minasz 12.10.07, 23:59 jak bidulki musza sie nameczyc piszac pod tyloma nikami na wszelakich forach - sprawiajac wrazenie ze troche ich jest - a jak przychodzi do głosowania np na gazecie kto wybrał debate to ich wodzu ma tylko 8% hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynazbagien Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 00:03 nameczyc piszac pod innymi nickami to jedno bardziej sie musza nameczyc piszac pozytywnie o swoich ulubiencach, bo w sumie ciazko o nich cos pozytywnego napisac Odpowiedz Link Zgłoś
patty.diphusa Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 00:09 Wystarczy, że głosy zostaną oddane 21 października. Na szczęście czytelnicy wybiórczej nie są żadną próbą statystyczną. Nie ciesz się, więc tak wynikami zamieszczonymi na portalu, bo upadek może być bolesny.;) Ty też musisz się męczyć. Chyba, że ten debilizm jest naturalny.;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 00:12 no bez przesady jaro był całkiem dzis zabawny i bardzo umiejetnie prał mozgi powtarzajac w kółko: tusk geszeft niemcy tusk geszeft gdansk donald niemcy geszeft etc czesci wyborcow to zostanie i n ie bedzie głosowała na niemcow albo podswiadomie skojarza po z niemcami - a dla wielu starszych ludzi to dalej 3 rzesza Odpowiedz Link Zgłoś
patty.diphusa Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 00:16 Wypowiedź tyczy się autora wątku, a nie bagiennej dziewczyny.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka.szpirowska Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 00:24 Rzeczywiście zastanawiające. Zawsze wydawało mi się, że większość tutaj to postkomuchy. Jestem mile zaskoczona tym, że są tu również inne opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.szpirowska Re: Minasz- 13.10.07, 00:35 chyba nie sądzisz, że on jest prawdziwy? nie wierzę, że z kimś może być aż tak źle na pewno tylko wyżywa się na necie i leczy kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
twoja.suka Re: Minasz- 13.10.07, 00:39 Bo jestem fanką małych penisów. Taki mam fetysz. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Minasz- 13.10.07, 00:41 a co to za roznica jak sie robi złoty deszcz ktory tak uwielbiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
twoja.suka Re: Minasz- 13.10.07, 00:44 Zrób sobie facial swoim niedorośniętym kutasem Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Minasz- 13.10.07, 00:47 hehe dobra avital pogadamy innym razem bo musze zmykac nara :) Odpowiedz Link Zgłoś
patty.diphusa Re: no i cała skrajna prawica znikneła 13.10.07, 01:02 Żadna skrajna prawica, a antykomuna. To tak gwoli ścisłości.;) Odpowiedz Link Zgłoś