takajedna111 22.10.07, 15:18 przeczytawszy "Samotność w sieci" (lepiej późno niż wcale :)) piękna miłość..... marzę o swoim prywatnym Jakubie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: poryczałam się...... 22.10.07, 15:27 ja to bym chciała przezyć taka miłosc jak w "Miesćie Aniołów" za każdym razem ryczę. Cos pięknego... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: poryczałam się...... 22.10.07, 15:34 butterflymk napisała: > ja to bym chciała przezyć taka miłosc jak w "Miesćie Aniołów" > za każdym razem ryczę. > Cos pięknego... miłośc w City of Angels jest pięknie tragiczna. Nie chciałabym jednak takiej przeżyć. A na filmie ryczyałam jak bóbr... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: poryczałam się...... 22.10.07, 15:33 Poważnie? A ja ziewałam pod koniec :)) Swoją drogą współczuję, że tak pragniesz epatowania się nieszczęśliwą i niespełnioną miłością...i to jeszcze w zdradzie małżeńskiej. Ale są różne odmiany masochizmu oraz urozmaicania sobie nudnego życia z którym samemu się zmierzyć nie ma odwagi.:)) Odpowiedz Link Zgłoś