tuti2112 26.09.07, 17:57 czesc dziewczyny.Jestem na kupnie robota tylko nie wiem jakiego? powiedzmy ze do 500 zł.Mozecie cos doradzic ? :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Robot kuchenny. tylko jaki?? :) 26.09.07, 17:58 Najlepiej 1szy lepszy.Dzisiejsze urządzenia i tak są tylko na chwilę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Ten 26.09.07, 18:06 www.euro-plus.pl/produkt/mikser_reczny_braun_mr_6550_m_ca_v.php? kat_g=4&kat_id=1252&kat_idd=1501 jest swietny, nawet ja lubie nim czasami cos zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ten 26.09.07, 18:16 Z takiego to ja najbardziej na świecie uwielbiam tą cześć do ubiajania bitej śmietany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ten 26.09.07, 18:26 No bo kurde tak :))) Bo ja mam takie czasem mało udane skróty myślowe... I wyszło, że Bóg wie co robie z tą akurat a nie inna nakładką. Ale swoją droga, gdybym powiedziała, ze najbardziej lubie tą z nożami to pewnie bys się nie zapytał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ten 26.09.07, 18:29 pewnie tez bym sie zapytal i przestraszyl, ze faceta kroisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrwebsky Re: Robot kuchenny. tylko jaki?? :) 27.09.07, 00:08 Budżet zostanie wprawdzie minimalnie przekroczony (520PLN), ale rzuć okiem. Moim zdaniem ma wszystko co potrzeba. Najbardziej przydaje się bicie piany i mieszanie ciasta. Nie da rady zrobić tym sernika ani ciasta na makaron niemniej wszystkie lżejsze typu keks, biszkop, czy murzynek powinien wymieszać bez problemu. Poza tym robot jest krajowy więc gdyby padła jakaś część zawsze można dokupić. Mam poprzedni model i z tego co widzę jest inny mieszalnik do ciasta, zamiast plastikowego jest metalowy co powinno podnieść żywotność. www.zelmer.pl/sprzet_kuchenny/roboty_kuchenne/talent/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Robot kuchenny. tylko jaki?? :) 27.09.07, 14:37 moja kumpela ostatnio na promocji kupila philipsa super sprzet za 250zl Odpowiedz Link Zgłoś