lupus76 19.10.07, 12:15 że lubi, jak deszcz bębni o szyby??? Co to za jesienna pani, hę??? Masochistka jakaś. Pogoda kurcze pod psem. Najgorsza jesień - zimno i mokro. Zardzewieć można... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:17 ja lubie pod kocykiem lezec i ogladac filmy a deszcz lepiej niech nie bębni bo zagłusza.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:19 a u mnie piekne lekko zachmurzone niebo :-)az sie dziwie jaka piekna jest ta jesien w tym deszczowym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:22 jaki deszcz??? słońce i gdzieniegdzie chmurne bałwany :) powietrze chłodne, rześkie, jest super ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:32 Lupus a Ty na pewno w Polsce jestes?? Bo u mnie tez cudna pogoda, swieci slonce, cieplo...Mam otwarte okno w biurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:45 karka831 napisała: > Lupus a Ty na pewno w Polsce jestes?? Bo u mnie tez cudna pogoda, swieci slonce > , > cieplo...Mam otwarte okno w biurze:) U mnie się też właśnie wypogadza :) Ale nie na tyle, żeby okno otwierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:33 pol godziny temu obudzilo mnie slonko padajac mi na twarz:) szybko musze wyjsc na zewnatrz aby jeszcze zdarzyc na nie, bo ponoc deszcze maja nadejsc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:36 A w Brombergu słoneczko, liście na balkonie. Koty mogą sobie na nie polować i znosić do domu, żeby później szeleścić w środku nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:41 a jaka tam ona pod psem.. moje psowia wcale nie chciały dziś wyjsc na spacer - musiałem siłą wyciągac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:46 lupus76 napisał: > że lubi, jak deszcz bębni o szyby??? Co to za jesienna pani, hę??? > Masochistka jakaś. No to teraz my możemy się zabawić w sadystów i pobębnić jakąś jesienną, uroczą gałązką z drzewa o pupę tej jesiennej Pani za takie marzenia ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:48 izabellaz1 napisała: pobębnić jakąś jesienną, uroczą > gałązką z drzewa > Nieheblowaną. Z masą drzazg. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 12:49 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > pobębnić jakąś jesienną, uroczą > > gałązką z drzewa > > > Nieheblowaną. Z masą drzazg. Możemy ją nawet naćwiekować! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Która z Was pisała 19.10.07, 17:32 sadyści! stęskniłam się za Wami ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Która z Was pisała 21.10.07, 18:57 i.nes napisała: > sadyści! > > stęskniłam się za Wami ;DDD Oooooooo! Witaj :) Gdzie się podziewałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Która z Was pisała 21.10.07, 23:13 izabellaz1 napisała: > i.nes napisała: > > > sadyści! > > > > stęskniłam się za Wami ;DDD > > Oooooooo! Witaj :) > Gdzie się podziewałaś? :) chlałam w Klubokawiarnii a w wolnych chwilach zasuwałam, jak mała mróweczka Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 17:29 lupus76 napisał: > że lubi, jak deszcz bębni o szyby??? Co to za jesienna pani, hę??? > Masochistka jakaś. Pogoda kurcze pod psem. Najgorsza jesień - zimno > i mokro. Zardzewieć można... Ja lubię deszcz.. :) i złote liście.. i jesienne niebo.. i.. i.. i.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Która z Was pisała 19.10.07, 17:34 ja lubię deszcz - owszem ale w lecie i ciepły.. czasem jak mam głupawkę to skaczę po kałuzach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Która z Was pisała 19.10.07, 17:48 napoleo napisał: > ja lubię deszcz - owszem ale w lecie i ciepły.. czasem jak mam > głupawkę to skaczę po kałuzach ;D Tak? :) Ja też czasem tak miewam hahah :P A deszcz w lecie, na sobie.. jesienią, przez okno ;) Lubię też szurać w liściach.. i takie tam :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Niektórzy panowie lubią deszcz. 19.10.07, 17:40 Na przykład ci: zule.wiruja.na.deszczu.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Niektórzy panowie lubią deszcz. 19.10.07, 17:46 taaa, a najbardziej pewnie złoty :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Niektórzy panowie lubią deszcz. 19.10.07, 17:51 Zauważyłam wpis o majtkach, bo sama miałam go wpisać. Ale z tym golden showerem to już popłynąłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Która z Was pisała 21.10.07, 15:36 Zimno - co tam, przynajmniej mogę się pochwalić ładnym, nowym płaszczem;) I mam jakiś pretekst żeby kupić jakieś fajne rękawiczki:P Mokro - nie jest tak źle, na razie tylko raz mnie złapał deszcz, ale miałam parasolkę. Z resztą w dużym mieście więcej się jeździ tramwajami/samochodami niż chodzi, a sklepy są w galeriach handlowych. Nie ma nawet kiedy zmoknąć. Mieszkanie w większym mieście ma jednak swoje plusy ;) No i niedługo mam urodziny (bardzo późna jesień), to też plus, bo uwielbiam prezenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Która z Was pisała 21.10.07, 19:23 ja pisałam i wcalę się tego nie wstydzę o! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Która z Was pisała 21.10.07, 19:28 nutopia napisała: > ja pisałam i wcalę się tego nie wstydzę > o! No to pakuj gazetę w gatki bo nie będzie lekko! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Która z Was pisała 21.10.07, 23:15 izabellaz1 napisała: > No to pakuj gazetę w gatki bo nie będzie lekko! ;P pssst! nie dziś, nie dziś... dziś kalendarz każe nam świętować pewne ważne imieniny ;))) i nie chodzi mi o Hilarego Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Która z Was pisała 22.10.07, 11:00 i to mi się podoba co napisałeś pogoda be be Odpowiedz Link Zgłoś