamówki trzeba było
                      kupować nic darmo ;p
                      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:40
                        Ja miałam piękne dzieciństwo tak szczerze mówiąc.
                        Aż mi się tęskni.
                      • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:42
                        A ja pamiętam obwarzanki,miętowe pastylki,serek waniliowy,Ptysia pod
                        dostatkiem i żadnych kolejek;PPP
                        • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:45
                          Matrix?:)
                          • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:48
                            Jaki Matrix?;)
                            Nie było u nas kolejek.Było parę sklepów samoobsługowych(Prom do
                            Szwecji powinien wiedzieć-dzisiejsza Biedronka,Rema 1000-czy jak jej
                            tam)i kilka mikrosklepów i warzywniaków;)
                        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:45
                          jeszcze pamiętam okropną oranżadę sprzedawaną w plastykowej torebeczce, ptysie
                          i jak mój starszy brat biegał stawać z samego rana w kolejce po pieczywo ;P
                          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:52
                            Ja nie mam co narzekać. Zjadałam zawsze porcję taty.;)
                            Byłam dobrze odżywionym dzieckiem.:)
                            A w kolejkach poznawałam inne dzieci i zawsze kłamałam, że mam na imię
                            Alicja...niby, że z krainy czarów.;) Widać zawsze byłam po drugiej stronie trochę.;)
                            • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:57
                              Alicja z krainy socjalizmu? :P
                              • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:00
                                Masz coś do Socjalizmu chLopcze?;)
                                Zgniła komuna,a Socjalizm to 2 różne rzeczy.
                                • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:00
                                  Zwłaszcza ten chrześcijański.;)
                                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:02
                                    Otóż to;)
                                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:06
                                  Skąd jaaa? Oczywiście, że nic nie mam, tylko nie wiem czy zwrot per chłopcze
                                  jest adekwatny do mojego zaawansowanego wieku ;)
                                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:07
                                    Nie dość,że kapitaluch,to jeszcze z manią wielkości???
                                    Jesteś obszarnikiem>;PPP
                                    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:11
                                      Nieee ja jestem zwolennikiem pańszczyzny i bata, ale tylko wtedy gdy to ja
                                      jestem operatorem bata ;)
                                      • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 18.09.07, 16:46
                                        Jaka buta!Jakie zuchwalstwo!Jaki tupet!Co za bezczelność!Jaka
                                        arogancja!
                              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 23:00
                                Dzieci na szczęście mają swój własny świat.:)
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:31
                    Albo raczej tych czasów. Bo naszego pokolenia to wyszło jakoś bez sensu.;)
                • lenka2001 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:25
                  Będzie O.K:)
                  Ja za to cierpię na bezsenność- więc też jakiś odchył;)
                  Jeśli chodzi o faceta, to się nie masz co martwić:)- oświadczają się co
                  niektórzy tutaj, więc staropanieństwo Ci nie grozi w razie czego:)
                  P.S Kurczę, tak patrzę, że tu na forum masz pokaźną grupkę pocieszycieli:)
                  • avital84 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:33
                    Lupus bał się na przykład, że się powieszę.;)
                    Znają mnie tu z tego, że jestem Drama Queen i nigdy nie wiadomo co mi odbije.;)
                    Miałam kiedyś bezsenność. Rzeczywiście nic przyjemnego. Za dużo myślisz.;)
                    • lenka2001 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:43
                      Mam teraz dylematy związane z moją przyszłością zawodową i muszę podjąć różne
                      decyzje co dalej, co wybrać, co warto, co chcę robić w przyszłości itp.Całe
                      życie czekałam kiedy to pójdę na studia i nie wyobraziłam sobie tego czasu po
                      studiach:) Myślałam podświadomie, że będę wiecznie na studiach;) A teraz za rok
                      już koniec:( Dlatego nie mogę spać:(
                      Wiesz problemy problemami, każdy je ma, ale żeby sobie zaraz życie odbierać?
                      Chyba wrażliwiec z Ciebie,co? Bądź twarda:)
        • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:15
          hmmm jakby Ci to powiedziec, az tak bardzo sie nie rozgladalam,
          skupilam sie na znakach;-)
      • lupus76 Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:09
        iberia.pl napisała:

> machalam jak jechalam przez Lodz?

Już nad morzem?
        • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:22
          lupus76 napisał:

> Już nad morzem?

tak jest ! :-)
          • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:24
            Fajnie się jeździ na łyżwach?;)
            • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:47
              wiarusik napisał:

> Fajnie się jeździ na łyżwach?;)

???penwie fajnie ale dawno nie jezdzilam.Jesli to mial byc przytyk
              do pogody to....ci nie wyszlo....
              • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:49
                Jak tam glony?;)
                • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:53
                  wiarusik napisał:

> Jak tam glony?;)

??zal ci 4 litery sciska czy jak?chciales byc smieszny czy zabawny?
                  Bo nie wyszlo ci ani jedno ani drugie .
                  • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 17.09.07, 22:55
                    Kiepy wetknięte w piasek nie wchodzą ci między palce?;)
                    • iberia.pl Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 18.09.07, 17:21
                      wiarusik napisał:

> Kiepy wetknięte w piasek nie wchodzą ci między palce?;)

nie dyskutuje z prymitywami.EOT.
                      • wiarusik Re: Dzisiaj umarłam?? to komu ja dzisiaj 18.09.07, 17:31
                        Kupiłaś już w nadmorskich suvenirach ciupaskę made in China?;)
    • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 22:56
      Zobacz jak popularny jest Twój temat i ile osób chce poprawić Twój nastrój, więc
      nie ma co się dołować, głowa do góry ;)
      • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:01
        Dzięki. Szczerze mówiąc to nawet się uśmiecham i trochę mi lepiej.:)
        • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:03
          Oby Ci "życzliwi" nie wystawili Ci rachunku za poprawę humoru ;)
          • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:08
            Spoko. Kontroluję sytuację.;)
            • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:10
              I tak trzymaj ;)
              • avital84 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:16
                Obiecuję.;)
                Dzięki za podtrzymanie na duchu i dobrej nocy.:)
                • quba40 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:18
                  Nie ma za co, pogotowie antydołowe odmeldowuje się ;)
                  Dobranoc ;)
                  • afganka72 Re: Dzisiaj umarłam. 17.09.07, 23:53
                    pl.youtube.com/watch?v=MxZBxfX89f0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka