nie_kaz_golic_brody Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 21:14 ale co tu sie dzieje??? czlowiek juz nie wie komu ufac!!! kobiety mieszaja sie w meskie sprawy! no niech was szlag trafi ! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa no, tak to się nie robi :(( 30.07.03, 21:37 spodziewałam się ... ho, ho a tu same ciekawskie (hmm) baby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 21:42 no taaak... baran mnie podpuścił ;-)))) _____________ kosmatta owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.a2000.nl 30.07.03, 21:56 Kazda kobita tu zagladnie, taka juz nasza natura, ze trzeba wiedziec co w trawie piszczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 21:58 Gość portalu: Asia napisał(a): > Kazda kobita tu zagladnie, taka juz nasza natura, ze trzeba wiedziec co w > trawie piszczy :D "informacja" to połowa sukcesu :P (nie tylko zawodowego) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 22:05 Czytam.. panie nie zagladac, mysle ok nie zagladam ale 39 mezczyzn sie wpisalo ?:))) Nie wytrzymalam :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 22:12 daffne napisała: > Czytam.. panie nie zagladac, mysle ok nie zagladam ale 39 mezczyzn sie > wpisalo ?:))) > Nie wytrzymalam :))) ufff, ja miałam "przed sobą" ok. 35 wpisów babska ciekawość górę wzięła - skąd tylu panów na FK (Piotrusia też o wpisy podejrzewałam) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak He he he he... Dafne... 31.07.03, 13:04 daffne napisała: > Czytam.. panie nie zagladac, mysle ok nie zagladam ale 39 mezczyzn sie wpisalo > ?:))) > Nie wytrzymalam :))) > > Pozdrowionka:) Ale się uśmiałam, naprawdę, dobre!!! hihihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 31.07.03, 09:52 owca napisała: > > no taaak... > baran mnie podpuścił ;-)))) wszystko przez facetow:) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator n/t 30.07.03, 22:15 Tu też wścibskie panie zajrzycie? ;))) Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 30.07.03, 22:25 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Tu też wścibskie panie zajrzycie? ;))) pewnie, że tak > Po co? żeby wiedzieć wszystko o wszystkim i o wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: n/t 30.07.03, 23:00 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Tu też wścibskie panie zajrzycie? ;))) > Po co? mowie ci- wariatki! nic jak zamknac to cholerne forum! co ty na to?! powiem ci, ze facet w naszych czasach nie jest nigdzie bezpieczny! nawet na forum kobieta! po cholere Bog dal im te dziurki, a nam pasujuce rurki??? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 30.07.03, 23:04 nie_kaz_golic_brody napisał: > po cholere Bog dal im te dziurki, a nam pasujuce rurki??? błąd w wykończeniu musiało to się dziać akurat w niedzielę kiedy dobry PB odpoczywał po ciężkiej pracy ;)) a już babcia mówiła "nie ten majster co zaczął, a ten co skończył" Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: n/t 30.07.03, 23:14 aankaa napisała: > > błąd w wykończeniu > musiało to się dziać akurat w niedzielę kiedy dobry PB odpoczywał po ciężkiej > pracy ;)) > > a już babcia mówiła > "nie ten majster co zaczął, a ten co skończył" cicho tam aankaa, bo jak wstane... to nie jest watek dla babsztyli! chce raz w spokoju pogadac spokojnie z facetem! a wy mi tu sie wcinacie w tryby jak maszyna chodzi! sio! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 30.07.03, 23:16 nie_kaz_golic_brody napisał: > cicho tam aankaa, bo jak wstane... to nie jest watek dla babsztyli! chce raz > w spokoju pogadac spokojnie z facetem! ale to takie ciekawe... > a wy mi tu sie wcinacie w tryby jak maszyna chodzi! sio! a można choć popatrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: n/t 30.07.03, 23:19 aankaa napisała: >> a można choć popatrzeć ? ale z daleka, prosze! wynagrodze ci to, samico. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 30.07.03, 23:22 nie_kaz_golic_brody napisał: > aankaa napisała: > > >> a można choć popatrzeć ? > > ale z daleka, prosze! wynagrodze ci to, samico. <mlask> Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: n/t 31.07.03, 00:03 nie_kaz_golic_brody napisał: > mowie ci- wariatki! nic jak zamknac to cholerne forum! co ty na to?! powiem > ci, ze facet w naszych czasach nie jest nigdzie bezpieczny! nawet na forum > kobieta! po cholere Bog dal im te dziurki, a nam pasujuce rurki??? Człowiek nie może nawet pustego posta wysłać.Bo i w nim się czegoś dopatrzą! A co do dziurek to pewnie znają je na wylot;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: n/t 31.07.03, 00:12 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Człowiek nie może nawet pustego posta wysłać. jeszcze nie probowalem :) Bo i w nim się czegoś dopatrzą! wlasnego odbicia lustrzanego zapewne... > A co do dziurek to pewnie znają je na wylot;) juz te diablice wiedza o co biega!!! najlepiej znaja sie a ogorkach! dla mnie to oznaza jedno- samotne sa. jak im pomoc? poki czas, drzemne sie. do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: n/t 31.07.03, 00:19 nie_kaz_golic_brody napisał: > > Bo i w nim się czegoś dopatrzą! > > wlasnego odbicia lustrzanego zapewne... One nawet do majtek filozofie dorabiają! > > A co do dziurek to pewnie znają je na wylot;) > > juz te diablice wiedza o co biega!!! najlepiej znaja sie a ogorkach! dla mnie > to oznaza jedno- samotne sa. jak im pomoc? poki czas, drzemne sie. do jutra. Pomocy im trzeba a ty spać idziesz?? Zresztą niegłupi to pomysł.CHRRR zzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 31.07.03, 00:23 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Pomocy im trzeba a ty spać idziesz?? > Zresztą niegłupi to pomysł.CHRRR zzzzzzz ot, i tacy są nasi panowie :( Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: n/t 31.07.03, 00:33 aankaa napisała: > romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > > > Pomocy im trzeba a ty spać idziesz?? > > Zresztą niegłupi to pomysł.CHRRR zzzzzzz > > ot, i tacy są nasi panowie :( I co mnie budzisz? CHRRR zzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: n/t 31.07.03, 00:36 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > I co mnie budzisz? > CHRRR zzzzzzz chciałam Ci dać buziaka na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: n/t 31.07.03, 00:40 aankaa napisała: > chciałam Ci dać buziaka na dobranoc :-* No i wyszedłem na chama Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: n/t 31.07.03, 00:35 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Tu też wścibskie panie zajrzycie? ;))) > Po co? Hewhehehehhehe no wlanie po to zeby sprawdzic co tam jest ciekawego:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: n/t 31.07.03, 00:42 anahella napisała: > Hewhehehehhehe no wlanie po to zeby sprawdzic co tam jest ciekawego:)))))))))) > I co,ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: n/t 31.07.03, 01:14 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > I co,ciekawe? niewazne czy ciekawe, wazne zeby sprawdzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
drobny.kurczak Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 22:21 NO dobra, przyznaje sie - zajrzalam. Ale chcialam polecic mezowi (ha, ha) Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 wlazłam niezwłocznie... 30.07.03, 22:43 ... ale raczej ze względu na autorkę. Nie mam czasu czytać na forum wszystkich wątków, więc otwieram wybiórczo. Wątki Anahelli staram się czytać, bo ją lubię. I to by było na tyle w temacie podlizywania się :-). Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: wlazłam niezwłocznie... 30.07.03, 22:54 oka5 napisała: > ... ale raczej ze względu na autorkę. Nie mam czasu czytać na forum wszystkich > wątków, więc otwieram wybiórczo. Wątki Anahelli staram się czytać, bo ją > lubię. I to by było na tyle w temacie podlizywania się :-). ale wazelina zajezdza! a ja jej nie lubie! i ona doooooskonale wie dlaczego! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wlazłam niezwłocznie... 31.07.03, 00:38 nie_kaz_golic_brody napisał: > ale wazelina zajezdza! a ja jej nie lubie! i ona doooooskonale wie dlaczego! Jeszcze mi nie wybaczyles? Przeciez dalam Ci okragly pieniazek i mozesz skoczyc po te ogoreczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt anahella ! 31.07.03, 00:56 wlaz na dekameron! zobacz co tam sie dzieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: anahella ! 31.07.03, 01:13 betty-bt napisała: > wlaz na dekameron! zobacz co tam sie dzieje :))) No widze widze:) Rozrabiacie jak pijane zajace a ja obsmialam sie jak norka;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 30.07.03, 23:32 Tak jest!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 31.07.03, 00:04 do gory z tym samczym watkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 11:59 nie zaglądałam i w ogóle mnie tu nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 31.07.03, 12:31 Zawsze zagladam tam gdzie nie wolno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barberitta Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: 195.117.38.* 31.07.03, 12:45 Hehehe popieram!!! To co (niby) zakazane jest najciekawsze... ;) Wielkie pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 31.07.03, 12:58 No pewnie, ze zajrzalam! :-) Wlasciwie po to, zeby ci powiedziec, ze ten watek nie powinien sie znalezc na forum kobieta. Ale widze, ze sie mylilam :-) Pozdrawiam, Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak P.S. A po przeczytaniu... 31.07.03, 13:11 ... obśmiałam się, jak mewa śmieszka :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 15:08 no coz....zakazany owoc....))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: a mnie tu wcale nie było IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:47 a mnie tu wcale nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saszeńka Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.multicon.pl / 192.168.2.* 02.08.03, 13:29 A która kobietka by tu nie zajrzała...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.di.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 14:09 Heh... ;) Zlapana na goracym uczynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.03, 15:08 No tak, ciekawska baba ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-g Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! 02.08.03, 19:13 no tak, każda z nas wiedziała, że to będzie coś takiego, ale najśmieszniejsze jest to, że na 87 wątków,napisało ok.3 panów :))) papa! Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: nic nie czytalam, to tylko pomylka...o; n/t 02.08.03, 19:40 anahella napisała: > W zasadzie to nie mam nic do zakomunikowania tylko > panom, ale jestem ciekawa ile pan tu zajrzy:) > > Jak juz zajrzalas to sie wpisz - powiem szczerze, ze ja > bym na pewno do takiego watku zajrzala i to w pierwszej > kolejnosci:) > > i na przekor marudom: POZDROWIONKA! > Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek ja wiedzialam, ze tak bedzie... 02.08.03, 21:33 doskonale wiedzialam co zobacze... hihihi, ale dobre.... ja wiedzialam,ze tak bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Tylko dla panow, panie prosze nie zagladac! IP: *.usc.es 03.08.03, 13:59 skusilam sie Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white hihi... ;))) 03.08.03, 14:13 ...zajrzalam,jestem ciekawska,jeden z pierwszych watkow,jakie przeczytalam po wejsciu dzis na forum... :) pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś